2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allahım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah problem yaşamadan her şey düzelir

Kaç haftalıktı senin canım?

Insallah sikinti olmaz canim

Anaaa bu daha şimdiden ortalığı karıştırıyo ya kız bi risk varmı şuan? Yoksa önlem amaçlı mı? Ağrın falan yok dimi
Kuzum sancı var ama ben ağrı hissetmiyorum tedbir amaçlı yatırdı doktorum ciğer geliştirici vurdular. Serum veriyolar endol verdiler. Bide işte ara ara nst yapıyolar

30 du kuzum 15 gün önceki kontrolde. Gerçekten tedbirli olmak lazımmış. Ben toplanıyo yeri daraldı diye çok ciddiye almamıştım

Kuzum sancı var ama ben ağrı hissetmiyorum tedbir amaçlı yatırdı doktorum ciğer geliştirici vurdular. Serum veriyolar endol verdiler. Bide işte ara ara nst yapıyolar
Çok gecmis olsun canim. Tedbirli olmak iyidir. Insallah sadece yaramazlik yapiyorlardir. Daha vakitleri var, saglikla zamaninda gelsinler.

Noluyor böyle ya. Bize de yaz haber et. 27mm kısa da çok çok değil. Rahim ağzında yumuşama hunileşme var gibi şeyler dedi mi doktor.
21. Haftadan beri düzleşme ve yumuşama var canım zaten. Zaten yatırma sebebi rahim uzunluğu da değil sancım çıktı nstde gerçekten noldu bizim gruba anlamadım bugün çoğu kişi rahatsızlandı

21. Haftadan beri düzleşme ve yumuşama var canım zaten. Zaten yatırma sebebi rahim uzunluğu da değil sancım çıktı nstde gerçekten noldu bizim gruba anlamadım bugün çoğu kişi rahatsızlandı
Anladım ben de öyleyim. Bu sebepten yatıyorum sürekli. Bana doktorun dediği hep şey şu oldu yeter ki su gelmesin. Demek ki diğerlerini bi şekilde kontrol altına alabiliyorlar. Sen de öyle düşün İçini ferah tutmaya çalış. Dualarımdasınız.

Ya canım çok üzüldüm. Umarım her şey yolunda gider, zamanında gelir. Hayırlısı neyse o olsun, şimdi gelirse de sağlıkla gelsin bebişin sen biraz rahatlamaya çalış

Bunun fiyatı iyi mi kızlar siz ne kadara aldınız?

Eklentiler

• 91553B00-7EC3-40F8-949A-59D13755E851.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 55
Bende sabah ise giderken kosa koşa şoka gittim nevresim seti ve lastikli çarşaf bulabildim sadece digerleri ya hic gelmemis ya da kendilerine ayirmis personel bilemiyorum. Ama bende begendim kalitesini. Güle güle kullan canım

Kızlar Ekim'de doğurmak yasak.
Kasım da serbest.
3 hafta daha sıkalım dişleri inşallah
Hasta olanlara acil şifa diliyorum
Canım bütün sitelere amazona filan baktın mı en uygun bura mı?
Hepsi paralarım yüklenmedi daha
Şoktan bunları buldum, başka da bir şey kalmamış acaba başka şoka daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Büyük şok lara geliyor daha çok nerde büyük var onu sor oraya git cepte şok dan olmuyor mu?
Git bence ben 3 şok gezdim ama sevkiyat gelmemiş, yarın bir daha bakıcam.
Büyük varsa büyüğe geliyor genelde
Çok geçmiş olsun.
İlaçlar iyi gelecek inşallah
Sana da ya mübdi okuyayım inşallah sende pku kendine ya şafi filan
Kan vermiştim sonuç gelmiş, günde 2ye çıkardılar demir ilacını düşük çıkmış bende diyorum neden çarpıntı var meğer ondan kaynaklıymış
Süt içiyor muydun?
Kan ilacını yemekten yarım saat önce aç karnına içmeye dikkat ettin mı?
Hangi kan ilacını alıyordun?
Düzenli aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…