2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen ateşini kontrol altında tutmaya çalış canım cok yükselmesin duşa gir ince giyin eger dusmezse parol ile o zaman hastaneye gidersin. Bende iki hafta üst üste antibiyotik kullanmak zorunda kaldim çünkü atesim dusmuyodu öksürük cok artinca nefes darligi basladi ilac kullanmazsan hatsaneye yatış gerekecek dedi aile hekimi korktum hemen ilaca basladim bende. Havalar tam gecis mevsiminde muhtemelen eşinden kaptigin gribal bir enfeksiyon yaşıyorsun covid olduğunu sanmıyorum. Sadece hamile oldugun icin daha agir geciriyosun canım bagisikligimiz daha düşük malum, esim ayakta atlatirken ben yataktan kalkamadım çünkü. Bana da esimden bulasmisti. İnsallah hemen düzelirsin haberdar et bizide bol bol limonlu balli sicak su ic iyi geliyor, bitki cayi cok icemiyoruz malum. Dualarımız seninle üzme kendini gececek hepsi bebegini etkileyecek bir durum olacağını sanmiyorum korkutma kendini

Kızlar pijama alacağım hastane çantası için. Beyaz olsun istiyorum. Alan varsa bana link atabilir mi?

Kızlar pijama alacağım hastane çantası için. Beyaz olsun istiyorum. Alan varsa bana link atabilir mi?
Bugün basiretim bağlandı Alışveriş yapıcam bakıyorum bakıyorum favladıklarım ya bitmiş ya fiyatı yükselmiş kaldım öyle hiç bir şey alamadım

Canım oyun halısı nasıl kurduysan atabilir misin bi? Alayım mı bilemedim ben de görümüştüm
Çok fonksiyonlu değil bir kaç oyuncak daha alır takarım ben büyük ihtimalle

Eklentiler

• IMG_0924.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 92
Bugün basiretim bağlandı Alışveriş yapıcam bakıyorum bakıyorum favladıklarım ya bitmiş ya fiyatı yükselmiş kaldım öyle hiç bir şey alamadım
Alisveriste en zorlandigim kisim pijama oldu. Trendyoldan alip 2 defa geri gonderdim. Sonra birini lcw magazadan, digerini trendyol siyah inciden aldim. Benimkiler beyaz degil ama

Bende tydan alacaktın sonra baktım hep iç gösteriyor bide pamukluda değil hep viskon. Ablam uzun elbise gibi olanı verecek sonrasında ve fotoğraf çekimi için kullanmak için beyaz güzel bi pijama arıyorum bulamadım

Kızlar az önce şoka gittim
Nevresim %100 pamuk , yastık kılıfları %100 pamuk ağız mendilleride ama az sayıda gelmiş hep
Yakalayabildiğimi aldım.
Battaniye özellikle koşup almalıktı.
Nevresim + Battaniye + Yastık + 2 tane yastk kılıfı + Ağız Mendili = Hepsine toplam 330 TL civarı verdim.

Eklentiler

• Adsız.webp
    102,4 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_4743.webp
    35,5 KB · Görüntüleme: 86
  • IMG_4744.webp
    40,7 KB · Görüntüleme: 88
  • IMG_4745.webp
    34,5 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_4746.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_4747.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 102
Cok uyguna gelmis canim. Gule gule kullan

Çok fonksiyonlu değil bir kaç oyuncak daha alır takarım ben büyük ihtimalle
Genişliği yüksekliği iyi mi canım? Ben ahşap olanından alıp oyuncak takıcam, bir de tummy time matı alıcam. O yüzden oyun halısından vazgeçmiştim. Fiyatı da uygundu bunun, kararsızım şu an

Alisveriste en zorlandigim kisim pijama oldu. Trendyoldan alip 2 defa geri gonderdim. Sonra birini lcw magazadan, digerini trendyol siyah inciden aldim. Benimkiler beyaz degil ama
Ben karar verdim ama alamıyorum şu an bekletiyorum fiyat değişikliği var, olur mu bilmiyorum tabi bedeni bir de o var. Beyaz olarak lcw elbise gecelik almıştım pijama almıcam

Ben önceden siyah inciden siyah pijama almıştım beyaz biyeli. Çok güzel ama kısaldı o makinede. Bide ben uzun boylu olduğum için düdük gibi duruyor dbdbsb lcw dream pijamaları çok güzel bende 2 tane var ne kadar yıkansada çekme falan yapmıyor

Genişliği yüksekliği iyi mi canım? Ben ahşap olanından alıp oyuncak takıcam, bir de tummy time matı alıcam. O yüzden oyun halısından vazgeçmiştim. Fiyatı da uygundu bunun, kararsızım şu an
Genişliği yüksekliği iyi evet. Ahşap olanlarda çok güzel gerçekten.

Bende bakıyorum bakıyorum bulamıyorum.
Bedenim S gecelikler kalıpları büyük geliyor gözüme.
Bide tesettürlü olunca daha zor elbisenin uzununu bulmaya çalışmak daha zor

Battaniye hemşireye verilir mi? Vermek için penye battaniye mi alsam diyordum? Bir de bazı pamuklar yumuşak olmuyor yumuşak mı canım yastık kılıfları falan

Kaskade, çok teşekkür ederim. Bu verdiğin doktor ismi poliklinik değil mi? Poliklinikte görev alıyor. Acil değil.

Ben kisa oldugum icin daha iyi oldu digerlerine gore pacalari filan tam boyuma gore

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…