- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.181
Pusetın kendı pedının üzerinde kullanıcam ben,yenıdogan ıcın tasarlanmıs sonucta.. Ayrı bısey sermeyı dusunmuyorumEvet annemde öyle dedipusetin içinde minder var zaten ama çocuk gömülür diyo. Onun üzerine battaniye serip kullansam daha mantıklı gibi bencede
Aynen benimkinde de citcit var. Tamamen kapali olmasin istedim ben de. Bebise nefes alacak yer kalsin diye bilerek boyle sectimBenımkı fermuarsız ama düğmesi var bi tane
Bı arkadasım da hatta şey dedı, bebekler karanlık ortamda cok guzel uyuyor, dısarda cok rahst uyur dedı, hatta odasına karartma fon da dıktırıcem, gündüz odasına günes gelecek olursa onu cekerımAynen benimkinde de citcit var. Tamamen kapali olmasin istedim ben de. Bebise nefes alacak yer kalsin diye bilerek boyle sectim
Aa ben de Ankara pike almakla iyi yaptık yaniCanım ankara hazıran da dahil buz gıbı oluyor, hele kışın eksileri görüyoruz, direk o pis ayaz cocugun suratına carpsın istemem, 4 5 ay kullanıcaz zaten bunun, ben muslın olandan almadım o yuzden
Cok gomulebiliyor canim ilk dogdugunda iki buklum oluyor pusette. Ilk zamanlar kola takilan minik emzirme yastiklarindan koyup oyle kullanmistim benPusetın kendı pedının üzerinde kullanıcam ben,yenıdogan ıcın tasarlanmıs sonucta.. Ayrı bısey sermeyı dusunmuyorum
Bence ıyı yaptıkAa ben de Ankara pike almakla iyi yaptık yani
Benımkınde ek ped var, acaba o yuzden mı koydular onu, sırt kısmı ıcınCok gomulebiliyor canim ilk dogdugunda iki buklum oluyor pusette. Ilk zamanlar kola takilan minik emzirme yastiklarindan koyup oyle kullanmistim ben
Benimkinde de var canim. Yenidogan icin. Bebegin kilosyla filan da ilgilidir belki. Oglum 2 bucuk kg di cunkuBenımkınde ek ped var, acaba o yuzden mı koydular onu, sırt kısmı ıcın
Miggie yi koydum hastane cantama. Cok soguk olursa uzerine 4 katli muslin orterim dedimBı de hastaneden cıkarken mıgıelerın ıcıne mı koyalım, battanıyye mı saralım bebıslerı
Miggiıenın ustune de mı?Miggie yi koydum hastane cantama. Cok soguk olursa uzerine 4 katli muslin orterim dedim
Evet. Hastane cikislari ince ya o yuzden emin olamadim miggie yeter mi diyeMiggiıenın ustune de mı?
Yaaa, ne guzel telaslar bunlar, de miEvet. Hastane cikislari ince ya o yuzden emin olamadim miggie yeter mi diye
Kesın macdbag dır. Ben de cok begendım onu ama cok pahalıKızlar anne bebk çantası hangisini aldınız arkadaşım Instagram'da bı sayfa önerdi 1200 TL bandında açıkçası daha uygun bı çanta onerebilecek olursa daha iyi olur gerçi geçen ay 400 liralık çanta bile şuan indirimde 700 TL
Insallah hepimiz saglikla zamaninda kucagimiza alalim bebisleri. Pusete koyup bizimle birlikte eve donmek nasip olsunYaaa, ne guzel telaslar bunlar, de mi
Az kaldı az
Amin amin canımInsallah hepimiz saglikla zamaninda kucagimiza alalim bebisleri. Pusete koyup bizimle birlikte eve donmek nasip olsun
Günaydın, ben geçen hafta bindim, 27+5 te, rapor aldım uçabilir diye doktorumdan, uçak korkumKızlar günaydın, önümüzdeki hafta 28 haftalık olacağız inşallah, ve haftaya cumartesiye uçak bileti aldım Ankara'ya dönmem gerekiyor otobüsle 22 saat yol yani otobüse binmem ya da esimin arabayla götürmesi pek mümkün değil. Hamilelikte ucaga bineniniz oldu mu gece rüyamda ucaga biniyordum tedirgin bir sekilde bilinc altıma işlemiş resmen. Bir sey olmaz değil mi vallahi korkuyorum ya, haftaya doktordan ucaga binebilir raporu da almam gerekiyor 28. Haftaya giris yaptığım icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?