- Konu Sahibi sunshine__
-
- #37.981
nasıl rahatlamışsındır yazarakHiç yapamayacağım bişeyi yapıp kv mesaj attım bi kaç eksik kaldı onları da siz alır mısınız diye. Alınacak bi kaç şeyi yazdım. Hepsini değil taş çatlasın 3 4 bin lira anca tutar. Valla yeter dayanamadım artık onun niyeti toplu para vermek bence ama onu da versin bunu da yapsın 7 yıldır yapamadığım bişey ohh. Şimdi hemen oğlunu arar. Daha okumadı gerçi
İkinci doz daha rahat geciyor canım genelde benim ikincide hic agrim olmadi ilkinde baya olmuştu kol agrim.. inşallah seninde rahat gecerKızlar 2.doz tetanozu mu da vurdurdum. Boynumun sol tarafından bir ağırlık başladı, geçen defa 3 gün kolum ağrıdıydı sadece hafif atlatmıştım umarım bu defa da öyle olur en fazla
Çok geçmiş olsun canım inşallah serum toparlar senikızlar teşekkür ederim hepinize bebek iyi benimde susuzluğa bağlı hafif sancım var ama korkulacak bir şey değilmiş. serumun bitmesini bekliyorum. covid testi verdim oda sabaha çıkmış olurmuş.
Eşin neye kızdı? 3 hastane gezdiniz bugün demi. Doktorun özel hastaneye bağlı sanırım yarın mı yatış yapılacak özele.Kızlar imza attım cıktık eve, esım birde ilk kendı doktoruma gidelim dedi yarın mecburen yatıs olacak.. Sancı olsa ilacı vardı ama kalp atımı begenılmedı acıl sezeryan bıle olabılırmis. esimde kızdı acıkcası duruma bakıcam en son care devlete yatıcam bugun atlatayım.
Endol sancıyı toparlar. İnşallah bişey olmadan çıkacaksınız.Kuzum sancı var ama ben ağrı hissetmiyorum tedbir amaçlı yatırdı doktorum ciğer geliştirici vurdular. Serum veriyolar endol verdiler. Bide işte ara ara nst yapıyolar
Canım endişelenme çok, 30'dan 27e çok düşmemiş bazen ultrasonda ufak mmler oynayabiliyor, tölere edilebilir değerlermiş. önemli olan rahim açıklığı olmaması. Benim başlarda 27 mm di, sonra 31e çıktı. hep 31 ile devam ediyorum.30 du kuzum 15 gün önceki kontrolde. Gerçekten tedbirli olmak lazımmış. Ben toplanıyo yeri daraldı diye çok ciddiye almamıştım
Özel devlet arası öyle çok gezdiriyor ki insanı en son pes edip lanet olsun param gitsine geliyorTutulma varmıs gene 15 ekıme kadar, valla okadar canım sıkkın ki 3 yere gittm dolandık. Allahım yardım eylesin hepimize.
Ay rahatladım ama oğlunu arayacak biraz tanıyorsam. Onunla da 3 gündür konuşmuyorum. Du bakalım neler olacak.nasıl rahatlamışsındır yazarak
Çok geçmiş olsun canım yatırmak isterlerse hiç direnmeyin hastanede daha guvende olursunuz. İnsallah hersey yolunda giderKızlar imza attım cıktık eve, esım birde ilk kendı doktoruma gidelim dedi yarın mecburen yatıs olacak.. Sancı olsa ilacı vardı ama kalp atımı begenılmedı acıl sezeryan bıle olabılırmis. esimde kızdı acıkcası duruma bakıcam en son care devlete yatıcam bugun atlatayım.
Yarina kadar etki eder canım insallah keser sancıyı üzülme senKuzum sancı var ama ben ağrı hissetmiyorum tedbir amaçlı yatırdı doktorum ciğer geliştirici vurdular. Serum veriyolar endol verdiler. Bide işte ara ara nst yapıyolar
Yok sütle aram yok maalesef midemi ekşitiyor hemen.. evet hep yarım saat önce aldım, daha önce de kansızlık vardı bende ve ilaçla hiç düzelmedi en son dahiliye doktoru serum olarak verdi 1 senedir rahattım hatta serum 2/3 yıl sürüyormuş ama gebelikten dolayı tekrar inebilir demişti. ferifer alıyorum kaşık gibi içi likit başka türlü hap yutamıyorumKızlar Ekim'de doğurmak yasak.
Kasım da serbest.
3 hafta daha sıkalım dişleri inşallah
Hasta olanlara acil şifa diliyorum
Canım bütün sitelere amazona filan baktın mı en uygun bura mı?
Hepsi paralarım yüklenmedi daha
Büyük şok lara geliyor daha çok nerde büyük var onu sor oraya git cepte şok dan olmuyor mu?
Büyük varsa büyüğe geliyor genelde
Çok geçmiş olsun.
İlaçlar iyi gelecek inşallah
Sana da ya mübdi okuyayım inşallahsende pku kendine ya şafi filan
Süt içiyor muydun?
Kan ilacını yemekten yarım saat önce aç karnına içmeye dikkat ettin mı?
Hangi kan ilacını alıyordun?
Düzenli aldın mı?
Canım o pembeli organizeri sen sormuştun diye hatırlıyorum yıkadım hiçbir şey olmamış şekli falan iyi gayetBaktım ama hiçbir sitede yorum bulamadım canım, nerden okudun?
Aynısını 80e aldım benBunun fiyatı iyi mi kızlar siz ne kadara aldınız?
Pahalı ben 1500 ml 119 a aldimBunun fiyatı iyi mi kızlar siz ne kadara aldınız?
O zaman alınabilir ocean home fiyatına göre uygun oldukçaCanım o pembeli organizeri sen sormuştun diye hatırlıyorum yıkadım hiçbir şey olmamış şekli falan iyi gayet
Nasıl nerden o zaman bekliyim ben indirim de mi düşüyorAynısını 80e aldım ben
Ben kuponla 120 ye almıştım. Normal hurç gibi dandik de durmuyorO zaman alınabilir ocean home fiyatına göre uygun oldukça
Haber et merak ettimAy rahatladım ama oğlunu arayacak biraz tanıyorsam. Onunla da 3 gündür konuşmuyorum. Du bakalım neler olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?