- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.961
Allahım hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah problem yaşamadan her şey düzelirKızlar imza attım cıktık eve, esım birde ilk kendı doktoruma gidelim dedi yarın mecburen yatıs olacak.. Sancı olsa ilacı vardı ama kalp atımı begenılmedı acıl sezeryan bıle olabılırmis. esimde kızdı acıkcası duruma bakıcam en son care devlete yatıcam bugun atlatayım.
Kaç haftalıktı senin canım?Kızlar imza attım cıktık eve, esım birde ilk kendı doktoruma gidelim dedi yarın mecburen yatıs olacak.. Sancı olsa ilacı vardı ama kalp atımı begenılmedı acıl sezeryan bıle olabılırmis. esimde kızdı acıkcası duruma bakıcam en son care devlete yatıcam bugun atlatayım.
Insallah sikinti olmaz canimKızlar imza attım cıktık eve, esım birde ilk kendı doktoruma gidelim dedi yarın mecburen yatıs olacak.. Sancı olsa ilacı vardı ama kalp atımı begenılmedı acıl sezeryan bıle olabılırmis. esimde kızdı acıkcası duruma bakıcam en son care devlete yatıcam bugun atlatayım.
Kuzum sancı var ama ben ağrı hissetmiyorum tedbir amaçlı yatırdı doktorum ciğer geliştirici vurdular. Serum veriyolar endol verdiler. Bide işte ara ara nst yapıyolarAnaaa bu daha şimdiden ortalığı karıştırıyo ya kızbi risk varmı şuan? Yoksa önlem amaçlı mı? Ağrın falan yok dimi
Su oyun mati icin plastik kokuyo/ su soguk oluyo vs yorumlar var. Ona bi bak ole al istersenBen bunu alcam kızlar kuponla
30 du kuzum 15 gün önceki kontrolde. Gerçekten tedbirli olmak lazımmış. Ben toplanıyo yeri daraldı diye çok ciddiye almamıştımCanım kötü düşünme inşallah bişey olmayacak, rahimde açıklık olmaması güzel birşey , o toplanma dediğimiz şey rahim kasılmaları oluyormuş işte biz bebiş toplandı sanıyormuşuz. normalde 10 kere üstüne çıkarsa doktor gel demişti bana, demek ki daha az da olsa temkinli olmak gerekiyor.
Önceki kontrolünde rahim ağzın kaçtı ?
Çok gecmis olsun canim. Tedbirli olmak iyidir. Insallah sadece yaramazlik yapiyorlardir. Daha vakitleri var, saglikla zamaninda gelsinler.Kuzum sancı var ama ben ağrı hissetmiyorum tedbir amaçlı yatırdı doktorum ciğer geliştirici vurdular. Serum veriyolar endol verdiler. Bide işte ara ara nst yapıyolar
21. Haftadan beri düzleşme ve yumuşama var canım zaten. Zaten yatırma sebebi rahim uzunluğu da değil sancım çıktı nstdeNoluyor böyle ya. Bize de yaz haber et. 27mm kısa da çok çok değil. Rahim ağzında yumuşama hunileşme var gibi şeyler dedi mi doktor.
Anladım ben de öyleyim. Bu sebepten yatıyorum sürekli. Bana doktorun dediği hep şey şu oldu yeter ki su gelmesin. Demek ki diğerlerini bi şekilde kontrol altına alabiliyorlar. Sen de öyle düşün İçini ferah tutmaya çalış. Dualarımdasınız.21. Haftadan beri düzleşme ve yumuşama var canım zaten. Zaten yatırma sebebi rahim uzunluğu da değil sancım çıktı nstdegerçekten noldu bizim gruba anlamadım bugün çoğu kişi rahatsızlandı
Ya canım çok üzüldüm. Umarım her şey yolunda gider, zamanında gelir. Hayırlısı neyse o olsun, şimdi gelirse de sağlıkla gelsin bebişinKızlar imza attım cıktık eve, esım birde ilk kendı doktoruma gidelim dedi yarın mecburen yatıs olacak.. Sancı olsa ilacı vardı ama kalp atımı begenılmedı acıl sezeryan bıle olabılırmis. esimde kızdı acıkcası duruma bakıcam en son care devlete yatıcam bugun atlatayım.
Evet canım endol+ ciğer geliştirici+serum veriyolarRahimde aciklik olmamasi iyi bi sey canim. Bu haftalarda 27 mm cok dusuk degil. Yatis yapinca serum bagladilar mi. Sanci icin ilac verdiler mi
Sanci duzenli olmadigi surece sikibti olmaz canim insallahEvet canım endol+ ciğer geliştirici+serum veriyolar
Baktım ama hiçbir sitede yorum bulamadım canım, nerden okudun?Su oyun mati icin plastik kokuyo/ su soguk oluyo vs yorumlar var. Ona bi bak ole al istersen
31 oldum bugun. Kalp atımı kafama takıldı yarın mecbur yatcmKaç haftalıktı senin canım?
Bende sabah ise giderken kosa koşa şoka gittim nevresim seti ve lastikli çarşaf bulabildim sadece digerleri ya hic gelmemis ya da kendilerine ayirmis personel bilemiyorum. Ama bende begendim kalitesini. Güle güle kullan canımKızlar az önce şoka gittim
Nevresim %100 pamuk , yastık kılıfları %100 pamuk ağız mendilleride ama az sayıda gelmiş hep
Yakalayabildiğimi aldım.
Battaniye özellikle koşup almalıktı.
Nevresim + Battaniye + Yastık + 2 tane yastk kılıfı + Ağız Mendili = Hepsine toplam 330 TL civarı verdim.
Canım bütün sitelere amazona filan baktın mı en uygun bura mı?Kızlar Bebek Kitapları için HB'ye bakabilirisiniz.
Geçen indirimini kaçırmıştım 200'e yaklaşmıştı bu setler. Daha uyguna kuponla bile denk gelmiyordu düşünenler kaçırmasın.
Büyük şok lara geliyor daha çok nerde büyük var onu sor oraya git cepte şok dan olmuyor mu?Şoktan bunları buldum, başka da bir şey kalmamış acaba başka şoka daha mı gitsem diye düşünmüyor değilim
Büyük varsa büyüğe geliyor geneldeGit bence ben 3 şok gezdim ama sevkiyat gelmemiş, yarın bir daha bakıcam.
Çok geçmiş olsun.Kızlar kontrole diye gelmiştim ama doktorum rahim ağzına bakarken 27 mm ölçtü kısalmış dedi bide baktık bebeğin eli rahim ağzında açmaya çalışıyor rahimi baya şok oldum elini ultrason ekranında görünce. Hemen nst ye aldılar. Ben 3-4 gündür günde 6-7 defa bebeğin toplandığını hissediyordum bariz dışardanda anlaşılıyordu nst de şansa bebek bi toplandı sancım 67 ye çıktı yatış verdiler. Ciğer geliştirici iğnede vuracaklarmış. Rahimde açıklık yok çok şükür
Süt içiyor muydun?Kan vermiştim sonuç gelmiş, günde 2ye çıkardılar demir ilacını düşük çıkmışbende diyorum neden çarpıntı var meğer ondan kaynaklıymış
Tutulma varmıs gene 15 ekıme kadar, valla okadar canım sıkkın ki 3 yere gittm dolandık. Allahım yardım eylesin hepimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?