- 22 Haziran 2022
- 2.037
- 3.109
- 53
- 30
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.001
Evet indirimden almıştım beklemedeyim bir kutu daha alcam. Hepsiburadadan almıştımNasıl nerden o zaman bekliyim ben indirim de mi düşüyor
Sana zahmet vericem ama bi kere daha linkler misinCanım o pembeli organizeri sen sormuştun diye hatırlıyorum yıkadım hiçbir şey olmamış şekli falan iyi gayet
N11 den mi aldınBen kuponla 120 ye almıştım. Normal hurç gibi dandik de durmuyor
Bu ay almam lazım artıkEvet indirimden almıştım beklemedeyim bir kutu daha alcam. Hepsiburadadan almıştım
Kızlar müsait olanlar birdebirminikask2020 ve savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
Allah razı olsun içim koptu bugun , baya da büyümüş yüzü, çaresiz hissettim kendimi. Kimsenınde moralını bozmak istemiyorum cok gerekli bişey olursa bilgi veririm size.Kızlar müsait olanlar birdebirminikask2020 ve savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
Kasım indirimlerini bekle bence ben bundan iki tane 180 e aldım. Sonra ebebek 1.5litresini 120ye düşürdü sinir oldumBunun fiyatı iyi mi kızlar siz ne kadara aldınız?
Ay onu soracaktım bebeğin boyu kilosunu öğrendin mi ne dedi? Haftasıyl uyumlumu gelişimi? Bu saatten sonra Allah’ın izniyle bişi olmaz biraz küvezde kalabilir evet ama hızlı toparlar 31haftalık çünkü artıkAllah razı olsun içim koptu bugun , baya da büyümüş yüzü, çaresiz hissettim kendimi. Kimsenınde moralını bozmak istemiyorum cok gerekli bişey olursa bilgi veririm size.
Nasıl gidiyor her şey yolundadır inşallah.İyi olmana sevindim
30.haftadayım bende
Allah tüm niyetlerini kabul etsinbenim için 99 Ya Mübdi çeker misiniz kızlar
Okudum Rabbim şifalar versin kızlarKızlar müsait olanlar birdebirminikask2020 ve savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
onlara noldu ben kaçırdım yaKızlar müsait olanlar birdebirminikask2020 ve savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
Sana zahmet vericem ama bi kere daha linkler misin
Evet canım Alas Baby 6lı Seyahat Organizer Çantası - Pembe Fiyatları ve ÖzellikleriN11 den mi aldın
0 zaman valizi biraz geç hazırlıcam demektirKasım indirimlerini bekle bence ben bundan iki tane 180 e aldım. Sonra ebebek 1.5litresini 120ye düşürdü sinir oldum
100 e 40 kuponu bekliyim
Ben bugün başladım ama her şeyi alasım varKızlar şuan internet alışverişlerine hafiften ara verin bence 11kasımı bekleyin internet alışverişlerinde asıl indirim o zaman oluyor daha çok kupon veriliyor hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?