- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.521
Havlu kundak aldım bir de annem Beyaz tülbent bezinden yaptı o tülbent bezi bütün suyu anında çekiyorKizlar bebek bornozunu nasıl aldınız
Ben Chicconum aldım.agiz yeri düdük gibi daha kullanışlı geldiBurun temizleyicisi ne aldınız? Hem solisyon hem de makina olarak?
Evet o kadar sabrım bitti ki artık. 7 haftadır sadece hastane kontrolü için çıkıyorum evden. Evde ki Hayatımda salonda ki koltuk yatakodası ve lavoba mutfağa bile girmiyorum. Arabanın arkasına uzanıp biraz turlayalım dedik bi kaç defa o gün kasılmalarım oldu. Salı günü 32 oluyorum nasipse. Sonra beklerse 34.Sen fizyolojik ve psikolojik olarak çok daraldığın için daha kötü oluyorsun sürekli yatmak zorunda olmasan inan daha kolay geçiyor. Benim 6 haftalıkken kanama alanım vardı sürekli yattım diğer kontrole kadar kafayı yiyordum az daha. Allah yardımcın olsun ama çok çok az kaldı kucağına sağlıkla alınca inşallah hepsini Unutacaksin
Bu kadar şiddetli ağrı ve kusma için l ile başlayan bir ilaç veriyor doktorlar aşırı iyimis kullanan herkes öyle diyordudün gece çok kustum zaten ishalide yeni atlatmıştım vücudum acayip susuz kaldı hem de çok acıkmışım muazzam bi kahvaltı yaptım inşallah bugün iyi olurum ya dün gece çok kötüydüm kusarken o kadar zorlandım ki burnumdan kan boşaldı
Yeme kuzum sen de ozmnay dünkiboğazlılığımdan oldu biliyorum çikolata bana acayip dokunuyor ama yedim yine de
Sen gercekten emekle sabirla ilmek ilmek oruyosun balim hamileligini. Ama cok az kaldi azicik daha sabirEvet o kadar sabrım bitti ki artık. 7 haftadır sadece hastane kontrolü için çıkıyorum evden. Evde ki Hayatımda salonda ki koltuk yatakodası ve lavoba mutfağa bile girmiyorum. Arabanın arkasına uzanıp biraz turlayalım dedik bi kaç defa o gün kasılmalarım oldu. Salı günü 32 oluyorum nasipse. Sonra beklerse 34.
Bizim hastanenin susledigini zannetmiyorum. Kucuk bir hastane cunkuBiz hastane kendi süslüyor seninki de süslüyordur belki
Ben 0-4 aldim. Aralikta dogacaklar. Kuculene kadar havalar isinir diye dusundumMigie alan arkadaşlar ölçüsünü 0-4 mü 4-7 mi aldınız satıcı 4-7 önermiş sanki soru cevap kısmında da kafam karıştı
Kesinlikle katılıyorum.Hastane süsü almayı hiç düşünmüyorum şahsen, millet her türlü dedikodu yapacak zaten aa olmamış diye, boş yere masraf yapmak istemiyorum. Zaten haber etmeyi bile düşünmüyorum, eve döndüğümde doğurdum derim herkese
Yeni hayatımıza 3 kişi başlayacağız, bağ kurmak çok önemli yanımızda kimse olmasın istiyorum
Tamamdır ben de öyle alayım diyecektim de istediğim renk tükenmiş ne ara tükendi yaBen 0-4 aldim. Aralikta dogacaklar. Kuculene kadar havalar isinir diye dusundum
Bana cok cabuk gecti su 1 bucuk ay. Anlamadim nasil gectigini. Kaldi 2 ayAy size de Ekim ayı çok uzun gelmedi mi yaadaha 15indeymişiz
Ben de o fiyata almistim canimTamamdır ben de öyle alayım diyecektim de istediğim renk tükenmiş ne ara tükendi ya239 du fiyatı nasıl sence
Tamamdır teşekkür ederimBen de o fiyata almistim canim
Bana çok hızlı geldi ya daha çok eksiğim var paniklemeye başladım yetismeyecek diyeAy size de Ekim ayı çok uzun gelmedi mi yaadaha 15indeymişiz
Mayış günüAy size de Ekim ayı çok uzun gelmedi mi yaadaha 15indeymişiz
Harikasın balsın senBen napim kiz bu parlaya. Muhattao olmuyoki hic birimizle. Ama kafamizi bozan canimizi sikan olursa can siperhane savasirim hepimiz icin
Kuzum biz de aritma kullanioruz
Gecen hafta annem hastalandi bagirsak enfeksiyonu cikti. Ben panik oldum cunku tum evlerde aritma var dedim musluk suyundan
Neyse anneme bakmak icin o gece orada kaldim ayni zmnda aritmacilari aradim dddilerki hic sikayet yok ama gelelim
Ertesi gun geldiler olcumde musluk suyu 430lwrda cikti eksiden 170-210 arasi cikardi kirlilik
Aritma 27cikti eskiden 12 cikardi. Erikli almistim ben aritmacilar gelene kdr 64 cikti.
Yani normal aritma hala asiri asiri guvenli.
Ama surahi aritmayi bilemem. Cnku suyun aritilmasi icin ters ozmoz ve en 3 filtreli tekininde membran mi bi adı var ole olmasi lazim
Her bokolog gamze iyigunler diler
Ya benim göbek on metre öteden gidiyor bana bile vermediler metroda.Bugün kız kardeşlerim ile kahvaltıya gidelim dedik
Marmara’ya bindim kimse bana yer vermedi
8 durak ayakta gittim. Nerede kaldı eski anlayış
O kadar elimide göbeğime koydum kimsenin dikkatini çekmediyüksek sesle ben gebeyim filan mi demek gerekiyor
Zayıfım diye hamile saymıyor kimse beni
Ahabu kadar ilgi görüleceğini bilsem ben de okuyup yazmazdım ahshajha bilemedik napalım
Aaa süper canım çok iyi olmuş olduğun bak diyorum ya hem sen çok bilinçlisin hem emin ellerdesinsudem34 evet ciğer ıgnesı tekrar yapıldı yakıyor biraz kızlar, daha once 2 kez oldum buda hatırlatma gibi oldu.
Ayy harikasın.Canım yeni gördüm mesajını halama sordum o yapılır derse dahiliyeye gidersin cevap bekliyorum
Valla hiç girme napalım içimizd3 çocuk var bizimHahahaha ben bunalima girdim ztn. Kendimi dunyanin en cirkini fln gibi hissediyorumesim de dioki hamile bile durmuyosun 5kg fazlasi olan biri gibi duruyosun delirme. Ama yani yemek istedigimde su iciorum valla napim
Kiz sen sinirden stresten hasta oluyosun. Yada birinin anzari degiyor bisey oluyor bu ne ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?