- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.841
Covidin en yoğun olduğu dönemde arkadaşım 8 aylık hamileydi covid oldu docente gittiler doçent hemen bir iğne yapmış tam hatırlamıyorum ama kan sulandırıcı demişti sanki çok şükür sağlıkla doğdu inşallah seninki covid degildirsudem34 @Lunoxays kendi drumla görüştüm covid olabilir dedi çok da evhamlandırdı beni aslında. 38 üstü ateşte bebek etkilenebilir ateşin yükselirse tekrar dr git acilen dedi paroldan çok kısa süre sonra tekrar çıktığını anlattım 8 saat arayla alacakmışım. ishal kesilmezse git serum takviyesi yaptır ve gel kontrol edeyim bebeğin suyunu etkileyebilir dedi. tok karnına soluma yatıp bebeğin hareketlerini sayacakmışım 2 saatte 10 kere hareket ediyorsa bebek iyidir dedi. eşimde hastaymış boğazı acıyormuş dünden beri kesin ondan bulaştı. çünkü ben dün kalabalıkta da durmadım cenaze evinin alt katında başka bir evde durdum.
Sallanabilir ana kucağı alıp bir de ahşap olanından alsam oyun matına gerek yok diye düşünmüştüm ama yine de bunu da alabilirim belki. Ahşap da hb favoriledim ama kalitesi iyi mi bilmiyorum, fiyatı uygun görünüyorGenişliği yüksekliği iyi evet. Ahşap olanlarda çok güzel gerçekten.
Elbise gibi olanı çok giyiyor muyuz? Ablam yollayacak bana onunkide çok uzun değil çünkü o açık ben tesettürlüyüm. Kolları uzun ama bacakları kesin bana kısa olur çünkü ben ablamdan uzunum. Yürürken falan altına pijama giyerim eğer çok uzun kullanacaksak.Bende bakıyorum bakıyorum bulamıyorum.
Bedenim S gecelikler kalıpları büyük geliyor gözüme.
Bide tesettürlü olunca daha zor elbisenin uzununu bulmaya çalışmak daha zor
Bu şişe bitince bir de onu deneyeyim gaviscon Duoble çok iyidi şansımıza kalkmışBaşka gaviskon kullanıyordum sonra buna geçtim
Aynen canım normal polikinlik doktoru.Kaskade, çok teşekkür ederim.Bu verdiğin doktor ismi poliklinik değil mi? Poliklinikte görev alıyor. Acil değil.
Yılbaşından sonrayı kapsadıysa şahane 40 da bile doğurBız o işi temmuz maasından once dogum paketi alarsk hallettık canım, fiyatı sabitledik
31 aralık olmasın yapasta yıcem o gun
Ayy benimkinin yazısı da bozuk uyarmaktan içim dışıma çıktıBizim bu seneye kadar okula gelen bütün çocukların yazıları berbattı bu güzel yazı saçmalığı vardi ya çocuklar normal el yazısını da güzel yazıyi da tam öğrenemedikleri için çok zorlaniyorlardi üstüne okula da erken başlayınca bütün eğitim hayatı oynuyordu
Balım aynı doktor devletteki tavrı ile özeldeki tavrı bir olmuyor. Bir arkadaşın önerisiyle dişçiye başladım özel muayenehane sohbet muhabbet kadın öyle ilgili.Devlet hastanesi tamamen şans
Yoksa doktor aynı doktor.
İstanbulda olsan sana gözün kapalı her hastalandığında Tuzla devlete git derdim.
Benim 2 ay tüm acil sabah akşam nazımı çekti. Hemşiresinden doktoruna kusmalarım yoğun ağrım sızım var diye pervane oldular etrafımda Allah razı olsun.
Aklında olsun özeldeki doktorunun sana verdiği tüm testleri devlette yaptırıpda götürebilirsin.
Ben 7 aydır özele muayneye gittim, Şeker yüklemesi , aylık tiroit tam kan sayımları , idrar testleri , serumlar , kan uyuşmazlığı iğnesine kadar hepsinde devlete gittim. 1 kuruş çıkmadı cebimizden
Balım cenaze düğün okul toplu taşıma hepsi hastalık yuvası artık.sudem34 @Lunoxays kendi drumla görüştüm covid olabilir dedi çok da evhamlandırdı beni aslında. 38 üstü ateşte bebek etkilenebilir ateşin yükselirse tekrar dr git acilen dedi paroldan çok kısa süre sonra tekrar çıktığını anlattım 8 saat arayla alacakmışım. ishal kesilmezse git serum takviyesi yaptır ve gel kontrol edeyim bebeğin suyunu etkileyebilir dedi. tok karnına soluma yatıp bebeğin hareketlerini sayacakmışım 2 saatte 10 kere hareket ediyorsa bebek iyidir dedi. eşimde hastaymış boğazı acıyormuş dünden beri kesin ondan bulaştı. çünkü ben dün kalabalıkta da durmadım cenaze evinin alt katında başka bir evde durdum.
Ahh be balım 5-6 kez tüp mü denedinizBenim her burca gelen bi çocuğum oluyodu
Ben bir normal alt üst pijama bide elbise koyarım diyorum.Elbise gibi olanı çok giyiyor muyuz? Ablam yollayacak bana onunkide çok uzun değil çünkü o açık ben tesettürlüyüm. Kolları uzun ama bacakları kesin bana kısa olur çünkü ben ablamdan uzunum. Yürürken falan altına pijama giyerim eğer çok uzun kullanacaksak.
Bende bulamadım güzel bir şey olsun, iç göstermesin, beyaz olsun istiyorum fotoğraf çekiminde güzel dursun diye.Ben bir normal alt üst pijama bide elbise koyarım diyorum.
Ama henüz ikisi içinde uygun alternatif bulamadım
Bence çok güzelmisÇok fonksiyonlu değil bir kaç oyuncak daha alır takarım ben büyük ihtimalle
Bana takılacak oyuncak önerisinde bulunur musunuzBence çok güzelmisficher price falan çok gereksiz pahalı ben de 250 TL Elele nin almıştım onu almasaydim böyle bir şey alırdım
Çokça sağ olAynen canım normal polikinlik doktoru.
Acilde genelde kadın doğumcu olmuyor. Onlar doğumhanede üst katta nöbette oluyorlar.
Genelde acilde dahiliye ağırlıklı branşlar oluyor genel tanı koyabilmeleri için.
Çektim canım şifa olsunbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Çektim canım elini karnına koy ya şafi çek, salavat getirbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Çektim Allah kabul etsin inşallahbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Cektim canimbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
O mesajı hatırlıyorum canım.Çokça sağ olKaskade bir de ben sana geçende sana şeyi sormuştum. Bi arkadaşa doğum parası ile ilgili bir site linki atmıştın. O sitede son 3aylık brüt maaş üzerinden hesaplanıyordu. Peki son 3 ayı raporlu olup maaş alamayanlar nasıl olur. Bilgin var mı? Ben yaklaşık 6 haftadır raporluyum ve sadece sgk dan 3 günlük kesintili rapor ücreti alıyorum
Çektim. Allah şifa versin.benim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?