- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.141
Siizn 40.hafta 28 aralık, sankı aralok gibi geldi banabende doktoruma ocakta olsun yıl sonu doğmak hiç güzel değil dedim ama tabi bakalım bebek bekler mi
Cok gecmis olsun canım gece görmedik şimdi gördük nasıl oldunGeçmiyor hala titriyorum bi de oğlum uyanıp çağırırsa beni tekrar atak gibi olacak yaTaktan mümkün değil kalkamam çok üşüyorum çok streslendim.
Sen onu aşırı derecede asermissin mutlaka bulup yeYa canım çekti demişken benim dün canım bişey çekti çekmeyi bırak burnuma kokusu geldi. Dedim bu mevsimde nerde bulucaz elimi hiç bir yerime sürmedim derler ya canının istediğinde yemezsem elini nereye sürersen bebeğin orasında leke olur diye . Neyse bu gece rüyamda annemin evinde ondan olduğunu gördüm aaa anne benim de dün canım bundan çekmişti dedim ve rüyamda yedim bildiğin tadını aldım
Şimdi ben bunu yemiş miyimdir
Canım 38 üstü oldumu evde bekleme hem senin hemde bebek için risk.Kızlar ateş yaşayanlar neler yaptınız? Acile gitmeme gerek var mı?
Canim cok gecmis olsun sabah hastaneye git serum ilac vs verirlerAy oğlumun yanına çağıracak insan bulamadım karşı komşum burda yok alt komşumla iyiyiz ama onun da eşi görevde iki çocuğu var yalnız bırakamaz. Kayınpederim kayınvalidem telefonu duymuyor biraz da uzaklar. Ateşim 38,3e kadar geriledi ama titremem geçmiyor
Ben binmiştim 20 haftalıkken falan. Hiç bir şey olmazKızlar günaydın, önümüzdeki hafta 28 haftalık olacağız inşallah, ve haftaya cumartesiye uçak bileti aldım Ankara'ya dönmem gerekiyor otobüsle 22 saat yol yani otobüse binmem ya da esimin arabayla götürmesi pek mümkün değil. Hamilelikte ucaga bineniniz oldu mu gece rüyamda ucaga biniyordum tedirgin bir sekilde bilinc altıma işlemiş resmen. Bir sey olmaz değil mi vallahi korkuyorum ya, haftaya doktordan ucaga binebilir raporu da almam gerekiyor 28. Haftaya giris yaptığım icin
Isimli hastane cikisi siparis vereli neredeyse 1 ay olacak gelmedi dahaBunu ben çok beğendim. Safari temalı hastane çıkışı mı lazım şimdi
Gecmis olsun canim. Nasil oldun?Geçmiyor hala titriyorum bi de oğlum uyanıp çağırırsa beni tekrar atak gibi olacak yaTaktan mümkün değil kalkamam çok üşüyorum çok streslendim.
Kızlar günaydın, önümüzdeki hafta 28 haftalık olacağız inşallah, ve haftaya cumartesiye uçak bileti aldım Ankara'ya dönmem gerekiyor otobüsle 22 saat yol yani otobüse binmem ya da esimin arabayla götürmesi pek mümkün değil. Hamilelikte ucaga bineniniz oldu mu gece rüyamda ucaga biniyordum tedirgin bir sekilde bilinc altıma işlemiş resmen. Bir sey olmaz değil mi vallahi korkuyorum ya, haftaya doktordan ucaga binebilir raporu da almam gerekiyor 28. Haftaya giris yaptığım icin
bu durumda acilen duşa girin kızlar ayaklarınızdan başlayarak ılıktan soğuğa çalan su vurun. parol alın 2 tane bile alabilirsiniz çünkü ateş parasetamolden daha tehlikeliymiş. ben dün sabah aynı senin gibi uyandım ve zorla kalktım zangır zangır titreyerek duşa girdim sonra havluyla uzanıp titremeye devam ettim parol aldım. bugünde dr gitAy kızlar öyle feci sıtma tuttu ki beni yarım saattir tir tir titriyorum üstüme ne örttüysem fayda etmedi. Çok korkuyorum bebeğime bişe olmaz dimi tüm vücudum kasılıyor şı an. Mesajı Zor yazdım evde oğlumla yalnızım bi de
hadi ya o kadar uzun mu sürüyor.Isimli hastane cikisi siparis vereli neredeyse 1 ay olacak gelmedi daha
Puset örtüsü kaç tane aldınız bebişlere bi tane puset örtüsü yeter mi bilemedim
kuzum bu ay da eylülü işleyecekler. muhasebe tahakkuk usulü çalışır. o ay biter her işlem kesinleşir ondan sonra ödemeler olur. muhtasarda her ayın 26sında kesildiğinden senin ödemeler ekimin 26sında gözükür. vergide öyledir ay bitecek nelerin ödeneceği belli olacak ki ona göre ödensin basitçe mantık bu.Arkadaşlar aramızda sgk prim işlerden anlayan yok mu ya. Muhasebeci var mı? Şimdi e devletten bakıyorum şirket benim en son ağustosta prim ödememi yapmış. Ne yapıyor bunalr anlamıyorum. 5er günlük raporlarla devam ediyorum eylülün başından beri. Anladık 2 günlük ücreti ödemediler. E sigorta?
Canım teşekkür ederim.kuzum bu ay da eylülü işleyecekler. muhasebe tahakkuk usulü çalışır. o ay biter her işlem kesinleşir ondan sonra ödemeler olur. muhtasarda her ayın 26sında kesildiğinden senin ödemeler ekimin 26sında gözükür. vergide öyledir ay bitecek nelerin ödeneceği belli olacak ki ona göre ödensin basitçe mantık bu.
Ben bindim bir sorun olmadıKızlar günaydın, önümüzdeki hafta 28 haftalık olacağız inşallah, ve haftaya cumartesiye uçak bileti aldım Ankara'ya dönmem gerekiyor otobüsle 22 saat yol yani otobüse binmem ya da esimin arabayla götürmesi pek mümkün değil. Hamilelikte ucaga bineniniz oldu mu gece rüyamda ucaga biniyordum tedirgin bir sekilde bilinc altıma işlemiş resmen. Bir sey olmaz değil mi vallahi korkuyorum ya, haftaya doktordan ucaga binebilir raporu da almam gerekiyor 28. Haftaya giris yaptığım icin
Teslim suresi 30-35 gun suruyor. Nakisli yaptiriyorum ben. Ertelemeyin bir an once verin siparisi yetissin kizlarhadi ya o kadar uzun mu sürüyor.
Benimde halletmem lazım işleri
1 tane yeter bencePuset örtüsü kaç tane aldınız bebişlere bi tane puset örtüsü yeter mi bilemedim
NErede kimde ne yaptırıyorsunuz paylaşın sıkıştık hepiciğimiz kapı kapı gezmeyelim bari.Teslim suresi 30-35 gun suruyor. Nakisli yaptiriyorum ben. Ertelemeyin bir an once verin siparisi yetissin kizlar
Instagramdan atolyerakun sayfasina yaptiriyorum canimNErede kimde ne yaptırıyorsunuz paylaşın sıkıştık hepiciğimiz kapı kapı gezmeyelim bari.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?