- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.679
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.481
Kundak havlulardan aldim 2 tane canim. Ilk baslarda bornoz kullanisli olmuyorKizlar bebek bornozunu nasıl aldınız
Benim gittigim hastanede canli cicek ve balon yasak canim. Kontrole gittiginde bir sor bence yasak seyleri.Kizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Kv ve kp hediye olarak almış canım banaKizlar bebek bornozunu nasıl aldınız
Olmadı şekeri de riske alıp aç karnına ben de kayısı yafa incir yiyeyim. 3 gün uzun bir süre.Bende biraz biraz etkisi olmuştu
Ben daha çok taze incir yedikten sonra rahat WC ye çıkabildim
Gecen nst ye gittigimde kapilarda balon vardi canim. Yasak degil sanirimBenim gittigim hastanede canli cicek ve balon yasak canim. Kontrole gittiginde bir sor bence yasak seyleri.
Benim davet etmeme gerek yok ki dogumu duyan gelecek zaten. Akrabalar da var. Gelmeyin de diyememHastane süsü almayı hiç düşünmüyorum şahsen, millet her türlü dedikodu yapacak zaten aa olmamış diye, boş yere masraf yapmak istemiyorum. Zaten haber etmeyi bile düşünmüyorum, eve döndüğümde doğurdum derim herkese
Yeni hayatımıza 3 kişi başlayacağız, bağ kurmak çok önemli yanımızda kimse olmasın istiyorum
Şimdi onlara bakıyordum bir arkdsim doğum yaptı çok özendim herşeyim tam mis gibi suslere daldımKizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Akrabaları akrep soksun ya nefret geldi onlardanBenim davet etmeme gerek yok ki dogumu duyan gelecek zaten. Akrabalar da var. Gelmeyin de diyemem
Okyanus suyu aldim sterimar. Baby plus in burun temizleyicisini aldim yedek uclariyla birlikteBurun temizleyicisi ne aldınız? Hem solisyon hem de makina olarak?
Solüsyon almadım henüz ama ebebek markasını aldım, bir de yedek uçları indirim vardıBurun temizleyicisi ne aldınız? Hem solisyon hem de makina olarak?
Ben kundak gibi olanlardan aldim iki tane bi de muslin ortu icine koymalikKizlar bebek bornozunu nasıl aldınız
Hahahaha ben bunalima girdim ztn. Kendimi dunyanin en cirkini fln gibi hissediyorumBende almadım 2 hastane çıkışı 5 li 3 tulum 4 tane takım 3 tane de ayrı ayrı alt üst aldım gerisini bebeğin kilosuna göre alacağım. Tabi zıbın fazla aldım . Evet öyle oluyormuş annemde boşuna alınan da ziyan olmasın bekle sonrasına alırsın gerisini dedi. Tulum e bebekte çok güzel şeyler var bak istersen canım ben tulum çok severim
Valla umarım benim de ödemdireşim sumo güreşçi olma yolunda ilerliyorsun diyor bende aniden acıkıyorum Yoğurt falanyiyorum ama yok geçmiyor mecbur aperatif bişeyelr hazırlıyorum
Aa deneyeyim canım sağol inşallah öyledir valla yoksa ben doğuma 80 olurum herhalde
Kiz sen sinirden stresten hasta oluyosun. Yada birinin anzari degiyor bisey oluyor bu ne yadün gece çok kustum zaten ishalide yeni atlatmıştım vücudum acayip susuz kaldı hem de çok acıkmışım muazzam bi kahvaltı yaptım inşallah bugün iyi olurum ya dün gece çok kötüydüm kusarken o kadar zorlandım ki burnumdan kan boşaldı
34 e kadar kullancaz dedi. 150lik alıyorum ben.Kızlar iyi akşamlar aranızda ecopirin kullanan varmi doktorunuz kaçıncı haftada bıraktırdı yada birakmanizi soyledi
Sizin oralar nasıl bilmiyorum ama bizim burda acilde pratisyen hekimden başka biri bakmıyor. Onlar da hamile olduğumu görünce korka korka çekine çekine en fazla boş serum verebildiler şimdiye kadar genellikle de başkasına paslamaya çalışıyorlar. Geçen biri enfeksiyon ilacı yazdı ama surat ifadesi versem mi vermesem miydi hep.Canım bida acile gitmeyi düşünmüyorum valla. Elimden geldiğince diğer güne erteleyip kendi doktoruma gitmeyi planlıyorum. Bugün hem çok yordular hemde çok uğraştılar yani gereksizdi
Kapı süsü çikolata şerbet falan onlar tamam sayılırda balon alsam mı almasam mı kararsızım yaaBen dün biraz baktım
Kapıya küçük balon standı
Kapıya tül ve isimlik düşündüm
Odaya hediyeliklerin yanına
Bide kutulu baby yazılı olanlar oluyor
Kutu ve stand daha sonra eve getirincefe odasında yada kılıflı çıkarken v.s yine balonları yeniler kullanırım
Hediyelik ve kapı süsü renklerimde balon alsam bana yeter
Evet ölçüm diyetle dengelendi gibi yasaklı biseyler yemediğim sürece iyiSizde de var mıydı gebelik şekeri?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?