- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.261
Elhamdülillah daha iyiyim ateşim çıkmıyor düzenli parol alıyorum. enerjimde yerinde. ishal devam ama sıklığı azaldı. inşallah o da geçer. patates muz yoğurt çorbası reflor hak getire. kola leblebi yapacağım az sonra gebeliğimde ilk kez kola içeceğimBugun daha iyi misin canim? Nasil oldun
Gerçekten dünkü tutulan şey bizim grubun üstünde tutuldu galiba hastanelik olan kaç kişi olduk sayamadım bile. Sanada çok geçmiş olsun canımBen :) rica ederim.
Gecmis olsun canim. Evet bebek toplanmasi diye bir sey yok diye bana da soylemisti doktorum. Gunde 10 kere olmadigi surece sorun yok demisti.
Dun gece ne tutulmasi varsa artik ben de zor gecirdim. Once gece 10 gibi basladi cok hareketlilerdi. Canimi acitacak kadar vurup saatlerce tepindiler resmen . Sonra da kasilmalar basladi cok korktum, 7 8 kere 1 dklik kadar oldu. Bir de huzursuz bacak sendromu eklendi . Sonra gece 3 de dalabilmisim uykuya.
ben hiç almadım, puset örtüsü nefessiz kalabilir vs diye önerilmediğini gördüm ama almak lazım mı ?, pusette üstüne örtmeye battaniyem varPuset örtüsü kaç tane aldınız bebişlere bi tane puset örtüsü yeter mi bilemedim
Aynen öyle benimde nefesim daralıyor canım. Çarpıntım oluyor. Korkutmak istemiyorum ama benimkiyle aynı kontrole gittiğinde mutlaka nst ye girmek istediğini söyle. Gerek yok derse ısrarcı ol içinin rahat etmediğini söyle canım29+3 üm benim epeydir oluyor hatta o toplanıp sertleşme esnasında nefesim farklılaşıp sanki kalbim farklı atıyor ama son iki üç gündür arttı magnezyumu unuttuğum icin sanırım günde 10 benimde oluyordur
O ofsistimcidden bence de kalsın boya boşver, ben de boyatacaktım, boyama organizasyonuydu, odaların toplanması boyanması, yerleştirilmesi boya kokusunun geçmesi derken baya zaman alır strese girmek istemedim, boyatmaktan vazgeçtimAy yazarken gonderin yanlislikla
8aylik is yapamam erken dogum olur fln allah korusun. Yapildigi kdr vazgectim dioeum ya uzulmeye oldugu kdr bundan snrasi icin.. bebek 3/4 aylik oldugunda toplarim begenmedigim yerleri tekrar
O ofsistimcidden kuzum sen de yat dinlen. Bak sonlara yaklasiyoruz senden ve bebisin sagligindan onemli degil hicbisey. Gec olsun guc olmasin
Ben de böyle düşündüğüm için almadım şimdiye kadar ama annem çok ısrarcı . Soğuk çocuğun yüzünü keser diyor. Birkaç dakika bile olsa o soğuk çarparsa hasta olur diyor ikna oldum yaniben hiç almadım, puset örtüsü nefessiz kalabilir vs diye önerilmediğini gördüm ama almak lazım mı ?, pusette üstüne örtmeye battaniyem var
bir kaşıktan zarar gelmez bence yaBennım canım bir ara öyle bi kokoreç çekti ki, anlatamam, cok zorlandım
Canım çok çok geçmiş olsun bugün iyi olmana sevindim darısı başıma inşallahbenim dün yaşadıklarımAllahım şifa versin kuzum ateş bebekte kalp ritmini yükseltiyormuş. Allah şifa versin. benim pcr negatif çıktı bugün çok daha iyiyim dün aynı senin gibiydim.
Kuzum çok şükür sancım azaldı gece biraz sıkıntılı geçti 40 dakikada 4 tane büyük sancı çıkmıştı ben daha çıkamam hastaneden diye düşünüyordum ama öğlenki nstde 1 tane tek çıktı büyük sancım 5 gibi taburcu olurum muhtemelen.
evet nefsim körelmişti :) eşime dün rüyamı hatırlayıp akşam iş çıkışına anlatmıştım da eve bulup getirdi sonra , sağolsun, her türlü yemiş oldum :)Nefsin köreldiyse bence yemişsindir
Ben çok katıyım bu konularda ya, bı kere bısey duyunca yıyemıyorum, vıcdan azabı cekerım dıye korkuyorum, 2 bucuk ay sonra kım tutar benıbir kaşıktan zarar gelmez bence yayazık günah kendimize, ben sushi hariç her canımı isteyeni zararlı veya sakatat da olsa bir kaşık veya ucundan yedim. Sushiyi de vejetarjan yaptırdık , tadı iğrençti :)
Maaş vermiyor zaten şirket. 5 günlük raporun 3 gününü Sgk 2/3 şeklinde ödüyor. Kalan 2 gününü şirket ödemiyor. Bilseydim heyet isterdim bilmiyordum ki uzun raporlarda kesinti olmayacağını. Nasip diyorum bilmemezlik işte.keşke uzun rapor alsaydın o durumda ödenirdi şimdi herhafta 2 gün ödenmiş olacak. maaşında kesilecektir rapor türüne göre hesaplama yapılır eğer yatarak tedavi aldıysan brüt maaşın 3/2si ayakta tedavi aldıysan yarısı sgk tarafından ödeniyor.
Sevindim canim iyi olmanaKuzum çok şükür sancım azaldı gece biraz sıkıntılı geçti 40 dakikada 4 tane büyük sancı çıkmıştı ben daha çıkamam hastaneden diye düşünüyordum ama öğlenki nstde 1 tane tek çıktı büyük sancım 5 gibi taburcu olurum muhtemelen.
mecburen boyatacağım ya benim duvarları kvde boyatmıştı kendi boyacısına adam 2. kalite boya kullanmış alçı gibi bir şey sürtünsem üstüme bulaşıyor. evi kocam toplayacak. temizliğide bir abla yapacak tanıdığımız ben kendimi yormayacağım.O ofsistimcidden bence de kalsın boya boşver, ben de boyatacaktım, boyama organizasyonuydu, odaların toplanması boyanması, yerleştirilmesi boya kokusunun geçmesi derken baya zaman alır strese girmek istemedim, boyatmaktan vazgeçtim
neyse kısmet artıkMaaş vermiyor zaten şirket. 5 günlük raporun 3 gününü Sgk 2/3 şeklinde ödüyor. Kalan 2 gününü şirket ödemiyor. Bilseydim heyet isterdim bilmiyordum ki uzun raporlarda kesinti olmayacağını. Nasip diyorum bilmemezlik işte.
Aynen ben de öyle oluyorum. Bi tuhaf oluyorum nefesim kesilmiş gibi oluyor. Nefesimi yukarıya boğazıma bir basınçla itiyorlar sanki. Çarpıntı gibi oluyor aynı zamanda. Elimi karnıma götürüyorum ki sertleşmiş. Karnımda da sıkışma hissediyorum. Uzanırken çok olmuyor ne zaman doğrulsam ya da ayağa kalksam o zaman çok hissediyorum29+3 üm benim epeydir oluyor hatta o toplanıp sertleşme esnasında nefesim farklılaşıp sanki kalbim farklı atıyor ama son iki üç gündür arttı magnezyumu unuttuğum icin sanırım günde 10 benimde oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?