- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.241
O zaman rahat gecirirsin CanimUçak korkum yok canım sürekli biniyorum zaten ama hamileyken binmek korkutuyorinsallah sıkıntısız atlarım. Devlet hastanesine gidecegim rapor icin vajinal muayene yapmaz umarım rapor vermek için
Ben :) rica ederim.Kızlar bana elite home kim önermişti bilmiyorum ama ona teşekkür ederim. Ablamın gönderdiği yeğenimin kıyafetlerini yıkadım. İlk iki fotoğraf lekeli hali. Önce 1 saat suda beklettim makineye atmadan lekesi çıkmıştı zaten. Sonra da makine attım lekesi tamamen çıkmış
Gecmis olsun canim. Evet bebek toplanmasi diye bir sey yok diye bana da soylemisti doktorum. Gunde 10 kere olmadigi surece sorun yok demisti.Kızlar çok şükür sancılarım biraz azalmışciğer geliştirici 2. Dozu olucam doktorum muayene edecek sonrasında çıkıcam gibi gözüküyor. Duasında yer verip mesaj atan herkesten Allah razı olsun banada ders olmuş oldu bebek toplanması diye bişey yokmuş bildiğiniz sancıymış o. Bende hep yerleri daraldı toplanıyor diyordum. Sancıda ağrı olması gerekir diye düşünüyordum hep
Normalde vajinal muayeneden cekinmiyorum ozeldeki doktorumda bakıyor ama hijyen açısından devlet hastanesi cok pis sedyeye hicbisey sermeden kaç kadını yatiriyolar pes pese midem bulanıyor hastalik kapar ordan insan. O yüzden öyle söyledim yoksa benim doktorumda bakiyor vajinal olarak ara araO zaman rahat gecirirsin Canimbana hep vajinal bakıyor, rahim ağzım kısa diye öyle bir problemin yoksa bakmaz bence de…
Bu ara benim de cok kasiliyor. Gunluk 8-10 oluyordur. Tutulma hepimizi cok etkiledi, psikolojik olarak da yorduBen :) rica ederim.
Gecmis olsun canim. Evet bebek toplanmasi diye bir sey yok diye bana da soylemisti doktorum. Gunde 10 kere olmadigi surece sorun yok demisti.
Dun gece ne tutulmasi varsa artik ben de zor gecirdim. Once gece 10 gibi basladi cok hareketlilerdi. Canimi acitacak kadar vurup saatlerce tepindiler resmen . Sonra da kasilmalar basladi cok korktum, 7 8 kere 1 dklik kadar oldu. Bir de huzursuz bacak sendromu eklendi . Sonra gece 3 de dalabilmisim uykuya.
Bence olur 3 ayliga kadarKalıbı nasıl küçük değil dimi 3 ayliga kadar olur mu
Çok geçmiş olsun özgür deren mükemmel bir doktordur bir arkadaşımın ölür dedikleri bebeğini kurtardı. İnşallah covid falan çıkmaz atlatırsın hemenKızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.
29+3 üm benim epeydir oluyor hatta o toplanıp sertleşme esnasında nefesim farklılaşıp sanki kalbim farklı atıyor ama son iki üç gündür arttı magnezyumu unuttuğum icin sanırım günde 10 benimde oluyordurŞuan kaç haftalıksınız bencede nst isteyin. Bende bebek bir tarafa toplanıyordu dışardan belli oluyordu bebeğin toplandığı. Baya yüksek bir çıkıntı oluşuyordu ve taş gibi sert oluyordu o yükseklik. Böyle sanki içerden sıkıyolarmış gibi değişik bir hissiyat oluyordu. Biraz durup gevşiyordu ama benim son 4-5 gündür bu olay çok sıklaşmıştı günde 10 kere rahat oluyordu
Benimde oluyor ara ara kasılma bebegin toplandığını hissediyorum ama ayni zamanda tekme de atıyor o yuzden bebek hareketi mi kasılma mi anlayamiyorum. Bildigim kadarıyla cok sık olmadığı sürece sıkıntılı bir durum degil ben doktoruma sordugumda sayısına bak gunde 4 5 defa olması sorun degil ama yakin araliklarda olursa o zaman mutlaka gel demistiBu ara benim de cok kasiliyor. Gunluk 8-10 oluyordur. Tutulma hepimizi cok etkiledi, psikolojik olarak da yordu
Ben baby balloon bag diye bir markaninkini favladim onu alacagim 550 liraydi en son insallah zam gelmemistirKızlar anne bebk çantası hangisini aldınız arkadaşım Instagram'da bı sayfa önerdi 1200 TL bandında açıkçası daha uygun bı çanta onerebilecek olursa daha iyi olur gerçi geçen ay 400 liralık çanta bile şuan indirimde 700 TL
Canim bu miggieleri evde uyku tulumu olarak da kullanabilir miyiz kac aylık almistiniz birde
Bende bunu alacaktım ama bu rengi kalmamış bende başka markadan aldım ben 300 e aldım 370 olmuş benim aldığım. Yolda şimdi inşallah güzel gelir0-4 ay olanı almıştım ben mart sonu hatta nisanı bile rahat rahat çıkartır.migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej - Fiyatı, Yorumları
migie 0-4 Ay Bebek Dış Kundak Uyku Tulumu Kıvırcık Wellsoft Peluş Bej yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Evinin sıcaklığına bağlı canım uyku tulumu için biraz kalın olabilir. Dışarıda kullanıma daha yatkın. Ama evin soğuk oluyorsa kışın neden olmasın.
Soğuk kış günleri için tam aranan ürün
O sanci olduktan sonra bebek rahatsiz oldugu icin tekmeliyor canim. Sıklaşmamasi önemli. Benim nst de sanci ciktiginda 15 dk da bir oluyordu nerdeyse. 1 saat 4-5 defa olmamali canimBenimde oluyor ara ara kasılma bebegin toplandığını hissediyorum ama ayni zamanda tekme de atıyor o yuzden bebek hareketi mi kasılma mi anlayamiyorum. Bildigim kadarıyla cok sık olmadığı sürece sıkıntılı bir durum degil ben doktoruma sordugumda sayısına bak gunde 4 5 defa olması sorun degil ama yakin araliklarda olursa o zaman mutlaka gel demisti
Ya ne kadar olmaması gereken bir durumNormalde vajinal muayeneden cekinmiyorum ozeldeki doktorumda bakıyor ama hijyen açısından devlet hastanesi cok pis sedyeye hicbisey sermeden kaç kadını yatiriyolar pes pese midem bulanıyor hastalik kapar ordan insan. O yüzden öyle söyledim yoksa benim doktorumda bakiyor vajinal olarak ara ara
Özgür deren çok çok iyi bi doktor, emın ellerdesiniz, ınsallah tez zamanda saglıcakla evınıze gecersınızKızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.
keşke uzun rapor alsaydın o durumda ödenirdi şimdi herhafta 2 gün ödenmiş olacak. maaşında kesilecektir rapor türüne göre hesaplama yapılır eğer yatarak tedavi aldıysan brüt maaşın 3/2si ayakta tedavi aldıysan yarısı sgk tarafından ödeniyor.O zaman her şekilde ödenmeyecek zaten. Eylülün başından beri raporluyum çünkü çalışamıyorum. Bakalım doğum ücreti nasıl hesaplanacak böyle bir durumda. Teşekkür ederim ofsistimcidden.
benim dün yaşadıklarımKızlar merhaba teşekkür ederim geçmiş olsun dilekleriniz için şu an hacettepe doğumhanede yatıyorum doktorum özgür deren buranın perinatoloğu beni buraya yönlendirdi. Ateşim çok yüksek olduğu için hem bebeğin hem benim kalp atışlarım yüksek. Covid izolasyonu uyguluyorlar şu an sonucu çıkana kadar. Göğüs hastalıkları doktoru da gelip ciğerlerimi dinledi tablo kovide benziyor bekleyeceğiz dedi.
Allah sifa versin canimKızlar çok teşekkür ediyorum çok detaylı okuyamadım ama hasta olan herkese şifalar diliyorum. Benim ateş düşürücü etkisi geçince tekrar yükselmeye başladı ateşim. Bu gece burada kalacağım büyük ihtimalle
Bugun daha iyi misin canim? Nasil oldunbenim dün yaşadıklarımAllahım şifa versin kuzum ateş bebekte kalp ritmini yükseltiyormuş. Allah şifa versin. benim pcr negatif çıktı bugün çok daha iyiyim dün aynı senin gibiydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?