- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.021
Ben aldim simdi mavi renginden 40 tl kuponla 109 tlye cok sagol canım
Ben kupon göremedimBen aldim simdi mavi renginden 40 tl kuponla 109 tlye cok sagol canım
Ben bunların hepsini Aralık a sakliyorumBugun bebek kapi susunu de aldim. Sadece bebek cikolatasi kaldi onu da aralikta alirim bozulmasin diye. Bebek hediyeligi alma konusunda da kararsizim
indirim40 mış saol canım ben de aldım.N11 de linkten para kazanılıyor muydu hic denemiyorum onu direkt aliyorum
Bunun teklisini 60 a almistim ben ama 1 ayi gecmistir ben alaliBunu kaça almıştınız kızlar?
Balım toplu etiket atmayı bilmiyorum ama sanırım telefon notlar bölümüne mi ne ekleniyor öyle bir şeyKızlar müsait olanlar birde @birminikask2020 ve @savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
Diyet şeker insülin yuvarlanıp gidiyoruz inşallah bugün azcık ipin ucunu kaçırdım direk şekerim yükseldiNasıl gidiyor her şey yolundadır inşallah.
Kapı süsü hangisi ni yaptırdın?Bugun bebek kapi susunu de aldim. Sadece bebek cikolatasi kaldi onu da aralikta alirim bozulmasin diye. Bebek hediyeligi alma konusunda da kararsizim
Bugun siparisi verdim. Hemen kargoladilar. Insallah guzel gelirBalım toplu etiket atmayı bilmiyorum ama sanırım telefon notlar bölümüne mi ne ekleniyor öyle bir şey
Grupta aktif olanları ya da listede adı olanları ilk sayfada böyle durumlarda toplu etiket yapabilirsek güzel olur aslında.
Bazı topiklerde her gün günaydın mesajı şeklinde bile oluyor
Anne gruplarını bilmiyorum ama
Diyet şeker insülin yuvarlanıp gidiyoruz inşallah bugün azcık ipin ucunu kaçırdım direk şekerim yükseldi
Kapı süsü hangisi ni yaptırdın?
Güzel günlerde kullanınBugun siparisi verdim. Hemen kargoladilar. Insallah guzel gelir
Üçlü 125e aldım ben de. 175di 50de kupon kullandım n11denBunu kaça almıştınız kızlar?
Biz daha uyguna almış oluyoruz o zamanÜçlü 125e aldım ben de. 175di 50de kupon kullandım n11den
Evet bebeğin eşyaları ile beraber yıkadım çekmece düzenleyicisi, hışırtılı kitap falan hepsini bir attım. 30 derece 1 saatlik programda 600 devirde yıkadımT turuncuportakall balım organzeri makinede mi yıkadın nerde nasıl neyle yıkadın?
200 yazıyo daha pahalı olmuyo mu kupon var mıBiz daha uyguna almış oluyoruz o zaman
Burada tatlimBaktım ama hiçbir sitede yorum bulamadım canım, nerden okudun?
Biri yatışta ciğer geliştirici iğne falan aldı. Diğeri de yine sancı modunda bebeğin kalp atışları sıkıntılı dedi yarın yatacak yine öyle yani. Sen naptın?onlara noldu ben kaçırdım ya
Rossmandan aldıydım tanesi 60 diye hatırlıyorum ama yanlış hatırlıyor olabilirim. Ama indirim vardı şuan o indirim bitmiş olabilirBunu kaça almıştınız kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?