2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
yalnız senin de kritik zamanlara geliyor doğum yay da olabilir, akrep de:))

Kızlar 3 tane şok gezdim. Hala sevkiyat gelmemiş A101 e girmiştim, bir tane daha ağız mendili aldım çıktım
Ben de dün a101’den müslin battaniye aldım. Bizim burdakini talan etmişlerdi geçen hafta. Başka a101’e gittim. Yeni bebekli kuzenlerime ilk adım arabası ve pijama altı aldım.

Kızlar pijama alacağım hastane çantası için. Beyaz olsun istiyorum. Alan varsa bana link atabilir mi?
Ben LCWnın uygulamasından aldım bi tane alt üst takım bir de suwenden lohusa geceliği almıştım ikisinin de kumaşı hoşuma gitti yani

en sıkıntılı burcum akrebe de gömülüyor ikizlere de, burcum akrep yükselenim ikizler :))

yalnız senin de kritik zamanlara geliyor doğum yay da olabilir, akrep de:))
Nisan ve haziranda doğum yapan kuzenlerim bütün yazı evde geçirdiler. Birinin meme altları pişik oldu, çocuklar isilik oldu. Biz daha şanslıyız bence. Yaza bebeler oturuyor ve ek gıdaya başlamış olcak.

Şoktan bunları buldum, başka da bir şey kalmamış acaba başka şoka daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim

Eklentiler

• A756FD5A-C925-41E1-B04A-1C3A17767905.webp
    78 KB · Görüntüleme: 58
Ben de dün a101’den müslin battaniye aldım. Bizim burdakini talan etmişlerdi geçen hafta. Başka a101’e gittim. Yeni bebekli kuzenlerime ilk adım arabası ve pijama altı aldım.
Müslin bitmiş olsa bir tane de ondan alırdım, ilk aldığım gün 2 şer almadığıma pişman oldum, neyse ağız mendilinden bir tane daha buldum yumuşacıktı beğenmiştim

Şoktan bunları buldum, başka da bir şey kalmamış acaba başka şoka daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Eğitici kuleleri tavsiye ediyor musunuz?Aynısından A101 de de var, ben gerekli mi bilemediğimden almadım. Bir de battaniye ne kadar canım?

Kızlar 2.doz tetanozu mu da vurdurdum. Boynumun sol tarafından bir ağırlık başladı, geçen defa 3 gün kolum ağrıdıydı sadece hafif atlatmıştım umarım bu defa da öyle olur en fazla

+’larda da gitsen oluyor diyor arkadaşlar. Yani 32+1’de gidebilirsin. Benim 32+0 pazara geliyor zaten, +1’de gideceğim.
Başlar dediği tarih var ya raporda, o tarihte gidip al.
32+1 de baslar gorunuyor. O gun giderim o zaman

doktor çok önemli gerçekten, hem doktoru bulabilmene hem sorduğun sorulara aldığın cevap için tatminliğine hem de bebişin durumuna ayrı ayrı sevindim, gözünaydın :)

Ürünler çok kaliteli ve şık duruyor.
Dolap candır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…