2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
nasıl rahatlamışsındır yazarak

Kızlar 2.doz tetanozu mu da vurdurdum. Boynumun sol tarafından bir ağırlık başladı, geçen defa 3 gün kolum ağrıdıydı sadece hafif atlatmıştım umarım bu defa da öyle olur en fazla
İkinci doz daha rahat geciyor canım genelde benim ikincide hic agrim olmadi ilkinde baya olmuştu kol agrim.. inşallah seninde rahat gecer

kızlar teşekkür ederim hepinize bebek iyi benimde susuzluğa bağlı hafif sancım var ama korkulacak bir şey değilmiş. serumun bitmesini bekliyorum. covid testi verdim oda sabaha çıkmış olurmuş.
Çok geçmiş olsun canım inşallah serum toparlar seni test sonucunda negatiftir insallah

Eşin neye kızdı? 3 hastane gezdiniz bugün demi. Doktorun özel hastaneye bağlı sanırım yarın mı yatış yapılacak özele.

30 du kuzum 15 gün önceki kontrolde. Gerçekten tedbirli olmak lazımmış. Ben toplanıyo yeri daraldı diye çok ciddiye almamıştım
Canım endişelenme çok, 30'dan 27e çok düşmemiş bazen ultrasonda ufak mmler oynayabiliyor, tölere edilebilir değerlermiş. önemli olan rahim açıklığı olmaması. Benim başlarda 27 mm di, sonra 31e çıktı. hep 31 ile devam ediyorum.

Tutulma varmıs gene 15 ekıme kadar, valla okadar canım sıkkın ki 3 yere gittm dolandık. Allahım yardım eylesin hepimize.
Özel devlet arası öyle çok gezdiriyor ki insanı en son pes edip lanet olsun param gitsine geliyor . Devlette prosedür ayağına her işlemi yapmıyor çoğu işlem randevulu tarihli.
Ünv hastanesi ise asistan ordan burdan bildiği bilgiyle canını sıkıyor hocaya şu mu bu mu derken sen panik oluyorsun.
Dış gebelikte bende iğne mi ameliyat mı karar vermek için kaç hastane kaç doktor gezdim ama el mahkum özelde iki dakikada hallediyor ayrıntılı usg vs ne gerekliyse iğne falan

Çok geçmiş olsun canım yatırmak isterlerse hiç direnmeyin hastanede daha guvende olursunuz. İnsallah hersey yolunda gider

Kuzum sancı var ama ben ağrı hissetmiyorum tedbir amaçlı yatırdı doktorum ciğer geliştirici vurdular. Serum veriyolar endol verdiler. Bide işte ara ara nst yapıyolar
Yarina kadar etki eder canım insallah keser sancıyı üzülme sen

Yok sütle aram yok maalesef midemi ekşitiyor hemen.. evet hep yarım saat önce aldım, daha önce de kansızlık vardı bende ve ilaçla hiç düzelmedi en son dahiliye doktoru serum olarak verdi 1 senedir rahattım hatta serum 2/3 yıl sürüyormuş ama gebelikten dolayı tekrar inebilir demişti. ferifer alıyorum kaşık gibi içi likit başka türlü hap yutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…