2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ondan korkma genelde oluyor 3.trımester basında, baya acı verir bende de oldu sabahları uyanırken, magnezyum verir doktorun.
Şase kullandım ıshal yaptı bıraktım, magosit verdiler o bıraz daha iyi geldi kullanmıyorum fazla. İshal yapabiliyor bazen bilgin olsun eğer yaramazsa deıstırırsınız.

Canım dün gördüm magnezyum paylasımını, magnezyumun sıtrat formunu kullanmalısın, hamılelıktekı kasılmalar ıcın en uygun olanı o.. Yoksa doktorlar oksıt formunu da cok yazıyor, kramplsrs etkısı yok mesela onun da. Senınkı galıba malat formuydu.. Ben sadece bır kere yasadım kramp 20ye dogru, magnezyuma basladık sonrasında hıc olmadı..

Canım düzenli magnezyum kullanıyorum zaten maalesef etki etmiyor buna

Marka ismi varmı Sohrab canım.

Sitratta var canım içinde. Bütün formlardan var gece gündüz olarak ayrılmış sadece

Sitratta var canım içinde. Bütün formlardan var gece gündüz olarak ayrılmış sadece
Ben bu ıkısını donusumlu olarak kullanıyorum, bı dene ıstersen

Eklentiler

• Screenshot_20231016_070423_com.android.gallery3d.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 21
  • Screenshot_20231016_070412_com.android.gallery3d.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 24
Ben bu ıkısını donusumlu olarak kullanıyorum, bı dene ıstersen
Tamam canım elimdeki bitsin bir de buna bakayım. Değiştiricem zaten, elimde sadece sitrat formu da var aslında ama iyi diye takılmıştım buna. Kramp girdi diye başladım iyiydi ama 3 gündür her gün krampla uyanmak korkutuyor, çare olmuyor artık

Kuzum bence evham yapıyorsun kendin söylüyorsun yani boş yere kendini de bebisi de strese sokuyorsun kötü düşünme kotu olmasın. Erken doğum olması için hiç bir sebep yok ortada oyle dusun bol bol dua et ve tevekkül et Allah korusun olsa bile yaşam sınırını coktsn aştık hepimiz Allahin izniyle hayata sımsıkı tutunur bebislerimiz yazdığın bütün belirtiler yalanci doğum kasılmalari belirtileri ama sen stres yaptıkça sende daha çok oluyor olabilir. Gebe okuluna gidiyorum bu hamilelik doğum hepsi kafada biten psikolojik şeyler.
Bebisin az hareket etmesjnin nedeni de yeri daraldığı için içindir saatte 10 hareket sayiyorsan hiç birsey olmaz Allahin izniyle

Korkma korkma bebek buyume atagındadır, o yuzden hızla tuketıyor depolarını

İnşallah yanlış alarmdir kontrolden çıkınca mutlaka yaz bize

Günaydın kızlar Ağrısı, sancısı olanlara, hastanede güzel haber bekleyenlere Rabbim şifa versin. Biz bugün çok enerjik uyandık. İnşallah haftayı da böyle tamamlarız.

Stressiz, telaşsız, randevusu olanların bebişlerinden güzel haberler aldığı, sakin bir hafta olsun.

Sabah sabah kahkaha attım Allah seni yaaa

İnşallah yanlış alarmdir kontrolden çıkınca mutlaka yaz bize
Günaydın kızlar gece zorda olsa uyudum ara ara uyandığımda yokladım kendimi birşey Yoktu bebeğin hareketleri bi önceki güne göre çok az asıl endişem zaten o yüzden hani kasılma yokken taklalar atsa oj diyeceğim gecenin yarısı meyve yedim çikolata yedim hareketlensin diye azıcık oynadı az öncede birşey attım ağzıma bekliyorum hareket bakalım
Buçukta hastaneyi arayacağım

Aldın mı randevu ne yaptın son durumun ne?
Benim magnezyum ilacımı değiştirip su da eriyen formundan hap formuna geçti.
sabah aksam iki doza çıkardı rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…