- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.941
Allah yardımcın olsun dualarım seninle. İnşallah bişeycik olmayacakSabah özele gttm sancı yoktu, ama yinede serum takılsın dedi, sonra devlet hast gttm serum takılsın die orda bebeğin kalp atıslarını begenmedim dedi doktor yatıs verdı cok dalgalı deılmış sonra. Baska ozelde gttm doktora da nst ye grdm kötü bişey yok ama evde stres yapmayın bence yatın dedı hastaneye aslında kontrol amaçlı ama nst de bebeğin kalp atısları non reaktif cıktı. Stresi artık düşünebilirsiniz bendeki, özele gidecektim paketim vardı ama malesef normal yatısı kapsamıyor cokmuş ücreti mecburen devlete gidiyorum.
Perinatoloji dogumhaneye alıolar direkt yıne stres oldum tel yanımda olmuyor duanızı beklıyorum hepinizin. Allah yardımcımız olsun. Hepinizi seviyorum
Bez alın200'e canım
Bana fikir verin ne alalyım
aa müzikli mi hiç dikkat etmedim, ben böyle dolamalı bişey istiyorum daha uyguna bulursam alıcam, en kötü bunu kuponla alırım artıkMüzikli bir de sanırımgüzelmişş
Gecmıs olsun canım, merak etme durdururlar, en guvenlı yerdesin, saglıcakla gecersınız evınızeKızlar kontrole diye gelmiştim ama doktorum rahim ağzına bakarken 27 mm ölçtü kısalmış dedi bide baktık bebeğin eli rahim ağzında açmaya çalışıyor rahimi baya şok oldum elini ultrason ekranında görünce. Hemen nst ye aldılar. Ben 3-4 gündür günde 6-7 defa bebeğin toplandığını hissediyordum bariz dışardanda anlaşılıyordu nst de şansa bebek bi toplandı sancım 67 ye çıktı yatış verdiler. Ciğer geliştirici iğnede vuracaklarmış. Rahimde açıklık yok çok şükür
genelde erkeklerinden çekiyor sonra da vay efendim akrep fena, vay efendim ikizler iki yüzlüKız vallaha ikizlerin adı cıkmıs, mesela ben, melek gibi insanım
Ben hiç bişi göremedimEvet boşuna gittim hiç gelmedi bize dedi
hemen bitiriyorlar, önümden kaç tane bebek arabası geçti hepsi şoktan çıkıyor
Benim de öyle burç akrep yükselem ikizler.en sıkıntılı burcum akrebe de gömülüyor ikizlere de, burcum akrep yükselenim ikizler :))
Demeyin oyle yaa benim oglum ikizler burcugenelde erkeklerinden çekiyor sonra da vay efendim akrep fena, vay efendim ikizler iki yüzlü
Noluyor böyle ya. Bize de yaz haber et. 27mm kısa da çok çok değil. Rahim ağzında yumuşama hunileşme var gibi şeyler dedi mi doktor.Kızlar kontrole diye gelmiştim ama doktorum rahim ağzına bakarken 27 mm ölçtü kısalmış dedi bide baktık bebeğin eli rahim ağzında açmaya çalışıyor rahimi baya şok oldum elini ultrason ekranında görünce. Hemen nst ye aldılar. Ben 3-4 gündür günde 6-7 defa bebeğin toplandığını hissediyordum bariz dışardanda anlaşılıyordu nst de şansa bebek bi toplandı sancım 67 ye çıktı yatış verdiler. Ciğer geliştirici iğnede vuracaklarmış. Rahimde açıklık yok çok şükür
Rahimde aciklik olmamasi iyi bi sey canim. Bu haftalarda 27 mm cok dusuk degil. Yatis yapinca serum bagladilar mi. Sanci icin ilac verdiler miKızlar kontrole diye gelmiştim ama doktorum rahim ağzına bakarken 27 mm ölçtü kısalmış dedi bide baktık bebeğin eli rahim ağzında açmaya çalışıyor rahimi baya şok oldum elini ultrason ekranında görünce. Hemen nst ye aldılar. Ben 3-4 gündür günde 6-7 defa bebeğin toplandığını hissediyordum bariz dışardanda anlaşılıyordu nst de şansa bebek bi toplandı sancım 67 ye çıktı yatış verdiler. Ciğer geliştirici iğnede vuracaklarmış. Rahimde açıklık yok çok şükür
270 e almıştım bunuLcw den hangisini aldın
hareket ederken normalmiş canımYeni okudum mesajlarıkafam karıştı benim de nstde 180e kadar çıktı nabzı bebeğin ama doktor sorun yok dedi acaba ani bir yükseliş mi? Çünkü uyuyordu uyandırdık
Bebeğim çok geçmiş olsun inşallah hiç bir problem yasamadan geçer gider evine geçersinKızlar kontrole diye gelmiştim ama doktorum rahim ağzına bakarken 27 mm ölçtü kısalmış dedi bide baktık bebeğin eli rahim ağzında açmaya çalışıyor rahimi baya şok oldum elini ultrason ekranında görünce. Hemen nst ye aldılar. Ben 3-4 gündür günde 6-7 defa bebeğin toplandığını hissediyordum bariz dışardanda anlaşılıyordu nst de şansa bebek bi toplandı sancım 67 ye çıktı yatış verdiler. Ciğer geliştirici iğnede vuracaklarmış. Rahimde açıklık yok çok şükür
Allah kabul etsin inşallah
İnşallah pozitif değildir normal basit bi şeydir, o da hemen geçsinkızlar teşekkür ederim hepinize bebek iyi benimde susuzluğa bağlı hafif sancım var ama korkulacak bir şey değilmiş. serumun bitmesini bekliyorum. covid testi verdim oda sabaha çıkmış olurmuş.
İyi çok şükür, senin de iyi olmana sevindim canımhareket ederken normalmiş canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?