2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allah yardımcın olsun dualarım seninle. İnşallah bişeycik olmayacak

Gecmıs olsun canım, merak etme durdururlar, en guvenlı yerdesin, saglıcakla gecersınız evınıze

Noluyor böyle ya. Bize de yaz haber et. 27mm kısa da çok çok değil. Rahim ağzında yumuşama hunileşme var gibi şeyler dedi mi doktor.

Hiç yapamayacağım bişeyi yapıp kv mesaj attım bi kaç eksik kaldı onları da siz alır mısınız diye. Alınacak bi kaç şeyi yazdım. Hepsini değil taş çatlasın 3 4 bin lira anca tutar. Valla yeter dayanamadım artık onun niyeti toplu para vermek bence ama onu da versin bunu da yapsın 7 yıldır yapamadığım bişey ohh. Şimdi hemen oğlunu arar. Daha okumadı gerçi

Rahimde aciklik olmamasi iyi bi sey canim. Bu haftalarda 27 mm cok dusuk degil. Yatis yapinca serum bagladilar mi. Sanci icin ilac verdiler mi

Bebeğim çok geçmiş olsun inşallah hiç bir problem yasamadan geçer gider evine geçersin Allahım yar ve yardımcın olsun haber et bizlere de

Kızlar imza attım cıktık eve, esım birde ilk kendı doktoruma gidelim dedi yarın mecburen yatıs olacak.. Sancı olsa ilacı vardı ama kalp atımı begenılmedı acıl sezeryan bıle olabılırmis. esimde kızdı acıkcası duruma bakıcam en son care devlete yatıcam bugun atlatayım.

kızlar teşekkür ederim hepinize bebek iyi benimde susuzluğa bağlı hafif sancım var ama korkulacak bir şey değilmiş. serumun bitmesini bekliyorum. covid testi verdim oda sabaha çıkmış olurmuş.
İnşallah pozitif değildir normal basit bi şeydir, o da hemen geçsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…