2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bugun daha iyi misin canim? Nasil oldun
Elhamdülillah daha iyiyim ateşim çıkmıyor düzenli parol alıyorum. enerjimde yerinde. ishal devam ama sıklığı azaldı. inşallah o da geçer. patates muz yoğurt çorbası reflor hak getire. kola leblebi yapacağım az sonra gebeliğimde ilk kez kola içeceğim

Gerçekten dünkü tutulan şey bizim grubun üstünde tutuldu galiba hastanelik olan kaç kişi olduk sayamadım bile. Sanada çok geçmiş olsun canım

Aynen öyle benimde nefesim daralıyor canım. Çarpıntım oluyor. Korkutmak istemiyorum ama benimkiyle aynı kontrole gittiğinde mutlaka nst ye girmek istediğini söyle. Gerek yok derse ısrarcı ol içinin rahat etmediğini söyle canım

O ofsistimcidden bence de kalsın boya boşver, ben de boyatacaktım, boyama organizasyonuydu, odaların toplanması boyanması, yerleştirilmesi boya kokusunun geçmesi derken baya zaman alır strese girmek istemedim, boyatmaktan vazgeçtim

ben hiç almadım, puset örtüsü nefessiz kalabilir vs diye önerilmediğini gördüm ama almak lazım mı ?, pusette üstüne örtmeye battaniyem var
Ben de böyle düşündüğüm için almadım şimdiye kadar ama annem çok ısrarcı . Soğuk çocuğun yüzünü keser diyor. Birkaç dakika bile olsa o soğuk çarparsa hasta olur diyor ikna oldum yani

Bennım canım bir ara öyle bi kokoreç çekti ki, anlatamam, cok zorlandım
bir kaşıktan zarar gelmez bence ya yazık günah kendimize, ben sushi hariç her canımı isteyeni zararlı veya sakatat da olsa bir kaşık veya ucundan yedim. Sushiyi de vejetarjan yaptırdık , tadı iğrençti :)

benim dün yaşadıklarım Allahım şifa versin kuzum ateş bebekte kalp ritmini yükseltiyormuş. Allah şifa versin. benim pcr negatif çıktı bugün çok daha iyiyim dün aynı senin gibiydim.
Canım çok çok geçmiş olsun bugün iyi olmana sevindim darısı başıma inşallah

Kuzum çok şükür sancım azaldı gece biraz sıkıntılı geçti 40 dakikada 4 tane büyük sancı çıkmıştı ben daha çıkamam hastaneden diye düşünüyordum ama öğlenki nstde 1 tane tek çıktı büyük sancım 5 gibi taburcu olurum muhtemelen.

bir kaşıktan zarar gelmez bence ya yazık günah kendimize, ben sushi hariç her canımı isteyeni zararlı veya sakatat da olsa bir kaşık veya ucundan yedim. Sushiyi de vejetarjan yaptırdık , tadı iğrençti :)
Ben çok katıyım bu konularda ya, bı kere bısey duyunca yıyemıyorum, vıcdan azabı cekerım dıye korkuyorum, 2 bucuk ay sonra kım tutar benı

Maaş vermiyor zaten şirket. 5 günlük raporun 3 gününü Sgk 2/3 şeklinde ödüyor. Kalan 2 gününü şirket ödemiyor. Bilseydim heyet isterdim bilmiyordum ki uzun raporlarda kesinti olmayacağını. Nasip diyorum bilmemezlik işte.

Sevindim canim iyi olmana

mecburen boyatacağım ya benim duvarları kvde boyatmıştı kendi boyacısına adam 2. kalite boya kullanmış alçı gibi bir şey sürtünsem üstüme bulaşıyor. evi kocam toplayacak. temizliğide bir abla yapacak tanıdığımız ben kendimi yormayacağım.
neyse kısmet artık

Aynen ben de öyle oluyorum. Bi tuhaf oluyorum nefesim kesilmiş gibi oluyor. Nefesimi yukarıya boğazıma bir basınçla itiyorlar sanki. Çarpıntı gibi oluyor aynı zamanda. Elimi karnıma götürüyorum ki sertleşmiş. Karnımda da sıkışma hissediyorum. Uzanırken çok olmuyor ne zaman doğrulsam ya da ayağa kalksam o zaman çok hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…