- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.621
Elite home dene bakalım biri önermişti . Buradan biri de eski sararmış lekelerin çıktığını söylemiştiKızlar yabebişin kıyafetlerini yıkamıştık kurutmalığın birinde küf lekesi olmuş. Aylardır çamaşır asmadığım için bilmiyordum annem astı zaten bunları da görmedi sanırım o da. Kıyafetlerin bir kısmında nokta nokta küf lekesi olmuş. Birkaç şey denedik çıkmadı önerisi olan var mı
Magnet almak istedim aslinda ama hicbirini sevemedim baktiklarimin. Dedigin gibi kapi susumun arkasina bi tul bi de cikolata yaptiririm belkiYa benim cidden hiç hevesim yok ama Kapı süsü alıcam sanırım L Lmntbrdgi di sanırım sade bişey almıştı o hoşuma gitti arkasına düz tül yaptırırım bi de çikolata. Valla hastaneye de kimseyi çağırasım yok. Kardeşlerim de olmaz öyle şey sen seç yaparız biz diyor . Enerjim olsa seçerim de alırım da. Senin de enerjini aşağı çekmeyeyim ama benimki son dk belli olacak galiba :)
Ben sadece kundak havlu aldım . Duştan çıkarınca üşüyebilir kış bebişi hemen sarmak gerekiyor diye düşünüyorum.Kizlar bebek bornozunu nasıl aldınız
Bunu demeye calistim iste. Ayni seyi ojudugum gibi benim diyetisyen de tam bunu diyor@KelebeksiRY bence de su içmeyi deneyebilirsin. açlık ile susuzluk uyarıları beynin aynı yerine gidiyormuş diye okumuştum o yüzden susasak bile acıktığımızı sanıyormuşuz
Bu baby me leke çıksrıcıyı da sıcak suda bekletmek mi gerekiyor ? Elite home için öyle okumuştumBu baby me leke çıkarıcısi her şeyi çıkarıyor diyorlar içeriği de temiz bir bak istersen
Evet baby me de bekletiliyorBu baby me leke çıksrıcıyı da sıcak suda bekletmek mi gerekiyor ? Elite home için öyle okumuştum
Evet anladım bunu demek isteğini o yüzden sana hak verip bence de dedim :)Bunu demeye calistim iste. Ayni seyi ojudugum gibi benim diyetisyen de tam bunu diyor
Kız senin göbiş nasıl on metre ileride olsun hepi topu 4-5 kg almışsındır diğer bölgelerin mi inceldi acaba.Harikasın balsın sen
Ya benim göbek on metre öteden gidiyor bana bile vermediler metroda.
Ahahala mı yazmadı yeni girdim bende
Aaa süper canım çok iyi olmuş olduğun bak diyorum ya hem sen çok bilinçlisin hem emin ellerdesin
Allah'ın izniyle bebeğin çok sağlıklı olacakhiç korkma
En önemlisi ciğer geliştirici iğne onu olmuşsun olacak zaman olmuş için rahat olsun.
Ayy harikasın.
İnşallah kadın doğumun devlette parametresi vardır.
Dahiliye ye zaten randevu bulmak ölüm.
Bulsam da geç olur yani.
Ben mustela incia ve dalin aldım.Kizlar bebek şampuanı ne marka aldınız ben kızımda Dalin kulanmiştim icerini bilmiyorum ama annemde bize kulanmis diye kulandim bunda dalının kokusunu sevmedim ya ne önerirsiniz
Juno oslo aldim ben canim. Bence şik ve kullanisli
Aldığım kilo 2.2 balımKız senin göbiş nasıl on metre ileride olsun hepi topu 4-5 kg almışsındır diğer bölgelerin mi inceldi acaba.
Yoksa mübalağayı bile ciddiye alan ben mi
Ben 150 TL'ye ışıklı hem kapı süsü hem de gece lambası olan bir şey yaptırdım insatgramdaYa benim cidden hiç hevesim yok ama Kapı süsü alıcam sanırım L Lmntbrdgi di sanırım sade bişey almıştı o hoşuma gitti arkasına düz tül yaptırırım bi de çikolata. Valla hastaneye de kimseyi çağırasım yok. Kardeşlerim de olmaz öyle şey sen seç yaparız biz diyor . Enerjim olsa seçerim de alırım da. Senin de enerjini aşağı çekmeyeyim ama benimki son dk belli olacak galiba :)
Nerede hangi sayfa cnmBen 150 TL'ye ışıklı hem kapı süsü hem de gece lambası olan bir şey yaptırdım insatgramda
Login • Instagram 1 haftaya yolluyorlar işçilikleri de güzelNerede hangi sayfa cnm
E bebek in uygulamasını indir orada sepete almak istedikleri koy sonra çık onlar indirime girince e bebek mesaj atıyor hemen sepetinizdeki ürün indirime girdi diye oradaki indirime bakıyorum Hepsiburadadan sepete atıp alıyorum böylece kargoda ödemiyorum aklında bulunsunBide leke çıkarıcı baby me almak istiyorum memnunmusnuz ebebkte çok uygun ben trend yolda az daha 200 TL'ye alıyordum piskoljim bozulduson anda yirtim bide kulananiz varsa nasıl kullanıyoruz direk makineye mi dokucem
Sen paylaşmıştın grupta hatırlıyorum kapı süsünden hariç mi gece lambası var yoksa kapı süsünü gece lambası olarak mi kullanıyorsunLogin • Instagram 1 haftaya yolluyorlar işçilikleri de güzel
Düşün ben fazla uçmuşum :) boyun kaç peki ?Aldığım kilo 2.2 balım
Ama karnım basket topu yutmuş gibi
Diğer yerlerim zayıfladıgı için ve sıvı fazla olup karnım taş gibi sert olduğu için önde ve komik duruyor
Milletin yanlamasına olur benim dik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?