- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.861
Canım ben sadece çıngırak aldım farklı ritimleri olan onun dışında warldof anlayış tarzı büyütmek istiyorum kızımı başarabilirsem o yüzden bende oyuncak kısmı çok yokBana takılacak oyuncak önerisinde bulunur musunuz
Anladım canım sağ ol.E devletten bakayım gözüküyor mu prim yatırıyorlar mı.O mesajı hatırlıyorum canım.
Rapor sürecinde SGK'ya prim yatırıyor mu iş yeri ondan emin değilim.
Ama hastalık özel durum olduğu için benim tahmininm yine aynı yoldan hesaplama yapılabilir ama çok net değilim o konuda.
Belki iş yerinin İK yada muhasebe biriminin bilgisi vardır bu konuda
Ben de çektim canım rabbim şifa versinbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Bnde çektim cnm Allah'ım evladını korusun ins geçmiş olsunbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Sağol cnm Allah razı olsunA Allmala canım ikizler için geçen çekmemiştim sana da çektim şifa olsun inşallah
@birminikask2020 canım sana da çektim şifa olsun.
aynen canım yatıyorsa sıkıntı yoktur.Anladım canım sağ ol.E devletten bakayım gözüküyor mu prim yatırıyorlar mı.
Artık 55 tl lik kupon da varmış :) super55Günaydın kızlar, alışveriş yapabilirim artıkİndirim haberlerinizi bekliyorum
Canım çok geçmiş olsun, çektim şifa olsun inşallahbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Bunu 179 tlya aldım galibaBence çok güzelmisficher price falan çok gereksiz pahalı ben de 250 TL Elele nin almıştım onu almasaydim böyle bir şey alırdım
Oyun halısına takılacak oyuncaklardan bahsediyorum canımCanım ben sadece çıngırak aldım farklı ritimleri olan onun dışında warldof anlayış tarzı büyütmek istiyorum kızımı başarabilirsem o yüzden bende oyuncak kısmı çok yok
Aaa kaça 55Artık 55 tl lik kupon da varmış :) super55
Kızlar pijama alacağım hastane çantası için. Beyaz olsun istiyorum. Alan varsa bana link atabilir mi?
Bu konuda benim de kafam çok karıştı 31+0 -31+6 arası mı almak lazım yoksaa 32+0 - 32+6 arası mı diye :)hanımlar çalışabilir raporunu tam 32+0 da mı almamız gerekiyor 32 bitene kadar mı randevu bulamadım 32+0 için
200'e canımAaa kaça 55
Illa oyuncak olmasi gerekmiyor aslinda. Renkli kurdeleler, şallar vs baglayabilirsin.Bana takılacak oyuncak önerisinde bulunur musunuz
Doktoruma 31. hafta içinde mi geleyim 32.ye geçince hemen iş yerine rapor vermem gerekir mi sıkıntı yaşar mıyım diye en son gittiğimde sormuştum. Doktorumda 32. hafta içerisinde gelsende olur problem olmaz demişti( 32+2 /32+4...v.s)Bu konuda benim de kafam çok karıştı 31+0 -31+6 arası mı almak lazım yoksaa 32+0 - 32+6 arası mı diye :)
Ben 32+2de aldım, herhangi bir sorun olmadı.
32+0’a kadar heyet raporu verdiler bana. 32+0’da gidip doğum izni çalışamaz raporu alacağım.Bu konuda benim de kafam çok karıştı 31+0 -31+6 arası mı almak lazım yoksaa 32+0 - 32+6 arası mı diye :)
Ben 32+2de aldım, herhangi bir sorun olmadı.
Zaman zaman bende de su gibi akıntı çok oluyor, zaten artış oldu akıntıda bu da normalmiş. İnşallah zamanında gelecek bebişlerimiz hepimizin kendini strese sokmaEvet ya Akıntı bu rahatladım biraz daha çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?