2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Covidin en yoğun olduğu dönemde arkadaşım 8 aylık hamileydi covid oldu docente gittiler doçent hemen bir iğne yapmış tam hatırlamıyorum ama kan sulandırıcı demişti sanki çok şükür sağlıkla doğdu inşallah seninki covid degildir

Genişliği yüksekliği iyi evet. Ahşap olanlarda çok güzel gerçekten.
Sallanabilir ana kucağı alıp bir de ahşap olanından alsam oyun matına gerek yok diye düşünmüştüm ama yine de bunu da alabilirim belki. Ahşap da hb favoriledim ama kalitesi iyi mi bilmiyorum, fiyatı uygun görünüyor

Bende bakıyorum bakıyorum bulamıyorum.
Bedenim S gecelikler kalıpları büyük geliyor gözüme.
Bide tesettürlü olunca daha zor elbisenin uzununu bulmaya çalışmak daha zor
Elbise gibi olanı çok giyiyor muyuz? Ablam yollayacak bana onunkide çok uzun değil çünkü o açık ben tesettürlüyüm. Kolları uzun ama bacakları kesin bana kısa olur çünkü ben ablamdan uzunum. Yürürken falan altına pijama giyerim eğer çok uzun kullanacaksak.

Kaskade, çok teşekkür ederim. Bu verdiğin doktor ismi poliklinik değil mi? Poliklinikte görev alıyor. Acil değil.
Aynen canım normal polikinlik doktoru.
Acilde genelde kadın doğumcu olmuyor. Onlar doğumhanede üst katta nöbette oluyorlar.
Genelde acilde dahiliye ağırlıklı branşlar oluyor genel tanı koyabilmeleri için.

Bız o işi temmuz maasından once dogum paketi alarsk hallettık canım, fiyatı sabitledik
31 aralık olmasın ya pasta yıcem o gun
Yılbaşından sonrayı kapsadıysa şahane 40 da bile doğur
Ayy benimkinin yazısı da bozuk uyarmaktan içim dışıma çıktı ilkokul öğretmeni önemsemedi bende bunaltmadım zamanında
Balım aynı doktor devletteki tavrı ile özeldeki tavrı bir olmuyor. Bir arkadaşın önerisiyle dişçiye başladım özel muayenehane sohbet muhabbet kadın öyle ilgili.
Sonra devlete geçmiş iyi dedim kendi doktorum devam edeyim randevu alıp gidiyorum başından atmaya çalışıyor bugün git yarın gel muhabbeti filan sonra bırakmak zorunda kaldım. Öyle yoğun bir yer de değildi çalıştığı yer hani devlet aşırı yoğun yetişemiyor desen o da değil. Başka bir doktor denk geldi şansa devlette eli titiz özenli baya onla devam edip kaç dişimi yaptırdım.
Balım cenaze düğün okul toplu taşıma hepsi hastalık yuvası artık.
Vitamin hapların varsa ihmal etme evde içtiklerinden mandalina ye limon sık iç. Bol bol su.
Benim her burca gelen bi çocuğum oluyodu
Ahh be balım 5-6 kez tüp mü denediniz

Ben bir normal alt üst pijama bide elbise koyarım diyorum.
Ama henüz ikisi içinde uygun alternatif bulamadım

Ben bir normal alt üst pijama bide elbise koyarım diyorum.
Ama henüz ikisi içinde uygun alternatif bulamadım
Bende bulamadım güzel bir şey olsun, iç göstermesin, beyaz olsun istiyorum fotoğraf çekiminde güzel dursun diye.

Çok fonksiyonlu değil bir kaç oyuncak daha alır takarım ben büyük ihtimalle
Bence çok güzelmis ficher price falan çok gereksiz pahalı ben de 250 TL Elele nin almıştım onu almasaydim böyle bir şey alırdım

Aynen canım normal polikinlik doktoru.
Acilde genelde kadın doğumcu olmuyor. Onlar doğumhanede üst katta nöbette oluyorlar.
Genelde acilde dahiliye ağırlıklı branşlar oluyor genel tanı koyabilmeleri için.
Çokça sağ ol Kaskade bir de ben sana geçende sana şeyi sormuştum. Bi arkadaşa doğum parası ile ilgili bir site linki atmıştın. O sitede son 3aylık brüt maaş üzerinden hesaplanıyordu. Peki son 3 ayı raporlu olup maaş alamayanlar nasıl olur. Bilgin var mı? Ben yaklaşık 6 haftadır raporluyum ve sadece sgk dan 3 günlük kesintili rapor ücreti alıyorum

O mesajı hatırlıyorum canım.
Rapor sürecinde SGK'ya prim yatırıyor mu iş yeri ondan emin değilim.
Ama hastalık özel durum olduğu için benim tahmininm yine aynı yoldan hesaplama yapılabilir ama çok net değilim o konuda.
Belki iş yerinin İK yada muhasebe biriminin bilgisi vardır bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…