2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar çıktım kontrolden bu sefer hiç bir şey anlamadım desem yeridir bir bakar mısınız?
Doktorum her şey yolunda dedi, sadece minyon tipli olacağız gibi dedi. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi, benim kız nst de uyudu inatcı keçi, hemşire uyandırdı sıpayı
İzne ayrılmış bulunmaktayım, doğum ücretini de sordum hep unutuyordum

Eklentiler

• image.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 76
Mutlu mutlu kullanmalar nasip olsun

Benim heyet raporumda 32+1 de bitiyor. Benim 32+1 de mi yoksa 32+0 da mi gitmem lazim acaba
+’larda da gitsen oluyor diyor arkadaşlar. Yani 32+1’de gidebilirsin. Benim 32+0 pazara geliyor zaten, +1’de gideceğim.
Başlar dediği tarih var ya raporda, o tarihte gidip al.

1790kilosu 42cm boyu gelişim olarak yanlış anlamadıysam 31+1 ama yine de uyumlu haftasıyla

2 gün geriden geliyor gözüküyor. Hiç bir sorun yok burda. Fl bacak boyu, o bir kaç gün kısa. Çok da şaapmayın

31-32 hafta arasında tüm değerlerin
Kilosuda maşallah iyi bence 1790 gram ile
tatlım FL değerine göre 43.3 bence boyu posu iyi
(FLx7) Yaklaşık boy uzunluğu
Bundan iyisi can sağlığı.
Aman boşverin minon olsunlar. 32 yaş üstü benim gibi çıtı pıtı minyonlar hayatlarından çok memnun

Sabah özele gttm sancı yoktu, ama yinede serum takılsın dedi, sonra devlet hast gttm serum takılsın die orda bebeğin kalp atıslarını begenmedim dedi doktor yatıs verdı cok dalgalı deılmış sonra. Baska ozelde gttm doktora da nst ye grdm kötü bişey yok ama evde stres yapmayın bence yatın dedı hastaneye aslında kontrol amaçlı ama nst de bebeğin kalp atısları non reaktif cıktı. Stresi artık düşünebilirsiniz bendeki, özele gidecektim paketim vardı ama malesef normal yatısı kapsamıyor cokmuş ücreti mecburen devlete gidiyorum.
Perinatoloji dogumhaneye alıolar direkt yıne stres oldum tel yanımda olmuyor duanızı beklıyorum hepinizin. Allah yardımcımız olsun. Hepinizi seviyorum

Canım nihal hocaya gitseydin keske, boyle cok kafan karısıyor, hepsı farklı bişey soyluyor.. Dua edıcem senın ıcın

1790kilosu 42cm boyu gelişim olarak yanlış anlamadıysam 31+1 ama yine de uyumlu haftasıyla
En son tam bir hafta gerideydi o zaman yaklaşık olarak haftasını yakalamış
2 gün geriden geliyor gözüküyor. Hiç bir sorun yok burda. Fl bacak boyu, o bir kaç gün kısa. Çok da şaapmayın
tam 1 hafta gerideydi iyi iyi 2 gün göz çıkarmaz

Çok şükür

Yeni okudum mesajları kafam karıştı benim de nstde 180e kadar çıktı nabzı bebeğin ama doktor sorun yok dedi acaba ani bir yükseliş mi? Çünkü uyuyordu uyandırdık

Kızlar 3 tane şok gezdim. Hala sevkiyat gelmemiş A101 e girmiştim, bir tane daha ağız mendili aldım çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…