2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bana takılacak oyuncak önerisinde bulunur musunuz
Canım ben sadece çıngırak aldım farklı ritimleri olan onun dışında warldof anlayış tarzı büyütmek istiyorum kızımı başarabilirsem o yüzden bende oyuncak kısmı çok yok

Anladım canım sağ ol.E devletten bakayım gözüküyor mu prim yatırıyorlar mı.

Canım ben sadece çıngırak aldım farklı ritimleri olan onun dışında warldof anlayış tarzı büyütmek istiyorum kızımı başarabilirsem o yüzden bende oyuncak kısmı çok yok
Oyun halısına takılacak oyuncaklardan bahsediyorum canım Ayna hışırtılı kitap sesli şeyler gibi

Bu konuda benim de kafam çok karıştı 31+0 -31+6 arası mı almak lazım yoksaa 32+0 - 32+6 arası mı diye :)
Ben 32+2de aldım, herhangi bir sorun olmadı.
Doktoruma 31. hafta içinde mi geleyim 32.ye geçince hemen iş yerine rapor vermem gerekir mi sıkıntı yaşar mıyım diye en son gittiğimde sormuştum. Doktorumda 32. hafta içerisinde gelsende olur problem olmaz demişti( 32+2 /32+4...v.s)

Bu konuda benim de kafam çok karıştı 31+0 -31+6 arası mı almak lazım yoksaa 32+0 - 32+6 arası mı diye :)
Ben 32+2de aldım, herhangi bir sorun olmadı.
32+0’a kadar heyet raporu verdiler bana. 32+0’da gidip doğum izni çalışamaz raporu alacağım.

Kizlar valla bana o kadar cok yarariniz oldu ki.... sizlerden cesaretle dolap uygulamasina girdim. Bebeklerin dış giyimi icin 2 tip ürün arasinda karar veremiyordum. Bebek arabasi tulumu ya da astronot mont. Aklimda kalmasin diye iki urunden de bulup aldim dolap dan. daha ucuza halletmis oldum. Bir de TR de bulamadigim yurt disinda satilan ikiz emzirme yastigini buldum. Hepsini dikkatlice guzelce yikiyorum simdi. Cok memnun kaldim aldiklarimdan. Zaten 2 max 3 ay kullanilacak urunler.

2 aydir evden disari cikamadigim icin simdi bu montlara bakip kizlarla disarda yapacagimiz yuruyuslerin hayaliyle mutlu oluyorum

Eklentiler

• 20231011_135840.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 82
  • 20231003_163853.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 82
  • 20231011_142410.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 81
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…