- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.781
Ayy deli bir kız vardı arkadaşın kardeşi agresif yere anahtar fırlatır ani öfkelenir tükürür filan ikizler diyince gözümde o kız canlanıyorTövbe tövbe ikizlerin ne kötülüğünü gördün kızbak ben ikizlerim ona göre, (not : burclarla hiç aram yoktur, ınanmıyorun da)
Kıs bebesının de avantajları var yaza kadar ele avuca gelır, gezer tozarız bol bolen cok bahar gelınce bırlıkte hergun yuruyus yapmak ıstıyorum, biz parka gitmeyi cok severiz eşimle, sandalye atıp saatlerce otururuz orada, artık 3 kişi olacaz, cok hosuma gıdıyor düşünmesi bile
39 u bekle de 1 ı 2 si olacaksa iki üç gün için özel hasteneye 6-7 bin zamlı fiyattan doğurmaDün doktorum 39u bekleyebılırız dedı, eger oyle olursa ocak ilk hafta oluyor.. Bekliyim o zaman ben
Kitleri var satılıyor onlardan alabilirsin turnosol kağıdı var kırtasiye de o da iş görüyormusİşte ben de anlamam diye çekiniyorum. Sürekli böyle çiş gibi olursa anlaşılır da. Ama diğer türlü ufak ufak gelirse diye ama onu da bebek kendi yerine koyuyormuş dr öyle demişti. Aman ne bileyim bu hamilelik rahat geçirmeyenlere özellikle endişeden başka bişey değil Allah yine de aratmasın jlmsneşm kucağını boş bırakmasın
Büyük konuşmayım da geç yolluycam inşallahBenim kardeşimin birisi 20 Aralık birisi 3 kasim hep böyle sene sorunları oluyor annem yıla göre değil aya göre okula yolladı ikisini deben de öyle yapmayı düşünüyorum
66 aylık çocukları okula alıyorlardı ya bir ara kuzenim gidiyordu kalemi tam tutamiyordu ince kas gelişimi oturmamistiBüyük konuşmayım da geç yolluycam inşallah
Oğlum zorlanmadı ama bu aylar bir hafta bile etkili.
Okulda ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir. Bu geç doğup kayıt erteletmeyenlerde.
Ömür boyu çocuğu okuldan soğut işte66 aylık çocukları okula alıyorlardı ya bir ara kuzenim gidiyordu kalemi tam tutamiyordu ince kas gelişimi oturmamisti
O çocuklar şimdi 12. Sınıf66 aylık çocukları okula alıyorlardı ya bir ara kuzenim gidiyordu kalemi tam tutamiyordu ince kas gelişimi oturmamisti
Bız o işi temmuz maasından once dogum paketi alarsk hallettık canım, fiyatı sabitledikAyy deli bir kız vardı arkadaşın kardeşi agresif yere anahtar fırlatır ani öfkelenir tükürür filan ikizler diyince gözümde o kız canlanıyorgerçek deli değil tabi ama beni ikizlerden soğuttu o derece burçları severim inanırım ✌
39 u bekle de 1 ı 2 si olacaksa iki üç gün için özel hasteneye 6-7 bin zamlı fiyattan doğurma31 aralık da olur yani 38+6 38+5
Ünv hastanesde mi doğum nerde olacak
Bizim bu seneye kadar okula gelen bütün çocukların yazıları berbattı bu güzel yazı saçmalığı vardi ya çocuklar normal el yazısını da güzel yazıyi da tam öğrenemedikleri için çok zorlaniyorlardi üstüne okula da erken başlayınca bütün eğitim hayatı oynuyorduÖmür boyu çocuğu okuldan soğut işte
Kuzenim 11O çocuklar şimdi 12. Sınıf
Bu yılbaşı programları oluyor ya tam geri sayım bittiğinde doğuyormussin haberlere çıkarsınBız o işi temmuz maasından once dogum paketi alarsk hallettık canım, fiyatı sabitledik
31 aralık olmasın yapasta yıcem o gun
Benim kızım 8 ekim doğumlu. Çok sıkıntım var bu çocuğu napcam seneye diye. Şu an anasınıfı sınıfı temmuz 2018 sonrası doğumlulardan oluşuyor. Anne herkes bebek gibi diyor. Ortak zamanlarda hep diğer sınıftaki (2018 ocak-haziran doğumlu) çocuklarla oynuyor. Arkadaşlarımızın 2019 doğumlu çocukları var, onların yanında koca kız gibi kalıyor. İkinci dönem öğretmeninin de fikrini alıcam ama büyük ihtimal başlatırım herhalde.Büyük konuşmayım da geç yolluycam inşallah
Oğlum zorlanmadı ama bu aylar bir hafta bile etkili.
Okulda ne çektiğimizi bir biz bir Allah bilir. Bu geç doğup kayıt erteletmeyenlerde.
Benım eşim 1 ocak dogumlu yılbasından 2 bucuk saat sonra dogmusBu yılbaşı programları oluyor ya tam geri sayım bittiğinde doğuyormussin haberlere çıkarsınyılın ilk bebekleri
Benim de 38. Hafta 31 aralıkta doluyor. Doktor o gün almayız dedi. 2-3 ocak gibi yaparız. Kızım 37+3’te doğdu ama ben de çok merak ediyorum aralık mı olacak ocak mı.Bız o işi temmuz maasından once dogum paketi alarsk hallettık canım, fiyatı sabitledik
31 aralık olmasın yapasta yıcem o gun
Yaa yazık kadıncağıza.Benım eşim 1 ocak dogumlu yılbasından 2 bucuk saat sonra dogmuskaynana kuruyemışleri yiyemediğine üzülür, eve gelene kadar diğer cocuklar yiyip bitirmişler...
31 aralıga kadar beklıceksek 2 3 gun daha dursun içerde de mıBenim de 38. Hafta 31 aralıkta doluyor. Doktor o gün almayız dedi. 2-3 ocak gibi yaparız. Kızım 37+3’te doğdu ama ben de çok merak ediyorum aralık mı olacak ocak mı.
Devlet hastanesi tamamen şansAklımda olsun o zaman ya. Ben de testleri bir çok şeyi özelde yaptırdım. Bi kere normal rutin kan testi için devlete gittim uygun bir dille anlattım durumu. Drun tavrı öyle kötüydü ki. O yüzden çok öngarlıyım Devlete ve doktorlarına özelde işte tam bir fırsatçı. Arada vatandaşa oluyor. Paran varsa yine herşeyde olduğu gibi çok rahatsın.
Oh olsunYaa yazık kadıncağıza.
Hic kullanmadigimdan bilmiyorum canim. Ama kullanilir bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?