2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben de satıcıya mesaj attım yarın sabah güncellenecek stok dedi hemen alacağım sabah

Ben bazen salata yemiyorum bir şey demiyor diyetisyenim. Şart değil bence ama bilemedim

Stylo Paris aldım ben bej rengini

Aynı metin hocaya devam şehir hast. Berna hnm

Duygusal gebişim
Kasılmaların sıklığı azaldı Çınar hareketlendi diye rahatladım yaklaşık iki saattir şiddetli değil şükürler olsun yarın sabah kendi doktorumu arayıp gideceğim detaylı baksın etsin diye

Annem , kaynanam ve görümcem ben bu bebek taş gibi oluyor dediğimde hepsi çok normal bunda ne var felan dediler sonuç hastaneye yattım sen onlara güvenme canım hiç tecrübeyle sabit bak
Azaldı azaldı Çınar da hareketlendi şükürler olsun gece eğer olursa bu sefer binip taksiye tek gideceğim

Ben de kizlar gibi acile git derim canim. Gitmeyeceksen de en azindan uzan, kalkma. Gece iyice sıklaşırsa diye de ufak bir cantada ihtiyaclarini hazir tut. Acil durum planiniz olsun kafanizda
Gece olursa beklemem sabahı bu sefer Şuan şükürler olsun geçti gibi Çınar da hareketlendi rahat nefes aldım
Yatıyorum hatta birazdan kendi yatağıma gidip film orda izleyeceğim

1 gunden bisey olmaz
Ben bazen salata yemiyorum bir şey demiyor diyetisyenim. Şart değil bence ama bilemedim
Salata sart ama 1 gun yenmese bisey olmaz
Cok kalp sana bnde uyumusum simdi uyandim.
İyi azalmasina. Ama iyi takip et. Edersin ztn ayri da. Yaz hize arada

1 gunden bisey olmaz

Salata sart ama 1 gun yenmese bisey olmaz

Cok kalp sana bnde uyumusum simdi uyandim.
İyi azalmasina. Ama iyi takip et. Edersin ztn ayri da. Yaz hize arada
Yemedim canım ya bana kalsa şu an ara öğün bile yapmıcam diyet değil eziyet bana nasıl bu kadar çok yedirilir bir insana

Yemedim canım ya bana kalsa şu an ara öğün bile yapmıcam diyet değil eziyet bana nasıl bu kadar çok yedirilir bir insana
Ben bugun tamamen yemedimcunku zaten sabah erken ciktik sonra bi kaydi hersey dedim amaaaan bugunde yeme be gmz. Ve asiri mutluyum. Hani eskiden hamburger fln yedigimde ne hissetitsem muhtesem duzenimde yememek ayni hissi verdi
Yarim saat once kefir ceviz badem yedim bi de meyve. Bari bi noktada kursagimdan bisi gecsin die

Yeme kuzum sen de ozmn valla gelmis gecmis olsun. Senin de bu haftan kotu gecti. Ama insallah yarindan itibaren duzeliceksin
bugün iyiyim çok şükür. kardeşim askerden izne çıktı önce memlekette düğüne gitti çarşamba izni bitiyor beni görmeye istanbula geliyor ama hastalanmış düğündeki çok kişide hastalanmış. görüşemeyeceğiz çok üzüldüm ya özlemiştim

Aynen canım iyi yapmisin vala benim de öyle tulum Alicam ama bulamdim bı ebebege bakım ya teşekur ederim

Benim odemmi onu anliycaz doğumdan sonra ama hiç ödem değil sanki bana da eşim geçen oyle dedi sen çok kilo almışsın bu bebekte dedi yoğurt mogurt beni kesmiyor vala sinirden herkesi yerim o an çok elim ayağım titriyor olsun ya doğumdan sonra geçer inşallah canım boş ver gittsinnnn

Ya kızlar kıyafet alışverişini sona bırakan biri olarak kafam çok karıştı. Bu Yenidoğanlar ne kadar süre kullanılıyor? 0-3 ay 3-6 ay baya zıbın almışım ama altına üstüne çok bir şey almamışım. Kaç tane alt üst takım olmalı? Ne çok alayım ne az alayım istiyorum ideali var mı bu işin?

Bebiş büyük olmayacaksa normal kiloda boyda olacaksa yenidoğan 0-3 ay 8-10 tane takım yeter. Bu arada bazı tulumlar var onlarda kullanışlı oluyor özellikle alttan açılan

Bebiş büyük olmayacaksa normal kiloda boyda olacaksa yenidoğan 0-3 ay 8-10 tane takım yeter. Bu arada bazı tulumlar var onlarda kullanışlı oluyor özellikle alttan açılan
Bir de şey var mesela uyku tulumu öneriyorlar ya bizim bebelere doğar doğmaz giydirebileceğimiz bir şey var mı ben hep 3-6 ay gördüm en küçük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…