2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Şaka mı ya, ne demek yogun, otekıler cok mu acilmiş, yapacağı muayene 5 dk.. Bence ablanın doktoru ıle devam et bundan sonra da..
nagihan kaya'da ben ağrıyla hastaneye direk gittiğimde almadı çok yoğunmuş o sırada şansıma özlem kesiktaş aydın nöbetçiydi ona muayene oldum aşırı iyi bir doktor. o kadar detaylı bilgilendiriyor o kadar güzel ilgileniyor ki anlatamam. gripte olsam ilgileniyor yönlendiriyor ağrımda olsa.

Buraya girdikçe biran önce şu hastane çantasını tamamlayıp kapatmamız gerektiğini düşünüyorum tek eksik emzirme sütyeni ve atleti kaldı onlardan sonra yıkayıp ütüleyip hazırlayıp kenara koyacam valizi.
Emzirme sütyeni ve atleti ne tercih ettiniz? suweninkini gidip bakabildim sadece.birde kaplı emzirme atletleri var o daha mantığıma yattı tek çamaşır bidaha sütyen derdi yok tercih eden oldu mu acaba

Bi bakayım canım

Özel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?

Boyle doktorlara denk gelmeli herkes
Sen hangı sehırdeydın canım

Canım bedenine nasıl karar verdin? En küçük 80 den başlıyor

ben şok saadet hanım acil bir durum olduğunda bizi almıyor yani.Şuan çok gıcık oldum bu duruma

S Seray94 ins Allah'ın izniyle bişi cikmicak dün bnm bebeklerde çok hareketliydim ondan mi bilmiyorum hiç doğru düzgün hareket etmedi. Bide bnde bütün gece huzursuzum uyuyamadım sabah iki saat eşim işe gittikten sonra ağrılarda hep gelip gidiyor ins yalancı kasilmalardir. Bu retro mu nedir o kdr etkilediki bni etkisi bile olabilir

30. haftaya girdim bugün ve çokk ağırdan aldığımı hissettim.
Dün bir nişana gittim , bu sefer oturmam için yer verdiler :)
Ama hamile olduğumu yine anlamdılar sohbet esnasında 7. ayımda olduğumu duyunca şok yaşadı teyzelerin hepsi.
Hepsi genelde 32. haftaya bırakmadın dimi herşeyin hazır mı dedi. (1-2 haftaya hastane çantası eksiklerimi tamamlayıp bebiş kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım.)
5,5 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım gerçeğini yüksek sesle söyleyince tutuştum ufaktan daha doğrusu
Kendime acil ekim ayı eylem planı hazırladım. İnş plandığım gibi hızlıca toparlayabilirim eksikleri

ACİL EKİM AYI PLANI

*** Boya için renk ve duvar tipi kararlaştırılacak
*** Kapı İsimliği Tercih Edilecek
*** Bebek Arabası Alınacak
*** Puset Örtüsü Sipariş Edilecek
*** Bebek Küveti
*** Puset Örtüsü Sipariş Edilcek
*** Bebek Odası Halısı
*** Raf İçi Düzenleyici Kutular/ Organizerler
*** Bebek Askılığı (20 adet min.)
*** Bebek Yatak Korucuyu Alez
*** Bebek Eksik Kıyafetleri
*** Bebek Odası Dekor / Anı Dekor( Haftalık- Duvar süsü)

*** Hastane Çantası İçin Eksikler Alınacak
*** Hastane Çıkışı İçin bebek kıyafeti seçilecek ( İsimli)
*** Lohusa Kilot-Lohusa Sütyen-Emzirme Önlüğü-Depend-Gecelik
*** Depend - Hastane için Gecelik
*** Göğüs Ucu Kremi
*** Bebek Kremi- Bebek Losyonu
*** Göğüs Kalkanı
*** Süt Saklama Poşeti

*** Hastane Odası Stand ve Balonları Alınacak
*** Bebek Çikolatası Ayarlanacak ( Tasarım Yapılacak-Baskı)
*** 30 Adet Hediyelik Ayarlanacak

ne kadar sinir bozucu. İnşallah ciddi bir şey değildir ama ya öyleyse? Yoğunum diye kabul etmemek ne demek ya

Şaka mı ya, ne demek yogun, otekıler cok mu acilmiş, yapacağı muayene 5 dk.. Bence ablanın doktoru ıle devam et bundan sonra da..

S Seray94 balım vardın mı hastaneye?
Seni merak ettim.
Geldi mi ablan?

ben şok saadet hanım acil bir durum olduğunda bizi almıyor yani.Şuan çok gıcık oldum bu duruma

Hepinize toplu cevap vereyim az sonra çıkıyorum evden gidince hemen alacak doktor beni zaten bundan sonra Merve Barbaros a gideceğim Pendik bölge hastanesinde
İlk oğlumu sekizinci aya kadar ablamında iki hamileliğinin takibini yapmıştı aradım öyle güzel konuştu ki sanki can ciğeriz
Çıkınca haber vereceğim size allah razı olsun sizden
Saadet hanıma gelince ben böyle birşey görmedim duymadım iyiliği bu kadarmış demek ki Doğum da bile ilgilenmeyecek demek ki acil gidince asla gitmem bi daha

Güzel haberlerini bekliyoruz canım bencede o doktora gitme bir daha Allah korusun daha ciddi bir şey olsa doğum başlasa Kadın sana müsait değilim diyecek resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…