- 21 Kasım 2018
- 4.123
- 5.391
- 158
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.041
Sanirim n11de yok öyle birsey canım varsa bende bilmiyorum güle güle kullanindirim40 mış saol canım ben de aldım.N11 de linkten para kazanılıyor muydu hic denemiyorum onu direkt aliyorum
Naptın ev işlerini halledebildin mi çok yoksun bu araBurada tatlim
eve geldim pcr sonucu bekliyorum. gene bir üşüme geldi ama 36.3 ateşim, yükselmeden parol aldım. 4 zorla su içmeye çalışıyorum.Biri yatışta ciğer geliştirici iğne falan aldı. Diğeri de yine sancı modunda bebeğin kalp atışları sıkıntılı dedi yarın yatacak yine öyle yani. Sen naptın?
Benim arkadaşım suyu gelince hastaneye yattı 6 hafta daha o şekilde hastanede kaldı, bebek idrariyla idare ediyormuş… yani sızıntı şeklinde de olsa çok büyük risk olmaz hemen ama ben olsam yine de bu doktora baktırırdımBana da öyle dedi dr. ama sızıntı şeklinde gelir ve anlamam diye çekiniyorum. Haftaya var daha kontrole
Yaaa canım benim çok sagol güzel kalbini severimdoktor çok önemli gerçekten, hem doktoru bulabilmene hem sorduğun sorulara aldığın cevap için tatminliğine hem de bebişin durumuna ayrı ayrı sevindim, gözünaydın :)
İnşallah negatif çıkareve geldim pcr sonucu bekliyorum. gene bir üşüme geldi ama 36.3 ateşim, yükselmeden parol aldım. 4 zorla su içmeye çalışıyorum.
Ya saçmalama kızım senin bi suçun yok olacağı vardı demekki yani sanki bile bile bişi yaptınbirminikask2020 savascii kızlar çok geçmiş olsun Allah hayırlısıyla zamanında sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin. sizi çok iyi anlıyorum Allahım Şafi ismiyle hepimize şifa versin. bugün bebeğin nabzı yüksek deyince aklım çıktı çok şükür bir şey çıkmadı ama vicdan azabımı bana sorun
Aynısını yaşıyorum, kemik batıyor resmen… happy mom uygulamasında bu haftalarda bel ağrısı basliicak diye yazıyorduKızlar ya bende bu sabah ciddi bir bel ağrısı ile uyandım allahtan öğleden sonra muayenem var. Hayır 1 gecede ne olmuş olabilirki bu kadar belim ağrıyacak. Gecede zaten sağ kaburgamın ağrısına kaç kere uyandım
kuzu yoğurt çorbasını zor içtim desem. dr hafif beslen dedi. iştah sıfırİnşallah negatif çıkarkelle paça içsende ter atsan keşke. Bildiğin bir yer varsa sipariş versene. Ben korona olduğumda full kemik sulu çorbalar yapıp içmiştim
ne biliyim ya sosyal hayattan tamamen izole olamıyoruz da çok yakınlarımız oluyo mecburen gidiyoruz bir şeylerine. abim evlendi şimdi abimin düğününe nasıl gitmeyeyim çok genç yaşta akrabam öldü nasıl hiç evine uğramayayım. ama gitmemek lazımmış işte yanlış yaptım.Ya saçmalama kızım senin bi suçun yok olacağı vardı demekki yani sanki bile bile bişi yaptın
Teşekkür ediyorumAlas Baby 6'lı Seyahat Organizer Çantası - Pembe Fiyatları ve Özellikleri
Alas Baby 6'lı Seyahat Organizer Çantası - Pembe en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Satıcı favoro Home benim aldığım
bu gene ne tutulmasıymış? bu gökyüzü bir gelip g*tüme girmedi gebeliğimde yaşadığım tüm stresli olaylar hep mi tutulmaya denk gelir?Tutulma varmıs gene 15 ekıme kadar, valla okadar canım sıkkın ki 3 yere gittm dolandık. Allahım yardım eylesin hepimize.
200 yazıyo daha pahalı olmuyo mu kupon var mı
İki arkadaşada şifalar diliyorum onlar içinde sağlık şifa niyetiyle okudumKızlar müsait olanlar birdebirminikask2020 ve savascii içinde 99 “ya mübdi” çekelim. İnşallah vakitlice sağlıklı gelir bebekler
Aynısı değil canım muhtemelen. Ben mucit pandadan aldım. Evet ilk açıldığında kokuyormuş ama sonra geçiyormuşBurada tatlim
Yok kuzum o is cikmazda salma karari aldim yoksa agliyorum cocugun hicbiseyini hazirlayaniyorum die. Biz hala yazlikta evde yatakodasi bitio ama daha salon var 7-9gun daha var yani. Dolaplar ay sonu fln gelicek 8. Ayda ben anca hazir olucamNaptın ev işlerini halledebildin mi çok yoksun bu ara
Ya işte senlik değil ki bu hepimiz bi yerlere gidiyoruz sonuçta elimizde olmuyokuzu yoğurt çorbasını zor içtim desem. dr hafif beslen dedi. iştah sıfır
ne biliyim ya sosyal hayattan tamamen izole olamıyoruz da çok yakınlarımız oluyo mecburen gidiyoruz bir şeylerine. abim evlendi şimdi abimin düğününe nasıl gitmeyeyim çok genç yaşta akrabam öldü nasıl hiç evine uğramayayım. ama gitmemek lazımmış işte yanlış yaptım.
Biter yaa inşallah niye bitmesin dinlen bol bol sen. Yardıma annenler falan gelir olmadı nolacakYok kuzum o is cikmazda salma karari aldim yoksa agliyorum cocugun hicbiseyini hazirlayaniyorum die. Biz hala yazlikta evde yatakodasi bitio ama daha salon var 7-9gun daha var yani. Dolaplar ay sonu fln gelicek 8. Ayda ben anca hazir olucam
Aslinda burdayim da cok sesim cikmadi
Pahalı canım daha uygun dönemleri oluyorBunun fiyatı iyi mi kızlar siz ne kadara aldınız?
benim de güya dün bugün evim boyanacaktı her şey iptal oldu haftaya kaldı. haftaya inşallah hallediyorum artık Allah nasip ederse. annemle gittik bugün dr annem bile dedi ki sen iyileş artık gidip hastane çıkışlarını filan tamamlayalım yeter beklemeyelim daha fazlaYok kuzum o is cikmazda salma karari aldim yoksa agliyorum cocugun hicbiseyini hazirlayaniyorum die. Biz hala yazlikta evde yatakodasi bitio ama daha salon var 7-9gun daha var yani. Dolaplar ay sonu fln gelicek 8. Ayda ben anca hazir olucam
Aslinda burdayim da cok sesim cikmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?