- 15 Ağustos 2014
- 2.578
- 3.545
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.881
Benim heyet raporumda 32+1 de bitiyor. Benim 32+1 de mi yoksa 32+0 da mi gitmem lazim acaba32+0’a kadar heyet raporu verdiler bana. 32+0’da gidip doğum izni çalışamaz raporu alacağım.
Ay yeni okuyorum mesajları tam gruba yazacaktım iyiki yazmışsın hemenbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Mutlu mutlu kullanmalar nasip olsunKizlar valla bana o kadar cok yarariniz oldu ki.... sizlerden cesaretle dolap uygulamasina girdim. Bebeklerin dış giyimi icin 2 tip ürün arasinda karar veremiyordum. Bebek arabasi tulumu ya da astronot mont. Aklimda kalmasin diye iki urunden de bulup aldim dolap dan. daha ucuza halletmis oldum. Bir de TR de bulamadigim yurt disinda satilan ikiz emzirme yastigini buldum. Hepsini dikkatlice guzelce yikiyorum simdi. Cok memnun kaldim aldiklarimdan. Zaten 2 max 3 ay kullanilacak urunler.
2 aydir evden disari cikamadigim icin simdi bu montlara bakip kizlarla disarda yapacagimiz yuruyuslerin hayaliyle mutlu oluyorum
Benim heyet raporumda 32+1 de bitiyor. Benim 32+1 de mi yoksa 32+0 da mi gitmem lazim acaba
1790kilosu 42cm boyu gelişim olarak yanlış anlamadıysam 31+1 ama yine de uyumlu haftasıylaKızlar çıktım kontrolden bu sefer hiç bir şey anlamadım desem yeridir bir bakar mısınız?
Doktorum her şey yolunda dedi, sadece minyon tipli olacağız gibi dedi. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi, benim kız nst de uyudu inatcı keçi, hemşire uyandırdı sıpayı
İzne ayrılmış bulunmaktayım, doğum ücretini de sordum hep unutuyordum
2 gün geriden geliyor gözüküyor. Hiç bir sorun yok burda. Fl bacak boyu, o bir kaç gün kısa. Çok da şaapmayınKızlar çıktım kontrolden bu sefer hiç bir şey anlamadım desem yeridir bir bakar mısınız?
Doktorum her şey yolunda dedi, sadece minyon tipli olacağız gibi dedi. 3 hafta sonraya tekrar randevu verdi, benim kız nst de uyudu inatcı keçi, hemşire uyandırdı sıpayı
21 ekim cumartesi sabah 09:00
31-32 hafta arasında tüm değerlerinKızlar çıktım kontrolden bu sefer hiç bir şey anlamadım desem yeridir bir bakar mısınız?
Canım nihal hocaya gitseydin keske, boyle cok kafan karısıyor, hepsı farklı bişey soyluyor.. Dua edıcem senın ıcınSabah özele gttm sancı yoktu, ama yinede serum takılsın dedi, sonra devlet hast gttm serum takılsın die orda bebeğin kalp atıslarını begenmedim dedi doktor yatıs verdı cok dalgalı deılmış sonra. Baska ozelde gttm doktora da nst ye grdm kötü bişey yok ama evde stres yapmayın bence yatın dedı hastaneye aslında kontrol amaçlı ama nst de bebeğin kalp atısları non reaktif cıktı. Stresi artık düşünebilirsiniz bendeki, özele gidecektim paketim vardı ama malesef normal yatısı kapsamıyor cokmuş ücreti mecburen devlete gidiyorum.
Perinatoloji dogumhaneye alıolar direkt yıne stres oldum tel yanımda olmuyor duanızı beklıyorum hepinizin. Allah yardımcımız olsun. Hepinizi seviyorum
En son tam bir hafta gerideydi o zaman yaklaşık olarak haftasını yakalamış1790kilosu 42cm boyu gelişim olarak yanlış anlamadıysam 31+1 ama yine de uyumlu haftasıyla
tam 1 hafta gerideydi iyi iyi 2 gün göz çıkarmaz2 gün geriden geliyor gözüküyor. Hiç bir sorun yok burda. Fl bacak boyu, o bir kaç gün kısa. Çok da şaapmayın
Çok şükür31-32 hafta arasında tüm değerlerin
Kilosuda maşallah iyi bence 1790 gram ile
tatlım FL değerine göre 43.3 bence boyu posu iyi
(FLx7) Yaklaşık boy uzunluğu
Bundan iyisi can sağlığı.
Aman boşverin minon olsunlar. 32 yaş üstü benim gibi çıtı pıtı minyonlar hayatlarından çok memnun
Ay çok güzelmiş ama pahalıya geliyor ya. Hemde alt pijamasıda ayrı ücret o yüzden benim bütçemi aşıyor
İnşallah AminnZaman zaman bende de su gibi akıntı çok oluyor, zaten artış oldu akıntıda bu da normalmiş. İnşallah zamanında gelecek bebişlerimiz hepimizin kendini strese sokma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?