2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ben 150 TL'ye ışıklı hem kapı süsü hem de gece lambası olan bir şey yaptırdım insatgramda
Aa nasıl bişey o link gönderir misin o da çok mantıklıymış . Ben İKEA’nın bebek gece lambasını aldım biraz pahalıydı eşim beğenmiş diye aldım

Sen paylaşmıştın grupta hatırlıyorum kapı süsünden hariç mi gece lambası var yoksa kapı süsünü gece lambası olarak mi kullanıyorsun
Onun arkasında lamba mekanizmasi var ben kapıya hiç takmadı direkt duvara astık gece olunca da düğmesine basıyorsun gece lambası oluyor ışığı da rahatsız etmiyor hastaneye de götürmeyecem bizim hastane kendi süslüyor ismini yazıyor

Cnm hepsi burada da premium musunuz memnun musun bundan sonrada malum alışveriş devam edicek olayim mi bilemedim

Aa nasıl bişey o link gönderir misin o da çok mantıklıymış . Ben İKEA’nın bebek gece lambasını aldım biraz pahalıydı eşim beğenmiş diye aldım
Login • Instagram dünya kadar model var senin istediğini model varsa ayrıca onu da yapıyorlar

Bir de şey var mesela uyku tulumu öneriyorlar ya bizim bebelere doğar doğmaz giydirebileceğimiz bir şey var mı ben hep 3-6 ay gördüm en küçük
Ben owli uyku gurusu aldım 0-36 ay kullanılıyor farklı biçimlerde kundak olarak başlayıp sonra kolları çıkararak devam ediliyor

Kendi sitesine baktım 350den aşağı yok ya mesaj attım ne zaman bakarlar artık

Cnm hepsi burada da premium musunuz memnun musun bundan sonrada malum alışveriş devam edicek olayim mi bilemedim
Ben çok memnunum sepette kargo parası tamamlama derdi yok ayda 15 TL ödüyorsun zaten gelen hepsi paralar kargonun bedava olması o parayı 10 kez çıkarıyor

Kendi sitesine baktım 350den aşağı yok ya mesaj attım ne zaman bakarlar artık
Ben Ağustos'ta almıştım bana fiyat listesi atmışlardı sana da atayım AHŞAP GECE LAMBALARI

ADET 70₺ (IŞIKSIZ)
ADET 90₺ (IŞIKLI)
ADET 110₺ (İPLİ)

İsim Ekleme 20₺
50 Yıldız Sticker 30₺
100 Yıldız Sticker 40₺
10 minyatür obje 30₺
6 Pil 20₺--12 Pil 30₺
Bulut, Kirpik, Ay, Kelebek ADET 10₺

Havale&Eftde Kargo 25₺
Kargo ve Kapıda Ödeme 45₺

250₺ ve üzeri alışverişlerde;
Havale&Eftde Kargo ÜCRETSİZ
Kargo ve Kapıda Ödeme 25₺

Benimki göbeğimi sehpa yapıyor bazen gülüyoruz hiç takmıyorum napayım çok biliyorsa alsın kendi çocuğu büyütsün içinde
KelebeksiRY bence de su içmeyi deneyebilirsin. açlık ile susuzluk uyarıları beynin aynı yerine gidiyormuş diye okumuştum o yüzden susasak bile acıktığımızı sanıyormuşuz
Denedim ama sadece bastırdı açlık yine devam mecbur yiyeceğiz napalım gelsin yeni kilolar

Bide leke çıkarıcı baby me almak istiyorum memnunmusnuz ebebkte çok uygun ben trend yolda az daha 200 TL'ye alıyordum piskoljim bozuldu son anda yirtim bide kulananiz varsa nasıl kullanıyoruz direk makineye mi dokucem
Sprey olan leke çıkarıcısını oğlum kreşe başladığından beri kullanıyorum okuldan hep lekeli geliyor çok memnunum direk lekeye sıkıp biraz bekletip makinaya atıyorum.birde Baby me çamaşır suyu tozu var onuda zıbınlardaki lekeleri için sıcak suya biraz döküp bekletip makinaya atıyordum şimdide oğlumdan kalanları çıkardığımda oluşan sarı lekelerini de yine aynı şekilde çıkardım mis gibi oldular hiç durma lekesi kalmadı

Ben mustela incia ve dalin aldım.
Sırasıyla yazdığım gibi kullanıcam en son daline geçicem o zamana kadar da büyümüş olur :)
Teşekur ederim canım bende öyle yapiyim ya mustela ve incia yi hangi sitelerden aldin ebebekten mi ?

İndirdim canım bu gün biraz bakım dedim leke çıkarıcı aliyim diye 70 TL ama trend yolda aynısı 200 bende bı dediğin gibi yapıyim perimimum üyeliğim yok ama benim olmazsa üye olucam güzel birşey vala
Benimki göbeğimi sehpa yapıyor bazen gülüyoruz hiç takmıyorum napayım çok biliyorsa alsın kendi çocuğu büyütsün içinde
O sehpa olayını ben de kendime yapıyorum çok güzel işe yarıyor o konuda
Ay çok teşekur ederim canım ben sıvı olanı gördüm 1500 ml ondan Alicam dedim o tozdan ve spreyden de alım kizmda da kulanirim ya çok tesekur ederim bok lekleri haytimda çok ta hepsini cikramak için hepsinden alsam yeridir bitmek bilmeyen temizlik ve leke temizlik bitserse o zaman bilcem dünyanın sonudur

Bunu kullanan var mı deneyen ya da bu markayı¿ arkadasım bunu kullanıyormus da

Eklentiler

• 1a879a1e-3b6a-482e-b278-bb4817a2137a.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 75
bugünde erken Doğum korkusuna kaçtı uykularım
Kızlar ben ilk defa böyle evham yaptım ya
Okudukça belirtileri geriliyorum hepsi var bende
Son on gündür aşırı akıntım var Doğuma yakın rahim benek geçişi için kendini temizlermiş
Kasılmalarım bi kaç hafta önce başlamıştı benim
Önceden günde bir iki defa olurken biliyorsunuz öğlenden beri sık var bu hafta en yoğun yaşadığım gün oldu
Sık wc gaz sıkışması ishal de belirtiler arasında
Sık wc bugün çok oldu önceki günlerden daha çok
Gaz sıkışması var ishal yok
Ve adet ağrısı gibi ağırlar gelip gidiyor belime bacaklarıma da vuruyor
Bide son olarak
Bebek çok yavaş hareket ediyor normalde bu saatte gümbür gümbür olması Lazım akşam buraya en son yazdığımdan bu yana öyle aman aman hızlı güzel bir hareketlenmesi olmadı ...
Sabaha az kaldı ama bana sabah olmayacak galiba

Kızlar günaydın, yine krampla uyandım. Napıcamı bilmiyorum bu kramp için ağrılı bir süreç korkuyorum artık uyanırken. 3.trimester hiç iyi başlamadı benim için. Doktoruma sorsam bir şey önerir mi bilemiyorum

S Seray94 inşallah güzel haberler gelir bugun senden. Ekşınlarımız bitmiyor bu gece sabahladım Nst de.
Sancım yok ama kalp atışı için giriyorum devamlı. Sola yatmaktan belim koptu iştah da kalmadı eşim de zorluyor yemem için.
Sıkıntıda olan bütün arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Duamdasınız güzel haberlerde buluşalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…