- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.641
Aa nasıl bişey o link gönderir misin o da çok mantıklıymış . Ben İKEA’nın bebek gece lambasını aldım biraz pahalıydı eşim beğenmiş diye aldımBen 150 TL'ye ışıklı hem kapı süsü hem de gece lambası olan bir şey yaptırdım insatgramda
Onun arkasında lamba mekanizmasi var ben kapıya hiç takmadı direkt duvara astık gece olunca da düğmesine basıyorsun gece lambası oluyor ışığı da rahatsız etmiyor hastaneye de götürmeyecem bizim hastane kendi süslüyor ismini yazıyorSen paylaşmıştın grupta hatırlıyorum kapı süsünden hariç mi gece lambası var yoksa kapı süsünü gece lambası olarak mi kullanıyorsun
Cnm hepsi burada da premium musunuz memnun musun bundan sonrada malum alışveriş devam edicek olayim mi bilemedimE bebek in uygulamasını indir orada sepete almak istedikleri koy sonra çık onlar indirime girince e bebek mesaj atıyor hemen sepetinizdeki ürün indirime girdi diye oradaki indirime bakıyorum Hepsiburadadan sepete atıp alıyorum böylece kargoda ödemiyorum aklında bulunsun
Login • Instagram dünya kadar model var senin istediğini model varsa ayrıca onu da yapıyorlarAa nasıl bişey o link gönderir misin o da çok mantıklıymış . Ben İKEA’nın bebek gece lambasını aldım biraz pahalıydı eşim beğenmiş diye aldım
Ben owli uyku gurusu aldım 0-36 ay kullanılıyor farklı biçimlerde kundak olarak başlayıp sonra kolları çıkararak devam ediliyorBir de şey var mesela uyku tulumu öneriyorlar ya bizim bebelere doğar doğmaz giydirebileceğimiz bir şey var mı ben hep 3-6 ay gördüm en küçük
Kendi sitesine baktım 350den aşağı yok ya mesaj attım ne zaman bakarlar artıkOnun arkasında lamba mekanizmasi var ben kapıya hiç takmadı direkt duvara astık gece olunca da düğmesine basıyorsun gece lambası oluyor ışığı da rahatsız etmiyor hastaneye de götürmeyecem bizim hastane kendi süslüyor ismini yazıyor
Ben çok memnunum sepette kargo parası tamamlama derdi yok ayda 15 TL ödüyorsun zaten gelen hepsi paralar kargonun bedava olması o parayı 10 kez çıkarıyorCnm hepsi burada da premium musunuz memnun musun bundan sonrada malum alışveriş devam edicek olayim mi bilemedim
Ben Ağustos'ta almıştım bana fiyat listesi atmışlardı sana da atayımKendi sitesine baktım 350den aşağı yok ya mesaj attım ne zaman bakarlar artık
Teşekkür ederimLogin • Instagram dünya kadar model var senin istediğini model varsa ayrıca onu da yapıyorlar
Benimki göbeğimi sehpa yapıyor bazen gülüyoruzAynen canım iyi yapmisin vala benim de öyle tulum Alicam ama bulamdim bı ebebege bakım ya teşekur ederim
Benim odemmi onu anliycaz doğumdan sonra ama hiç ödem değil sankibana da eşim geçen oyle dedi sen çok kilo almışsın bu bebekte dedi yoğurt mogurt beni kesmiyor vala sinirden herkesi yerim o an çok elim ayağım titriyor olsun ya doğumdan sonra geçer inşallah canım boş ver gittsinnnn
Denedim ama sadece bastırdı açlık yine devam mecbur yiyeceğiz napalım gelsin yeni kilolarKelebeksiRY bence de su içmeyi deneyebilirsin. açlık ile susuzluk uyarıları beynin aynı yerine gidiyormuş diye okumuştum o yüzden susasak bile acıktığımızı sanıyormuşuz
Sprey olan leke çıkarıcısını oğlum kreşe başladığından beri kullanıyorum okuldan hep lekeli geliyor çok memnunum direk lekeye sıkıp biraz bekletip makinaya atıyorum.birde Baby me çamaşır suyu tozu var onuda zıbınlardakiBide leke çıkarıcı baby me almak istiyorum memnunmusnuz ebebkte çok uygun ben trend yolda az daha 200 TL'ye alıyordum piskoljim bozulduson anda yirtim bide kulananiz varsa nasıl kullanıyoruz direk makineye mi dokucem
0-4 aldım canım boyu gayet iyi kışı çıkartır bizeMigie alan arkadaşlar ölçüsünü 0-4 mü 4-7 mi aldınız satıcı 4-7 önermiş sanki soru cevap kısmında da kafam karıştı
Teşekur ederim canım bende öyle yapiyim ya mustela ve incia yi hangi sitelerden aldin ebebekten mi ?Ben mustela incia ve dalin aldım.
Sırasıyla yazdığım gibi kullanıcam en son daline geçicem o zamana kadar da büyümüş olur :)
İndirdim canım bu gün biraz bakım dedim leke çıkarıcı aliyim diye 70 TL ama trend yolda aynısı 200E bebek in uygulamasını indir orada sepete almak istedikleri koy sonra çık onlar indirime girince e bebek mesaj atıyor hemen sepetinizdeki ürün indirime girdi diye oradaki indirime bakıyorum Hepsiburadadan sepete atıp alıyorum böylece kargoda ödemiyorum aklında bulunsun
O sehpa olayını ben de kendime yapıyorumBenimki göbeğimi sehpa yapıyor bazen gülüyoruzhiç takmıyorum napayım çok biliyorsa alsın kendi çocuğu büyütsün içinde
Ay çok teşekur ederim canım ben sıvı olanı gördüm 1500 ml ondan Alicam dedim o tozdan ve spreyden de alım kizmda da kulanirim ya çok tesekur ederim bok lekleri haytimda çok ta hepsini cikramak için hepsinden alsam yeridirSprey olan leke çıkarıcısını oğlum kreşe başladığından beri kullanıyorum okuldan hep lekeli geliyor çok memnunum direk lekeye sıkıp biraz bekletip makinaya atıyorum.birde Baby me çamaşır suyu tozu var onuda zıbınlardakilekeleri için sıcak suya biraz döküp bekletip makinaya atıyordum şimdide oğlumdan kalanları çıkardığımda oluşan sarı lekelerini de yine aynı şekilde çıkardım mis gibi oldular hiç durma lekesi kalmadı
171Düşün ben fazla uçmuşum :) boyun kaç peki ?
Tamamdır ben de bu beden alaym0-4 aldım canım boyu gayet iyi kışı çıkartır bize
Ben kullandım memnun kalmamıştım devam edemedim duruyor hala set olarak sonra kimyasala geri döndümBunu kullanan var mı deneyen ya da bu markayı¿ arkadasım bunu kullanıyormus da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?