- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.581
tam adini yazar misin ve bu ayrimi doktor mu onerdiEvet canım gece ve sabah ayrı form benim magnezyum
Ben de satıcıya mesaj attım yarın sabah güncellenecek stok dedi hemen alacağım sabahMigie sık sık stok güncelliyor yarın tekrar bak istersen. Ben çok önce favlamışım. (199 ₺ iken) Ara ara da bakarım hâlâ geçenlerde yeter diyip almıştım. sürekli şahit oluyorum stok yok geldi bildirimlerine
Ben bazen salata yemiyorum bir şey demiyor diyetisyenim. Şart değil bence ama bilemedimDiyet yapan arkadaşlarım bana bir akıl verin yemek yemekten midem bulanıyor artık hiç aç değilim zorla yiyorum bugün akşam salata yemesem bir şey olur mu ya? Benim diyetisyenim üstüne basa basa ne eksik ne fazla yiceksin diyorSalata eksikliği çok bir şeyi etkiler mi?
Stylo Paris aldım ben bej renginiKızlar bende bebek alışverişi için 28.haftayı bekledim şimdide beğendiğim hiç birşeyin stoğu yok bebek bakım çantası için şık ama sağlam bi çanta bakıyorum bi tane favorilere atmıştım artık o yok kalmamış sizin önereceğiniz bir marka varmı?
Baktım şimdi evet krem rengi güzelmiş teşekkür ediyorumJuno oslo aldim ben canim. Bence şik ve kullanisli
Aynı metin hocaya devam şehir hast. Berna hnmBunlarınki ne izniki böyle yaz da bittihangisine gidiyorsun doktor olarak benim sancı cikmadi istediğim gibi hareket etmemis maden suyu iç bir daha çektir getir bakalım dedi büyük ihtimalle artık yavaş yavaş sancı bekliyorlar
Duygusal gebişimBen begendim ya kullanisli gozukuyo bizimkine benzio bi tik. Bence guzel
Uf aglarken gulme gulerkan aglama alinma hepsi mevcut ama sinir kstsayin en fenasi
Yani bgn gidebiliosan git yarin yine gidersin. Ama eger ikisinden biri diyosan bence suan azaldiysa yarini bekle. Ama ayniysa gitmende gorunmende fayda var
Metin hica da çok bilgili inşallah sağlıkla gelirlerAynı metin hocaya devam şehir hast. Berna hnm
Azaldı azaldı Çınar da hareketlendi şükürler olsun gece eğer olursa bu sefer binip taksiye tek gideceğimAnnem , kaynanam ve görümcem ben bu bebek taş gibi oluyor dediğimde hepsi çok normal bunda ne var felan dediler sonuç hastaneye yattımsen onlara güvenme canım hiç tecrübeyle sabit bak
Gece olursa beklemem sabahı bu sefer Şuan şükürler olsun geçti gibi Çınar da hareketlendi rahat nefes aldımBen de kizlar gibi acile git derim canim. Gitmeyeceksen de en azindan uzan, kalkma. Gece iyice sıklaşırsa diye de ufak bir cantada ihtiyaclarini hazir tut. Acil durum planiniz olsun kafanizda
1 gunden bisey olmazDiyet yapan arkadaşlarım bana bir akıl verin yemek yemekten midem bulanıyor artık hiç aç değilim zorla yiyorum bugün akşam salata yemesem bir şey olur mu ya? Benim diyetisyenim üstüne basa basa ne eksik ne fazla yiceksin diyorSalata eksikliği çok bir şeyi etkiler mi?
Salata sart ama 1 gun yenmese bisey olmazBen bazen salata yemiyorum bir şey demiyor diyetisyenim. Şart değil bence ama bilemedim
Cok kalp sanaDuygusal gebişim
Kasılmaların sıklığı azaldı Çınar hareketlendi diye rahatladım yaklaşık iki saattir şiddetli değil şükürler olsun yarın sabah kendi doktorumu arayıp gideceğim detaylı baksın etsin diye
Bana cok cabuk gecti su 1 bucuk ay. Anlamadim nasil gectigini. Kaldi 2 ay
Bana çok hızlı geldi ya daha çok eksiğim var paniklemeye başladım yetismeyecek diye
Bana göre ben bir aydır ekimdeyizMayış günü
Kendim araştırdım doktoruma sordum kullanabilirsin deditam adini yazar misin ve bu ayrimi doktor mu onerdi
Yemedim canım ya bana kalsa şu an ara öğün bile yapmıcam diyet değil eziyet bana nasıl bu kadar çok yedirilir bir insana1 gunden bisey olmaz
Salata sart ama 1 gun yenmese bisey olmaz
Cok kalp sanabnde uyumusum simdi uyandim.
İyi azalmasina. Ama iyi takip et. Edersin ztn ayri da. Yaz hize arada
Ben bugun tamamen yemedimYemedim canım ya bana kalsa şu an ara öğün bile yapmıcam diyet değil eziyet bana nasıl bu kadar çok yedirilir bir insana
bugün iyiyim çok şükür. kardeşim askerden izne çıktı önce memlekette düğüne gitti çarşamba izni bitiyor beni görmeye istanbula geliyor ama hastalanmış düğündeki çok kişide hastalanmış. görüşemeyeceğiz çok üzüldüm ya özlemiştimYeme kuzum sen de ozmnvalla gelmis gecmis olsun. Senin de bu haftan kotu gecti. Ama insallah yarindan itibaren duzeliceksin
Aynen canım iyi yapmisin vala benim de öyle tulum Alicam ama bulamdim bı ebebege bakım ya teşekur ederimBende almadım 2 hastane çıkışı 5 li 3 tulum 4 tane takım 3 tane de ayrı ayrı alt üst aldım gerisini bebeğin kilosuna göre alacağım. Tabi zıbın fazla aldım . Evet öyle oluyormuş annemde boşuna alınan da ziyan olmasın bekle sonrasına alırsın gerisini dedi. Tulum e bebekte çok güzel şeyler var bak istersen canım ben tulum çok severim
Valla umarım benim de ödemdireşim sumo güreşçi olma yolunda ilerliyorsun diyor bende aniden acıkıyorum Yoğurt falanyiyorum ama yok geçmiyor mecbur aperatif bişeyelr hazırlıyorum
Aa deneyeyim canım sağol inşallah öyledir valla yoksa ben doğuma 80 olurum herhalde
Bebiş büyük olmayacaksa normal kiloda boyda olacaksa yenidoğan 0-3 ay 8-10 tane takım yeter. Bu arada bazı tulumlar var onlarda kullanışlı oluyor özellikle alttan açılanYa kızlar kıyafet alışverişini sona bırakan biri olarak kafam çok karıştı. Bu Yenidoğanlar ne kadar süre kullanılıyor? 0-3 ay 3-6 ay baya zıbın almışım ama altına üstüne çok bir şey almamışım. Kaç tane alt üst takım olmalı? Ne çok alayım ne az alayım istiyorum ideali var mı bu işin?
Bir de şey var mesela uyku tulumu öneriyorlar ya bizim bebelere doğar doğmaz giydirebileceğimiz bir şey var mı ben hep 3-6 ay gördüm en küçükBebiş büyük olmayacaksa normal kiloda boyda olacaksa yenidoğan 0-3 ay 8-10 tane takım yeter. Bu arada bazı tulumlar var onlarda kullanışlı oluyor özellikle alttan açılan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?