2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Canım teşekkür ederim. Peki bir çalışma ayını 5er günlük raporlarla geçiren bir çalışanın primi ödenir mi? Bundan bilgin var mı?
primin sadece raporlu günlerde ödenmez işveren tarafından, rapor 3 günden uzunsa 3. günden sonra sgk öder.

Günaydın kızlar poşet örtüsü ve minderi alacağım ama müslin olanlara annem ince bunlar kış bebeği olacak diyor başka da bulamadım. Siz neler aldınız beni linkler misiniz

Günaydın kızlar poşet örtüsü ve minderi alacağım ama müslin olanlara annem ince bunlar kış bebeği olacak diyor başka da bulamadım. Siz neler aldınız beni linkler misiniz
Ben de kis bebegi diye pikeli olandan aldim canim. Ama benim pusetim cok dar oldugu icin minderi tam oturmadi onu kullanamayacagim

Eklentiler

• Screenshot_20231012-094704_Trendyol.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 44
Ben bunu aldım canım, minderi almadım, saglıklı deıl bebek gömülüyor diyolar

primin sadece raporlu günlerde ödenmez işveren tarafından, rapor 3 günden uzunsa 3. günden sonra sgk öder.
O zaman her şekilde ödenmeyecek zaten. Eylülün başından beri raporluyum çünkü çalışamıyorum. Bakalım doğum ücreti nasıl hesaplanacak böyle bir durumda. Teşekkür ederim ofsistimcidden.

O zaman her şekilde ödenmeyecek zaten. Eylülün başından beri raporluyum çünkü çalışamıyorum. Bakalım doğum ücreti nasıl hesaplanacak böyle bir durumda. Teşekkür ederim ofsistimcidden.
Canım sen neden direk heyet almayıp 5 gün alıyorsun

Herşeye zam gelir korkuma yine 10 bin üstü alışveriş yapmışım bu ay önce kartlarımı sıfırlamam lazım sonra alışverişe devam.
Maaşı bebeğe bağladım. Sadece ona alışveriş yapıyorum ama asla bitmiyor. Alacaklar asla azalmıyorr...

Aynı model battaniyesi de vardı o yüzden bunu seçtim. Kalınlığı da güzel

Ya ben normalde hiç istemiyorum örtü almayı ama annem çok ısrarcı ucuzda değil bide
Canım ankara hazıran da dahil buz gıbı oluyor, hele kışın eksileri görüyoruz, direk o pis ayaz cocugun suratına carpsın istemem, 4 5 ay kullanıcaz zaten bunun, ben muslın olandan almadım o yuzden

Ben bu donemde sadece dün ıc zıbın aldımm, onu da hepsı para ıle aldım2 ay üst üste 17bın, 15bın ödeyince içime oturdu

Canım ankara hazıran da dahil buz gıbı oluyor, hele kışın eksileri görüyoruz, direk o pis ayaz cocugun suratına carpsın istemem, 4 5 ay kullanıcaz zaten bunun, ben muslın olandan almadım o yuzden
Evet annemde öyle dedi pusetin içinde minder var zaten ama çocuk gömülür diyo. Onun üzerine battaniye serip kullansam daha mantıklı gibi bencede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…