- 5 Mayıs 2014
- 5.239
- 4.903
- 373
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.221
Nasıl bi doktor bunlar bu nasıl bi konuşmak şekli hamile biriyle başka bi doktora daha görün bence burda kaç arkadaşın serumlarla ilaçlarla sancıları durdurdular hemde haftaları küçükken şimdi 30 Lu haftalara bile ulaştılar hamdolsun biiznillah hepinizin ki vakti saatinde gelecek stres yapma başka doktora görün derimKızlar beni gören herkes, senin göbeğin aşağı düşmüş , doğumun yakın diyip duruyor. Benim de ilk gebeliğim hiç anlamıyorum daha 29+2. Bir de karnım basketbol topu gibi kasılıyor. Doktor daha erken, erken doğum belirtisi bu dedi. İyice delirdim. Başına gelen var mı ? Bir de biraz rahim ağzında incelmen var dedi acildeki başka bir doktor. O gün nst de de sancım çıksaydı beni direk erken doğumdan fakulte hastanesine sevk ediyorlardı. Karnımda sertlik var, bir de öksürüyorum panikliyorum diye gitmiştim. İncelmen var, karnın da çok sert. Nst ye bağlayalım sonra seni fakülteye yollayalım bu çocuk yaşamaz burada , 7 aylık çocuğu nasıl yaşatmayı düşünüyorsun dedi. İyice gerildim. Başına gelen var mı ?
Bazı doktorlar gerçekten geri zekalı, ben doktorumdan çok memnunum ama bir iki kere başka doktora gittim adam bana bu gebeliği sonlandırabiliriz dedi halbuki bir şey yok ortada. O yüzden doktor önemliÇok sağolun kızlar. İnşallah benimki de vaktinde gelenlerden olur. Dediğiniz gibi yapacağım, başka doktora daha gideceğim. Sancım vs yok, nst de de sancı çıkmıyor zaten. Sadece karın sertleşmesinden, bu ölüre kadar getirdiler olayı. Doktor değişikliği yapsam benim için daha iyi sanırım. Cevap veren herkese teşekkür ederim
Karin sertlesmesi icin magnezyum kullaniyor musun canimÇok sağolun kızlar. İnşallah benimki de vaktinde gelenlerden olur. Dediğiniz gibi yapacağım, başka doktora daha gideceğim. Sancım vs yok, nst de de sancı çıkmıyor zaten. Sadece karın sertleşmesinden, bu ölüre kadar getirdiler olayı. Doktor değişikliği yapsam benim için daha iyi sanırım. Cevap veren herkese teşekkür ederim
Benimde dün karın sertleşmem oldu nefes alırken bile ağrım oluyordu yatık dinlendim yumuşamış karnımKarin sertlesmesi icin magnezyum kullaniyor musun canim
Gecmis olsun canimBenimde dün karın sertleşmem oldu nefes alırken bile ağrım oluyordu yatık dinlendim yumuşamış karnım
Geçmiş olsun cnmKızlar çok şükür sancılarım biraz azalmışciğer geliştirici 2. Dozu olucam doktorum muayene edecek sonrasında çıkıcam gibi gözüküyor. Duasında yer verip mesaj atan herkesten Allah razı olsun banada ders olmuş oldu bebek toplanması diye bişey yokmuş bildiğiniz sancıymış o. Bende hep yerleri daraldı toplanıyor diyordum. Sancıda ağrı olması gerekir diye düşünüyordum hep
Benimde var bu toplanıp sertleşmeler hatta magnezyumu aksatsam suyu biraz az içsem hemen artıyor doktoruma demiştim hiç önemsemedi 17 sinde kontrolüm ısrarla nst ve rahim ağzı ölçmesini isteyecem bu kez bende sizleri gördükçe doktorum çok mu rahat ilerliyor diye korkmaya başladımKızlar çok şükür sancılarım biraz azalmışciğer geliştirici 2. Dozu olucam doktorum muayene edecek sonrasında çıkıcam gibi gözüküyor. Duasında yer verip mesaj atan herkesten Allah razı olsun banada ders olmuş oldu bebek toplanması diye bişey yokmuş bildiğiniz sancıymış o. Bende hep yerleri daraldı toplanıyor diyordum. Sancıda ağrı olması gerekir diye düşünüyordum hep
Şuan kaç haftalıksınız bencede nst isteyin. Bende bebek bir tarafa toplanıyordu dışardan belli oluyordu bebeğin toplandığı. Baya yüksek bir çıkıntı oluşuyordu ve taş gibi sert oluyordu o yükseklik. Böyle sanki içerden sıkıyolarmış gibi değişik bir hissiyat oluyordu. Biraz durup gevşiyordu ama benim son 4-5 gündür bu olay çok sıklaşmıştı günde 10 kere rahat oluyorduBenimde var bu toplanıp sertleşmeler hatta magnezyumu aksatsam suyu biraz az içsem hemen artıyor doktoruma demiştim hiç önemsemedi 17 sinde kontrolüm ısrarla nst ve rahim ağzı ölçmesini isteyecem bu kez bende sizleri gördükçe doktorum çok mu rahat ilerliyor diye korkmaya başladım
Uçak korkum yok canım sürekli biniyorum zaten ama hamileyken binmek korkutuyorGünaydın, ben geçen hafta bindim, 27+5 te, rapor aldım uçabilir diye doktorumdan, uçak korkum
Vs yok gayet de güzel geçtikorkmana gerek yok ama sen genel olarak uçak yolculuğundan korkuyorsan ona bişi diyemem
Geçmiş olsun canımKızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.
Yaa cok teşekkür ederim valla korkuyordum birazcık rahatladımGünaydın,
Ben hamilelik boyunca 6-7 kere bindim.En son 30. Haftada bindim seyahatleri bitirdimUçak hem hamileler hem herkes icin en guvenli ulasim seklidir hic endiselenmeyin Arkaniza yaslanin tadini cikarin,iyi yolculuklar şimdiden
Canim bu miggieleri evde uyku tulumu olarak da kullanabilir miyiz kac aylık almistiniz birdeBenim hayalim migiler.Ama aşırı soğuk olursa üstüne battaniyede örterim
Rabbim yardimciniz olsun canim insallah sikintisiz atlatirsiniz bu sureciKızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.
Cok geçmiş olsun canım korkma antibiyotik tedavisi olursun gecer gider covid olsa bile benim üç arkadaşım da gebelikte covid oldu bebeklerde hicbir saglik sorunu olmadi cok şükürKızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.
Cok cok gecmis olsun Allah şifa versin canım ya valla ilk mesajını okudugumda sitma tuttu dedin ya ilk aklıma covid geldi bende covid olunca böyle sirtimin kemikleri batarcasina titreme olmuştu Allah yar ve yardımcın olsunKızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.
Ici pamuklu kunas oldugu icin bence kullanilabilir uyku tulumu olarak. Odanin isisina gore giydirirsin. Ben 0-4 ay aldim. Zaten aralikta dogacak, 4 ay giyse yeterli olurCanim bu miggieleri evde uyku tulumu olarak da kullanabilir miyiz kac aylık almistiniz birde
Kalıbı nasıl küçük değil dimi 3 ayliga kadar olur muIci pamuklu kunas oldugu icin bence kullanilabilir uyku tulumu olarak. Odanin isisina gore giydirirsin. Ben 0-4 ay aldim. Zaten aralikta dogacak, 4 ay giyse yeterli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?