2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ayy deli bir kız vardı arkadaşın kardeşi agresif yere anahtar fırlatır ani öfkelenir tükürür filan ikizler diyince gözümde o kız canlanıyorgerçek deli değil tabi ama beni ikizlerden soğuttu o derece burçları severim inanırım ✌
Dün doktorum 39u bekleyebılırız dedı, eger oyle olursa ocak ilk hafta oluyor.. Bekliyim o zaman ben
39 u bekle de 1 ı 2 si olacaksa iki üç gün için özel hasteneye 6-7 bin zamlı fiyattan doğurma 31 aralık da olur yani 38+6 38+5
Ünv hastanesde mi doğum nerde olacak

Kitleri var satılıyor onlardan alabilirsin turnosol kağıdı var kırtasiye de o da iş görüyormus

Benim kardeşimin birisi 20 Aralık birisi 3 kasim hep böyle sene sorunları oluyor annem yıla göre değil aya göre okula yolladı ikisini de ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Büyük konuşmayım da geç yolluycam inşallah
Oğlum zorlanmadı ama bu aylar bir hafta bile etkili.
Okulda ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir. Bu geç doğup kayıt erteletmeyenlerde.

Okulda ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir. Bu geç doğup kayıt erteletmeyenlerde.
66 aylık çocukları okula alıyorlardı ya bir ara kuzenim gidiyordu kalemi tam tutamiyordu ince kas gelişimi oturmamisti

Bız o işi temmuz maasından once dogum paketi alarsk hallettık canım, fiyatı sabitledik
31 aralık olmasın ya pasta yıcem o gun

Ömür boyu çocuğu okuldan soğut işte
Bizim bu seneye kadar okula gelen bütün çocukların yazıları berbattı bu güzel yazı saçmalığı vardi ya çocuklar normal el yazısını da güzel yazıyi da tam öğrenemedikleri için çok zorlaniyorlardi üstüne okula da erken başlayınca bütün eğitim hayatı oynuyordu

Bız o işi temmuz maasından once dogum paketi alarsk hallettık canım, fiyatı sabitledik
Bu yılbaşı programları oluyor ya tam geri sayım bittiğinde doğuyormussin haberlere çıkarsın yılın ilk bebekleri

Benim kızım 8 ekim doğumlu. Çok sıkıntım var bu çocuğu napcam seneye diye. Şu an anasınıfı sınıfı temmuz 2018 sonrası doğumlulardan oluşuyor. Anne herkes bebek gibi diyor. Ortak zamanlarda hep diğer sınıftaki (2018 ocak-haziran doğumlu) çocuklarla oynuyor. Arkadaşlarımızın 2019 doğumlu çocukları var, onların yanında koca kız gibi kalıyor. İkinci dönem öğretmeninin de fikrini alıcam ama büyük ihtimal başlatırım herhalde.

Bu yılbaşı programları oluyor ya tam geri sayım bittiğinde doğuyormussin haberlere çıkarsın yılın ilk bebekleri
Benım eşim 1 ocak dogumlu yılbasından 2 bucuk saat sonra dogmus kaynana kuruyemışleri yiyemediğine üzülür, eve gelene kadar diğer cocuklar yiyip bitirmişler...

almila000 canım bunun bagcıkları yok bundan alayım mı, indirim de varmıs

Eklentiler

• Screenshot_20231011_111622_com.pozitron.hepsiburada.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
Benim de 38. Hafta 31 aralıkta doluyor. Doktor o gün almayız dedi. 2-3 ocak gibi yaparız. Kızım 37+3’te doğdu ama ben de çok merak ediyorum aralık mı olacak ocak mı.

Devlet hastanesi tamamen şans
Yoksa doktor aynı doktor.
İstanbulda olsan sana gözün kapalı her hastalandığında Tuzla devlete git derdim.
Benim 2 ay tüm acil sabah akşam nazımı çekti. Hemşiresinden doktoruna kusmalarım yoğun ağrım sızım var diye pervane oldular etrafımda Allah razı olsun.
Aklında olsun özeldeki doktorunun sana verdiği tüm testleri devlette yaptırıpda götürebilirsin.
Ben 7 aydır özele muayneye gittim, Şeker yüklemesi , aylık tiroit tam kan sayımları , idrar testleri , serumlar , kan uyuşmazlığı iğnesine kadar hepsinde devlete gittim. 1 kuruş çıkmadı cebimizden

Kızlar şoka gelen ürünlere bakan oldumu?
Öğle aramda 5-10 dk mesafede şok var oraya gideyim diyorum.
Ürünleri bulup bulamamak kadar yürüyeceğim yola değmesi de önemli,güzel işe yarar ürün varsa gideyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…