2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Biri yatışta ciğer geliştirici iğne falan aldı. Diğeri de yine sancı modunda bebeğin kalp atışları sıkıntılı dedi yarın yatacak yine öyle yani. Sen naptın?
eve geldim pcr sonucu bekliyorum. gene bir üşüme geldi ama 36.3 ateşim, yükselmeden parol aldım. 4 zorla su içmeye çalışıyorum.

Bana da öyle dedi dr. ama sızıntı şeklinde gelir ve anlamam diye çekiniyorum. Haftaya var daha kontrole
Benim arkadaşım suyu gelince hastaneye yattı 6 hafta daha o şekilde hastanede kaldı, bebek idrariyla idare ediyormuş… yani sızıntı şeklinde de olsa çok büyük risk olmaz hemen ama ben olsam yine de bu doktora baktırırdım

birminikask2020 savascii kızlar çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla zamanında sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. sizi çok iyi anlıyorum Allahım Şafi ismiyle hepimize şifa versin. bugün bebeğin nabzı yüksek deyince aklım çıktı çok şükür bir şey çıkmadı ama vicdan azabımı bana sorun

eve geldim pcr sonucu bekliyorum. gene bir üşüme geldi ama 36.3 ateşim, yükselmeden parol aldım. 4 zorla su içmeye çalışıyorum.
İnşallah negatif çıkar kelle paça içsende ter atsan keşke. Bildiğin bir yer varsa sipariş versene. Ben korona olduğumda full kemik sulu çorbalar yapıp içmiştim

Ya saçmalama kızım senin bi suçun yok olacağı vardı demekki yani sanki bile bile bişi yaptın

Aynısını yaşıyorum, kemik batıyor resmen… happy mom uygulamasında bu haftalarda bel ağrısı basliicak diye yazıyordu

İnşallah negatif çıkar kelle paça içsende ter atsan keşke. Bildiğin bir yer varsa sipariş versene. Ben korona olduğumda full kemik sulu çorbalar yapıp içmiştim
kuzu yoğurt çorbasını zor içtim desem. dr hafif beslen dedi. iştah sıfır
Ya saçmalama kızım senin bi suçun yok olacağı vardı demekki yani sanki bile bile bişi yaptın
ne biliyim ya sosyal hayattan tamamen izole olamıyoruz da çok yakınlarımız oluyo mecburen gidiyoruz bir şeylerine. abim evlendi şimdi abimin düğününe nasıl gitmeyeyim çok genç yaşta akrabam öldü nasıl hiç evine uğramayayım. ama gitmemek lazımmış işte yanlış yaptım.

Tutulma varmıs gene 15 ekıme kadar, valla okadar canım sıkkın ki 3 yere gittm dolandık. Allahım yardım eylesin hepimize.
bu gene ne tutulmasıymış? bu gökyüzü bir gelip g*tüme girmedi gebeliğimde yaşadığım tüm stresli olaylar hep mi tutulmaya denk gelir?

Naptın ev işlerini halledebildin mi çok yoksun bu ara
Yok kuzum o is cikmazda salma karari aldim yoksa agliyorum cocugun hicbiseyini hazirlayaniyorum die. Biz hala yazlikta evde yatakodasi bitio ama daha salon var 7-9gun daha var yani. Dolaplar ay sonu fln gelicek 8. Ayda ben anca hazir olucam
Aslinda burdayim da cok sesim cikmadi

Ya işte senlik değil ki bu hepimiz bi yerlere gidiyoruz sonuçta elimizde olmuyo

Biter yaa inşallah niye bitmesin dinlen bol bol sen. Yardıma annenler falan gelir olmadı nolacak

benim de güya dün bugün evim boyanacaktı her şey iptal oldu haftaya kaldı. haftaya inşallah hallediyorum artık Allah nasip ederse. annemle gittik bugün dr annem bile dedi ki sen iyileş artık gidip hastane çıkışlarını filan tamamlayalım yeter beklemeyelim daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…