2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Viskonu ben de sevemedim. Naylonsu gibi geldi bana. Bi de cok inceydi ic gosteriyordu baktiklarim

Ona bi bakim ben yaa kelle paçadaki et bildiğin et bence ciğer bağırsak değil
Hiç tüketmediğim için bilmiyorum açıkçası ama ciğer bile yeme dedi bana, bende zaten hiç birini tüketmiyorum dedim o zaman zorlanmazsın dedi

Hiç tüketmediğim için bilmiyorum açıkçası ama ciğer bile yeme dedi bana, bende zaten hiç birini tüketmiyorum dedim o zaman zorlanmazsın dedi
Baktım kelle paçanın temizlik aşamasından emin olmadığınız yerlerde içemeyin falan diyo. Bi kaç sayfa kesinlikle içmeyin yazmış hatta et yemeyin kolestrol artar yazmış saçmalamış. Benim içtiğim yer Allahtan paça yapıyo genelde ay canım çekti çok fena şuan

Aa benimkiler hep esnek çok da severim şaşırdımmmmm

Arkadaşlar aramızda sgk prim işlerden anlayan yok mu ya. Muhasebeci var mı? Şimdi e devletten bakıyorum şirket benim en son ağustosta prim ödememi yapmış. Ne yapıyor bunalr anlamıyorum. 5er günlük raporlarla devam ediyorum eylülün başından beri. Anladık 2 günlük ücreti ödemediler. E sigorta?

Beni işten çıkardı bunlarda haberim mi yok

Cok emin olmamakla birlikte eylul primi ekim 23 de yatiriyorlar diye hatirliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…