2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet o kadar sabrım bitti ki artık. 7 haftadır sadece hastane kontrolü için çıkıyorum evden. Evde ki Hayatımda salonda ki koltuk yatakodası ve lavoba mutfağa bile girmiyorum. Arabanın arkasına uzanıp biraz turlayalım dedik bi kaç defa o gün kasılmalarım oldu. Salı günü 32 oluyorum nasipse. Sonra beklerse 34.

Bu kadar şiddetli ağrı ve kusma için l ile başlayan bir ilaç veriyor doktorlar aşırı iyimis kullanan herkes öyle diyordu

Sen gercekten emekle sabirla ilmek ilmek oruyosun balim hamileligini. Ama cok az kaldi azicik daha sabir

Migie alan arkadaşlar ölçüsünü 0-4 mü 4-7 mi aldınız satıcı 4-7 önermiş sanki soru cevap kısmında da kafam karıştı

Kesinlikle katılıyorum.
Ben de hastaneye çekirdek aile dışında kimsenin gelmesini istemiyorum onun icinde süslemeye gerek yok bence
Ben cikolata disinda hediye de yaptirmayi dusunmuyorum

Harikasın balsın sen
Ya benim göbek on metre öteden gidiyor bana bile vermediler metroda.
bu kadar ilgi görüleceğini bilsem ben de okuyup yazmazdım ahshajha bilemedik napalım
Aha hala mı yazmadı yeni girdim bende
sudem34 evet ciğer ıgnesı tekrar yapıldı yakıyor biraz kızlar, daha once 2 kez oldum buda hatırlatma gibi oldu.
Aaa süper canım çok iyi olmuş olduğun bak diyorum ya hem sen çok bilinçlisin hem emin ellerdesin
Allah'ın izniyle bebeğin çok sağlıklı olacak hiç korkma
En önemlisi ciğer geliştirici iğne onu olmuşsun olacak zaman olmuş için rahat olsun.
Canım yeni gördüm mesajını halama sordum o yapılır derse dahiliyeye gidersin cevap bekliyorum
Ayy harikasın.
İnşallah kadın doğumun devlette parametresi vardır.

Dahiliye ye zaten randevu bulmak ölüm.
Bulsam da geç olur yani.

Kızlaaaar yine ben yine bir soru ve sorunla geldim
Saat üçten beri galiba benim kasılmalar düzenli gelmeye başladı Çınar’ın itmesi falan değil bu sertleşme karnımdaki kasıklarımda da biraz adet ağrısı gibi ağrı var hani bi mayhoş olur ya aynı öyle Şuan ..
on dk öncesine kadar 15 dk kasılma olmadı
Karnım yumuşaktı ama şimdi bi yumuşuyor bi taş gibi sertleşirip toplanıyor sanki ortadan birşey ileri doğru çekiyor karnımı
Şimdi ben acile gitsem mi gitmesem mi yarın doktoruma gidip muayene mi olsam bilemedim
savascii seninde böyle miydi kasılmaların

Valla hiç girme napalım içimizd3 çocuk var bizim fazla sinirlendirme seni de yerim diyorum bende, bebekten önce hep kilo al diyordu zaten zayıftım şimdi de hepsini verme balık etli kal diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…