2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Verirsin kiloyu ya hepimiz veririz yeter ki bebişler sağlıklı olsun hiç takılma kimin ne düşündüğüne şaka yapiyolardir sana. Hormonlar malum insan alınıyor bazen. Ben günde iki defa fix ağlıyorum mutlaka ağlayacak bisey buluyorum hormonlarim beni ele geçirdi haftaya Ankara'ya gidecegim ya ona duygulaniyorum bu ara eşim burda kalacak diye. Bugun ben aglarken güldü. Bende oğlum baban bizi istemiyo diye başladım ağlamaya. Ben aglarken o daha çok güldü ciddi misin buna mı ağlıyorsun diye.Sonra sinirden bende gülmeye başladım elimde değil gerçekten hem alıngan hem ağlak biri oldum

5 kilo bir şey değil niye öyle diyorlar anlamadımm yoksa ben mi yanlış anladım. Ben 10 kilo almadım benimkiler bir şey yok sende daha kilo mu aldın diyorlar

Diyet yapan arkadaşlarım bana bir akıl verin yemek yemekten midem bulanıyor artık hiç aç değilim zorla yiyorum bugün akşam salata yemesem bir şey olur mu ya? Benim diyetisyenim üstüne basa basa ne eksik ne fazla yiceksin diyor Salata eksikliği çok bir şeyi etkiler mi?

Hem gitmek istiyorum hem istemiyorum acaba diyorum boşuna mı evham yapıyorum bilemedim

Aman önemli olan bebeğimizin sağlıklı olması kilo alınır verilir şuan ilk öncelik minikler çömelmek bana da çok zor ya kilo görüntü olarak değil ağırlık olarak çok zorluyor artık Allah affetsin doğsa da vücudum dinlense diyorum bazen, tabi hayırlı sağlıklı şekilde. Bu arada bazen yaşlı nineler gibi oy aman aman diyerek yürüyorum kalkıyorum

Yarın sabah doktoruma gideceğim acilde sürünmek isteniyorum
Seroş ama bak sancın varsa gerçekten bir serumla durduruyolar onu. Allah korusun açılma felan olsa sancıdan kaynaklı hastanede yatırıyolar direk. Bence sancı olduğunu düşünüyorsan riske girme

Sanci cok sıksa problem olabilir canim. Acile git istersen
savascii
Anamla Ablam yanımda o kadar rahatlar ki kendimi evham yapıyormuşum gibi hissediyorum
Bide Ablam kendi doktorun illa diye tutuldu başka baştan savma bakacak doktorlara girmeni istemiyorum deyip beni ikna etti

Acile git canım böyle durumlarda ne kadar erken müdahale o kadar iyi

Ay çekmedim onu niye akıl edemedim bilmiyorum İçi dışından daha güzel çok geniş büyük her şeyi alır, şifonyere bile gerek kalmaz gibi duruyor
Ben begendim ya kullanisli gozukuyo bizimkine benzio bi tik. Bence guzel
Uf aglarken gulme gulerkan aglama alinma hepsi mevcut ama sinir kstsayin en fenasi
Hem gitmek istiyorum hem istemiyorum acaba diyorum boşuna mı evham yapıyorum bilemedim
Yani bgn gidebiliosan git yarin yine gidersin. Ama eger ikisinden biri diyosan bence suan azaldiysa yarini bekle. Ama ayniysa gitmende gorunmende fayda var

Kızlar bende bebek alışverişi için 28.haftayı bekledim şimdide beğendiğim hiç birşeyin stoğu yok bebek bakım çantası için şık ama sağlam bi çanta bakıyorum bi tane favorilere atmıştım artık o yok kalmamış sizin önereceğiniz bir marka varmı?

Ben de kizlar gibi acile git derim canim. Gitmeyeceksen de en azindan uzan, kalkma. Gece iyice sıklaşırsa diye de ufak bir cantada ihtiyaclarini hazir tut. Acil durum planiniz olsun kafanizda

Juno oslo aldim ben canim. Bence şik ve kullanisli

savascii
Anamla Ablam yanımda o kadar rahatlar ki kendimi evham yapıyormuşum gibi hissediyorum
Bide Ablam kendi doktorun illa diye tutuldu başka baştan savma bakacak doktorlara girmeni istemiyorum deyip beni ikna etti
Annem , kaynanam ve görümcem ben bu bebek taş gibi oluyor dediğimde hepsi çok normal bunda ne var felan dediler sonuç hastaneye yattım sen onlara güvenme canım hiç tecrübeyle sabit bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…