- Konu Sahibi sunshine__
-
- #38.881
int baktım 30. haftadan itibaren rapor istiyorlar ben 26. haftada bindim rapor kimse sormadı28-35 haftalar arasinda ucaga binebilmek icin rapor almak gerekiyormus canim basinctan dolayi erken doğum riskine karşı
Hala da yazmıyorBana cevap Yazmadı, bıraz kırıldım
Aynısını kardeşim de dedi Nihat hocam sence yemiş miyimdir :))Şey gibi Nihat hatipoğluna sorulan sorularbu arada ben de rüyamda canımın çektiği şeyi yediğimi görmüştüm ve beni tatmin etti vir daha canım çekmedi
Aha gördün mü geldi yineHala da yazmıyor
Canım geçti gibi ya. 3 sancı peş peşe olunca korktum. Yarınıda bekliyeyim belki stres yaptığım için tetiklemiştirBekleme haber ver,bı de akıntı kontrolu de yap
Kız sohri sizin ocakçılar oraya yazıyor buraya indirim haberi yazmıyor diyordu ya o geldi aklıma kadına yaz yaz diye baskı yapıncaHala da yazmıyor
Karnin büyük degilse farketmemis olabilirler canım, benim belli oluyor hamile olduğum rapor alcam o yüzdenint baktım 30. haftadan itibaren rapor istiyorlar ben 26. haftada bindim rapor kimse sormadı
Canim pozisyon degistirince gecmiyorsa, kasilirken belin de aciyorsa doktorunu ara benceÇok kararsız kaldım ya biraz daha takip edeyim bakayım.
canım 5 tanesinin araları çok uzundu ama son 3 sancı 1 saat içinde oldu galiba. Biraz daha takip yapayım ve saatide not alayım iyiki söyledin.
kuzum sabah yoktu şu son 3 sancı peş peşe oldu o sırada bel ağrımda başladı. Biraz daha takip edeyimde yine devam ederse olmadı doktora bilgi verip acile giderim.
yok kuzum pozisyon değişince geçmiyor devam ediyor
Ben kesmedim eğer rahatsız olursa o zaman keserim . Nasıl başlarsan öyle devam eder siye bir düşüncem var çünkü :)aynenn benimde sökülde boyle olmayacak dedim biraktim en dibinden keserim artık
Bunu ben de düşündüm ama kış olacağı için ekilmez dedimgizemlitohumlar Tohumlu Kart 50 Adet Doğum Günü ,baby Shower,hediyelik - Fiyatı, Yorumları
gizemlitohumlar Tohumlu Kart 50 Adet Doğum Günü ,baby Shower,hediyelik yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben böyle bir şey düşünmüştüm
Çok ilginc yaAha gördün mü geldi yine
Kadındaki sabır taşta yok mübarek
Geçmiş olsun canım o korku gerçekten çok kötü. Biz de aynısını ilk zamanlarda yaşadık öyle böyle kan değil eşimle ben ağlaya ağlaya hastaneye gittik sen anlatınca aklıma geldi o anlar doktor bişey yok diyince bir hıçkıra hıçkıra ağladık o sinir boşaldı eşim benden fena ağladı hemşire ilk eşimin yanına gitti peçete vermeye. Çok iyi anlarım seni hele bir de bu zamanlarda yaşaman nasıl hissettirmiştir . Çok geçmiş olsunGunaydin kızlar
Dun gece hayatımizda hiç korkmadığimiz kadar korktuk eşimle.
Saat gece 1 bucuk falan yarın misafir gelecegi icin pasta falan birseyler yapiyordum isim bitti iki dakika koltukta oturayım dedim bir kalktim koltuk kan içinde hemen kuloduma baktim pijamama kadar kan olmuş bacagimdan akiyor nerdeyse nasıl korktum anlatamamesimi uyandırdım hemen o da çok korktu ben önden geliyor sanmıştım eşim baktı ki basurum patlamış ordan geliyormuş ( bundan yarım saat önce de bebek bir anda aşırı hareketlenmisti) yıllardır var bu illet ama hiç böyle kanadigini görmemiştim lavaboya girdim durmuyo hala kipkirmizi kan sonra hemşire teyzemi aradım acile gideyim mi diye onda da var bu hastalıktan basur bu kadsr kanayabilir korkma yine de durmazsa git falan dedi duşa girdim bir süre sonra durdu rahatladık eşimle ama çok korktuk çok kötü birsey ya önden gelseydi bebeğime birsey olsaydı bu korku bana ömür boyu yeter ay sonuna kadar çalışacaktım vazgeçtim çalışamaz raporu alıp oturucam evde inşallah
Hep T turuncuportakallKız sohri sizin ocakçılar oraya yazıyor buraya indirim haberi yazmıyor diyordu ya o geldi aklıma kadına yaz yaz diye baskı yapınca
Hiç riske atmaÇok kararsız kaldım ya biraz daha takip edeyim bakayım.
canım 5 tanesinin araları çok uzundu ama son 3 sancı 1 saat içinde oldu galiba. Biraz daha takip yapayım ve saatide not alayım iyiki söyledin.
kuzum sabah yoktu şu son 3 sancı peş peşe oldu o sırada bel ağrımda başladı. Biraz daha takip edeyimde yine devam ederse olmadı doktora bilgi verip acile giderim.
yok kuzum pozisyon değişince geçmiyor devam ediyor
Yaa çok üzüldüm canım ya ne kadar korkmussunuz öyle cok geçmiş olsunGunaydin kızlar
Dun gece hayatımizda hiç korkmadığimiz kadar korktuk eşimle.
Saat gece 1 bucuk falan yarın misafir gelecegi icin pasta falan birseyler yapiyordum isim bitti iki dakika koltukta oturayım dedim bir kalktim koltuk kan içinde hemen kuloduma baktim pijamama kadar kan olmuş bacagimdan akiyor nerdeyse nasıl korktum anlatamamesimi uyandırdım hemen o da çok korktu ben önden geliyor sanmıştım eşim baktı ki basurum patlamış ordan geliyormuş ( bundan yarım saat önce de bebek bir anda aşırı hareketlenmisti) yıllardır var bu illet ama hiç böyle kanadigini görmemiştim lavaboya girdim durmuyo hala kipkirmizi kan sonra hemşire teyzemi aradım acile gideyim mi diye onda da var bu hastalıktan basur bu kadsr kanayabilir korkma yine de durmazsa git falan dedi duşa girdim bir süre sonra durdu rahatladık eşimle ama çok korktuk çok kötü birsey ya önden gelseydi bebeğime birsey olsaydı bu korku bana ömür boyu yeter ay sonuna kadar çalışacaktım vazgeçtim çalışamaz raporu alıp oturucam evde inşallah
Çok sevindim canım iyi olmasınaCanım evet ardından ofise gittim anca şimdi yazabiliyorum .
Bebişin boyu aynı kalmış 43cm
Kilosu 1750den 2100e çıkmış
Başı 10 gün ileride idi 7ye düşmüş
Karın ölçüsü 5gün ileride idi 3ileriye düşmüş
Şuan haftası ile uyumlu dedi
En son 2 hafta önce gitmiştim
doktor doğum süreci Normal veya Sezeryan planlayıp planlamadığını sordu
Ben akışına bırakıyorum bir problem yoksa normal doğururum dedim
Leep operasyon geçirdiğimi söyledim cin3 normal doğumu etkiler mi dedim
Dedi ki bi kere hpv bulaştıysa sonuçların negatif olsa bile vücudunda o bulunur ama uyku modu mu öyle bişey dedi
Normal doğum esnasına bebeğe geçebilir böyle durumlarda sezaryen mantıklı olabilir çünkü bebiş doğarken boğazından o virüsü alabilir boğazında siğiller çıkabilir dedi
Ama kesin olacak diye bişey yok böyle ihtimaller var dedi
Ama bu da doğum sürecini etkilemez dedi normal yapmana engel değil ama sezaryen önerdi gibi geldi bana
Neyse ultrasona girdim ki ne görelim
Gebeliğin başından beri baş gelişli olan bebiş bu hafta dönmüş tam kafası göğsümün altında makat gelişli.
Dedi ki genelde bu zamanlarda dönerler baş gelişli olurlar seninki tam tersi olmuş dedi
Beklicez artık dönmesini inşallah döner
ama siğil konusu kafamı karıştırdı bir perinatolog bir doç ve bir tane de normal doğum yanlısı bir doktor Leep operasyonu geçirmenin normal doğuma engel olmadığını söylemişti. Bu ise sezaryen mantıklı dedi hani gene doğum yaklaşınca konusuz dedi ama o esnada normal doğum olsa bile Sezeryan yapalım der mi aklıma o takıldı
Onun dışında bebiş bi ayağını kulağının altına almış diğer ayağının parmağını da ağzına sokmuştu . Çok komikti
aşkım sence ona mı hazırlandımKız adam kovit olabilir uzak dur sosyal mesafe maske filan
Sen içini ferah tut, genel olarak sağlıklı oluyorlar eğer bişi varsa da mutlaka çözümü vardırBılmıorum ki hangi testte cıkar
Nifty yaptırdık fetal dna. Hareket etme de sıkıntı var nst de kalp atısı cok hareket yok ultrason dada hareket az.
Hoca sanmıyorum korkutmaz bayada ilgilendi
Benimde öyle oldu duşa girince geçti ama ayakta çok durunca yine başlıyorKızlar bugün benimde kasılmam var gibi. Bel ağrım yok ama makatıma ağrı vuruyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?