- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.721
Geliyormuş canım hatta cumartesi doğum yaptın pazar da doktorun gelip taburcu ediyormusÖzel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
Bu kadın digumcularin bazıları bebeklerin can taşıdığını unutuyor sanırımHepinize toplu cevap vereyim az sonra çıkıyorum evden gidince hemen alacak doktor beni zaten bundan sonra Merve Barbaros a gideceğim Pendik bölge hastanesinde
İlk oğlumu sekizinci aya kadar ablamında iki hamileliğinin takibini yapmıştı aradım öyle güzel konuştu ki sanki can ciğeriz
Çıkınca haber vereceğim size allah razı olsun sizden
Saadet hanıma gelince ben böyle birşey görmedim duymadım iyiliği bu kadarmış demek ki Doğum da bile ilgilenmeyecek demek ki acil gidince asla gitmem bi daha
Depend 1 2 gün kullanılıyormus sonrasında baby me lohusa pedi varmış çok ovdüler çok rahat hissetmiyorsun vb diye fiyatında da baktım 50 tlydi baya da uygundu dependden sonrası için ne almayı düşünüyorsun30. haftaya girdim bugün ve çokk ağırdan aldığımı hissettim.
Dün bir nişana gittim , bu sefer oturmam için yer verdiler :)
Ama hamile olduğumu yine anlamdılar sohbet esnasında 7. ayımda olduğumu duyunca şok yaşadı teyzelerin hepsi.
Hepsi genelde 32. haftaya bırakmadın dimi herşeyin hazır mı dedi. (1-2 haftaya hastane çantası eksiklerimi tamamlayıp bebiş kıyafetlerini yıkamaya başlayacağım.)
5,5 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım gerçeğini yüksek sesle söyleyince tutuştum ufaktan daha doğrusu
Kendime acil ekim ayı eylem planı hazırladım. İnş plandığım gibi hızlıca toparlayabilirim eksikleri
ACİL EKİM AYI PLANI
*** Boya için renk ve duvar tipi kararlaştırılacak
*** Kapı İsimliği Tercih Edilecek
*** Bebek Arabası Alınacak
*** Puset Örtüsü Sipariş Edilecek
*** Bebek Küveti
*** Puset Örtüsü Sipariş Edilcek
*** Bebek Odası Halısı
*** Raf İçi Düzenleyici Kutular/ Organizerler
*** Bebek Askılığı (20 adet min.)
*** Bebek Yatak Korucuyu Alez
*** Bebek Eksik Kıyafetleri
*** Bebek Odası Dekor / Anı Dekor( Haftalık- Duvar süsü)
*** Hastane Çantası İçin Eksikler Alınacak
*** Hastane Çıkışı İçin bebek kıyafeti seçilecek ( İsimli)
*** Lohusa Kilot-Lohusa Sütyen-Emzirme Önlüğü-Depend-Gecelik
*** Depend - Hastane için Gecelik
*** Göğüs Ucu Kremi
*** Bebek Kremi- Bebek Losyonu
*** Göğüs Kalkanı
*** Süt Saklama Poşeti
*** Hastane Odası Stand ve Balonları Alınacak
*** Bebek Çikolatası Ayarlanacak ( Tasarım Yapılacak-Baskı)
*** 30 Adet Hediyelik Ayarlanacak
Ben de 3 tane emzirme sütyeni almıştım kuzenim süt akıyor değiştirmen gerekecek yoksa ekşi ekşi kokuyor demişti 3 tane daha aldim bugün 60 TLydiBen trendyoldan hılarty dıye bı marka aldım, 2 emzırme atletı, 1 emzırme sutyeni.. Fıyatı cok makul
Bı tane de oncekı gebelıkten kalma pentının emzırme sutyenı var, daha da almam, ıhtuac olursa sonra belkı
Tahmin ediyorum canım bazen eşimi arayıp bir ton ağlıyorum sıkıldım diye o ağlama beni 1 hafta götürüyorBen de zaten isyan etmek istemiyorum herkesin dayanma gücü farklı demek ki, ama işte ben de insanım bi yerde diyorum. Aynen öyle ya sabır çekiyorum ben de. Bugün de bitti diye diye sayıyorum. Bitecek ama inşallah hayırlısıyla
Sen nerden aldın canımBen de 3 tane emzirme sütyeni almıştım kuzenim süt akıyor değiştirmen gerekecek yoksa ekşi ekşi kokuyor demişti 3 tane daha aldim bugün 60 TLydi
Canım stres yapma sancıdan kaynaklı bebek çok hareket etmiyordur. Çünkü benim sancı olayım çıktı çıkalı bebekler eskisi gibi hareket etmiyor ama ultrasonda hiç bir problem yok. Sakın bide onun için stres yapma yani. Ki sancın çıksa bile verdikleri serum ve fitil anında kesiyor. Çok şükür artık herşeyin bir çözümü varKendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
Ablamın doktorunu aradım hemen gel gecikme evhamı olmaz bunun dedi ablamı bekliyorum şimdi
Yarım saat içinde üç kere daha kasıldım az önce sertlik tam geçmiyor ağrı yok ama bebekte de hareket yok
Kom aldım ben kumaşı güzel rahatBuraya girdikçe biran önce şu hastane çantasını tamamlayıp kapatmamız gerektiğini düşünüyorum tek eksik emzirme sütyeni ve atleti kaldı onlardan sonra yıkayıp ütüleyip hazırlayıp kenara koyacam valizi.
Emzirme sütyeni ve atleti ne tercih ettiniz? suweninkini gidip bakabildim sadece.birde kaplı emzirme atletleri var o daha mantığıma yattı tek çamaşır bidaha sütyen derdi yok tercih eden oldu mu acaba
benimki geliyoÖzel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
Bebeğim Eminönü’nde tanesi 4-6₺ arası değişiyo şişenin ordan bakabiliyorsan bak internette biraz daha pahalıya geliyo. Kuru çiçek hasır ip falan da daha uygun. Ben bitek etiketi internetten bastırdım o da daha gelmedi. Şunun malzemelerini aldım yapıştırdım. Çikolatası kaldı bitek kabı süsleri 420 ye falan geldi işte.
Ultra gece pedim vardı battal boy. Adet olucam sanarak almıştım 7 ay önce belki onu kullanıırm lohusa pedi olarak. Normal gece pedlerinden farklımıdır yapısı acabaDepend 1 2 gün kullanılıyormus sonrasında baby me lohusa pedi varmış çok ovdüler çok rahat hissetmiyorsun vb diye fiyatında da baktım 50 tlydi baya da uygundu dependden sonrası için ne almayı düşünüyorsun
6 taneBen de 3 tane emzirme sütyeni almıştım kuzenim süt akıyor değiştirmen gerekecek yoksa ekşi ekşi kokuyor demişti 3 tane daha aldim bugün 60 TLydi
Himm iyi bari ne alixam sorunsalından biktim ben artikBen de bunu kullaniyorum yillardir canim. Cogu lekeyi cikariyor. Hem de temiz icerikli
Geliyolar tatlim. Pazar da geliyor para cokomelÖzel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
Ay inşallah hiçbir şeyiniz yoktur da sağsalim güzel haberlerle dönersiniz evinizeKendi doktorum Saadet Ünsal kabul etmedi şaka gibi yoğunmuş hanım efendi
Ablamın doktorunu aradım hemen gel gecikme evhamı olmaz bunun dedi ablamı bekliyorum şimdi
Yarım saat içinde üç kere daha kasıldım az önce sertlik tam geçmiyor ağrı yok ama bebekte de hareket yok
Ben de 3 yeter kafasindaydim6 tanebenım baya az o zaman.
Ben de bilmiyorum ki ben de gece pedi var aynı işlevdeyse almaya gerek yokUltra gece pedim vardı battal boy. Adet olucam sanarak almıştım 7 ay önce belki onu kullanıırm lohusa pedi olarak. Normal gece pedlerinden farklımıdır yapısı acaba
baby mom Lohusa Pedi Büyük Boy 10 Adet - ebebek sanki normal ped gibi duruyorUltra gece pedim vardı battal boy. Adet olucam sanarak almıştım 7 ay önce belki onu kullanıırm lohusa pedi olarak. Normal gece pedlerinden farklımıdır yapısı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?