2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Nasıl bi doktor bunlar bu nasıl bi konuşmak şekli hamile biriyle başka bi doktora daha görün bence burda kaç arkadaşın serumlarla ilaçlarla sancıları durdurdular hemde haftaları küçükken şimdi 30 Lu haftalara bile ulaştılar hamdolsun biiznillah hepinizin ki vakti saatinde gelecek stres yapma başka doktora görün derim

Çok sağolun kızlar. İnşallah benimki de vaktinde gelenlerden olur. Dediğiniz gibi yapacağım, başka doktora daha gideceğim. Sancım vs yok, nst de de sancı çıkmıyor zaten. Sadece karın sertleşmesinden, bu ölüre kadar getirdiler olayı. Doktor değişikliği yapsam benim için daha iyi sanırım. Cevap veren herkese teşekkür ederim

Kızlar çok şükür sancılarım biraz azalmış ciğer geliştirici 2. Dozu olucam doktorum muayene edecek sonrasında çıkıcam gibi gözüküyor. Duasında yer verip mesaj atan herkesten Allah razı olsun banada ders olmuş oldu bebek toplanması diye bişey yokmuş bildiğiniz sancıymış o. Bende hep yerleri daraldı toplanıyor diyordum. Sancıda ağrı olması gerekir diye düşünüyordum hep

Bazı doktorlar gerçekten geri zekalı, ben doktorumdan çok memnunum ama bir iki kere başka doktora gittim adam bana bu gebeliği sonlandırabiliriz dedi halbuki bir şey yok ortada. O yüzden doktor önemli

Karin sertlesmesi icin magnezyum kullaniyor musun canim

Geçmiş olsun cnm

Benimde var bu toplanıp sertleşmeler hatta magnezyumu aksatsam suyu biraz az içsem hemen artıyor doktoruma demiştim hiç önemsemedi 17 sinde kontrolüm ısrarla nst ve rahim ağzı ölçmesini isteyecem bu kez bende sizleri gördükçe doktorum çok mu rahat ilerliyor diye korkmaya başladım

Şuan kaç haftalıksınız bencede nst isteyin. Bende bebek bir tarafa toplanıyordu dışardan belli oluyordu bebeğin toplandığı. Baya yüksek bir çıkıntı oluşuyordu ve taş gibi sert oluyordu o yükseklik. Böyle sanki içerden sıkıyolarmış gibi değişik bir hissiyat oluyordu. Biraz durup gevşiyordu ama benim son 4-5 gündür bu olay çok sıklaşmıştı günde 10 kere rahat oluyordu

Günaydın, ben geçen hafta bindim, 27+5 te, rapor aldım uçabilir diye doktorumdan, uçak korkum
Vs yok gayet de güzel geçti korkmana gerek yok ama sen genel olarak uçak yolculuğundan korkuyorsan ona bişi diyemem
Uçak korkum yok canım sürekli biniyorum zaten ama hamileyken binmek korkutuyor insallah sıkıntısız atlarım. Devlet hastanesine gidecegim rapor icin vajinal muayene yapmaz umarım rapor vermek için

Kızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.

Geçmiş olsun canım

Günaydın,
Ben hamilelik boyunca 6-7 kere bindim.En son 30. Haftada bindim seyahatleri bitirdim Uçak hem hamileler hem herkes icin en guvenli ulasim seklidir hic endiselenmeyin Arkaniza yaslanin tadini cikarin,iyi yolculuklar şimdiden
Yaa cok teşekkür ederim valla korkuyordum birazcık rahatladım bende 28de sonlandiracagim geri dönmeyi düşünmüyorum dönüş artık kismetse bebis dogduktan sonra olur

Rabbim yardimciniz olsun canim insallah sikintisiz atlatirsiniz bu sureci

Cok geçmiş olsun canım korkma antibiyotik tedavisi olursun gecer gider covid olsa bile benim üç arkadaşım da gebelikte covid oldu bebeklerde hicbir saglik sorunu olmadi cok şükür

Cok cok gecmis olsun Allah şifa versin canım ya valla ilk mesajını okudugumda sitma tuttu dedin ya ilk aklıma covid geldi bende covid olunca böyle sirtimin kemikleri batarcasina titreme olmuştu Allah yar ve yardımcın olsun

Canim bu miggieleri evde uyku tulumu olarak da kullanabilir miyiz kac aylık almistiniz birde
Ici pamuklu kunas oldugu icin bence kullanilabilir uyku tulumu olarak. Odanin isisina gore giydirirsin. Ben 0-4 ay aldim. Zaten aralikta dogacak, 4 ay giyse yeterli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…