2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Alacağım bütün tulumların bedenleri bitmiş hepsini ayarlamıştım sepette bekliyordu. Şimdi napıcamı bilmiyorum
Ben de gecen gun bedenleri biter diye defactodan pelus tulum, triko tulum siparis ettim. 2 gun sonra yuzde 20 indirime girdiler bekle biraz daha istersen gelir yeni modeller

ben hiç almadım, puset örtüsü nefessiz kalabilir vs diye önerilmediğini gördüm ama almak lazım mı ?, pusette üstüne örtmeye battaniyem var

Ben bu örtüleri sıcak tutmaktan ziyade güneşi, rüzgarı kessin diye kullanmanın daha anlamlı olduğunu düşünüyorum.
Benim aldığım müslin zaten incecik.Asla sıcak tutmaz hele battaniyenin yerini asla tutmaz :)
Bunu aldım ben

Ben de gecen gun bedenleri biter diye defactodan pelus tulum, triko tulum siparis ettim. 2 gun sonra yuzde 20 indirime girdiler bekle biraz daha istersen gelir yeni modeller
Yurtdışından getirtecektim canım bu ayı beklemiştim sipariş için o yüzden öyle kaldım ya şu an boşlukta. Türkiye’de hangi markaya bakayım iyi olanların da fiyatları yüksek

Arkadaşlar bu uyku tulumlarından alan var mı kundak niyetine de geçen. Bazı iyi markalar var ama pahalı. Owli mesela. Battaniye yorgan vs kesinlikle örtülemeyecek deniyor bebek üstüne. Bunların tog numaraları da var. Ama ben karar veremedim esasen yarım kundak yapmayı istiyorum mora refkeksine karşı. Hemde öneriliyor. İlk 3 ay. Alanlar nerden aldılar hangi marka aldılar

Eylül annelerinde okumuştum owliden memnun kalmamışlardı. Fermuarı falan hoşuna gitmemişti o yasanların. Dolapta falan baya owli var daha uyguna geliyor oraya bakabilirsin

Tulumları %100 pamuk mu aldınız?
Nasıl tulum canım? Günlük giymeye mi yoksa uyku tulumu tarzında mı? Zaten günlük olanların hepsi yani bebek ürünleri hep %100 pamuk oluyor. Ben bir tane uyku tulumu aldım 2,5 tog. Onunda dışı pamuk içi elyaf. İçi pamuk olanlar çok pahalı oluyor maalesef.

Yurtdışından getirtecektim canım bu ayı beklemiştim sipariş için o yüzden öyle kaldım ya şu an boşlukta. Türkiye’de hangi markaya bakayım iyi olanların da fiyatları yüksek
Fiyatlar yuksek canim. Indirim zamani almak lazim. Ben lcw, hm, e bebek,cigit, june indirim oldukca aldim. E bebekte bazen yuzde 50 bile indirim oluyor. Yazin yuzde 50 indirim oldugunda onlu hastane ciksini 300 e almistim mesela

Yok canım uyku tulumu değil normal günlük, bazıları polyester karışık hatta bir tane çok beğendim içeriği şöyle almak istiyorum ama %100 pamuk olmayınca kaldım öyle

Eklentiler

• 3EF3F92B-7988-4931-8B70-52A34D981565.webp
    94 KB · Görüntüleme: 83
Aldığım küçük çekmece geldi. Doldurdum içini çok tatlı oldu
Ben şimdilik oglumun mobilyasını ortak kullanacağım onlara dolabın o kısmına şöyle organizerler aldım bunlarda baya toparlıyor herşeyi

Eklentiler

• F3516BC7-30A3-47CF-BA39-845B00E14C64.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 79
Hangi marka aldın. 2.5 tog bize fazla gelir ama 1.6 düşünüyorum bir tane

Yok canım uyku tulumu değil normal günlük, bazıları polyester karışık hatta bir tane çok beğendim içeriği şöyle almak istiyorum ama %100 pamuk olmayınca kaldım öyle
Benim aldıklarımın hepsi %100 pamuk. Aslında dikkat etmeden almıştım hepsinde öyle etiket var sonradan baktım. Başka seçeneklere bak istersen

Benim aldıklarımın hepsi %100 pamuk. Aslında dikkat etmeden almıştım hepsinde öyle etiket var sonradan baktım. Başka seçeneklere bak istersen
En beğendiğim de buydu resmen sepeti baştan oluşturuyorum almak için almak gibi olacak beğendiğim her şey bitmiş

Hangi marka aldın. 2.5 tog bize fazla gelir ama 1.6 düşünüyorum bir tane
Ben defactodan aldım. Benim evim şimdi bile soğuk olduğu için kalın aldım ben. Belki içine bişey giydirmeden zıbın ile giydiririm

%100 pamuk olmasi onemli. Ben kendime alirken bile pamuk aliyorum yoksa terletiyor, tuyleniyor bi sure sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…