2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Elite home dene bakalım biri önermişti . Buradan biri de eski sararmış lekelerin çıktığını söylemişti

Magnet almak istedim aslinda ama hicbirini sevemedim baktiklarimin. Dedigin gibi kapi susumun arkasina bi tul bi de cikolata yaptiririm belki

@KelebeksiRY bence de su içmeyi deneyebilirsin. açlık ile susuzluk uyarıları beynin aynı yerine gidiyormuş diye okumuştum o yüzden susasak bile acıktığımızı sanıyormuşuz
Bunu demeye calistim iste. Ayni seyi ojudugum gibi benim diyetisyen de tam bunu diyor

Kizlar bebek şampuanı ne marka aldınız ben kızımda Dalin kulanmiştim icerini bilmiyorum ama annemde bize kulanmis diye kulandim bunda dalının kokusunu sevmedim ya ne önerirsiniz

Kız senin göbiş nasıl on metre ileride olsun hepi topu 4-5 kg almışsındır diğer bölgelerin mi inceldi acaba.
Yoksa mübalağayı bile ciddiye alan ben mi

Bide leke çıkarıcı baby me almak istiyorum memnunmusnuz ebebkte çok uygun ben trend yolda az daha 200 TL'ye alıyordum piskoljim bozuldu son anda yirtim bide kulananiz varsa nasıl kullanıyoruz direk makineye mi dokucem

Kizlar bebek şampuanı ne marka aldınız ben kızımda Dalin kulanmiştim icerini bilmiyorum ama annemde bize kulanmis diye kulandim bunda dalının kokusunu sevmedim ya ne önerirsiniz
Ben mustela incia ve dalin aldım.
Sırasıyla yazdığım gibi kullanıcam en son daline geçicem o zamana kadar da büyümüş olur :)

Kız senin göbiş nasıl on metre ileride olsun hepi topu 4-5 kg almışsındır diğer bölgelerin mi inceldi acaba.
Yoksa mübalağayı bile ciddiye alan ben mi
Aldığım kilo 2.2 balım
Ama karnım basket topu yutmuş gibi
Diğer yerlerim zayıfladıgı için ve sıvı fazla olup karnım taş gibi sert olduğu için önde ve komik duruyor
Milletin yanlamasına olur benim dik

Ben 150 TL'ye ışıklı hem kapı süsü hem de gece lambası olan bir şey yaptırdım insatgramda

Bide leke çıkarıcı baby me almak istiyorum memnunmusnuz ebebkte çok uygun ben trend yolda az daha 200 TL'ye alıyordum piskoljim bozuldu son anda yirtim bide kulananiz varsa nasıl kullanıyoruz direk makineye mi dokucem
E bebek in uygulamasını indir orada sepete almak istedikleri koy sonra çık onlar indirime girince e bebek mesaj atıyor hemen sepetinizdeki ürün indirime girdi diye oradaki indirime bakıyorum Hepsiburadadan sepete atıp alıyorum böylece kargoda ödemiyorum aklında bulunsun

Düşün ben fazla uçmuşum :) boyun kaç peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…