- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.501
Bunun şişelerini alırsan bana da link gönderir misin böyle kapaklı mı alsam sprey formda mı kalsam karar veremedim. Ben de kolonya yapmak istiyorum.Kolonya yapcam hem kolay hem kullanışlı şöyle minnoş bişi
ay dünkiKiz sen sinirden stresten hasta oluyosun. Yada birinin anzari degiyor bisey oluyor bu ne ya
Ya Eminönü’nden aldım ben herşeyi daha uyguna geldi. İnternette 2-2.5bi gibi bi fiyata geliyodu işte malzemeleri Eminönü’nden alınca 850 falan ödedim. İnternetten etiket bastırdım. Bi çikolatası kaldı onu da şimdi değilde kasımın ortasında alırım yoksa yerim ben onuBunun şişelerini alırsan bana da link gönderir misin böyle kapaklı mı alsam sprey formda mı kalsam karar veremedim. Ben de kolonya yapmak istiyorum.
Bu arada ben mevlide de bakıyorum şubatta yapacam muhtemelen hem hava soğuk hem bebek küçük o sırada çok ilgilenemeye bilirim. Onlar içinde yine doğumdan önce gidip alcam. Eğer yolun falan düşerse zaten ne yapacağın konusunda fikir oluyo internete göre daha çok çeşit varBunun şişelerini alırsan bana da link gönderir misin böyle kapaklı mı alsam sprey formda mı kalsam karar veremedim. Ben de kolonya yapmak istiyorum.
Ben de ty hb n11 falan baktım baya hatta Eminönü toptan hediyelik sitelerine vs de baktım. Ama daha elim ödeme butonuna gidemedi hâlâ sprey mi olsa yoksa kapaklı mı derdindeyim.Ya Eminönü’nden aldım ben herşeyi daha uyguna geldi. İnternette 2-2.5bi gibi bi fiyata geliyodu işte malzemeleri Eminönü’nden alınca 850 falan ödedim. İnternetten etiket bastırdım. Bi çikolatası kaldı onu da şimdi değilde kasımın ortasında alırım yoksa yerim ben onu
Benim yol Antalya’dan Eminönü’ye belki bebem doğup ele avuca gelmeye başlayınca düşer o zamana da ihtiyacımız kalmazBu arada ben mevlide de bakıyorum şubatta yapacam muhtemelen hem hava soğuk hem bebek küçük o sırada çok ilgilenemeye bilirim. Onlar içinde yine doğumdan önce gidip alcam. Eğer yolun falan düşerse zaten ne yapacağın konusunda fikir oluyo internete göre daha çok çeşit var
Alabiliyorsan sprey al ya da metal kapaklı al bütçene hangisi daha uygunsa birde ml sine dikkat et küçük boy gelebilirBen de ty hb n11 falan baktım baya hatta Eminönü toptan hediyelik sitelerine vs de baktım. Ama daha elim ödeme butonuna gidemedi hâlâ sprey mi olsa yoksa kapaklı mı derdindeyim.
Ben hastaneye az mevlide çok yapcamBenim yol Antalya’dan Eminönü’ye belki bebem doğup ele avuca gelmeye başlayınca düşer o zamana da ihtiyacımız kalmazBen de biraz fazla yapıp kalanı sünnet zamanı ya da mevlid yaparsam orda kullanırım diye düşünüyorum.
Orası da sorun bak netten anlayamıyordum iyi hatırlattın. Kaç ml ideal?Alabiliyorsan sprey al ya da metal kapaklı al bütçene hangisi daha uygunsa birde ml sine dikkat et küçük boy gelebilir
EvetYoksa sen de prt 2000 aldın :)
Hiç doğum şekli için kendini üzme sağlıklı gelsin sen sağlıklı ol yeter iki doğum şeklinde de olumlu olumsuz yanlari varHastane güzel hastane doğum paketi kapsamı da güzel
22bin normal 30bin sezaryen
İçinde Kapı süsü şerbet. Aile kutlama yemeği . Kuaför hizmeti var
Doktor normal doğum yanlısı olduğu için dün ondan da muayene oldum . Makat gelişli olduğu için baka dönmesine yönelik egzersizler verdi.
Leep olduğum için hpv testi yaptırmamı riskli hpv varmı yok mı diye eğer onlar var ise doğum esnasında bebeğin boğazına yapışıp gırtlak kanserine kadar gidebilirmiş ama olmayadabilirmiş.
Normal doğum istiyordum canım çok sıkıldı bu yüzden.
Her hafta görmekte çok güzel olacakHeh süper. elinde patlamayacak :)
Kafa karın ölçüleri de yaklaşmış birbirlerine
Bence makat gelişli olsa söylerdi olmadığı için söylememiş . Ben hala neresi nerede anlamadığım için doktora soruyorum pozisyonu nasıl diye elindeki aletle gösteriyor bana kafası burada kollar bacaklar popiş burada diye :)
Beni 35e çağırdı sonra haftalık olacak :)
Bunlarınki ne izniki böyle yaz da bittiValla cnm senin doktor bnmkinden daha temkinligeçen agri cikmiasina rağmen 3 hfta sonra 35 e girerken gelirsin dedi zaten agrrin olursa gelirsin acile dedi devlettede takip oluyordum bn şansıma doğum yklsti doktorlar izne çıkmaya başladı üç hftada o yok bir hftada perinatolg yok bklim bnmkiler doktorlari bklicek mi
Nst cihazini surekli tekmeliyor benim bebekHer hafta görmekte çok güzel olacakama nst sıkıcı ya
Sen fizyolojik ve psikolojik olarak çok daraldığın için daha kötü oluyorsun sürekli yatmak zorunda olmasan inan daha kolay geçiyor. Benim 6 haftalıkken kanama alanım vardı sürekli yattım diğer kontrole kadar kafayı yiyordum az daha. Allah yardımcın olsun ama çok çok az kaldı kucağına sağlıkla alınca inşallah hepsini UnutacaksinDün hepimiz bi posta ağlamışız yani. Ben de artık Allah affetsin yarabbim dayanamıyorum anne diye diye ağladım. Nefes alamıyorum diye ağladım sıkıldım artık çok bunaldım diye ağladım iyi değilim diye ağladım. Bir sürü ağladım sonra öyle uyumuşum. Hep bölük pörçük uykular tabi eşim 3e kadar seni bekledim yanında diyor. Korkmuş. Ağızlardan çıkan tek cümle SENİ ANLIYORUZ ÇOK HAKLISIN AZ DAHA SABIR :))
Nst cihazini surekli tekmeliyor benim bebeksurekli butona basiyorum
Senin 2. Gebeliğin olduğu için büyük ihtimalle bizden daha net hissediyorsunHareketlerini cok sert hissediyordum 1 ay filan once asagiya vuruyordu hep. Kontrole gittigimde doktor makat duruyor demisti o zaman. En son gittigimde de gobek deliginin etrafinda hareketliydi. Bebegin kafasi asagida demisti doktor. Simdi tekrar asagida hissetmeye basladim. Sert bi sekilde vuruyor yine o yuzden dondugunu dusunuyorum
Bu baby me leke çıkarıcısi her şeyi çıkarıyor diyorlar içeriği de temiz bir bak istersenKızlar yabebişin kıyafetlerini yıkamıştık kurutmalığın birinde küf lekesi olmuş. Aylardır çamaşır asmadığım için bilmiyordum annem astı zaten bunları da görmedi sanırım o da. Kıyafetlerin bir kısmında nokta nokta küf lekesi olmuş. Birkaç şey denedik çıkmadı önerisi olan var mı
Biz hastane kendi süslüyor seninki de süslüyordur belkiKizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?