2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benim enfeksiyon ve ishal için verdikleri serum ve antibiyotik tam tersi kabızlık yaptı bugün kaçtım hastaneden, şimdi bir de onunla uğraşcam heralde

Bunun şişelerini alırsan bana da link gönderir misin böyle kapaklı mı alsam sprey formda mı kalsam karar veremedim. Ben de kolonya yapmak istiyorum.
Ya Eminönü’nden aldım ben herşeyi daha uyguna geldi. İnternette 2-2.5bi gibi bi fiyata geliyodu işte malzemeleri Eminönü’nden alınca 850 falan ödedim. İnternetten etiket bastırdım. Bi çikolatası kaldı onu da şimdi değilde kasımın ortasında alırım yoksa yerim ben onu

Bunun şişelerini alırsan bana da link gönderir misin böyle kapaklı mı alsam sprey formda mı kalsam karar veremedim. Ben de kolonya yapmak istiyorum.
Bu arada ben mevlide de bakıyorum şubatta yapacam muhtemelen hem hava soğuk hem bebek küçük o sırada çok ilgilenemeye bilirim. Onlar içinde yine doğumdan önce gidip alcam. Eğer yolun falan düşerse zaten ne yapacağın konusunda fikir oluyo internete göre daha çok çeşit var

Ben de ty hb n11 falan baktım baya hatta Eminönü toptan hediyelik sitelerine vs de baktım. Ama daha elim ödeme butonuna gidemedi hâlâ sprey mi olsa yoksa kapaklı mı derdindeyim.

Benim yol Antalya’dan Eminönü’ye belki bebem doğup ele avuca gelmeye başlayınca düşer o zamana da ihtiyacımız kalmaz Ben de biraz fazla yapıp kalanı sünnet zamanı ya da mevlid yaparsam orda kullanırım diye düşünüyorum.

Ben de ty hb n11 falan baktım baya hatta Eminönü toptan hediyelik sitelerine vs de baktım. Ama daha elim ödeme butonuna gidemedi hâlâ sprey mi olsa yoksa kapaklı mı derdindeyim.
Alabiliyorsan sprey al ya da metal kapaklı al bütçene hangisi daha uygunsa birde ml sine dikkat et küçük boy gelebilir

Ben hastaneye az mevlide çok yapcam

Hiç doğum şekli için kendini üzme sağlıklı gelsin sen sağlıklı ol yeter iki doğum şeklinde de olumlu olumsuz yanlari var

Her hafta görmekte çok güzel olacak ama nst sıkıcı ya

Bunlarınki ne izniki böyle yaz da bitti hangisine gidiyorsun doktor olarak benim sancı cikmadi istediğim gibi hareket etmemis maden suyu iç bir daha çektir getir bakalım dedi büyük ihtimalle artık yavaş yavaş sancı bekliyorlar

Sen fizyolojik ve psikolojik olarak çok daraldığın için daha kötü oluyorsun sürekli yatmak zorunda olmasan inan daha kolay geçiyor. Benim 6 haftalıkken kanama alanım vardı sürekli yattım diğer kontrole kadar kafayı yiyordum az daha. Allah yardımcın olsun ama çok çok az kaldı kucağına sağlıkla alınca inşallah hepsini Unutacaksin

Nst cihazini surekli tekmeliyor benim bebek surekli butona basiyorum
Benimki tekmelemedi yanıma bir tane kadın geldi kadın sürekli basıyor tuşa bu sefer ben gerildim bu niye tekmelemiyor diye nst de dönülmezmis hareket edilmezmis ben de hareket etsin diye sola yattım basınç olmuş sancı 120 ye vurmuş nst de ebe diyor ki döndüğünü görmesem doğuyorsun sanırdım niye öyle bir şey yaptın

Senin 2. Gebeliğin olduğu için büyük ihtimalle bizden daha net hissediyorsun

Bu baby me leke çıkarıcısi her şeyi çıkarıyor diyorlar içeriği de temiz bir bak istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…