- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.301
Buna Kıbrıs diliyle cevap veriyorumYa canım çekti demişken benim dün canım bişey çekti çekmeyi bırak burnuma kokusu geldi. Dedim bu mevsimde nerde bulucaz elimi hiç bir yerime sürmedim derler ya canının istediğinde yemezsem elini nereye sürersen bebeğin orasında leke olur diye . Neyse bu gece rüyamda annemin evinde ondan olduğunu gördüm aaa anne benim de dün canım bundan çekmişti dedim ve rüyamda yedim bildiğin tadını aldım
Şimdi ben bunu yemiş miyimdir
Doğuma hazırlık yalancı sancılar bunlar demişti ilk gebelikte doktorum ama bu kadar sık oluyor muydu hatırlamıyorum birde bu hamileliğimde karnım daha gergin ve sert oda mı etkiliyor bilmiyorum.bu haftadan sonra da başka doktora geçmek dogru olur mu bilmiyorum ama şuan ki doktorum o kadar sakin ki hiç önemsemedi geçen ay bu kasılmaları anlattığımda ama bu ay dediğin gibi ısrarcı olacamAynen öyle benimde nefesim daralıyor canım. Çarpıntım oluyor. Korkutmak istemiyorum ama benimkiyle aynı kontrole gittiğinde mutlaka nst ye girmek istediğini söyle. Gerek yok derse ısrarcı ol içinin rahat etmediğini söyle canım
50 cm aldım ben ama çok almadım. 56 cm 62 cm falanda var aldıklarımda. Çünkü ne kadar büyük küçük olacağını bilmiyorum. İhtiyacım olursa doğum sonrası çıkar alırım dedim fazlasınıBir de tulum 0-1 ay için kaç cm aldınız?
Ben hiç 50 cm almadım hata mı yapıyorum ki ya en küçük 56 cm 0-1 ay giysin dedim ama 50 cm mi alsaydım 0-1 ayı. 1-3 ay 3-6 ay ayrı ayrı 5 er tane alıcam50 cm aldım ben ama çok almadım. 56 cm 62 cm falanda var aldıklarımda. Çünkü ne kadar büyük küçük olacağını bilmiyorum. İhtiyacım olursa doğum sonrası çıkar alırım dedim fazlasını
ben yeni doğanları patikli aldım.3-6 aylık tulumları patiksiz alıyorum siz nasıl aldınız?
Yenidoğan kaç cm aldın canım 50 cm mi?ben yeni doğanları patikli aldım.
1-3 ay arası aldıklarımdan patikli olanlarda vardı. ama boy uzayınca sıkıntı olabilir.
Patiksiz ağırlıkla bak bence
Gönderecek gönderecek artık dönüş yokgöndersin de o da kafi
Siz ne aldınız uyuturken özellikle, giydirmeye hangi markaEylül annelerinde okumuştum owliden memnun kalmamışlardı. Fermuarı falan hoşuna gitmemişti o yasanların. Dolapta falan baya owli var daha uyguna geliyor oraya bakabilirsin
Bunun içinde elimde şundan varGünaydın kızlarpoşet örtüsü ve minderi alacağım ama müslin olanlara annem ince bunlar kış bebeği olacak diyor başka da bulamadım. Siz neler aldınız beni linkler misiniz
Bu tarz pelus tulum ben de aldim de factodan. Disarda giydirmek icin aldim ben. Icinde pamuk astari vardi. Zaten kiyafetinin uzerine giydirirsek pamuk olmamasi sikinti yaratmaz. Cok tatliymis tulumlarinizKızlar Defakto indiriminden dün 2 parça ürün aldım
Hepsipay ve sepet indirimi ile 200 TL ye geldi %100 arkadanda düğmesi var 1-3 ay aldım ( bu arada çok ufak değil defaktonun kalıbı haberiniz olsun)
Peluş olan tulumu sonradan fark ettim pamuk karışımı değilmiş. Yinede evde giiydiririm. 150 TL'ye denk geldi dün oda
Eki Görüntüle 3316675
Ben bir tane uyku tulumu aldım 1-3 ay 2,5 tog defactodan.Siz ne aldınız uyuturken özellikle, giydirmeye hangi marka
Akşam dolaba bakar yeni doğanları yazarım ( 50-52- cm olanlar vardı aralarında diye hatırlıyorum)Yenidoğan kaç cm aldın canım 50 cm mi?
BEDEN | ÖLÇÜ |
---|---|
Yenidoğan | 50-52 cm |
0-3 ay 1-3 ay | 56-62 cm 56 cm |
3-6 ay | 62-68 cm |
6-9 ay 9-12 ay | 68-74 cm 74-80 cm |
Ben hiç 50 cm lik bir şey almadım. Doğduğunda giyemez mi diye kafam takılıyor. 56 cm den başlıyor hepsiAkşam dolaba bakar yeni doğanları yazarım ( 50-52- cm olanlar vardı aralarında diye hatırlıyorum)
Markadan markaya değişiyor ama ortalama yeni doğan ve ay tablosu örnekteki gibi oluyor
BEDEN ÖLÇÜ Yenidoğan 50-52 cm 0-3 ay
1-3 ay56-62 cm
56 cm3-6 ay 62-68 cm 6-9 ay
9-12 ay68-74 cm
74-80 cm
Benimkiler 50 cm yenidoganlar. Ama oglum 47 cm dogmustu. Kendimiz minyonuz. O yuzden kucuk aldim. Bebegin gelisimine gore degerlendirmek lazim canimBen hiç 50 cm lik bir şey almadım. Doğduğunda giyemez mi diye kafam takılıyor. 56 cm den başlıyor hepsi
sen avm ye gidince yada hastane çıkışı şeklinde alnca oradaki ürünler 50-52 arasında oluyor br kontrol edersin.Ben hiç 50 cm lik bir şey almadım. Doğduğunda giyemez mi diye kafam takılıyor. 56 cm den başlıyor hepsi
50 cm lik iki tane alırım olmadı, şimdi verdiğim siparişler 56 cm den başlıyor hayırlısı bakalımBenimkiler 50 cm yenidoganlar. Ama oglum 47 cm dogmustu. Kendimiz minyonuz. O yuzden kucuk aldim. Bebegin gelisimine gore degerlendirmek lazim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?