- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.201
Doktorum önce 10 15 günlük ilk rapordan sonra çalışabileceğimi düşündü ama snra işler öyle olmadı. Heyeti hiç konuşmadık bi farkı olsaydı isterdim belki 32 ye kadar bu şekilde gidelim dedik. Zaten 1 hafta kaldı ona da inşallahCanım sen neden direk heyet almayıp 5 gün alıyorsun
ben belediylerin verdiği çantayı kullanıcam hoşgeldik bebek çantası veriyorlar hediye içinde krem bez falan oluyor içindekini kullanmam ama çantası için alıcamKızlar anne bebk çantası hangisini aldınız arkadaşım Instagram'da bı sayfa önerdi 1200 TL bandında açıkçası daha uygun bı çanta onerebilecek olursa daha iyi olur gerçi geçen ay 400 liralık çanta bile şuan indirimde 700 TL
Ben son 2-3 aydır 15-20 arası gidip durdum. Sıfırlayamadım kartı hep diğer aya birike birike geldi.Ben bu donemde sadece dün ıc zıbın aldımm, onu da hepsı para ıle aldım2 ay üst üste 17bın, 15bın ödeyince içime oturdu
Benim hayalim migiler.Ama aşırı soğuk olursa üstüne battaniyede örterimBı de hastaneden cıkarken mıgıelerın ıcıne mı koyalım, battanıyye mı saralım bebıslerı
A101 gunu 9u 10 gece gıttım hıcbısey bulamadım, kapısmıslardı resmen, ıyı olmhs bulamamam o zamanBen son 2-3 aydır 15-20 arası gidip durdum. Sıfırlayamadım kartı hep diğer aya birike birike geldi.
Bu ay kendimi tuttum sanıyordum 2 günde Şok ile A101'den 1000 TL'lik ürün almışım
Market olunca bedava sandım galiba
Zaten kapıda arabayı ısıtıp beklerız, ınsallah ustumeyızBenim hayalim migiler.Ama aşırı soğuk olursa üstüne battaniyede örterim
Bence başka bir doktora daha görün, benimde karnım aşağıda yani olabilir insanlar boş yere korkutmayı çok seviyor, sertleşme artık hepimizde oluyor ama başka bir doktora gitmen iyi olur başka fikir almış olursunKızlar beni gören herkes, senin göbeğin aşağı düşmüş , doğumun yakın diyip duruyor. Benim de ilk gebeliğim hiç anlamıyorum daha 29+2. Bir de karnım basketbol topu gibi kasılıyor. Doktor daha erken, erken doğum belirtisi bu dedi. İyice delirdim. Başına gelen var mı ? Bir de biraz rahim ağzında incelmen var dedi acildeki başka bir doktor. O gün nst de de sancım çıksaydı beni direk erken doğumdan fakulte hastanesine sevk ediyorlardı. Karnımda sertlik var, bir de öksürüyorum panikliyorum diye gitmiştim. İncelmen var, karnın da çok sert. Nst ye bağlayalım sonra seni fakülteye yollayalım bu çocuk yaşamaz burada , 7 aylık çocuğu nasıl yaşatmayı düşünüyorsun dedi. İyice gerildim. Başına gelen var mı ?
Yikadim canim hepsini. Besigi, reflu yatagini, anakucagini da yikamayi dusunuyorumGünaydın kızlar, puset minder almadım ben pusetin icinde kendi minderi var, onu da yıkadınız mı?
Aynn bu gidişte bnde aynısını yapicam herhlde stylo da bir ara baya indirimdeydi artık inmez herhlde keşke önceden alsaydim neyi beklediysem arttı her geçen gunKesın macdbag dır. Ben de cok begendım onu ama cok pahalı
Ben hb dan stylo paris aldım
Dereceler üstüne yazıyor demi canım? Bu hafta veya haftaya hepsine başlamam lazımYikadim canim hepsini. Besigi, reflu yatagini, anakucagini da yikamayi dusunuyorum
Aslında viskon sipariş verecektim ama beğendiğim bir model vardı ama çok iç gösteriyor. Belki pamuklu olursa daha kalın olur diye düşünmüştüm. Güzel bir model bulsam alacağım ama istediğim gibi bişey bulamadım. Bende pijamacıya falan gidip bakacağımCanım neden viskon istemiyorsun? Hem doğal hem pamuktan daha emici bir kumaş, hem de renkleri pamuğa göre daha dayanıklıdır
Geçmiş olsun cnm bn hiç kasılmaları fark etmemiştim açıkçası norml sanıyordum tesadüfi gidipte sancı çıkınca bir iki defa daha nst ye girdim en son doktorun nidicard diye bir ilaç verdi çok şükür daha iyiyim karnım baya yumuşadı bide bol su tüketmek magnezyum kullanmak önemli. Rahim ağzına üç hfta önce bakmislardi bana bu hfta sonu gidicem tekrar o zmn bakicak herhlde ama açılması bile olup hatta daha erken haftalarda durdukları 38-39 da doğuranlar var yani seni strese sokmalarinin anlamı ne anlamadım sen bolca dinlen bide kesinlikle üniversiteye git perinotoloji bölümü olan bir yere rabbim esirgesin insKızlar beni gören herkes, senin göbeğin aşağı düşmüş , doğumun yakın diyip duruyor. Benim de ilk gebeliğim hiç anlamıyorum daha 29+2. Bir de karnım basketbol topu gibi kasılıyor. Doktor daha erken, erken doğum belirtisi bu dedi. İyice delirdim. Başına gelen var mı ? Bir de biraz rahim ağzında incelmen var dedi acildeki başka bir doktor. O gün nst de de sancım çıksaydı beni direk erken doğumdan fakulte hastanesine sevk ediyorlardı. Karnımda sertlik var, bir de öksürüyorum panikliyorum diye gitmiştim. İncelmen var, karnın da çok sert. Nst ye bağlayalım sonra seni fakülteye yollayalım bu çocuk yaşamaz burada , 7 aylık çocuğu nasıl yaşatmayı düşünüyorsun dedi. İyice gerildim. Başına gelen var mı ?
Evt cnm bunuda çok beğendim güle güle kullan@Allmala .!
Canım bir kaçımız bu ürünün farklı renklerini aldık.
Ben genişliğini beğendim. Geçen ay fiyatı bir anda arttı ama HB'de %30 indirime girmiş.
30 da yikarim canim. Daha yuksege atilmaz sanirimDereceler üstüne yazıyor demi canım? Bu hafta veya haftaya hepsine başlamam lazım
Sağ ol canım30 da yikarim canim. Daha yuksege atilmaz sanirim
İner iner, sepete atıp bekle, cok fazla ındırım yapıyor o markaAynn bu gidişte bnde aynısını yapicam herhlde stylo da bir ara baya indirimdeydi artık inmez herhlde keşke önceden alsaydim neyi beklediysem arttı her geçen gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?