2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bebişim besinsiz kalır diye korkuyorum

Kızlar cıger iğnesı iki dozu oldum, nst devam yakın aralıklarla, sonuc guzel cıksa 4 saat ara verılıomıs uyumakta cok mümkün olmuyor derin uyku gibi, hastanede kalmakta sorun deıl de sonuclar guzel gelse.
Nst yle ugrasıyoruz bikaç güne belli olur halim. 32.haftada ark daha hıc girmedim dedı sabredıcez biraz. Son 1 ay zor gecıo bakalım.

Kizlar bebek ne kadar süre hareket etmezse endişe etmek gerekir ben yaklaşık 12 saattir yoldayım tam emin olmamakla beraber sanki 3saat falan oldu hareket etmeyeli. Sizce yolculuktan dolayı mıdır son zamanlarda farkettim harekt etmediğini böyle bir durum yaşayan oldu mu telaş yapmak istemiyorum durduk yere

Yolculuktandir canım araba sallanıyor ya beşik gibi gelmiş uyumustur ona. Yada sen hareket halinde olduğun için hissetmiyor olabilirsin yolculuk bitti mi bilmiyorum bitince sol tarafına yatıp cikolata yiyip hareketlerini say insallah.
Başka bir grupta bir kişide yolculuktan gelmişti hareket hissetmemişti bir kaç gün hatta sonra sağlık ocağında kalbini dinlemisti

Yolcuuk 10 dk ya bitiyor inşallah evde olacağım. Dediğin gibi yapaym bakalım inşallah yolculuktandir

Ay hadi inşallah . Benim şıan göbek deliğime vuruyor ama aşağıda da vuruyor aşağıda daha dalgalı hissediyorum. Göbek deliğimde daha net vuruşlar inşallah benimki de döner

Ben bi düşük yaşadım bir kere de rahim ağzı kanserine ramak kala olduğumu öğrendim yemin ederim böyle kafama taktığımı üzüldüğümü gerildiğimi hatırlamıyorum. Normalde kafama bişeyi takmam çok cidden çok farklı süreçlerden geçiyoruz ya :)

Kizlar hastane odasi icin susleme malzemesi alacak misiniz? Kapi susu aldim, tul ve kapinin yanina balon almayi dusundum biraz
Ya benim cidden hiç hevesim yok ama Kapı süsü alıcam sanırım L Lmntbrdgi di sanırım sade bişey almıştı o hoşuma gitti arkasına düz tül yaptırırım bi de çikolata. Valla hastaneye de kimseyi çağırasım yok. Kardeşlerim de olmaz öyle şey sen seç yaparız biz diyor . Enerjim olsa seçerim de alırım da. Senin de enerjini aşağı çekmeyeyim ama benimki son dk belli olacak galiba :)

Su iciorum ben oncelikle. Bazen susadigimizda aciktigimizi sanabiliyormusuz. Oyuzden once oturup 300-350ml su iciyorum. Bunu dene

Kon aldim cok begendim
KelebeksiRY bence de su içmeyi deneyebilirsin. açlık ile susuzluk uyarıları beynin aynı yerine gidiyormuş diye okumuştum o yüzden susasak bile acıktığımızı sanıyormuşuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…