- 25 Aralık 2019
- 1.785
- 2.953
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.661
Kramp derken bacak krampımıBen kullandım memnun kalmamıştım devam edemedim duruyor hala set olarak sonra kimyasala geri döndüm
Evet canımKramp derken bacak krampımı
Ondan korkma genelde oluyor 3.trımester basında, baya acı verir bende de oldu sabahları uyanırken, magnezyum verir doktorun.Evet canım
Canım dün gördüm magnezyum paylasımını, magnezyumun sıtrat formunu kullanmalısın, hamılelıktekı kasılmalar ıcın en uygun olanı o.. Yoksa doktorlar oksıt formunu da cok yazıyor, kramplsrs etkısı yok mesela onun da. Senınkı galıba malat formuydu.. Ben sadece bır kere yasadım kramp 20ye dogru, magnezyuma basladık sonrasında hıc olmadı..Kızlar günaydın, yine krampla uyandım. Napıcamı bilmiyorum bu kramp için ağrılı bir süreç korkuyorum artık uyanırken. 3.trimester hiç iyi başlamadı benim için. Doktoruma sorsam bir şey önerir mi bilemiyorum
Canım düzenli magnezyum kullanıyorum zaten maalesef etki etmiyor bunaOndan korkma genelde oluyor 3.trımester basında, baya acı verir bende de oldu sabahları uyanırken, magnezyum verir doktorun.
Şase kullandım ıshal yaptı bıraktım, magosit verdiler o bıraz daha iyi geldi kullanmıyorum fazla. İshal yapabiliyor bazen bilgin olsun eğer yaramazsa deıstırırsınız.
Marka ismi varmı Sohrab canım.Canım dün gördüm magnezyum paylasımını, magnezyumun sıtrat formunu kullanmalısın, hamılelıktekı kasılmalar ıcın en uygun olanı o.. Yoksa doktorlar oksıt formunu da cok yazıyor, kramplsrs etkısı yok mesela onun da. Senınkı galıba malat formuydu.. Ben sadece bır kere yasadım kramp 20ye dogru, magnezyuma basladık sonrasında hıc olmadı..
Sitratta var canım içinde. Bütün formlardan var gece gündüz olarak ayrılmış sadeceCanım dün gördüm magnezyum paylasımını, magnezyumun sıtrat formunu kullanmalısın, hamılelıktekı kasılmalar ıcın en uygun olanı o.. Yoksa doktorlar oksıt formunu da cok yazıyor, kramplsrs etkısı yok mesela onun da. Senınkı galıba malat formuydu.. Ben sadece bır kere yasadım kramp 20ye dogru, magnezyuma basladık sonrasında hıc olmadı..
Magnesium quatro kullanıyorum suan canımMarka ismi varmı Sohrab canım.
Ben bu ıkısını donusumlu olarak kullanıyorum, bı dene ıstersenSitratta var canım içinde. Bütün formlardan var gece gündüz olarak ayrılmış sadece
Tamam canım elimdeki bitsin bir de buna bakayım. Değiştiricem zaten, elimde sadece sitrat formu da var aslında ama iyi diye takılmıştım buna. Kramp girdi diye başladım iyiydi ama 3 gündür her gün krampla uyanmak korkutuyor, çare olmuyor artıkBen bu ıkısını donusumlu olarak kullanıyorum, bı dene ıstersen
Kuzum bence evham yapıyorsun kendin söylüyorsun yani boş yere kendini de bebisi de strese sokuyorsun kötü düşünme kotu olmasın. Erken doğum olması için hiç bir sebep yok ortada oyle dusun bol bol dua et ve tevekkül et Allah korusun olsa bile yaşam sınırını coktsn aştık hepimiz Allahin izniyle hayata sımsıkı tutunur bebislerimiz yazdığın bütün belirtiler yalanci doğum kasılmalari belirtileri ama sen stres yaptıkça sende daha çok oluyor olabilir. Gebe okuluna gidiyorum bu hamilelik doğum hepsi kafada biten psikolojik şeyler.bugünde erken Doğum korkusuna kaçtı uykularım
Kızlar ben ilk defa böyle evham yaptım ya
Okudukça belirtileri geriliyorum hepsi var bende
Son on gündür aşırı akıntım var Doğuma yakın rahim benek geçişi için kendini temizlermiş
Kasılmalarım bi kaç hafta önce başlamıştı benim
Önceden günde bir iki defa olurken biliyorsunuz öğlenden beri sık var bu hafta en yoğun yaşadığım gün oldu
Sık wc gaz sıkışması ishal de belirtiler arasında
Sık wc bugün çok oldu önceki günlerden daha çok
Gaz sıkışması var ishal yok
Ve adet ağrısı gibi ağırlar gelip gidiyor belime bacaklarıma da vuruyor
Bide son olarak
Bebek çok yavaş hareket ediyor normalde bu saatte gümbür gümbür olması Lazım akşam buraya en son yazdığımdan bu yana öyle aman aman hızlı güzel bir hareketlenmesi olmadı ...
Sabaha az kaldı ama bana sabah olmayacak galiba
Korkma korkma bebek buyume atagındadır, o yuzden hızla tuketıyor depolarınıTamam canım elimdeki bitsin bir de buna bakayım. Değiştiricem zaten, elimde sadece sitrat formu da var aslında ama iyi diye takılmıştım buna. Kramp girdi diye başladım iyiydi ama 3 gündür her gün krampla uyanmak korkutuyor, çare olmuyor artık
İnşallah yanlış alarmdir kontrolden çıkınca mutlaka yaz bizebugünde erken Doğum korkusuna kaçtı uykularım
Son on gündür aşırı akıntım var Doğuma yakın rahim benek geçişi için kendini temizlermiş
Önceden günde bir iki defa olurken biliyorsunuz öğlenden beri sık var bu hafta en yoğun yaşadığım gün oldu
Bide son olarak
Bebek çok yavaş hareket ediyor normalde bu saatte gümbür gümbür olması Lazım akşam buraya en son yazdığımdan bu yana öyle aman aman hızlı güzel bir hareketlenmesi olmadı ...
Sabah sabah kahkaha attım Allah seni yaaaBenimki tekmelemedi yanıma bir tane kadın geldi kadın sürekli basıyor tuşa bu sefer ben gerildim bu niye tekmelemiyor diye nst de dönülmezmis hareket edilmezmis ben de hareket etsin diye sola yattım basınç olmuş sancı 120 ye vurmuş nst de ebe diyor ki döndüğünü görmesem doğuyorsun sanırdım niye öyle bir şey yaptın
Evet bizim de var hastane kendi hazırlıyor.Biz hastane kendi süslüyor seninki de süslüyordur belki
Kuzum bence evham yapıyorsun kendin söylüyorsun yani boş yere kendini de bebisi de strese sokuyorsun kötü düşünme kotu olmasın. Erken doğum olması için hiç bir sebep yok ortada oyle dusun bol bol dua et ve tevekkül et Allah korusun olsa bile yaşam sınırını coktsn aştık hepimiz Allahin izniyle hayata sımsıkı tutunur bebislerimiz yazdığın bütün belirtiler yalanci doğum kasılmalari belirtileri ama sen stres yaptıkça sende daha çok oluyor olabilir. Gebe okuluna gidiyorum bu hamilelik doğum hepsi kafada biten psikolojik şeyler.
Bebisin az hareket etmesjnin nedeni de yeri daraldığı için içindir saatte 10 hareket sayiyorsan hiç birsey olmaz Allahin izniyle
Günaydın kızlar gece zorda olsa uyudum ara ara uyandığımda yokladım kendimi birşey Yoktu bebeğin hareketleri bi önceki güne göre çok az asıl endişem zaten o yüzden hani kasılma yokken taklalar atsa oj diyeceğim gecenin yarısı meyve yedim çikolata yedim hareketlensin diye azıcık oynadı az öncede birşey attım ağzıma bekliyorum hareket bakalımİnşallah yanlış alarmdir kontrolden çıkınca mutlaka yaz bize
Aldın mı randevu ne yaptın son durumun ne?bugünde erken Doğum korkusuna kaçtı uykularım
Bide son olarak
Benim magnezyum ilacımı değiştirip su da eriyen formundan hap formuna geçti.Kızlar günaydın, yine krampla uyandım. Napıcamı bilmiyorum bu kramp için ağrılı bir süreç korkuyorum artık uyanırken. 3.trimester hiç iyi başlamadı benim için. Doktoruma sorsam bir şey önerir mi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?