- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.081
Ben kızımın odasında duvara asmıştım. Sonra badana yaparken bütün delikleri kapattık.Ben çok kararsızım alıp almamakta . Ve normalde de böyle süslü püslü şeyler sevmiyorum. Nasıl bir şey aldın hastane Kapı süsü mü bu ? Bir de bu sonra evde kullanılabiliyor mu ?
Ben de suslu seyler sevmedigim icin boyle sade tercih ettim canim. Evde de kullanacagim. Ogluma keceden yapmistik kendimiz dikip doldurmustuk. Odasinin kapisinda asili, cok seviyor. Simdi bunu da yanina asarim artikBen çok kararsızım alıp almamakta . Ve normalde de böyle süslü püslü şeyler sevmiyorum. Nasıl bir şey aldın hastane Kapı süsü mü bu ? Bir de bu sonra evde kullanılabiliyor mu ?
Kelle paça içinebiliyor muİnşallah negatif çıkarkelle paça içsende ter atsan keşke. Bildiğin bir yer varsa sipariş versene. Ben korona olduğumda full kemik sulu çorbalar yapıp içmiştim
Bunu almayı düşünüyorum canımOda nemlendirici mi yoksa nebulizator mu?
Yanıldım önce görüntülü beni aradı.Haber et merak ettim
Ev cok kuruysa kullanmak lazim bence bunlardan. Yuzde 50 nin altina dusunce hemen bebeklerin burnu tikaniyor. Kaloriferi ilk caliatirmaya basladigimizda bizim bile tikaniyor, kuruyorBunu almayı düşünüyorum canım
Kapı süsü nasıl bişey atsana bakalımBugun bebek kapi susunu de aldim. Sadece bebek cikolatasi kaldi onu da aralikta alirim bozulmasin diye. Bebek hediyeligi alma konusunda da kararsizim
ben senelerdir astım hastası biri olarak oda da hem cihazı kullanırım. haznesi büyük olsun o çok önemli. bir de dolaptan bakabilirsiniz çok ucuza satılıyor orada.Bunu almayı düşünüyorum canım
Bugun siparisimi verdim. Bakalim nasil gelecekKapı süsü nasıl bişey atsana bakalımben de karar veremedim
Akşama doğru nasıl olduysa azaldı. Kontrolde sorarım inşallahBenim arkadaşım suyu gelince hastaneye yattı 6 hafta daha o şekilde hastanede kaldı, bebek idrariyla idare ediyormuş… yani sızıntı şeklinde de olsa çok büyük risk olmaz hemen ama ben olsam yine de bu doktora baktırırdım
44 falan çıkıyor hem odanın nemi. Bide klima var arada çalışıyor banyodan falan sonra da zaten çalışır. Düğünüyorum ben deEv cok kuruysa kullanmak lazim bence bunlardan. Yuzde 50 nin altina dusunce hemen bebeklerin burnu tikaniyor. Kaloriferi ilk caliatirmaya basladigimizda bizim bile tikaniyor, kuruyor
Aa Buda şık duruyorBugun siparisimi verdim. Bakalim nasil gelecek
Isme karar vermek cok zor. Benim begendigim cogu ismi esim begenmedi. Hem ozturkce olsun hem anlami guzel olsun derken biz de cok zor karar verdikAa Buda şık duruyor
İsim bulup yaptıracaklarım arabasın kapı süsü çikalata ve hediyelikler var bilin bakalım ne yok isim
Aynı benim de öyle oldu 6aya kadar kimse anlamamış ben de çok dar giymedim tabi . Sonra söyledim iyi saklamışsın dediler hatta bebeğin kilosu nasıl iyi mi falan diye sordular o kadar belli olmadığı için sonra öyle bir büyüdü ki bi hafta sonra gören nasıl bu kadar büyüdü diyor :)Gribim diye naz yapamadan eşim 38,5 derece ateş ile yan kanepemde yatıyor
Bol sarımsaklı tarhana çorbası + ıhlamur + bana parol eşime Aferin
Benim kız ara ara şiddetli tekmeler atıyor
Karın bölgem pırt diye çıktı bugün ve yürürken gergin ağrı yapıyor napsam bilemedim
Bende tydan alacaktın sonra baktım hep iç gösteriyor bide pamukluda değil hep viskon. Ablam uzun elbise gibi olanı verecek sonrasında ve fotoğraf çekimi için kullanmak için beyaz güzel bi pijama arıyorum bulamadım
İçebilir protein zararlı sakatat yok içindeKelle paça içinebiliyor mu
Bende baktım başta ama viskon esnek değil resim çekinmek için tamam ama esneklik konusunda sıkıntı çıkabilir hani rahat olmayabilir. Şuan giydiğim viskon pijama takımlarımdan pekte memnun değilim şahsen esneklikten dolayıCanım neden viskon istemiyorsun? Hem doğal hem pamuktan daha emici bir kumaş, hem de renkleri pamuğa göre daha dayanıklıdır
Ayy kendime olmuş gibi sevindimYanıldım önce görüntülü beni aradı.Neler dedi ben de en pahalıdan ucuza doğru saydım çikolata vs demiştim tamam onu ben burdan halledicem karıştırma dedi. Bi de hediyelik yaptırmak istiyormuş. Yine iyi niyetimden gerek yok dedim. Sen alacaklarını al bana faturayı gönder dedi. Eşime parasını atacakmış. Beni kapatıp bi de oğlumu arim dedi Bi d onunla konuştular. Ama ne bilmiyorum tabi limoni olduğum için hayatta sormam. Ben de şimdi şu ilays mıydı neydi şu slingden başlıcam almaya sonra yataş juno yatak bebek odası halısı iyi etmemiş miyim. 7 yıldır bşely istemedim de ne oldu. Bi de diyor ki ayyy Özlem samsun çarşıda (samsunda bi mağaza) çok güzel bebek kıyafetleri var. Yine dilime geldi de diyemedim alamadın mı bi parça bişey. Ahh ahh
Doktorum sakatat yasak dedi bana, Allahtan sevmiyorumİçebilir protein zararlı sakatat yok içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?