2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar kontrole diye gelmiştim ama doktorum rahim ağzına bakarken 27 mm ölçtü kısalmış dedi bide baktık bebeğin eli rahim ağzında açmaya çalışıyor rahimi baya şok oldum elini ultrason ekranında görünce. Hemen nst ye aldılar. Ben 3-4 gündür günde 6-7 defa bebeğin toplandığını hissediyordum bariz dışardanda anlaşılıyordu nst de şansa bebek bi toplandı sancım 67 ye çıktı yatış verdiler. Ciğer geliştirici iğnede vuracaklarmış. Rahimde açıklık yok çok şükür

Canım geçmiş olsun inşallah tek seferlik bişeydir erken doğum olmaz zamanında gelir bizi de haberdar et

Aa yaramaz bebiş. Geçmiş olsun inşallah tek seferlik bişeydir. Allah yardımcınız olsun

Anaaa bu daha şimdiden ortalığı karıştırıyo ya kız bi risk varmı şuan? Yoksa önlem amaçlı mı? Ağrın falan yok dimi

Canım kötü düşünme inşallah bişey olmayacak, rahimde açıklık olmaması güzel birşey , o toplanma dediğimiz şey rahim kasılmaları oluyormuş işte biz bebiş toplandı sanıyormuşuz. normalde 10 kere üstüne çıkarsa doktor gel demişti bana, demek ki daha az da olsa temkinli olmak gerekiyor.

Önceki kontrolünde rahim ağzın kaçtı ?

Şoktan bunları buldum, başka da bir şey kalmamış acaba başka şoka daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Kız ben mahrumiyet bölgesinde oturuyorum zaar bizim burda ne şokta bişi kaldı ne a101de hiç bişi yok

Yaaa fırsat buldukça haber et bizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…