2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sen onu aşırı derecede asermissin mutlaka bulup ye

Kızlar ateş yaşayanlar neler yaptınız? Acile gitmeme gerek var mı?
Canım 38 üstü oldumu evde bekleme hem senin hemde bebek için risk.
Böyle durumlarda hemen acile git.
Serum olarak parol dahi verseler acilde geçir bu şiddetli ateş sürecini

Kızlar günaydın, önümüzdeki hafta 28 haftalık olacağız inşallah, ve haftaya cumartesiye uçak bileti aldım Ankara'ya dönmem gerekiyor otobüsle 22 saat yol yani otobüse binmem ya da esimin arabayla götürmesi pek mümkün değil. Hamilelikte ucaga bineniniz oldu mu gece rüyamda ucaga biniyordum tedirgin bir sekilde bilinc altıma işlemiş resmen. Bir sey olmaz değil mi vallahi korkuyorum ya, haftaya doktordan ucaga binebilir raporu da almam gerekiyor 28. Haftaya giris yaptığım icin

Canim cok gecmis olsun sabah hastaneye git serum ilac vs verirler

Ben binmiştim 20 haftalıkken falan. Hiç bir şey olmaz normalde korkmuyorsan bi sıkıntı olmaz.

Günaydın,
Ben hamilelik boyunca 6-7 kere bindim.En son 30. Haftada bindim seyahatleri bitirdim Uçak hem hamileler hem herkes icin en guvenli ulasim seklidir hic endiselenmeyin Arkaniza yaslanin tadini cikarin,iyi yolculuklar şimdiden

bu durumda acilen duşa girin kızlar ayaklarınızdan başlayarak ılıktan soğuğa çalan su vurun. parol alın 2 tane bile alabilirsiniz çünkü ateş parasetamolden daha tehlikeliymiş. ben dün sabah aynı senin gibi uyandım ve zorla kalktım zangır zangır titreyerek duşa girdim sonra havluyla uzanıp titremeye devam ettim parol aldım. bugünde dr git

kuzum bu ay da eylülü işleyecekler. muhasebe tahakkuk usulü çalışır. o ay biter her işlem kesinleşir ondan sonra ödemeler olur. muhtasarda her ayın 26sında kesildiğinden senin ödemeler ekimin 26sında gözükür. vergide öyledir ay bitecek nelerin ödeneceği belli olacak ki ona göre ödensin basitçe mantık bu.

Canım teşekkür ederim. Peki bir çalışma ayını 5er günlük raporlarla geçiren bir çalışanın primi ödenir mi? Bundan bilgin var mı?

Ben bindim bir sorun olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…