2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Allahım acil şifalar nasip etsin içinde de bizlere sağlıkla sıhhatle zamanında hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
Kızlar müsait olanlar birde birminikask2020 ve savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler

Kızlar müsait olanlar birde birminikask2020 ve savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
Allah razı olsun içim koptu bugun , baya da büyümüş yüzü, çaresiz hissettim kendimi. Kimsenınde moralını bozmak istemiyorum cok gerekli bişey olursa bilgi veririm size.

Allah razı olsun içim koptu bugun , baya da büyümüş yüzü, çaresiz hissettim kendimi. Kimsenınde moralını bozmak istemiyorum cok gerekli bişey olursa bilgi veririm size.
Ay onu soracaktım bebeğin boyu kilosunu öğrendin mi ne dedi? Haftasıyl uyumlumu gelişimi? Bu saatten sonra Allah’ın izniyle bişi olmaz biraz küvezde kalabilir evet ama hızlı toparlar 31haftalık çünkü artık

Kızlar şuan internet alışverişlerine hafiften ara verin bence 11kasımı bekleyin internet alışverişlerinde asıl indirim o zaman oluyor daha çok kupon veriliyor hemde

Kızlar şuan internet alışverişlerine hafiften ara verin bence 11kasımı bekleyin internet alışverişlerinde asıl indirim o zaman oluyor daha çok kupon veriliyor hemde
Ben bugün başladım ama her şeyi alasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…