2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Aldın mı randevu ne yaptın son durumun ne?

Benim magnezyum ilacımı değiştirip su da eriyen formundan hap formuna geçti.
sabah aksam iki doza çıkardı rahatladım.
Aslında ben de öyle yaptım canım. 1 ay suda eriyen kullanıp hap formuna geçtim. Sanırım magnezyum da bir yere kadar fayda ediyor bu kramplarda. Ama yine de kullanmaya devam edicem değiştirerek

Günaydınn. Bana izin vermiyor bebek ayağa kalktığım an tansiyonum çıkıyor nabzım yükseliyor kasılıyorum çok adım atacak halim olmuyor. Yol yürümek ne mümkün. Sen de kendine güvenirsen eşini ikna edersen bak bakalım duruma senin de epey olmuş yatalı. Kaç haftalık bebek ikiz miydi senin?

Ben de zaten isyan etmek istemiyorum herkesin dayanma gücü farklı demek ki, ama işte ben de insanım bi yerde diyorum. Aynen öyle ya sabır çekiyorum ben de. Bugün de bitti diye diye sayıyorum. Bitecek ama inşallah hayırlısıyla

Domates salatalık ve bilimum her türlü salata malzemesi den tiksindim. Yemiyorum artık yoğurt da öyle ama onu yememezlik edemiyorum. İçine bazen 1 diş sarımsak rendeleyince yemesi kolay oluyor ben seviyorum ya da ondandır.

Kızlar lcw dan emzirme atleti alan var mı?
Ben aldim canim kapli olanlardan. Benim gogusler cok buyudugu icin bedeni pek olmadi bana, rahat degil. Gogsu tam oturdu, altina lastik yapmislar orasi bol oldu bi tuhaf yani. E bebekten aldigim kapsiz olanlar daha rahat oldu

Ben ilk kızımı orda doğurdum hastane süper gerçekten ama bu sefer fiyat sorduğumda daha hamileliğimin başında hemde sadece doğuma 40 bin isteyincr benimde limitim 13 bin olunca muayeneye bile gidemedim. Ama herşeyinden çok çok memnun kalmıştım.

Aldın mı randevu ne yaptın son durumun ne
Kendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
Ablamın doktorunu aradım hemen gel gecikme evhamı olmaz bunun dedi ablamı bekliyorum şimdi
Yarım saat içinde üç kere daha kasıldım az önce sertlik tam geçmiyor ağrı yok ama bebekte de hareket yok

Canim telas yapma. Bebegin hizli buyudugu zamanlarda benim de kasilmam cok oluyor ve bebek hareketleri de azaliyor. Insallah senin de oyledir. Ki sanciysa bile hemen mudahale ederler

inşallah Allah korkutuguna ugratmasin

inşallah evhamdır kontrole gidebildin mi ne yaptın canım

Kızlar lcw dan emzirme atleti alan var mı?
Ben trendyoldan hılarty dıye bı marka aldım, 2 emzırme atletı, 1 emzırme sutyeni.. Fıyatı cok makul
Bı tane de oncekı gebelıkten kalma pentının emzırme sutyenı var, daha da almam, ıhtuac olursa sonra belkı

ne kadar sinir bozucu. İnşallah ciddi bir şey değildir ama ya öyleyse? Yoğunum diye kabul etmemek ne demek ya

Şaka mı ya, ne demek yogun, otekıler cok mu acilmiş, yapacağı muayene 5 dk.. Bence ablanın doktoru ıle devam et bundan sonra da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…