2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tamamdır ben de öyle alayım diyecektim de istediğim renk tükenmiş ne ara tükendi ya 239 du fiyatı nasıl sence
Migie sık sık stok güncelliyor yarın tekrar bak istersen. Ben çok önce favlamışım. (199 ₺ iken) Ara ara da bakarım hâlâ geçenlerde yeter diyip almıştım. sürekli şahit oluyorum stok yok geldi bildirimlerine

Kızlar karnı aşağı inen var mı hiç? Ya bana öyle geliyor ya da karnım inmeye başladı gibi sanki böyle göğsümün altı biraz yumuşadı böyle mi oluyor? Anneme sordum ama telefonda görüntülüde anlayamadı çok ama artık iner yavaş yavaş dedi yaşayan var mı

Valla hiç girme napalım içimizd3 çocuk var bizim fazla sinirlendirme seni de yerim diyorum bende, bebekten önce hep kilo al diyordu zaten zayıftım şimdi de hepsini verme balık etli kal diyor
Aaaa yok. Bugun direk dedi ki sen dogrunda spora baslicaksin gotu basi turk kadinlari gibi salmicaksin di mi. Dedim ben suan aynada yeterince mutsuzum ztn heralde baslicam
Sonra bgn bi yere gitmistik orada yururken kesmis benisen hic hamile gbi durmuyosun ben baktm smdi uzaktan sdce 5-6kg almis biri gibi duruyosun
Bizim evin halleri

Bende öyleyim ama bir bakıyorum aşağıda gibi bir bakıyorum tavanda gibi değişiyor durumu bence.

Kızlar bu ara salgın mi var bilmiyorum ama bugün istifar etmekten bir şey yiyemedim yataktan bile kalkamadım bilgisi olan var mı gebelikten kaynaklı olur mu bilmiyorum

Ayni durumdayiz canim. 9 hafta olacak, kontrol disinda evden cikmadim. Yatak, Salonda yaptigim yatak ve wc arasinda geciyor gunum. Aslinda doktor buyuk riski atlattigimizi soyluyor 2 haftadir ama esim tepemde hala. Gecen gun yalvardim 3 blok otedeki A101 e gidip bebek esyalarina bakayim diye, salmadi
Haftaya cumartesi esimin yigeninin nisani var, sabahi da doktor kontrolu var. Doktordan izin almak ve sandalyeden kalkmamak sartiyla gitmeye ikna etmistim. Ama 3 gun once benim de sık kasilmam olunca gitmeyelim dedi direk. Bakalim yine de sansimi deneyecegim haftaya
Tam anlamadim ne kadarda bir kasilmalarin oluyor. Kacta basladigini ve kac sn surdugunu not al hemen kagida. Doktora mesaj atabiliyorsan at

Su iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene

Kon aldim cok begendim
Ben emzirme atletini kendim yapmayı planlıyorum. Kalın askılı Alıp çırt bant yapacağım askılara kesip ya da çıt çıt.

Canım sen ilçedesin diye öyle sanırım. Çünkü merkezdeki kadın Doğum acillerde ne ararsan mevcut. İnşallah sen hiç bu tarz sıkıntılar yaşamadan rahat bir doğum yaparsın mesafe çok fazlaymış

Ay ben de dün tüm gün modum çok düşüktü akşam ağlayıverrim Normalde kafaya bişeyi takmam. Herşey üstüste gelince dün taştım:)
Bir beş dakika öncesinde arabada hüngür hüngür ağlayarak geldim anneme duygulandım şimdi de beni çok düşünüyor diye, hormonlarım mahvoldu yemin ederim. Sabah da eşim geç geldi başına bir şey mi geldi diye ağladım tlf evde bırakmıştı noluyor bana bilmiyorum

Kız senin iyiymiş ben bugün itibariyle tam 8.5 haftadır yatıyorum deli çıkmama çok çok az kaldı ama bebekler şuan gelirse daha çok erken diye isyan bile edemiyorum Allahım sen dayanma gücü ver deyip ya sabır çekiyorum

Bir dakikadan fazla sürüyor sertleşme pozisyon değiştirince hemen yumuşamıyor özellikle hareket halindeyken oluyor
Sıklığı ise bir saat içinde en az 5 kere oluyor saat üçten beri
Doktoru aradım hastanede değildi mail atılıyor bi tek

Türk kadınları demesen iyiydi kız aşk olsun hepimiz öyle değiliz benim öyle demiyor kaç kilo olursan ol önemli olan bakımlı olmak. Bende öyle çok kilolu gözükmüyorum zayıf halimi bilmeyen karnım olmasa anlamaz ama ben bildiğim için ve ağırlaştığım için zorlanıyorum ve tuhaf geliyor sadece. Bu arada bana öyle dese fena kavga çıkmıştı
Bende öyleyim ama bir bakıyorum aşağıda gibi bir bakıyorum tavanda gibi değişiyor durumu bence.
Bende de öyle ya dün gayet yukarıdaydı şimdi sanki aşağıda, hafif sancı da oluyor hayırlısıyla zamanını beklesin bu bebekler ya

Valla canım acil deneyimi çok afedersin gibi. Ama sancım mı var düşüncesi bile insanı daha çok strese sokuyor. Yani el mahkum acile gitmek daha mantıklı. Ben mesela dünkü şeyle gitmem etmem dedim ama sancım olsa eşek gibi gidicem sonuçta anne karnında 1 gün bile çok çok kıymetli. Benim adet ağrısı gibi bi ağrım olmuyordu. Ama bebek taş gibi oluyordu içerde birisi karnımı sıkıyor gibi bir hissiyat ama o esnada nefesin daralıyor bildiğin.

Bence acile git canım benimde aynı böyleydi

Kızlar giremedim bugün ama okucam yazışmalarınızı gece yatmadan önce Ikea ya gardırop bakmaya gittik.Bunu beğendim sizce nasıl?

Ben demiyorum be kuzum. Direk esimin cumlesini yazdim. Saniomusun ki ben cok memnunum ben de agirlastim yani comelip kalkmaz zor olmaya basladi. Dolabin arka rafindan bisey almak fln. Bnm ivf yuzunden ztn kilo almistm 5kg kdr smdi bide hsmilelik olunca ben ben degilim bi de stres oluyorum bole diince. Annem naber sisko die telefonu acti gecen gun. Kv senden once gobegin koseyi donuo dio
Neyse bebeim saglikla gelsin hepsinin cenesini kapaticam 3-4 ay icinde

Ay cvp yazmayi unuttumbnce guzele benzio ama kapaklari scik cekmedin mi ole de goster resmi sheilata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…