- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.121
Ya canım çekti demişken benim dün canım bişey çekti çekmeyi bırak burnuma kokusu geldi. Dedim bu mevsimde nerde bulucaz elimi hiç bir yerime sürmedim derler ya canının istediğinde yemezsem elini nereye sürersen bebeğin orasında leke olur diye . Neyse bu gece rüyamda annemin evinde ondan olduğunu gördüm aaa anne benim de dün canım bundan çekmişti dedim ve rüyamda yedim bildiğin tadını aldımBaktım kelle paçanın temizlik aşamasından emin olmadığınız yerlerde içemeyin falan diyo. Bi kaç sayfa kesinlikle içmeyin yazmış hatta et yemeyin kolestrol artar yazmış saçmalamış. Benim içtiğim yer Allahtan paça yapıyo geneldeay canım çekti çok fena şuan
Yukarı yuvarlayarakYok artık o kadar da yapmamkabataslak bişey söylerim gönderir artık.
Ekimde eylülü, kasımda ekimi yatıracaklar öyle mi diyorsun. Şok oldum ya görünce. Maaş zaten almıyorum da, bir cacık anlamadım bu işten. Hayır prim ödenmezse doğum raporu parası neye göre yatacak. Özel sektör gerçekten ızdırap ya.Cok emin olmamakla birlikte eylul primi ekim 23 de yatiriyorlar diye hatirliyorum.
AhahaaaYukarı yuvarlayarak
Bn yapmicam karar verdim 7,5 aylikim suan. 8aylikBiter yaa inşallah niye bitmesin dinlen bol bol sen. Yardıma annenler falan gelir olmadı nolacak
benim de güya dün bugün evim boyanacaktı her şey iptal oldu haftaya kaldı. haftaya inşallah hallediyorum artık Allah nasip ederse. annemle gittik bugün dr annem bile dedi ki sen iyileş artık gidip hastane çıkışlarını filan tamamlayalım yeter beklemeyelim daha fazla
Evet canim dogru hatirlamisim. Bir ay sonradan yatiriliyor primler. Benim de su an en son agustos var.Ekimde eylülü, kasımda ekimi yatıracaklar öyle mi diyorsun. Şok oldum ya görünce. Maaş zaten almıyorum da, bir cacık anlamadım bu işten. Hayır prim ödenmezse doğum raporu parası neye göre yatacak. Özel sektör gerçekten ızdırap ya.
Teşekkür ederimmm.Evet canim dogru hatirlamisim. Bir ay sonradan yatiriliyor primler. Benim de su an en son agustos var.
Google da sigorta primi ne zaman gozukur diye arat bak.
Sigorta gün sayısı ve primleri, çalışmanın yapıldığı ayı takip eden ayın EN GEÇ 26'sından sonra e-devlet üzerinden görülebilmektedir. Not: Ayın 26'sı hafta sonuna ya da resmi tatile denk gelirse, ancak takip eden iş gününden sonra görülebilir.
ben de bir ablayla anlaştım gelcek 2 gün temizlik yapacak ben sadece kendi gardrobumu düzenleyeceğim ona da yardım edecek bir yakınım. gözüm kesmiyor zaten benim de.Ay yazarken gonderin yanlislikla
8aylik is yapamam erken dogum olur fln allah korusun. Yapildigi kdr vazgectim dioeum ya uzulmeye oldugu kdr bundan snrasi icin.. bebek 3/4 aylik oldugunda toplarim begenmedigim yerleri tekrar
O ofsistimcidden kuzum sen de yat dinlen. Bak sonlara yaklasiyoruz senden ve bebisin sagligindan onemli degil hicbisey. Gec olsun guc olmasin
Acile gitsen serum rahatlatmaz mıKızlar ateş yaşayanlar neler yaptınız? Acile gitmeme gerek var mı?
Ay oğlumun yanına çağıracak insan bulamadım karşı komşum burda yok alt komşumla iyiyiz ama onun da eşi görevde iki çocuğu var yalnız bırakamaz. Kayınpederim kayınvalidem telefonu duymuyor biraz da uzaklar. Ateşim 38,3e kadar geriledi ama titremem geçmiyorAcile gitsen serum rahatlatmaz mı
Titriyorsan uzun sürebilir geçmesi
Canım hamilelikte 38 üstü ateş iyi değil acile gitmelisin benceAy oğlumun yanına çağıracak insan bulamadım karşı komşum burda yok alt komşumla iyiyiz ama onun da eşi görevde iki çocuğu var yalnız bırakamaz. Kayınpederim kayınvalidem telefonu duymuyor biraz da uzaklar. Ateşim 38,3e kadar geriledi ama titremem geçmiyor
Bennım canım bir ara öyle bi kokoreç çekti ki, anlatamam, cok zorlandımHiç tüketmediğim için bilmiyorum açıkçası ama ciğer bile yeme dedi bana, bende zaten hiç birini tüketmiyorum dedim o zaman zorlanmazsın dedi
Nefsin köreldiyse bence yemişsindirYa canım çekti demişken benim dün canım bişey çekti çekmeyi bırak burnuma kokusu geldi. Dedim bu mevsimde nerde bulucaz elimi hiç bir yerime sürmedim derler ya canının istediğinde yemezsem elini nereye sürersen bebeğin orasında leke olur diye . Neyse bu gece rüyamda annemin evinde ondan olduğunu gördüm aaa anne benim de dün canım bundan çekmişti dedim ve rüyamda yedim bildiğin tadını aldım
Şimdi ben bunu yemiş miyimdir
Çok geçmiş olsun, şimdi nasılsınızAy oğlumun yanına çağıracak insan bulamadım karşı komşum burda yok alt komşumla iyiyiz ama onun da eşi görevde iki çocuğu var yalnız bırakamaz. Kayınpederim kayınvalidem telefonu duymuyor biraz da uzaklar. Ateşim 38,3e kadar geriledi ama titremem geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?