- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.161
primin sadece raporlu günlerde ödenmez işveren tarafından, rapor 3 günden uzunsa 3. günden sonra sgk öder.Canım teşekkür ederim.Peki bir çalışma ayını 5er günlük raporlarla geçiren bir çalışanın primi ödenir mi? Bundan bilgin var mı?
Ben de kis bebegi diye pikeli olandan aldim canim. Ama benim pusetim cok dar oldugu icin minderi tam oturmadi onu kullanamayacagimGünaydın kızlarpoşet örtüsü ve minderi alacağım ama müslin olanlara annem ince bunlar kış bebeği olacak diyor başka da bulamadım. Siz neler aldınız beni linkler misiniz
Ben bunu aldım canım, minderi almadım, saglıklı deıl bebek gömülüyor diyolarGünaydın kızlarpoşet örtüsü ve minderi alacağım ama müslin olanlara annem ince bunlar kış bebeği olacak diyor başka da bulamadım. Siz neler aldınız beni linkler misiniz
O zaman her şekilde ödenmeyecek zaten. Eylülün başından beri raporluyum çünkü çalışamıyorum. Bakalım doğum ücreti nasıl hesaplanacak böyle bir durumda. Teşekkür ederim ofsistimcidden.primin sadece raporlu günlerde ödenmez işveren tarafından, rapor 3 günden uzunsa 3. günden sonra sgk öder.
Canım sen neden direk heyet almayıp 5 gün alıyorsunO zaman her şekilde ödenmeyecek zaten. Eylülün başından beri raporluyum çünkü çalışamıyorum. Bakalım doğum ücreti nasıl hesaplanacak böyle bir durumda. Teşekkür ederim ofsistimcidden.
Ya ben normalde hiç istemiyorum örtü almayı ama annem çok ısrarcı ucuzda değil bideBen bunu aldım canım, minderi almadım, saglıklı deıl bebek gömülüyor diyolar
Azra design Orjinal Satıcı Ismi ( )!!! Puset Örtüsü (TEK) - Fiyatı, Yorumları
Azra design Orjinal Satıcı Ismi ( )!!! Puset Örtüsü (TEK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
bende iç minderini kullanmak doğru değil diye biliyorum.Ben bunu aldım canım, minderi almadım, saglıklı deıl bebek gömülüyor diyolar
Azra design Orjinal Satıcı Ismi ( )!!! Puset Örtüsü (TEK) - Fiyatı, Yorumları
Azra design Orjinal Satıcı Ismi ( )!!! Puset Örtüsü (TEK) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bu da güzelmiş ama çok pahalı ya valla bu nedirBen de kis bebegi diye pikeli olandan aldim canim. Ama benim pusetim cok dar oldugu icin minderi tam oturmadi onu kullanamayacagim
1 ay once almisim 100 lira zam gelmis o gunden beriBu da güzelmiş ama çok pahalı ya valla bu nedirTrendyol eskiden kupon verirdi o da yok artık
Artık doydu gözleri paraya tok satıcı ayağına yatıyorlar.Bu da güzelmiş ama çok pahalı ya valla bu nedirTrendyol eskiden kupon verirdi o da yok artık
Günaydın kızlarpoşet örtüsü ve minderi alacağım ama müslin olanlara annem ince bunlar kış bebeği olacak diyor başka da bulamadım. Siz neler aldınız beni linkler misiniz
Buda güzelmiş fermuarlı olması bakımından.Aynı model battaniyesi de vardı o yüzden bunu seçtim. Kalınlığı da güzelmommüslin Beyaz Fermuarlı Pike Puset Örtüsü, Unisex - Fiyatı, Yorumları
mommüslin Beyaz Fermuarlı Pike Puset Örtüsü, Unisex yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet fermuarsızlar rüzgarda açılıyo falan diye duydum o yüzden mantıklı olduBuda güzelmiş fermuarlı olması bakımından.
Canım ankara hazıran da dahil buz gıbı oluyor, hele kışın eksileri görüyoruz, direk o pis ayaz cocugun suratına carpsın istemem, 4 5 ay kullanıcaz zaten bunun, ben muslın olandan almadım o yuzdenYa ben normalde hiç istemiyorum örtü almayı ama annem çok ısrarcı ucuzda değil bide
Bu paylastığım lınkı tavsıye ederım, cok guzel dıkılmıs, bız bayıldıkbende iç minderini kullanmak doğru değil diye biliyorum.
Bende bu hafta pikeli kumaş olandan alırım
Ben bu donemde sadece dün ıc zıbın aldımm, onu da hepsı para ıle aldımHerşeye zam gelir korkuma yine 10 bin üstü alışveriş yapmışım bu ay önce kartlarımı sıfırlamam lazım sonra alışverişe devam.
Maaşı bebeğe bağladım. Sadece ona alışveriş yapıyorum ama asla bitmiyor. Alacaklar asla azalmıyorr...
Benımkı fermuarsız ama düğmesi var bi taneEvet fermuarsızlar rüzgarda açılıyo falan diye duydum o yüzden mantıklı oldu
Evet annemde öyle dediCanım ankara hazıran da dahil buz gıbı oluyor, hele kışın eksileri görüyoruz, direk o pis ayaz cocugun suratına carpsın istemem, 4 5 ay kullanıcaz zaten bunun, ben muslın olandan almadım o yuzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?