- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.681
Aslında ben de öyle yaptım canım. 1 ay suda eriyen kullanıp hap formuna geçtim. Sanırım magnezyum da bir yere kadar fayda ediyor bu kramplarda. Ama yine de kullanmaya devam edicem değiştirerekAldın mı randevu ne yaptın son durumun ne?
Benim magnezyum ilacımı değiştirip su da eriyen formundan hap formuna geçti.
sabah aksam iki doza çıkardı rahatladım.
Günaydınn. Bana izin vermiyor bebek ayağa kalktığım an tansiyonum çıkıyor nabzım yükseliyor kasılıyorum çok adım atacak halim olmuyor. Yol yürümek ne mümkün. Sen de kendine güvenirsen eşini ikna edersen bak bakalım durumaAyni durumdayiz canim. 9 hafta olacak, kontrol disinda evden cikmadim. Yatak, Salonda yaptigim yatak ve wc arasinda geciyor gunum. Aslinda doktor buyuk riski atlattigimizi soyluyor 2 haftadir ama esim tepemde hala. Gecen gun yalvardim 3 blok otedeki A101 e gidip bebek esyalarina bakayim diye, salmadi
Haftaya cumartesi esimin yigeninin nisani var, sabahi da doktor kontrolu var. Doktordan izin almak ve sandalyeden kalkmamak sartiyla gitmeye ikna etmistim. Ama 3 gun once benim de sık kasilmam olunca gitmeyelim dedi direk. Bakalim yine de sansimi deneyecegim haftaya
Ben de zaten isyan etmek istemiyorum herkesin dayanma gücü farklı demek ki, ama işte ben de insanım bi yerde diyorum. Aynen öyle ya sabır çekiyorum ben de. Bugün de bitti diye diye sayıyorum. Bitecek ama inşallah hayırlısıylaKız senin iyiymiş ben bugün itibariyle tam 8.5 haftadır yatıyorumdeli çıkmama çok çok az kaldı ama bebekler şuan gelirse daha çok erken diye isyan bile edemiyorum Allahım sen dayanma gücü ver deyip ya sabır çekiyorum
Çok teşekkür ederimSen gercekten emekle sabirla ilmek ilmek oruyosun balim hamileligini. Ama cok az kaldi azicik daha sabir
Ben de bunu kullaniyorum yillardir canim. Cogu lekeyi cikariyor. Hem de temiz icerikliBunu kullanan var mı deneyen ya da bu markayı¿ arkadasım bunu kullanıyormus da
Domates salatalık ve bilimum her türlü salata malzemesi den tiksindim. Yemiyorum artık yoğurt da öyle ama onu yememezlik edemiyorum. İçine bazen 1 diş sarımsak rendeleyince yemesi kolay oluyor ben seviyorum ya da ondandır.Diyet yapan arkadaşlarım bana bir akıl verin yemek yemekten midem bulanıyor artık hiç aç değilim zorla yiyorum bugün akşam salata yemesem bir şey olur mu ya? Benim diyetisyenim üstüne basa basa ne eksik ne fazla yiceksin diyorSalata eksikliği çok bir şeyi etkiler mi?
Ben aldim canim kapli olanlardan. Benim gogusler cok buyudugu icin bedeni pek olmadi bana, rahat degil. Gogsu tam oturdu, altina lastik yapmislar orasi bol oldu bi tuhaf yani. E bebekten aldigim kapsiz olanlar daha rahat olduKızlar lcw dan emzirme atleti alan var mı?
İncia aldım benKizlar bebek şampuanı ne marka aldınız ben kızımda Dalin kulanmiştim icerini bilmiyorum ama annemde bize kulanmis diye kulandim bunda dalının kokusunu sevmedim ya ne önerirsiniz
Ben ilk kızımı orda doğurdum hastane süper gerçekten ama bu sefer fiyat sorduğumda daha hamileliğimin başında hemde sadece doğuma 40 bin isteyincr benimde limitim 13 bin olunca muayeneye bile gidemedim. Ama herşeyinden çok çok memnun kalmıştım.ilk yazdıklarınız okuyayım . Sonra yazacağımı yazayım dedim de bitecek gibi değil :)
Kızlar dün eşimle hisar internationalın doğum emzirme gebelik süreçleri adlı bir konferansına katıldım. Öncelikle çok memnun kaldık özellikle kadın doğum doktoru ve hemşirenin anlattıklarına
hastane anne bebek dostu hastanesi öncelikle onu belirtiyim normal doğum yanlısı bir doktor eğitimi verdi (gebelik süreçleri için )
5dk da1 sancıların girmesi durumunda gerçek sancılar başlıyor demekmiş
Suyun geldikten sonra 24saat içinde doğum olmalı imiş.
Eldiven kullanımını önermiyorlar tırnaklı doğdukları için yenidoğum sonrası kullanılabilir ama eldiven yerine çorap daha iyi oluyormuş
emzirme için meme ucunun olmasına gerek yok dediler bir de emzirirken yuvarlağın tamamı bebiş ağzına girecek meme ucu bebişin damağına gelmeliymiş . Bebek emme duygusunu damaktan alıyormuş. Doktorlar da oyüzden serçe parmağını damağa dokundurmuş kontrollerde.
Konferans sonunda çekiliş yaptılar ebebek hediyeleri verdiler
Bir de herkese eşantiyon verdiler
premium çare bebek bezi
Mustela pişik kremi
göğüs ucu kremi
Bestlak süt getirici damla
Arabada bebek var sticker
Mama önlüğü mü gaz önleyici bele takılan şey mi anlamadım onu verdiler
3 tane de emzirme. Beslenme ile ilgili kitapçık verdiler .
Merhaba Link verir misin aldığın yerinBen owli uyku gurusu aldım 0-36 ay kullanılıyor farklı biçimlerde kundak olarak başlayıp sonra kolları çıkararak devam ediliyor
Kendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendiAldın mı randevu ne yaptın son durumun ne
Canim telas yapma. Bebegin hizli buyudugu zamanlarda benim de kasilmam cok oluyor ve bebek hareketleri de azaliyor. Insallah senin de oyledir. Ki sanciysa bile hemen mudahale ederlerKendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
Ablamın doktorunu aradım hemen gel gecikme evhamı olmaz bunun dedi ablamı bekliyorum şimdi
Yarım saat içinde üç kere daha kasıldım az önce sertlik tam geçmiyor ağrı yok ama bebekte de hareket yok
Tecrübesizlik
inşallah Allah korkutuguna ugratmasinKendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
Ablamın doktorunu aradım hemen gel gecikme evhamı olmaz bunun dedi ablamı bekliyorum şimdi
Yarım saat içinde üç kere daha kasıldım az önce sertlik tam geçmiyor ağrı yok ama bebekte de hareket yok
inşallah evhamdırbugünde erken Doğum korkusuna kaçtı uykularım
Kızlar ben ilk defa böyle evham yaptım ya
Okudukça belirtileri geriliyorum hepsi var bende
Son on gündür aşırı akıntım var Doğuma yakın rahim benek geçişi için kendini temizlermiş
Kasılmalarım bi kaç hafta önce başlamıştı benim
Önceden günde bir iki defa olurken biliyorsunuz öğlenden beri sık var bu hafta en yoğun yaşadığım gün oldu
Sık wc gaz sıkışması ishal de belirtiler arasında
Sık wc bugün çok oldu önceki günlerden daha çok
Gaz sıkışması var ishal yok
Ve adet ağrısı gibi ağırlar gelip gidiyor belime bacaklarıma da vuruyor
Bide son olarak
Bebek çok yavaş hareket ediyor normalde bu saatte gümbür gümbür olması Lazım akşam buraya en son yazdığımdan bu yana öyle aman aman hızlı güzel bir hareketlenmesi olmadı ...
Sabaha az kaldı ama bana sabah olmayacak galiba
Ben trendyoldan hılarty dıye bı marka aldım, 2 emzırme atletı, 1 emzırme sutyeni.. Fıyatı cok makulKızlar lcw dan emzirme atleti alan var mı?
ne kadar sinir bozucu. İnşallah ciddi bir şey değildir ama ya öyleyse? Yoğunum diye kabul etmemek ne demek yaKendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
Şaka mı ya, ne demek yogun, otekıler cok mu acilmiş, yapacağı muayene 5 dk.. Bence ablanın doktoru ıle devam et bundan sonra da..Kendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?