- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.761
İşte ben de anlamam diye çekiniyorum. Sürekli böyle çiş gibi olursa anlaşılır da. Ama diğer türlü ufak ufak gelirse diye ama onu da bebek kendi yerine koyuyormuş dr öyle demişti. Aman ne bileyim bu hamilelik rahat geçirmeyenlere özellikle endişeden başka bişey değil Allah yine de aratmasın jlmsneşm kucağını boş bırakmasınBir şey olmaz canım merak etme o su akıntısı çoğumuzda var, hatta ben bir keresinde başka doktora gittim su geliyorsa gebeliği sonlandırmamız gerekebilir demişti test yapmadan böyle bir kanata vardı.
Bazen bazı insanlar suyunun geldiğini anlamazmış, bir arkadaşım tuvalete girdiğinde suyu gelmiş fark etmemiş, aynı gün nst ye gidince suyunun gittiğini görmüşler suni sancı vs derken 3 saat içinde doğurdu
Ben işe gelip giderken serviste kaptım galiba gribiSen tek başına da başının çaresine bakarsın balımsıkma canını
Cenazedeydin yine kalabalığa girdin direk enfeksiyon kaptın balım ya kalabalığa girme ya maske tak .az kaldı 10 hafta daha sık dişini
Balım seni merak ettim.
Serum taktırdın mı?
Bol su iç su ateşi söndürür.
Elma sirkesi varsa suyuna damlat iç.
İshal salgını da mı var yine
Genelde ishal yazın olur
Ya kış gribi farklı bir sempom olarak gösteriyor kendini
Kızlar kalabalıkta çalışanlar maske takmaya başlayın bence.
Çıtçıtlı badi uzatma aparatı aldım akşam hb den iki tanesi 59 a yorumlar iyiydi.
Canım serumdan ziyade yatak parası alıyorlar yarım gün yatış gibi bir şey
Oğlumda 11 sene öncesi taa bir seruma 500 mü ne vermiştik.
Akşam o yüzden dedim de edalı ya devlete git serum taktır diye özelin muayene ve doğum dışında merak şeyi pahalı malesef
Kız 20-60 bandında doğan şahin mi kaldıÖyle düşünme canım
Şuan son dönemlerimizdeyiz keyfimizden gitmiyoruz hastaneye
Devlette acilde ateşim düşmüyor sıkıntım var deyince serum takviyesi yaparlar. için ferah olsun.
Özel hastane ilginç zaten Muayne ücretleri aldı başını gidyor.
Doğum ücretleri eski Doğan-ŞAhin araba fiyatında
Testler hepsinden pahalı. Bir ara yolu yok şu hastane işlerinin
Bir şekilde belli eder kendini, hem artık sık sık gitmeye başlayacağız nst vs derken hiç merak etme her şey güzel olacak inşallahİşte ben de anlamam diye çekiniyorum. Sürekli böyle çiş gibi olursa anlaşılır da. Ama diğer türlü ufak ufak gelirse diye ama onu da bebek kendi yerine koyuyormuş dr öyle demişti. Aman ne bileyim bu hamilelik rahat geçirmeyenlere özellikle endişeden başka bişey değil Allah yine de aratmasın jlmsneşm kucağını boş bırakmasın
eski doğan şahin fiyatları yazdım kız bir zamanlar insanların araba ev alabildiği çook çokk eski zamanları diyorum 2-3 yıl öncesiniKız 20-60 bandında doğan şahin mi kaldı
Aklımda olsun o zaman ya. Ben de testleri bir çok şeyi özelde yaptırdım. Bi kere normal rutin kan testi için devlete gittim uygun bir dille anlattım durumu. Drun tavrı öyle kötüydü ki. O yüzden çok öngarlıyım Devlete ve doktorlarına özelde işte tam bir fırsatçı. Arada vatandaşa oluyor. Paran varsa yine herşeyde olduğu gibi çok rahatsın.Öyle düşünme canım
Şuan son dönemlerimizdeyiz keyfimizden gitmiyoruz hastaneye
Devlette acilde ateşim düşmüyor sıkıntım var deyince serum takviyesi yaparlar. için ferah olsun.
Özel hastane ilginç zaten Muayne ücretleri aldı başını gidyor.
Doğum ücretleri eski Doğan-ŞAhin araba fiyatında
Testler hepsinden pahalı. Bir ara yolu yok şu hastane işlerinin
Çok sağ ol teşekkür ederim hepimiz için en güzeli ve hayırlısı olsunBir şekilde belli eder kendini, hem artık sık sık gitmeye başlayacağız nst vs derken hiç merak etme her şey güzel olacak inşallah
Umarım inşallahBende öyle diyordum sonunda geldi, umarım hızlı geçer
Geçmiş olsun ortalık salgın dolu dikkat edin kendinizebağcılar devlette dr geldim öncelikle allah kimseyi bu suratsız drların eline düşürmesin. acildeki dahiliye hekimi inanılmaz tatlıydı idrar kan vs aldı parol yaptı belim karnım biraz rahatladı. kadın doğuma da git içimiz rahat olsun dedi geldim drda surat beş karış hem alttan muayene oldum hem karından normal gözüküyor ama nstde bebeğin kalp atışlarına bakalım dedi. nstdeyim şuan bebekle ilgili bir sorun olduğunu sanmıyorum muhtemelen viral bir şey eşim de yolda cenazeye gidiyor boğazı acıyormuş öyle diyor muhtemelen viral bir şey.
Dün hastanede butun saglık çalışanları maskelıydı, radevu hatırlatma mesajına da eklemısler maskelerı yanınınzda bulundurun diye, bu varyanttan dolayı sanırımSen tek başına da başının çaresine bakarsın balımsıkma canını
Cenazedeydin yine kalabalığa girdin direk enfeksiyon kaptın balım ya kalabalığa girme ya maske tak .az kaldı 10 hafta daha sık dişini
Balım seni merak ettim.
Serum taktırdın mı?
Bol su iç su ateşi söndürür.
Elma sirkesi varsa suyuna damlat iç.
İshal salgını da mı var yine
Genelde ishal yazın olur
Ya kış gribi farklı bir sempom olarak gösteriyor kendini
Kızlar kalabalıkta çalışanlar maske takmaya başlayın bence.
Çıtçıtlı badi uzatma aparatı aldım akşam hb den iki tanesi 59 a yorumlar iyiydi.
Canım serumdan ziyade yatak parası alıyorlar yarım gün yatış gibi bir şey
Oğlumda 11 sene öncesi taa bir seruma 500 mü ne vermiştik.
Akşam o yüzden dedim de edalı ya devlete git serum taktır diye özelin muayene ve doğum dışında her şeyi pahalı malesef
Kışa gelmesi bir açıdan iyi bir açıdan kötü işte.Dün hastanede butun saglık çalışanları maskelıydı, radevu hatırlatma mesajına da eklemısler maskelerı yanınınzda bulundurun diye, bu varyanttan dolayı sanırım
Ben aksine hep martta hamile kalırım inşallah diye dua ediyordum benim gibi yay burcu olsun diyeKışa gelmesi bir açıdan iyi bir açıdan kötü işte.
Hastalık sezonu olması kötü.
Ama yaza kadar bebek büyür.
Aslında en güzel doğum zamanı bence mart nisan mayısne sıcak ne soğuk burçlar da fena değil balık, boğa filan bir de çocugun okula başlama yaşı filan da çok iyi sene kaybı yok yaşça büyük algısı açık olur.
Ama bana hiç denk gelmedi düşük yaptımda bir tek haziran olacaktı o zamanda oturup ağlamıştım ikizler olacak diye
Dış gebelikte ocağa denk gelecekti
Diğer iki hamilelikte kasım annesi olacaktım
Birinde eylül birinde Ekim'de doğurdum
Yani benim doğurgam ayım şubat mart nisanmart kedileri gibi
Ya okul açısından ilk aylar doğanlar daha şanslı.Ben aksine hep martta hamile kalırım inşallah diye dua ediyordum benim gibi yay burcu olsun diyenormalde ağustosta hamile kalmıştım düşük olunca martta kaldım tekrar dediğin gibi Nisan mayıs gibi olacaktı doğum yaza kadar biraz toparlanmış olur diyordum nasip değilmiş
Tövbe tövbe ikizlerin ne kötülüğünü gördün kızKışa gelmesi bir açıdan iyi bir açıdan kötü işte.
Hastalık sezonu olması kötü.
Ama yaza kadar bebek büyür.
Aslında en güzel doğum zamanı bence mart nisan mayısne sıcak ne soğuk burçlar da fena değil balık, boğa filan bir de çocugun okula başlama yaşı filan da çok iyi sene kaybı yok yaşça büyük algısı açık olur.
Ama bana hiç denk gelmedi düşük yaptımda bir tek haziran olacaktı o zamanda oturup ağlamıştım ikizler olacak diye
Dış gebelikte ocağa denk gelecekti
Diğer iki hamilelikte kasım annesi olacaktım
Birinde eylül birinde Ekim'de doğurdum
Yani benim doğurgam ayım şubat mart nisanmart kedileri gibi
Dün doktorum 39u bekleyebılırız dedı, eger oyle olursa ocak ilk hafta oluyor.. Bekliyim o zaman benYa okul açısından ilk aylar doğanlar daha şanslı.
Ekim kasım aralık doğanlar erken yazdırsan heder oluyor kesinlikle berbat tavsiye etmem.
Geç yazdırmak en güzeli yıl kaybı oluyor azıcık ucundan ama olsun çocuk heder olacağına sene kaybı olsun.
Sene başı doğan kebap
Bu 10 lu hastane çıkışlarının içinde de oluyor. Annem özellikle bundan 3 4 tane aldı dikişsiz olduğu için tahriş etmez dedi gerçekten gerekli bir parçaBen almadım böyle bir şey, kısa kollu zıbın vericem
Benim kardeşimin birisi 20 Aralık birisi 3 kasim hep böyle sene sorunları oluyor annem yıla göre değil aya göre okula yolladı ikisini deYa okul açısından ilk aylar doğanlar daha şanslı.
Ekim kasım aralık doğanlar erken yazdırsan heder oluyor kesinlikle berbat tavsiye etmem.
Geç yazdırmak en güzeli yıl kaybı oluyor azıcık ucundan ama olsun çocuk heder olacağına sene kaybı olsun.
Sene başı doğan kebap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?