2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
sudem34 L Lunoxays kendi drumla görüştüm covid olabilir dedi çok da evhamlandırdı beni aslında. 38 üstü ateşte bebek etkilenebilir ateşin yükselirse tekrar dr git acilen dedi paroldan çok kısa süre sonra tekrar çıktığını anlattım 8 saat arayla alacakmışım. ishal kesilmezse git serum takviyesi yaptır ve gel kontrol edeyim bebeğin suyunu etkileyebilir dedi. tok karnına soluma yatıp bebeğin hareketlerini sayacakmışım 2 saatte 10 kere hareket ediyorsa bebek iyidir dedi. eşimde hastaymış boğazı acıyormuş dünden beri kesin ondan bulaştı. çünkü ben dün kalabalıkta da durmadım cenaze evinin alt katında başka bir evde durdum.

Hic kullanmadigimdan bilmiyorum canim. Ama kullanilir bence
Ikı yorumda kuması sert yazmıslar, senın aldıgına baktımm, gobek dusene kadar kullanılıyormus sanırım, o yuzden kucuk olması normal
Sımdı farkettım, premature, yenıdogan dıye bedenlerı var, az kalsın premature alıyordum, yenıdogan bedenı kalmamıs

Son düzenleme:
Gebzedeyim. Kısmen Tuzla devlet yakın. Zaten burda 2 hastane var bir tanesinde acilde kadın doğum var. Bunu öğrendiğim iyi oldu.

Belki kuruyemişleri yese böyle olmazdı
Zaten esımı aldırcakmıs, kadının bırı ıkna etmıs kadın hastalıklsrına ıyı grlır dogum demıs, o paraya da gıtmıs tencere almıs, az kalsım tencere parasına gıdıyormus bızım adam.. Kadın duygusuz, yıyemedıgıne sevındım, diğer cocuklar yemısler, daha makbul olmus

Umarım covid değildir Allahım korusun ya bebeğinin de şeninde Rabbim yar ve yardımcısı olsun öksürük falan başlarsa kozalak şurubunu araştır bi eşin de içsin çok faydalı hatta kozalakla karadut özünü karıştırıp için diyordu insta da karadut özü çok faydalı bizlere kozalakta sorun olacağını sanmıyorum ama araştırmakta fayda var test verdin mi? tekrar çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine

Benim her burca gelen bi çocuğum oluyodu

Canim ilk premature olandan almisim ben iade etmedim. Sonra gozume kucuk gorununce yenidogan aldim. Ikisi de ayni boyda ayni genislikte. Tek farklari yenidogan olanin kol uzunlugu 1 cm fazla

Demek istemedim ama benimde aklıma geldi kendini suçlama neyse ne olacağı varmış demekki. Bol bol dinlen bişe olmaz bebeğe de Allah’ın izniyle zaten riskli dönemi atlattık çok şükür serum takmadılar mı hiç yaa ishali en iyi serum durduruyo bence

Gebzedeyim. Kısmen Tuzla devlet yakın. Zaten burda 2 hastane var bir tanesinde acilde kadın doğum var. Bunu öğrendiğim iyi oldu.
Tatlım tuzla devlet yakınsa acili için gelebilirsin
yoğun değil , serum odasındaki hemşireler filanda hızlı .
Kadın Doğumcu acilde ben çok denk gelmedim hep kustuğum için gidince. ( Triaj beni ya sarı yada yeşil alana yönlendiriyordu. Halsizliğimi görünce hemen serum odasına alıyorlardı.
Ama birkaç kez ağır süreç yaşadım gece vakti kadın doğuma acilen yönlendirmişlerdi. Denk geldiğim doktorlarda sıcak kanlıydı çok güzel ilgilenmişti.
En son kan uyuşmazlığı için gittiğim kadın doğumcu yoğundu ama hastalarından hep memnuniyet duymuştum.Aklında olsun ( Kadın Doğum Doktoru = Hale Ankara Aktaş )

test almadılar kozalak gebelikte yasakmış teşekkür ederim canım
test almadılar ama bilmiyorum ya şuan 36 ateşim koltuk altından. dün gece çok yoğundu geceden beri 2 kere oldu ishal. ateş çıkarsa yine gidicem üşümeye başladım zaten çıkacak gibi. yatış filan isterim belki çünkü sabah eminim 39lara yaklaştı ateş, en azından içim rahat eder.

Selam kizlarrrr
Kontrolden çıktım şimdi gebe okuluna gidiyorum bugün yeni doktorumla randevum vardı. Çok çok begendim gercekten insan gibi bir doktorla muhatap olabilmek ne güzel birseymis diğer hastaneden daha uygun fiyatlı olmasına rağmen inanılmaz ilgilendi her sorumu güzelce yanıtladı demek ki mesele doktor olabilmek değil insan olabilmekmis
Bizim oğlan yuzunu göstermedi bu sefer ona üzüldüm biraz 1720 gr. 40 cm olmuşuz 31+3 olculerimiz haftasiyla uyumlu dedi suyumun fazla olduğundan bahsettim evet biraz fazla ama çok değil dedi odemime baktı ayakların sismis tuzu kes tansiyonunu kontrol et sürekli ve diyet yap dedi en önemlisi karbonhidrati kes protein ağırlıklı beslen dedi güzel güzel anlattı nedenlerini su fazla olursa neler olabileceğini doğum şekliyle ilgili konuştuk aklıma ne geliyorsa sorabildim ultrasonu yavaş yavaş yaptı gerçekten hiç görmediğim şeylerdi bunlar o yüzden saskinligimi mazur gorun bacılar
Kısacası Allah izin verirse doğum yapacağım doktorumu buldum ay çok mutluyum

Gaviscon Duoble mide yanması için ama artık üretilmiyor yerine muadil olarak gevsin Duo vermişler eşime rennie duo ile değiştir dedim o onun muadili olmuyormuş doktorun ayrıca yazması lazimmis
Ben galviks duoble action içiyorum oda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…