2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Buna Kıbrıs diliyle cevap veriyorum

Doğuma hazırlık yalancı sancılar bunlar demişti ilk gebelikte doktorum ama bu kadar sık oluyor muydu hatırlamıyorum birde bu hamileliğimde karnım daha gergin ve sert oda mı etkiliyor bilmiyorum.bu haftadan sonra da başka doktora geçmek dogru olur mu bilmiyorum ama şuan ki doktorum o kadar sakin ki hiç önemsemedi geçen ay bu kasılmaları anlattığımda ama bu ay dediğin gibi ısrarcı olacam

Bir de tulum 0-1 ay için kaç cm aldınız?
50 cm aldım ben ama çok almadım. 56 cm 62 cm falanda var aldıklarımda. Çünkü ne kadar büyük küçük olacağını bilmiyorum. İhtiyacım olursa doğum sonrası çıkar alırım dedim fazlasını

Ben hiç 50 cm almadım hata mı yapıyorum ki ya en küçük 56 cm 0-1 ay giysin dedim ama 50 cm mi alsaydım 0-1 ayı. 1-3 ay 3-6 ay ayrı ayrı 5 er tane alıcam

3-6 aylık tulumları patiksiz alıyorum siz nasıl aldınız?
ben yeni doğanları patikli aldım.
1-3 ay arası aldıklarımdan patikli olanlarda vardı. ama boy uzayınca sıkıntı olabilir.
Patiksiz ağırlıkla bak bence
Ben karma bir dolap yaptım şimdilik
Yenidoğan, 0-1
1-3
3-6
6-9
9-12 ( indirim vardı seneye bu fiyatlara bulamam dedim.
farklı aralıklarla denk getirdikçe aldım.
Bebişkomun boyu biraz uzasın 185'lik babasına çeker diye yeni doğana çok almadım.

Eylül annelerinde okumuştum owliden memnun kalmamışlardı. Fermuarı falan hoşuna gitmemişti o yasanların. Dolapta falan baya owli var daha uyguna geliyor oraya bakabilirsin
Siz ne aldınız uyuturken özellikle, giydirmeye hangi marka

Kızlar Defakto indiriminden dün 2 parça ürün aldım
Hepsipay ve sepet indirimi ile 200 TL ye geldi %100 arkadanda düğmesi var 1-3 ay aldım ( bu arada çok ufak değil defaktonun kalıbı haberiniz olsun)
Peluş olan tulumu sonradan fark ettim pamuk karışımı değilmiş. Yinede evde giiydiririm. 150 TL'ye denk geldi dün oda

Eklentiler

• 1697113663786.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 29
Bu tarz pelus tulum ben de aldim de factodan. Disarda giydirmek icin aldim ben. Icinde pamuk astari vardi. Zaten kiyafetinin uzerine giydirirsek pamuk olmamasi sikinti yaratmaz. Cok tatliymis tulumlariniz gule gule giydir insallah

Yenidoğan kaç cm aldın canım 50 cm mi?
Akşam dolaba bakar yeni doğanları yazarım ( 50-52- cm olanlar vardı aralarında diye hatırlıyorum)
Markadan markaya değişiyor ama ortalama yeni doğan ve ay tablosu örnekteki gibi oluyor
BEDENÖLÇÜ
Yenidoğan50-52 cm
0-3 ay
1-3 ay
56-62 cm
56 cm
3-6 ay62-68 cm
6-9 ay
9-12 ay
68-74 cm
74-80 cm

Ben hiç 50 cm lik bir şey almadım. Doğduğunda giyemez mi diye kafam takılıyor. 56 cm den başlıyor hepsi

Ben hiç 50 cm lik bir şey almadım. Doğduğunda giyemez mi diye kafam takılıyor. 56 cm den başlıyor hepsi
Benimkiler 50 cm yenidoganlar. Ama oglum 47 cm dogmustu. Kendimiz minyonuz. O yuzden kucuk aldim. Bebegin gelisimine gore degerlendirmek lazim canim

sen avm ye gidince yada hastane çıkışı şeklinde alnca oradaki ürünler 50-52 arasında oluyor br kontrol edersin.
Ama senin doğduğunda boyun uzunsa eşinin uzunsa ona göre tahmin yürütmek lazım. 1-2 tane 50 cm al, diğerlerini 56 alırsın. Baktın ki doktorun son dönem boyu uzun olabilir diyor ona göre hareket edersin

Meryem suresi dinliyorum kızım nasıl hareketlendi kızlar pozitif olalım yine grupça badireli günlerden geçiyor gibiyiz ama neye inanırsak onu çekeriz. içim çok rahat nedense eminim bebeğimin zamanını bekleyeceğinden, gününde anasına benzeyen tontiş çekik gözlü beyaz tenli siyah çok saçlı bir kız olarak doğacağından doğunca bol bol uyuyan güler yüzlü çok ağlamayan iştahlı bıcır bıcır sağlıklı bir bebiş olacak babaannesine gidince ağlamaya başlayacak

Benimkiler 50 cm yenidoganlar. Ama oglum 47 cm dogmustu. Kendimiz minyonuz. O yuzden kucuk aldim. Bebegin gelisimine gore degerlendirmek lazim canim
50 cm lik iki tane alırım olmadı, şimdi verdiğim siparişler 56 cm den başlıyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…