2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet annemde öyle dedi pusetin içinde minder var zaten ama çocuk gömülür diyo. Onun üzerine battaniye serip kullansam daha mantıklı gibi bencede
Pusetın kendı pedının üzerinde kullanıcam ben,yenıdogan ıcın tasarlanmıs sonucta.. Ayrı bısey sermeyı dusunmuyorum

Aynen benimkinde de citcit var. Tamamen kapali olmasin istedim ben de. Bebise nefes alacak yer kalsin diye bilerek boyle sectim
Bı arkadasım da hatta şey dedı, bebekler karanlık ortamda cok guzel uyuyor, dısarda cok rahst uyur dedı, hatta odasına karartma fon da dıktırıcem, gündüz odasına günes gelecek olursa onu cekerım

Pusetın kendı pedının üzerinde kullanıcam ben,yenıdogan ıcın tasarlanmıs sonucta.. Ayrı bısey sermeyı dusunmuyorum
Cok gomulebiliyor canim ilk dogdugunda iki buklum oluyor pusette. Ilk zamanlar kola takilan minik emzirme yastiklarindan koyup oyle kullanmistim ben

Bı de hastaneden cıkarken mıgıelerın ıcıne mı koyalım, battanıyye mı saralım bebıslerı

Kızlar anne bebk çantası hangisini aldınız arkadaşım Instagram'da bı sayfa önerdi 1200 TL bandında açıkçası daha uygun bı çanta onerebilecek olursa daha iyi olur gerçi geçen ay 400 liralık çanta bile şuan indirimde 700 TL

Kesın macdbag dır. Ben de cok begendım onu ama cok pahalı
Ben hb dan stylo paris aldım

Günaydın, ben geçen hafta bindim, 27+5 te, rapor aldım uçabilir diye doktorumdan, uçak korkum
Vs yok gayet de güzel geçti korkmana gerek yok ama sen genel olarak uçak yolculuğundan korkuyorsan ona bişi diyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…