2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Uçak korkum yok canım sürekli biniyorum zaten ama hamileyken binmek korkutuyor insallah sıkıntısız atlarım. Devlet hastanesine gidecegim rapor icin vajinal muayene yapmaz umarım rapor vermek için
O zaman rahat gecirirsin Canim bana hep vajinal bakıyor, rahim ağzım kısa diye öyle bir problemin yoksa bakmaz bence de…

Ben :) rica ederim.
Gecmis olsun canim. Evet bebek toplanmasi diye bir sey yok diye bana da soylemisti doktorum. Gunde 10 kere olmadigi surece sorun yok demisti.
Dun gece ne tutulmasi varsa artik ben de zor gecirdim. Once gece 10 gibi basladi cok hareketlilerdi. Canimi acitacak kadar vurup saatlerce tepindiler resmen . Sonra da kasilmalar basladi cok korktum, 7 8 kere 1 dklik kadar oldu. Bir de huzursuz bacak sendromu eklendi . Sonra gece 3 de dalabilmisim uykuya.

O zaman rahat gecirirsin Canim bana hep vajinal bakıyor, rahim ağzım kısa diye öyle bir problemin yoksa bakmaz bence de…
Normalde vajinal muayeneden cekinmiyorum ozeldeki doktorumda bakıyor ama hijyen açısından devlet hastanesi cok pis sedyeye hicbisey sermeden kaç kadını yatiriyolar pes pese midem bulanıyor hastalik kapar ordan insan. O yüzden öyle söyledim yoksa benim doktorumda bakiyor vajinal olarak ara ara

Bu ara benim de cok kasiliyor. Gunluk 8-10 oluyordur. Tutulma hepimizi cok etkiledi, psikolojik olarak da yordu

Çok geçmiş olsun özgür deren mükemmel bir doktordur bir arkadaşımın ölür dedikleri bebeğini kurtardı. İnşallah covid falan çıkmaz atlatırsın hemen

29+3 üm benim epeydir oluyor hatta o toplanıp sertleşme esnasında nefesim farklılaşıp sanki kalbim farklı atıyor ama son iki üç gündür arttı magnezyumu unuttuğum icin sanırım günde 10 benimde oluyordur

Bu ara benim de cok kasiliyor. Gunluk 8-10 oluyordur. Tutulma hepimizi cok etkiledi, psikolojik olarak da yordu
Benimde oluyor ara ara kasılma bebegin toplandığını hissediyorum ama ayni zamanda tekme de atıyor o yuzden bebek hareketi mi kasılma mi anlayamiyorum. Bildigim kadarıyla cok sık olmadığı sürece sıkıntılı bir durum degil ben doktoruma sordugumda sayısına bak gunde 4 5 defa olması sorun degil ama yakin araliklarda olursa o zaman mutlaka gel demisti

Ben baby balloon bag diye bir markaninkini favladim onu alacagim 550 liraydi en son insallah zam gelmemistir ayin 15inin gecmesini bekliyorum

Canim bu miggieleri evde uyku tulumu olarak da kullanabilir miyiz kac aylık almistiniz birde
0-4 ay olanı almıştım ben mart sonu hatta nisanı bile rahat rahat çıkartır.
Evinin sıcaklığına bağlı canım uyku tulumu için biraz kalın olabilir. Dışarıda kullanıma daha yatkın. Ama evin soğuk oluyorsa kışın neden olmasın.
Soğuk kış günleri için tam aranan ürün

Bende bunu alacaktım ama bu rengi kalmamış bende başka markadan aldım ben 300 e aldım 370 olmuş benim aldığım. Yolda şimdi inşallah güzel gelir

O sanci olduktan sonra bebek rahatsiz oldugu icin tekmeliyor canim. Sıklaşmamasi önemli. Benim nst de sanci ciktiginda 15 dk da bir oluyordu nerdeyse. 1 saat 4-5 defa olmamali canim

Ya ne kadar olmaması gereken bir durum
Aslında dimi… insanlar böyle hastalik kapıyor… problemin yoksa eahim ağzından yana baktırmazsın olur biter

Özgür deren çok çok iyi bi doktor, emın ellerdesiniz, ınsallah tez zamanda saglıcakla evınıze gecersınız

O zaman her şekilde ödenmeyecek zaten. Eylülün başından beri raporluyum çünkü çalışamıyorum. Bakalım doğum ücreti nasıl hesaplanacak böyle bir durumda. Teşekkür ederim ofsistimcidden.
keşke uzun rapor alsaydın o durumda ödenirdi şimdi herhafta 2 gün ödenmiş olacak. maaşında kesilecektir rapor türüne göre hesaplama yapılır eğer yatarak tedavi aldıysan brüt maaşın 3/2si ayakta tedavi aldıysan yarısı sgk tarafından ödeniyor.

benim dün yaşadıklarım Allahım şifa versin kuzum ateş bebekte kalp ritmini yükseltiyormuş. Allah şifa versin. benim pcr negatif çıktı bugün çok daha iyiyim dün aynı senin gibiydim.

Allah sifa versin canim Hastanede olman daha guvenli. Evde ates cikinca ne yapacagini sasirirsin, hastanede mudahale ederler hemen

benim dün yaşadıklarım Allahım şifa versin kuzum ateş bebekte kalp ritmini yükseltiyormuş. Allah şifa versin. benim pcr negatif çıktı bugün çok daha iyiyim dün aynı senin gibiydim.
Bugun daha iyi misin canim? Nasil oldun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…