2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İşte ben de anlamam diye çekiniyorum. Sürekli böyle çiş gibi olursa anlaşılır da. Ama diğer türlü ufak ufak gelirse diye ama onu da bebek kendi yerine koyuyormuş dr öyle demişti. Aman ne bileyim bu hamilelik rahat geçirmeyenlere özellikle endişeden başka bişey değil Allah yine de aratmasın jlmsneşm kucağını boş bırakmasın

Ben işe gelip giderken serviste kaptım galiba gribi
İş aksıyor diye her dk izinde alamıyorum , sıkıyorum dişimi 1,5 ay sonra evde istediğim kadar yatıp dinlenirim diye

Kız 20-60 bandında doğan şahin mi kaldı

Bir şekilde belli eder kendini, hem artık sık sık gitmeye başlayacağız nst vs derken hiç merak etme her şey güzel olacak inşallah

Aklımda olsun o zaman ya. Ben de testleri bir çok şeyi özelde yaptırdım. Bi kere normal rutin kan testi için devlete gittim uygun bir dille anlattım durumu. Drun tavrı öyle kötüydü ki. O yüzden çok öngarlıyım Devlete ve doktorlarına özelde işte tam bir fırsatçı. Arada vatandaşa oluyor. Paran varsa yine herşeyde olduğu gibi çok rahatsın.

Kızlar ya bende bu sabah ciddi bir bel ağrısı ile uyandım allahtan öğleden sonra muayenem var. Hayır 1 gecede ne olmuş olabilirki bu kadar belim ağrıyacak. Gecede zaten sağ kaburgamın ağrısına kaç kere uyandım

Geçmiş olsun ortalık salgın dolu dikkat edin kendinize

Dün hastanede butun saglık çalışanları maskelıydı, radevu hatırlatma mesajına da eklemısler maskelerı yanınınzda bulundurun diye, bu varyanttan dolayı sanırım

Dün hastanede butun saglık çalışanları maskelıydı, radevu hatırlatma mesajına da eklemısler maskelerı yanınınzda bulundurun diye, bu varyanttan dolayı sanırım
Kışa gelmesi bir açıdan iyi bir açıdan kötü işte.
Hastalık sezonu olması kötü.
Ama yaza kadar bebek büyür.
Aslında en güzel doğum zamanı bence mart nisan mayıs ne sıcak ne soğuk burçlar da fena değil balık, boğa filan bir de çocugun okula başlama yaşı filan da çok iyi sene kaybı yok yaşça büyük algısı açık olur.
Ama bana hiç denk gelmedi düşük yaptımda bir tek haziran olacaktı o zamanda oturup ağlamıştım ikizler olacak diye
Dış gebelikte ocağa denk gelecekti
Diğer iki hamilelikte kasım annesi olacaktım
Birinde eylül birinde Ekim'de doğurdum
Yani benim doğurgam ayım şubat mart nisan mart kedileri gibi

Ben aksine hep martta hamile kalırım inşallah diye dua ediyordum benim gibi yay burcu olsun diye normalde ağustosta hamile kalmıştım düşük olunca martta kaldım tekrar dediğin gibi Nisan mayıs gibi olacaktı doğum yaza kadar biraz toparlanmış olur diyordum nasip değilmiş

Ya okul açısından ilk aylar doğanlar daha şanslı.
Ekim kasım aralık doğanlar erken yazdırsan heder oluyor kesinlikle berbat tavsiye etmem.
Geç yazdırmak en güzeli yıl kaybı oluyor azıcık ucundan ama olsun çocuk heder olacağına sene kaybı olsun.
Sene başı doğan kebap

Tövbe tövbe ikizlerin ne kötülüğünü gördün kız bak ben ikizlerim ona göre, (not : burclarla hiç aram yoktur, ınanmıyorun da)

Kıs bebesının de avantajları var yaza kadar ele avuca gelır, gezer tozarız bol bol en cok bahar gelınce bırlıkte hergun yuruyus yapmak ıstıyorum, biz parka gitmeyi cok severiz eşimle, sandalye atıp saatlerce otururuz orada, artık 3 kişi olacaz, cok hosuma gıdıyor düşünmesi bile

Dün doktorum 39u bekleyebılırız dedı, eger oyle olursa ocak ilk hafta oluyor.. Bekliyim o zaman ben

Ben almadım böyle bir şey, kısa kollu zıbın vericem
Bu 10 lu hastane çıkışlarının içinde de oluyor. Annem özellikle bundan 3 4 tane aldı dikişsiz olduğu için tahriş etmez dedi gerçekten gerekli bir parça

Benim kardeşimin birisi 20 Aralık birisi 3 kasim hep böyle sene sorunları oluyor annem yıla göre değil aya göre okula yolladı ikisini de ben de öyle yapmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…