2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hastane süsü almayı hiç düşünmüyorum şahsen, millet her türlü dedikodu yapacak zaten aa olmamış diye, boş yere masraf yapmak istemiyorum. Zaten haber etmeyi bile düşünmüyorum, eve döndüğümde doğurdum derim herkese
Yeni hayatımıza 3 kişi başlayacağız, bağ kurmak çok önemli yanımızda kimse olmasın istiyorum

Kizlar bebek bornozunu nasıl aldınız
Kv ve kp hediye olarak almış canım bana
Çift iplik güzeldi kumaşı parça sayısıda yeterli

İlk zamanlar içinde tek parça bundan aldım

Eklentiler

• IMG_4813.webp
    64,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4814.webp
    59 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Burun temizleyicisi ne aldınız? Hem solisyon hem de makina olarak?

Benim davet etmeme gerek yok ki dogumu duyan gelecek zaten. Akrabalar da var. Gelmeyin de diyemem

Hahahaha ben bunalima girdim ztn. Kendimi dunyanin en cirkini fln gibi hissediyorumesim de dioki hamile bile durmuyosun 5kg fazlasi olan biri gibi duruyosun delirme. Ama yani yemek istedigimde su iciorum valla napim
Kiz sen sinirden stresten hasta oluyosun. Yada birinin anzari degiyor bisey oluyor bu ne ya

Canım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdi
Sizin oralar nasıl bilmiyorum ama bizim burda acilde pratisyen hekimden başka biri bakmıyor. Onlar da hamile olduğumu görünce korka korka çekine çekine en fazla boş serum verebildiler şimdiye kadar genellikle de başkasına paslamaya çalışıyorlar. Geçen biri enfeksiyon ilacı yazdı ama surat ifadesi versem mi vermesem miydi hep. Böyle yalancı sancıyı gerçek sancı sansam nst için gitsem ya da baya açılma vs olsa doktorumdan önce acile koşmam gerekse ne olacak ortalık bilmiyorum. İlçeden merkeze doktoruma gitmem de 1.30 saat falan

Kapı süsü çikolata şerbet falan onlar tamam sayılırda balon alsam mı almasam mı kararsızım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…