- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.801
Belki kuruyemişleri yese böyle olmazdıOh olsun
Ikı yorumda kuması sert yazmıslar, senın aldıgına baktımm, gobek dusene kadar kullanılıyormus sanırım, o yuzden kucuk olması normalHic kullanmadigimdan bilmiyorum canim. Ama kullanilir bence
Gebzedeyim. Kısmen Tuzla devlet yakın. Zaten burda 2 hastane var bir tanesinde acilde kadın doğum var. Bunu öğrendiğim iyi oldu.Devlet hastanesi tamamen şans
Yoksa doktor aynı doktor.
İstanbulda olsan sana gözün kapalı her hastalandığında Tuzla devlete git derdim.
Benim 2 ay tüm acil sabah akşam nazımı çekti. Hemşiresinden doktoruna kusmalarım yoğun ağrım sızım var diye pervane oldular etrafımda Allah razı olsun.
Aklında olsun özeldeki doktorunun sana verdiği tüm testleri devlette yaptırıpda götürebilirsin.
Ben 7 aydır özele muayneye gittim, Şeker yüklemesi , aylık tiroit tam kan sayımları , idrar testleri , serumlar , kan uyuşmazlığı iğnesine kadar hepsinde devlete gittim. 1 kuruş çıkmadı cebimizden
Zaten esımı aldırcakmıs, kadının bırı ıkna etmıs kadın hastalıklsrına ıyı grlır dogum demıs, o paraya da gıtmıs tencere almıs, az kalsım tencere parasına gıdıyormus bızım adam.. Kadın duygusuz, yıyemedıgıne sevındım, diğer cocuklar yemısler, daha makbul olmusBelki kuruyemişleri yese böyle olmazdı
Ben de arkadaşıma sordum alma gereksiz,kullanılmıyor dediBu 10 lu hastane çıkışlarının içinde de oluyor. Annem özellikle bundan 3 4 tane aldı dikişsiz olduğu için tahriş etmez dedi gerçekten gerekli bir parça
Umarım covid değildir Allahım korusun yasudem34 L Lunoxays kendi drumla görüştüm covid olabilir dedi çok da evhamlandırdı beni aslında. 38 üstü ateşte bebek etkilenebilir ateşin yükselirse tekrar dr git acilen dedi paroldan çok kısa süre sonra tekrar çıktığını anlattım 8 saat arayla alacakmışım. ishal kesilmezse git serum takviyesi yaptır ve gel kontrol edeyim bebeğin suyunu etkileyebilir dedi. tok karnına soluma yatıp bebeğin hareketlerini sayacakmışım 2 saatte 10 kere hareket ediyorsa bebek iyidir dedi. eşimde hastaymış boğazı acıyormuş dünden beri kesin ondan bulaştı. çünkü ben dün kalabalıkta da durmadım cenaze evinin alt katında başka bir evde durdum.
Benim her burca gelen bi çocuğum oluyoduKışa gelmesi bir açıdan iyi bir açıdan kötü işte.
Hastalık sezonu olması kötü.
Ama yaza kadar bebek büyür.
Aslında en güzel doğum zamanı bence mart nisan mayısne sıcak ne soğuk burçlar da fena değil balık, boğa filan bir de çocugun okula başlama yaşı filan da çok iyi sene kaybı yok yaşça büyük algısı açık olur.
Ama bana hiç denk gelmedi düşük yaptımda bir tek haziran olacaktı o zamanda oturup ağlamıştım ikizler olacak diye
Dış gebelikte ocağa denk gelecekti
Diğer iki hamilelikte kasım annesi olacaktım
Birinde eylül birinde Ekim'de doğurdum
Yani benim doğurgam ayım şubat mart nisanmart kedileri gibi
Alabilirsin bence çünkü zaten pijaması falan oluyo kolay kolay açılmıyo
Canim ilk premature olandan almisim ben iade etmedim. Sonra gozume kucuk gorununce yenidogan aldim. Ikisi de ayni boyda ayni genislikte. Tek farklari yenidogan olanin kol uzunlugu 1 cm fazlaIkı yorumda kuması sert yazmıslar, senın aldıgına baktımm, gobek dusene kadar kullanılıyormus sanırım, o yuzden kucuk olması normal
Sımdı farkettım, premature, yenıdogan dıye bedenlerı var, az kalsın premature alıyordum, yenıdogan bedenı kalmamıs
Demek istemedim ama benimde aklıma geldi kendini suçlama neyse ne olacağı varmış demekki. Bol bol dinlen bişe olmaz bebeğe de Allah’ın izniyle zaten riskli dönemi atlattık çok şükürsudem34 L Lunoxays kendi drumla görüştüm covid olabilir dedi çok da evhamlandırdı beni aslında. 38 üstü ateşte bebek etkilenebilir ateşin yükselirse tekrar dr git acilen dedi paroldan çok kısa süre sonra tekrar çıktığını anlattım 8 saat arayla alacakmışım. ishal kesilmezse git serum takviyesi yaptır ve gel kontrol edeyim bebeğin suyunu etkileyebilir dedi. tok karnına soluma yatıp bebeğin hareketlerini sayacakmışım 2 saatte 10 kere hareket ediyorsa bebek iyidir dedi. eşimde hastaymış boğazı acıyormuş dünden beri kesin ondan bulaştı. çünkü ben dün kalabalıkta da durmadım cenaze evinin alt katında başka bir evde durdum.
benim doktorum 32 içerisinde gelsende olur problem olmaz demiştihanımlar çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı almamız gerekiyor 32 bitene kadar mı randevu bulamadım 32+0 için
Tatlım tuzla devlet yakınsa acili için gelebilirsinGebzedeyim. Kısmen Tuzla devlet yakın. Zaten burda 2 hastane var bir tanesinde acilde kadın doğum var. Bunu öğrendiğim iyi oldu.
test almadılar kozalak gebelikte yasakmış teşekkür ederim canımUmarım covid değildir Allahım korusun yabebeğinin de şeninde Rabbim yar ve yardımcısı olsun öksürük falan başlarsa kozalak şurubunu araştır bi eşin de içsin çok faydalı hatta kozalakla karadut özünü karıştırıp için diyordu insta da karadut özü çok faydalı bizlere kozalakta sorun olacağını sanmıyorum ama araştırmakta fayda var test verdin mi? tekrar çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine
test almadılar ama bilmiyorum ya şuan 36 ateşim koltuk altından. dün gece çok yoğundu geceden beri 2 kere oldu ishal. ateş çıkarsa yine gidicem üşümeye başladım zaten çıkacak gibi. yatış filan isterim belki çünkü sabah eminim 39lara yaklaştı ateş, en azından içim rahat eder.Demek istemedim ama benimde aklıma geldi kendini suçlama neyse ne olacağı varmış demekki. Bol bol dinlen bişe olmaz bebeğe de Allah’ın izniyle zaten riskli dönemi atlattık çok şükürserum takmadılar mı hiç yaa ishali en iyi serum durduruyo bence
Ben galviks duoble action içiyorum oda güzelGaviscon Duoble mide yanması için ama artık üretilmiyoryerine muadil olarak gevsin Duo vermişler eşime rennie duo ile değiştir dedim o onun muadili olmuyormuş doktorun ayrıca yazması lazimmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?