- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.901
Ben de ne alacağımı bilmiyorum200'e canım
Bana fikir verin ne alalyım
yalnız senin de kritik zamanlara geliyor doğum yay da olabilir, akrep de:))Ben aksine hep martta hamile kalırım inşallah diye dua ediyordum benim gibi yay burcu olsun diyenormalde ağustosta hamile kalmıştım düşük olunca martta kaldım tekrar dediğin gibi Nisan mayıs gibi olacaktı doğum yaza kadar biraz toparlanmış olur diyordum nasip değilmiş
Ben de dün a101’den müslin battaniye aldım. Bizim burdakini talan etmişlerdi geçen hafta. Başka a101’e gittim. Yeni bebekli kuzenlerime ilk adım arabası ve pijama altı aldım.Kızlar 3 tane şok gezdim. Hala sevkiyat gelmemişA101 e girmiştim, bir tane daha ağız mendili aldım çıktım
Ben LCWnın uygulamasından aldım bi tane alt üst takım bir de suwenden lohusa geceliği almıştım ikisinin de kumaşı hoşuma gitti yaniKızlar pijama alacağım hastane çantası için. Beyaz olsun istiyorum. Alan varsa bana link atabilir mi?
en sıkıntılı burcum akrebe de gömülüyor ikizlere de, burcum akrep yükselenim ikizler :))Tövbe tövbe ikizlerin ne kötülüğünü gördün kızbak ben ikizlerim ona göre, (not : burclarla hiç aram yoktur, ınanmıyorun da)
Kıs bebesının de avantajları var yaza kadar ele avuca gelır, gezer tozarız bol bolen cok bahar gelınce bırlıkte hergun yuruyus yapmak ıstıyorum, biz parka gitmeyi cok severiz eşimle, sandalye atıp saatlerce otururuz orada, artık 3 kişi olacaz, cok hosuma gıdıyor düşünmesi bile
Nisan ve haziranda doğum yapan kuzenlerim bütün yazı evde geçirdiler. Birinin meme altları pişik oldu, çocuklar isilik oldu. Biz daha şanslıyız bence. Yaza bebeler oturuyor ve ek gıdaya başlamış olcak.yalnız senin de kritik zamanlara geliyor doğum yay da olabilir, akrep de:))
Aynen öyle, Sağlıklı olsunda hiç fark etmezyalnız senin de kritik zamanlara geliyor doğum yay da olabilir, akrep de:))
bu nasıl zıbın, zıbın denilenin altında çıt çıt olmuyor mu :)Soyle canim. Ilk basta bunu giydirmek rahat oluyormus
Müslin bitmiş olsa bir tane de ondan alırdım, ilk aldığım gün 2 şer almadığıma pişman oldum, neyse ağız mendilinden bir tane daha buldum yumuşacıktı beğenmiştimBen de dün a101’den müslin battaniye aldım. Bizim burdakini talan etmişlerdi geçen hafta. Başka a101’e gittim. Yeni bebekli kuzenlerime ilk adım arabası ve pijama altı aldım.
Eğitici kuleleri tavsiye ediyor musunuz?Aynısından A101 de de var, ben gerekli mi bilemediğimden almadım. Bir de battaniye ne kadar canım?Şoktan bunları buldum, başka da bir şey kalmamış acaba başka şoka daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Git bence ben 3 şok gezdim ama sevkiyat gelmemiş, yarın bir daha bakıcam.Şoktan bunları buldum, başka da bir şey kalmamış acaba başka şoka daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Hiç bilmiyorum canım iyi mi kötü mü yine de aldımEğitici kuleleri tavsiye ediyor musunuz?Aynısından A101 de de var, ben gerekli mi bilemediğimden almadım. Bir de battaniye ne kadar canım?
Bir tanesine daha gideyim de bakayım o zaman benGit bence ben 3 şok gezdim ama sevkiyat gelmemiş, yarın bir daha bakıcam.
32+1 de baslar gorunuyor. O gun giderim o zaman+’larda da gitsen oluyor diyor arkadaşlar. Yani 32+1’de gidebilirsin. Benim 32+0 pazara geliyor zaten, +1’de gideceğim.
Başlar dediği tarih var ya raporda, o tarihte gidip al.
Hic kullanmadigimdan bilmiyorum canim. Ama kullanilir bence
doktor çok önemli gerçekten, hem doktoru bulabilmene hem sorduğun sorulara aldığın cevap için tatminliğine hem de bebişin durumuna ayrı ayrı sevindim, gözünaydın :)Selam kizlarrrr
Kontrolden çıktım şimdi gebe okuluna gidiyorum bugün yeni doktorumla randevum vardı. Çok çok begendim gercekten insan gibi bir doktorla muhatap olabilmek ne güzel birseymis diğer hastaneden daha uygun fiyatlı olmasına rağmen inanılmaz ilgilendi her sorumu güzelce yanıtladı demek ki mesele doktor olabilmek değil insan olabilmekmis
Bizim oğlan yuzunu göstermedi bu sefer ona üzüldüm biraz1720 gr. 40 cm olmuşuz 31+3 olculerimiz haftasiyla uyumlu dedi suyumun fazla olduğundan bahsettim evet biraz fazla ama çok değil dedi odemime baktı ayakların sismis tuzu kes tansiyonunu kontrol et sürekli ve diyet yap dedi en önemlisi karbonhidrati kes protein ağırlıklı beslen dedi güzel güzel anlattı nedenlerini su fazla olursa neler olabileceğini doğum şekliyle ilgili konuştuk aklıma ne geliyorsa sorabildim ultrasonu yavaş yavaş yaptı gerçekten hiç görmediğim şeylerdi bunlar o yüzden saskinligimi mazur gorun bacılar
Kısacası Allah izin verirse doğum yapacağım doktorumu buldum ay çok mutluyum
Ürünler çok kaliteli ve şık duruyor.Kizlar valla bana o kadar cok yarariniz oldu ki.... sizlerden cesaretle dolap uygulamasina girdim. Bebeklerin dış giyimi icin 2 tip ürün arasinda karar veremiyordum. Bebek arabasi tulumu ya da astronot mont. Aklimda kalmasin diye iki urunden de bulup aldim dolap dan. daha ucuza halletmis oldum. Bir de TR de bulamadigim yurt disinda satilan ikiz emzirme yastigini buldum. Hepsini dikkatlice guzelce yikiyorum simdi. Cok memnun kaldim aldiklarimdan. Zaten 2 max 3 ay kullanilacak urunler.
2 aydir evden disari cikamadigim icin simdi bu montlara bakip kizlarla disarda yapacagimiz yuruyuslerin hayaliyle mutlu oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?