- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.601
Amin cnm inss hepimizinMetin hica da çok bilgili inşallah sağlıkla gelirler
Var ya kızlar aldı hep odanın ısısına göreBir de şey var mesela uyku tulumu öneriyorlar ya bizim bebelere doğar doğmaz giydirebileceğimiz bir şey var mı ben hep 3-6 ay gördüm en küçük
Bebişim besinsiz kalır diye korkuyorumBen bugun tamamen yemedimcunku zaten sabah erken ciktik sonra bi kaydi hersey dedim amaaaan bugunde yeme be gmz. Ve asiri mutluyum. Hani eskiden hamburger fln yedigimde ne hissetitsem muhtesem duzenimde yememek ayni hissi verdi
Yarim saat once kefir ceviz badem yedim bi de meyve. Bari bi noktada kursagimdan bisi gecsin die
Sen bensin shshhshsBacım ben de şişmanım diye hala şişman sanıyorlar. Anlamıyorlar hamile olduğumu.
Kızımda da 37. Haftada yarın doğum iznine ayrılcam dedim, 5 haftadır beraber çalıştığım biri ‘aa hamile misin!’ Demişti.
Yolculuktandir canım araba sallanıyor ya beşik gibi gelmiş uyumustur ona. Yada sen hareket halinde olduğun için hissetmiyor olabilirsin yolculuk bitti mi bilmiyorum bitince sol tarafına yatıp cikolata yiyip hareketlerini say insallah.Kizlar bebek ne kadar süre hareket etmezse endişe etmek gerekir ben yaklaşık 12 saattir yoldayım tam emin olmamakla beraber sanki 3saat falan oldu hareket etmeyeli. Sizce yolculuktan dolayı mıdır son zamanlarda farkettim harekt etmediğini böyle bir durum yaşayan oldu mu telaş yapmak istemiyorum durduk yere
Yolcuuk 10 dk ya bitiyor inşallah evde olacağım. Dediğin gibi yapaym bakalım inşallah yolculuktandirYolculuktandir canım araba sallanıyor ya beşik gibi gelmiş uyumustur ona. Yada sen hareket halinde olduğun için hissetmiyor olabilirsin yolculuk bitti mi bilmiyorum bitince sol tarafına yatıp cikolata yiyip hareketlerini say insallah.
Başka bir grupta bir kişide yolculuktan gelmişti hareket hissetmemişti bir kaç gün hatta sonra sağlık ocağında kalbini dinlemisti
Var ya kızlar aldı hep odanın ısısına göre
Bende battaniye ile kundak yapmayı düşünüyorum aslındaYALAZ6 aslında yenidoğanları kundak yapınca çok güzel uyuyorlar. O tarz kolları serbest olmayan bir şey bulursanız alın. Yoksa uyandırıyorlar kendilerini.
Ben de penye veya müslinle kundak yapmıştım hep. İçine kalın giydirip müslin, ince giydirip penye gibi. Zaten bebek öyle küçük oluyor ki iki kat gibi oluyor kundak.Bende battaniye ile kundak yapmayı düşünüyorum aslında
Ay hadi inşallah . Benim şıan göbek deliğime vuruyor ama aşağıda da vuruyor aşağıda daha dalgalı hissediyorum. Göbek deliğimde daha net vuruşlar inşallah benimki de dönerHareketlerini cok sert hissediyordum 1 ay filan once asagiya vuruyordu hep. Kontrole gittigimde doktor makat duruyor demisti o zaman. En son gittigimde de gobek deliginin etrafinda hareketliydi. Bebegin kafasi asagida demisti doktor. Simdi tekrar asagida hissetmeye basladim. Sert bi sekilde vuruyor yine o yuzden dondugunu dusunuyorum
Bende öyle düşünüyorum işte tam dediğiniz gibiBen de penye veya müslinle kundak yapmıştım hep. İçine kalın giydirip müslin, ince giydirip penye gibi. Zaten bebek öyle küçük oluyor ki iki kat gibi oluyor kundak.
YALAZ6 aslında yenidoğanları kundak yapınca çok güzel uyuyorlar. O tarz kolları serbest olmayan bir şey bulursanız alın. Yoksa uyandırıyorlar kendilerini.
Bogulma riskinden dolayi kesinlikle basinda kimse yokken o sekilde battaniyeden yapilan kundak onerilmiyorBende battaniye ile kundak yapmayı düşünüyorum aslında
Ben bi düşük yaşadım bir kere de rahim ağzı kanserine ramak kala olduğumu öğrendim yemin ederim böyle kafama taktığımı üzüldüğümü gerildiğimi hatırlamıyorum. Normalde kafama bişeyi takmam çok cidden çok farklı süreçlerden geçiyoruz ya :)Bir beş dakika öncesinde arabada hüngür hüngür ağlayarak geldimanneme duygulandım şimdi de beni çok düşünüyor diye, hormonlarım mahvoldu yemin ederim. Sabah da eşim geç geldi başına bir şey mi geldi diye ağladım tlf evde bırakmıştı noluyor bana bilmiyorum
Ya benim cidden hiç hevesim yok ama Kapı süsü alıcam sanırım L Lmntbrdgi di sanırım sade bişey almıştı o hoşuma gitti arkasına düz tül yaptırırım bi de çikolata. Valla hastaneye de kimseyi çağırasım yok. Kardeşlerim de olmaz öyle şey sen seç yaparız biz diyor . Enerjim olsa seçerim de alırım da. Senin de enerjini aşağı çekmeyeyim ama benimki son dk belli olacak galiba :)Kizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Aa kolonya çok mantıklı herkese de hitap ediyorKolonya yapcam hem kolay hem kullanışlı şöyle minnoş bişi
Su iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene
Kon aldim cok begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?