2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ablam benim doğduğundan beri kullanıyor bebeği hiç hasta olmadı 2 yaşına girecek. Bir kez bile ateşlenmedi yani o derece. Arkadaşımda kullanıyor çok memnun . O da doğumdan beri kullanıyor
Tek çocuk mu? Evde okula giden abi abla yok mu? Kreşe başlamadan önce benim oğlumda sadece bi kez o da hafif ateşlenmişti

Bunu demiyorum kız ben göğüs pedi demişsin ya ona dedim 125e aldım diye üç kutusunu

Tek çocuk mu? Evde okula giden abi abla yok mu? Kreşe başlamadan önce benim oğlumda sadece bi kez o da hafif ateşlenmişti
Evet tek :) bilmiyorum ben almaya karar verdim mantıklı geldi. Eşimde çok hasta oluyor zaten ona da iyi gelir belki

Kızlar çok geçmiş olsun. Çok detaylı okuyamadım geriye dönük ama sanırım hastalıklar kapladı dört bir yanımızı. Ben de şu an öksürmekten duramıyorum. Dün doktora gittim ciğerler temiz sadece parol ve deniz suyu spreyi filan alabilirsin dedi. Ateşin düşmezse gel tekrar dedi. Kovid testi yapalım mı dedim gerek yok şu an hepsi aynı dedi. Eşim şehir dışında 4 yaşındaki oğlumu uyutmaya çalışıyorum maske taktım odası çok dar çünkü yüzüne yüzüne öksürmek de istemiyorum. Onda bişey yok inşallah ona da bulaşmaz.

kuzu covidin yeni varyantında yoğun ishal varmış dahiliyeci dedi ki her 10 kişiden 5i bununla geliyor

Gribim diye naz yapamadan eşim 38,5 derece ateş ile yan kanepemde yatıyor
Bol sarımsaklı tarhana çorbası + ıhlamur + bana parol eşime Aferin

Benim kız ara ara şiddetli tekmeler atıyor

Karın bölgem pırt diye çıktı bugün ve yürürken gergin ağrı yapıyor napsam bilemedim

Eklentiler

• IMG_4751.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 104
  • IMG_4749.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 121
Yürürken bana da oluyor baskıdan kaynaklı oluyor maalesef..
ateşin düştü mü peki? Geçmiş olsun

Yürürken bana da oluyor baskıdan kaynaklı oluyor maalesef..
ateşin düştü mü peki? Geçmiş olsun
Benim ateşim düştü Allah’a şükür dün işten eve gelince hemen yattım çorbamı ihalmurı parola içip
Bugünde iş yerinde hep ıhlamur mandalina full elimde gezindim . Biraz daha iyiyim dedim
Eşim pert şimdi garibim ona bakıyorum su içemeye kalkacak hali yok ateşten titreyip duruyor

Az kaldı inşallah hayırlısıyla sağlıcakla vaktinde alacağız kucağımıza hepimiz.

birminikask2020 maalesef devlet hastanelerinde döner sermaye mi ne kaldırmışlar , hasta bakma sayısı mı ne varmış sürekli git gel gönderip duruyorlarmış , kayıt gözüksün diye. Eşimi dişi için sürekli yok o bölüm bakıyor yok bu bölümü bakoypr diye diye 6aydor top gibi oraya fırlatıyorlar bir de randevu bulmak da zor . Tak etti Eşim gitti sağlık bakanlığına şikayet etti. Ertesi gün aramışlar . Onun adına randevu almışlar bakalım nasıl olacak şimdi . Siz de o yüzden böyle durumlarda gidin şikayet edin

Bugun bebek kapi susunu de aldim. Sadece bebek cikolatasi kaldi onu da aralikta alirim bozulmasin diye. Bebek hediyeligi alma konusunda da kararsizim
Ben çok kararsızım alıp almamakta . Ve normalde de böyle süslü püslü şeyler sevmiyorum. Nasıl bir şey aldın hastane Kapı süsü mü bu ? Bir de bu sonra evde kullanılabiliyor mu ?

Bu salgınlar çok kötü ya, eşimden bana geçti 3 haftadır çekiyorum daha yeni geçiyor. Geçmiş olsun tekrar

Bunu kaça almıştınız kızlar?
Bir sabah gözümü açtım tabi o zamanlar ebebek takılıyorum n11 değil bir baktım önüme göğüs pedi düştü 50lik 1.5 tl ye kargo dahil 16.50 tl vermiştim . İptal ederler diye bekliyordum kargoyu teslim ettiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…