2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugun bebek kapi susunu de aldim. Sadece bebek cikolatasi kaldi onu da aralikta alirim bozulmasin diye. Bebek hediyeligi alma konusunda da kararsizim

Bunu kaça almıştınız kızlar?

Eklentiler

• BAC0AB7B-9B1D-4C1E-8A94-2B051B395989.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 71
Bu arada ben bunu aldım kızlar. Araştırdım ilk geldiğinde kokuyormuş mat sonra o koku geçiyormuş. Kaliteli, bpasızmış. Almayı düşünen varsa en uygun burda ve son 3 ürün kalmış bilginiz olsun

Eklentiler

• 1FC71C31-AF2E-49D3-B619-34E55AF62014.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar müsait olanlar birde @birminikask2020 ve @savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
Balım toplu etiket atmayı bilmiyorum ama sanırım telefon notlar bölümüne mi ne ekleniyor öyle bir şey
Grupta aktif olanları ya da listede adı olanları ilk sayfada böyle durumlarda toplu etiket yapabilirsek güzel olur aslında.
Bazı topiklerde her gün günaydın mesajı şeklinde bile oluyor
Anne gruplarını bilmiyorum ama
Nasıl gidiyor her şey yolundadır inşallah.
Diyet şeker insülin yuvarlanıp gidiyoruz inşallah bugün azcık ipin ucunu kaçırdım direk şekerim yükseldi
Bugun bebek kapi susunu de aldim. Sadece bebek cikolatasi kaldi onu da aralikta alirim bozulmasin diye. Bebek hediyeligi alma konusunda da kararsizim
Kapı süsü hangisi ni yaptırdın?

Bugun siparisi verdim. Hemen kargoladilar. Insallah guzel gelir

Eklentiler

• Screenshot_20231011-194730_Trendyol.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 98
T turuncuportakall balım organzeri makinede mi yıkadın nerde nasıl neyle yıkadın?
Evet bebeğin eşyaları ile beraber yıkadım çekmece düzenleyicisi, hışırtılı kitap falan hepsini bir attım. 30 derece 1 saatlik programda 600 devirde yıkadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…