- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.281
Benim arkadaşım almadı doktorlar önermiyor alma diyorYa ben normalde hiç istemiyorum örtü almayı ama annem çok ısrarcı ucuzda değil bide
Ben de gecen gun bedenleri biter diye defactodan pelus tulum, triko tulum siparis ettim. 2 gun sonra yuzde 20 indirime girdilerAlacağım bütün tulumların bedenleri bitmişhepsini ayarlamıştım sepette bekliyordu. Şimdi napıcamı bilmiyorum
ben hiç almadım, puset örtüsü nefessiz kalabilir vs diye önerilmediğini gördüm ama almak lazım mı ?, pusette üstüne örtmeye battaniyem var
Yurtdışından getirtecektim canım bu ayı beklemiştim sipariş için o yüzden öyle kaldım ya şu an boşlukta. Türkiye’de hangi markaya bakayım iyi olanların da fiyatları yüksekBen de gecen gun bedenleri biter diye defactodan pelus tulum, triko tulum siparis ettim. 2 gun sonra yuzde 20 indirime girdilerbekle biraz daha istersen gelir yeni modeller
Eylül annelerinde okumuştum owliden memnun kalmamışlardı. Fermuarı falan hoşuna gitmemişti o yasanların. Dolapta falan baya owli var daha uyguna geliyor oraya bakabilirsinArkadaşlar bu uyku tulumlarından alan var mı kundak niyetine de geçen. Bazı iyi markalar var ama pahalı. Owli mesela. Battaniye yorgan vs kesinlikle örtülemeyecek deniyor bebek üstüne. Bunların tog numaraları da var. Ama ben karar veremedim esasen yarım kundak yapmayı istiyorum mora refkeksine karşı. Hemde öneriliyor. İlk 3 ay. Alanlar nerden aldılar hangi marka aldılar
Nasıl tulum canım? Günlük giymeye mi yoksa uyku tulumu tarzında mı? Zaten günlük olanların hepsi yani bebek ürünleri hep %100 pamuk oluyor. Ben bir tane uyku tulumu aldım 2,5 tog. Onunda dışı pamuk içi elyaf. İçi pamuk olanlar çok pahalı oluyor maalesef.Tulumları %100 pamuk mu aldınız?
Fiyatlar yuksek canim. Indirim zamani almak lazim. Ben lcw, hm, e bebek,cigit, june indirim oldukca aldim. E bebekte bazen yuzde 50 bile indirim oluyor. Yazin yuzde 50 indirim oldugunda onlu hastane ciksini 300 e almistim meselaYurtdışından getirtecektim canım bu ayı beklemiştim sipariş için o yüzden öyle kaldım ya şu an boşlukta. Türkiye’de hangi markaya bakayım iyi olanların da fiyatları yüksek
Yok canım uyku tulumu değil normal günlük, bazıları polyester karışık hatta bir tane çok beğendim içeriği şöyle almak istiyorum ama %100 pamuk olmayınca kaldım öyleNasıl tulum canım? Günlük giymeye mi yoksa uyku tulumu tarzında mı? Zaten günlük olanların hepsi yani bebek ürünleri hep %100 pamuk oluyor. Ben bir tane uyku tulumu aldım 2,5 tog. Onunda dışı pamuk içi elyaf. İçi pamuk olanlar çok pahalı oluyor maalesef.
Ben şimdilik oglumun mobilyasını ortak kullanacağım onlara dolabın o kısmına şöyle organizerler aldım bunlarda baya toparlıyor herşeyiAldığım küçük çekmece geldi. Doldurdum içini çok tatlı oldu
Hangi marka aldın. 2.5 tog bize fazla gelir ama 1.6 düşünüyorum bir taneNasıl tulum canım? Günlük giymeye mi yoksa uyku tulumu tarzında mı? Zaten günlük olanların hepsi yani bebek ürünleri hep %100 pamuk oluyor. Ben bir tane uyku tulumu aldım 2,5 tog. Onunda dışı pamuk içi elyaf. İçi pamuk olanlar çok pahalı oluyor maalesef.
Yok artık o kadar da yapmamkabataslak bişey söylerim gönderir artık.
Benim aldıklarımın hepsi %100 pamuk. Aslında dikkat etmeden almıştım hepsinde öyle etiket var sonradan baktım. Başka seçeneklere bak istersenYok canım uyku tulumu değil normal günlük, bazıları polyester karışık hatta bir tane çok beğendim içeriği şöyle almak istiyorum ama %100 pamuk olmayınca kaldım öyle
En beğendiğim de buyduBenim aldıklarımın hepsi %100 pamuk. Aslında dikkat etmeden almıştım hepsinde öyle etiket var sonradan baktım. Başka seçeneklere bak istersen
Ben defactodan aldım. Benim evim şimdi bile soğuk olduğu için kalın aldım ben. Belki içine bişey giydirmeden zıbın ile giydiririmHangi marka aldın. 2.5 tog bize fazla gelir ama 1.6 düşünüyorum bir tane
%100 pamuk olmasi onemli. Ben kendime alirken bile pamuk aliyorum yoksa terletiyor, tuyleniyor bi sure sonraBenim aldıklarımın hepsi %100 pamuk. Aslında dikkat etmeden almıştım hepsinde öyle etiket var sonradan baktım. Başka seçeneklere bak istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?