- 3 Haziran 2022
- 2.120
- 5.029
- 78
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.701
nagihan kaya'da ben ağrıyla hastaneye direk gittiğimde almadı çok yoğunmuşŞaka mı ya, ne demek yogun, otekıler cok mu acilmiş, yapacağı muayene 5 dk.. Bence ablanın doktoru ıle devam et bundan sonra da..
Bi bakayım canımBen trendyoldan hılarty dıye bı marka aldım, 2 emzırme atletı, 1 emzırme sutyeni.. Fıyatı cok makul
Bı tane de oncekı gebelıkten kalma pentının emzırme sutyenı var, daha da almam, ıhtuac olursa sonra belkı
Boyle doktorlara denk gelmeli herkesnagihan kaya'da ben ağrıyla hastaneye direk gittiğimde almadı çok yoğunmuşo sırada şansıma özlem kesiktaş aydın nöbetçiydi ona muayene oldum aşırı iyi bir doktor. o kadar detaylı bilgilendiriyor o kadar güzel ilgileniyor ki anlatamam. gripte olsam ilgileniyor yönlendiriyor ağrımda olsa.
Canım bedenine nasıl karar verdin? En küçük 80 den başlıyorBen trendyoldan hılarty dıye bı marka aldım, 2 emzırme atletı, 1 emzırme sutyeni.. Fıyatı cok makul
Bı tane de oncekı gebelıkten kalma pentının emzırme sutyenı var, daha da almam, ıhtuac olursa sonra belkı
Böyle bir şey hiç sormadım ama gelir heraldeÖzel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
istanbulBoyle doktorlara denk gelmeli herkes
Sen hangı sehırdeydın canım
Valla ben en buyuk bedenı aldım, ancak olduCanım bedenine nasıl karar verdin? En küçük 80 den başlıyor
Benım doktorum gıdıyor, ınstgram paylasımlarından goruyorum, gece 3te 4 te de olsa gıdıyorÖzel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
ben şok saadet hanım acil bir durum olduğunda bizi almıyor yani.Şuan çok gıcık oldum bu durumaKendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
Ablamın doktorunu aradım hemen gel gecikme evhamı olmaz bunun dedi ablamı bekliyorum şimdi
Yarım saat içinde üç kere daha kasıldım az önce sertlik tam geçmiyor ağrı yok ama bebekte de hareket yok
Karar vermek çok zor bedeneValla ben en buyuk bedenı aldım, ancak oldu90 kullanıyordum, 100b aldım.. Gogus kısmından deıl de sırt kısmından cok genıslemısımm, en kotu uzayıcı kullanırım dedım
Aslında deneyıp almak en saglıklısı ama ıste, dısarı cıkamıyorum pekKarar vermek çok zor bedene
ne kadar sinir bozucu. İnşallah ciddi bir şey değildir ama ya öyleyse? Yoğunum diye kabul etmemek ne demek ya
Şaka mı ya, ne demek yogun, otekıler cok mu acilmiş, yapacağı muayene 5 dk.. Bence ablanın doktoru ıle devam et bundan sonra da..
ben şok saadet hanım acil bir durum olduğunda bizi almıyor yani.Şuan çok gıcık oldum bu duruma
Hepinize toplu cevap vereyim az sonra çıkıyorum evden gidince hemen alacak doktor beni zaten bundan sonra Merve Barbaros a gideceğim Pendik bölge hastanesindeS Seray94 ins Allah'ın izniyle bişi cikmicak dün bnm bebeklerde çok hareketliydim ondan mi bilmiyorum hiç doğru düzgün hareket etmedi. Bide bnde bütün gece huzursuzum uyuyamadım sabah iki saat eşim işe gittikten sonra ağrılarda hep gelip gidiyor ins yalancı kasilmalardir. Bu retro mu nedir o kdr etkilediki bni etkisi bile olabilir
Güzel haberlerini bekliyoruz canımHepinize toplu cevap vereyim az sonra çıkıyorum evden gidince hemen alacak doktor beni zaten bundan sonra Merve Barbaros a gideceğim Pendik bölge hastanesinde
İlk oğlumu sekizinci aya kadar ablamında iki hamileliğinin takibini yapmıştı aradım öyle güzel konuştu ki sanki can ciğeriz
Çıkınca haber vereceğim size allah razı olsun sizden
Saadet hanıma gelince ben böyle birşey görmedim duymadım iyiliği bu kadarmış demek ki Doğum da bile ilgilenmeyecek demek ki acil gidince asla gitmem bi daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?