- 28 Mart 2023
- 525
- 985
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.541
Migie sık sık stok güncelliyor yarın tekrar bak istersen. Ben çok önce favlamışım. (199 ₺ iken) Ara ara da bakarım hâlâ geçenlerde yeter diyip almıştım. sürekli şahit oluyorum stok yok geldi bildirimlerineTamamdır ben de öyle alayım diyecektim de istediğim renk tükenmiş ne ara tükendi ya239 du fiyatı nasıl sence
Ayın 20sinde bim alışverişine yetişeyim benim için Ekim bitmiş demektirAy size de Ekim ayı çok uzun gelmedi mi yaadaha 15indeymişiz
Aaaa yok. Bugun direk dedi ki sen dogrunda spora baslicaksin gotu basi turk kadinlari gibi salmicaksin di mi. Dedim ben suan aynada yeterince mutsuzum ztn heralde baslicamValla hiç girme napalım içimizd3 çocuk var bizimfazla sinirlendirme seni de yerim diyorum bende, bebekten önce hep kilo al diyordu zaten zayıftım şimdi de hepsini verme balık etli kal diyor
Bende öyleyim ama bir bakıyorum aşağıda gibi bir bakıyorum tavanda gibi değişiyor durumu bence.Kızlar karnı aşağı inen var mı hiç? Ya bana öyle geliyor ya da karnım inmeye başladı gibi sanki böyle göğsümün altı biraz yumuşadı böyle mi oluyor? Anneme sordum ama telefonda görüntülüde anlayamadı çok ama artık iner yavaş yavaş dedi yaşayan var mı
Ayni durumdayiz canim. 9 hafta olacak, kontrol disinda evden cikmadim. Yatak, Salonda yaptigim yatak ve wc arasinda geciyor gunum. Aslinda doktor buyuk riski atlattigimizi soyluyor 2 haftadir ama esim tepemde hala. Gecen gun yalvardim 3 blok otedeki A101 e gidip bebek esyalarina bakayim diye, salmadiEvet o kadar sabrım bitti ki artık. 7 haftadır sadece hastane kontrolü için çıkıyorum evden. Evde ki Hayatımda salonda ki koltuk yatakodası ve lavoba mutfağa bile girmiyorum. Arabanın arkasına uzanıp biraz turlayalım dedik bi kaç defa o gün kasılmalarım oldu. Salı günü 32 oluyorum nasipse. Sonra beklerse 34.
Tam anlamadim ne kadarda bir kasilmalarin oluyor. Kacta basladigini ve kac sn surdugunu not al hemen kagida. Doktora mesaj atabiliyorsan atKızlaaaar yine ben yine bir soru ve sorunla geldim
Saat üçten beri galiba benim kasılmalar düzenli gelmeye başladı Çınar’ın itmesi falan değil bu sertleşme karnımdaki kasıklarımda da biraz adet ağrısı gibi ağrı var hani bi mayhoş olur ya aynı öyle Şuan ..
on dk öncesine kadar 15 dk kasılma olmadı
Karnım yumuşaktı ama şimdi bi yumuşuyor bi taş gibi sertleşirip toplanıyor sanki ortadan birşey ileri doğru çekiyor karnımı
Şimdi ben acile gitsem mi gitmesem mi yarın doktoruma gidip muayene mi olsam bilemedim
savascii seninde böyle miydi kasılmaların
Ben emzirme atletini kendim yapmayı planlıyorum. Kalın askılı Alıp çırt bant yapacağım askılara kesip ya da çıt çıt.Su iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene
Kon aldim cok begendim
Canım sen ilçedesin diye öyle sanırım. Çünkü merkezdeki kadın Doğum acillerde ne ararsan mevcut. İnşallah sen hiç bu tarz sıkıntılar yaşamadan rahat bir doğum yaparsın mesafe çok fazlaymışSizin oralar nasıl bilmiyorum ama bizim burda acilde pratisyen hekimden başka biri bakmıyor. Onlar da hamile olduğumu görünce korka korka çekine çekine en fazla boş serum verebildiler şimdiye kadar genellikle de başkasına paslamaya çalışıyorlar. Geçen biri enfeksiyon ilacı yazdı ama surat ifadesi versem mi vermesem miydi hep.Böyle yalancı sancıyı gerçek sancı sansam nst için gitsem ya da baya açılma vs olsa doktorumdan önce acile koşmam gerekse ne olacak ortalık bilmiyorum. İlçeden merkeze doktoruma gitmem de 1.30 saat falan
Bir beş dakika öncesinde arabada hüngür hüngür ağlayarak geldimAy ben de dün tüm gün modum çok düşüktü akşam ağlayıverrim Normalde kafaya bişeyi takmam. Herşey üstüste gelince dün taştım:)
Evet canım gece ve sabah ayrı form benim magnezyumnasil oluyor gece formu yaziyor mu bilgisinde
Kız senin iyiymiş ben bugün itibariyle tam 8.5 haftadır yatıyorumEvet o kadar sabrım bitti ki artık. 7 haftadır sadece hastane kontrolü için çıkıyorum evden. Evde ki Hayatımda salonda ki koltuk yatakodası ve lavoba mutfağa bile girmiyorum. Arabanın arkasına uzanıp biraz turlayalım dedik bi kaç defa o gün kasılmalarım oldu. Salı günü 32 oluyorum nasipse. Sonra beklerse 34.
Bir dakikadan fazla sürüyor sertleşme pozisyon değiştirince hemen yumuşamıyor özellikle hareket halindeyken oluyorAyni durumdayiz canim. 9 hafta olacak, kontrol disinda evden cikmadim. Yatak, Salonda yaptigim yatak ve wc arasinda geciyor gunum. Aslinda doktor buyuk riski atlattigimizi soyluyor 2 haftadir ama esim tepemde hala. Gecen gun yalvardim 3 blok otedeki A101 e gidip bebek esyalarina bakayim diye, salmadi
Haftaya cumartesi esimin yigeninin nisani var, sabahi da doktor kontrolu var. Doktordan izin almak ve sandalyeden kalkmamak sartiyla gitmeye ikna etmistim. Ama 3 gun once benim de sık kasilmam olunca gitmeyelim dedi direk. Bakalim yine de sansimi deneyecegim haftaya
Tam anlamadim ne kadarda bir kasilmalarin oluyor. Kacta basladigini ve kac sn surdugunu not al hemen kagida. Doktora mesaj atabiliyorsan at
Türk kadınları demesen iyiydi kız aşk olsun hepimiz öyle değilizAaaa yok. Bugun direk dedi ki sen dogrunda spora baslicaksin gotu basi turk kadinlari gibi salmicaksin di mi. Dedim ben suan aynada yeterince mutsuzum ztn heralde baslicam
Sonra bgn bi yere gitmistik orada yururken kesmis benisen hic hamile gbi durmuyosun ben baktm smdi uzaktan sdce 5-6kg almis biri gibi duruyosun
Bizim evin halleri
Bende de öyle ya dün gayet yukarıdaydı şimdi sanki aşağıda, hafif sancı da oluyorBende öyleyim ama bir bakıyorum aşağıda gibi bir bakıyorum tavanda gibi değişiyor durumu bence.
Valla canım acil deneyimi çok afedersinKızlaaaar yine ben yine bir soru ve sorunla geldim
Saat üçten beri galiba benim kasılmalar düzenli gelmeye başladı Çınar’ın itmesi falan değil bu sertleşme karnımdaki kasıklarımda da biraz adet ağrısı gibi ağrı var hani bi mayhoş olur ya aynı öyle Şuan ..
on dk öncesine kadar 15 dk kasılma olmadı
Karnım yumuşaktı ama şimdi bi yumuşuyor bi taş gibi sertleşirip toplanıyor sanki ortadan birşey ileri doğru çekiyor karnımı
Şimdi ben acile gitsem mi gitmesem mi yarın doktoruma gidip muayene mi olsam bilemedim
savascii seninde böyle miydi kasılmaların
Bence acile git canım benimde aynı böyleydiBir dakikadan fazla sürüyor sertleşme pozisyon değiştirince hemen yumuşamıyor özellikle hareket halindeyken oluyor
Sıklığı ise bir saat içinde en az 5 kere oluyor saat üçten beri
Doktoru aradım hastanede değildi mail atılıyor bi tek
Kızlar giremedim bugün ama okucam yazışmalarınızı gece yatmadan önceIkea ya gardırop bakmaya gittik.Bunu beğendim sizce nasıl?
Ben demiyorum be kuzum. Direk esimin cumlesini yazdim. Saniomusun ki ben cok memnunumTürk kadınları demesen iyiydi kız aşk olsun hepimiz öyle değilizbenim öyle demiyor kaç kilo olursan ol önemli olan bakımlı olmak. Bende öyle çok kilolu gözükmüyorum zayıf halimi bilmeyen karnım olmasa anlamaz ama ben bildiğim için ve ağırlaştığım için zorlanıyorum ve tuhaf geliyor sadece. Bu arada bana öyle dese fena kavga çıkmıştı
Bende de öyle ya dün gayet yukarıdaydı şimdi sanki aşağıda, hafif sancı da oluyorhayırlısıyla zamanını beklesin bu bebekler ya
Ay çekmedim onu niye akıl edemedim bilmiyorum İçi dışından daha güzelAy cvp yazmayi unuttumbnce guzele benzio ama kapaklari scik cekmedin mi ole de goster resmi sheilata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?