2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şey gibi Nihat hatipoğluna sorulan sorular bu arada ben de rüyamda canımın çektiği şeyi yediğimi görmüştüm ve beni tatmin etti vir daha canım çekmedi
Aynısını kardeşim de dedi Nihat hocam sence yemiş miyimdir :))
Demek ki sen de yemişsin nefsin körelmiş :)

Canim pozisyon degistirince gecmiyorsa, kasilirken belin de aciyorsa doktorunu ara bence

aynenn benimde sökülde boyle olmayacak dedim biraktim en dibinden keserim artık
Ben kesmedim eğer rahatsız olursa o zaman keserim . Nasıl başlarsan öyle devam eder siye bir düşüncem var çünkü :)

Geçmiş olsun canım o korku gerçekten çok kötü. Biz de aynısını ilk zamanlarda yaşadık öyle böyle kan değil eşimle ben ağlaya ağlaya hastaneye gittik sen anlatınca aklıma geldi o anlar doktor bişey yok diyince bir hıçkıra hıçkıra ağladık o sinir boşaldı eşim benden fena ağladı hemşire ilk eşimin yanına gitti peçete vermeye. Çok iyi anlarım seni hele bir de bu zamanlarda yaşaman nasıl hissettirmiştir . Çok geçmiş olsun

Hiç riske atma

Yaa çok üzüldüm canım ya ne kadar korkmussunuz öyle cok geçmiş olsun bence de evde kal boşver sonrasında ya ücretsiz izin ya rapor bir sekilde halledilir doğuma yakin herkesin evde dinlenmesi ve bebegine odaklanmasi gerekiyo bence, hamileligin son günleri isyerinde stresle geçmemeli

Çok sevindim canım iyi olmasına benim de kontrolum yarın 2 hafta olcak senin gibi bakalım bana da doğum tercihi sorar mi nst cekildin mi bebek kanaldan geçip vajinadan çıkınca oradaki bakterileri de alıyor böylece alerjik olma ihtimali düşüyor ama vajinada siğil sivilce gibi şeyler varsa normal doğumu onermiyorlar belki doktorunun da bahsettiği şey budur

Kız adam kovit olabilir uzak dur sosyal mesafe maske filan
aşkım sence ona mı hazırlandım o da hasta, bana da ondan geçti zaten. özledim de yatamam şimdi ondan ayrı. hem çok seviyorum hem de gıcığım bilin bakalım bu kim

Kızlar bugün benimde kasılmam var gibi. Bel ağrım yok ama makatıma ağrı vuruyor sanki

Bılmıorum ki hangi testte cıkar
Nifty yaptırdık fetal dna. Hareket etme de sıkıntı var nst de kalp atısı cok hareket yok ultrason dada hareket az.
Hoca sanmıyorum korkutmaz bayada ilgilendi
Sen içini ferah tut, genel olarak sağlıklı oluyorlar eğer bişi varsa da mutlaka çözümü vardır ona göre hazırlıkli doğum ve sonrası oluyor… İnsallah sağlıkla gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…