2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu kadın digumcularin bazıları bebeklerin can taşıdığını unutuyor sanırım

Depend 1 2 gün kullanılıyormus sonrasında baby me lohusa pedi varmış çok ovdüler çok rahat hissetmiyorsun vb diye fiyatında da baktım 50 tlydi baya da uygundu dependden sonrası için ne almayı düşünüyorsun

Ben de 3 tane emzirme sütyeni almıştım kuzenim süt akıyor değiştirmen gerekecek yoksa ekşi ekşi kokuyor demişti 3 tane daha aldim bugün 60 TLydi

Tahmin ediyorum canım bazen eşimi arayıp bir ton ağlıyorum sıkıldım diye o ağlama beni 1 hafta götürüyor sonra kaldığımız yerden devam napalım askerdekiler bizim kadar şafak saymıyordur. Bi yandan doğsunlar istiyorum bencilce düşünüyorum sonra küvezde çok kalırlar fikri felan aklıma gelince bu seferde bencilliğime kızıyorum. Ay bi 35. Haftaları görseydik

Canım stres yapma sancıdan kaynaklı bebek çok hareket etmiyordur. Çünkü benim sancı olayım çıktı çıkalı bebekler eskisi gibi hareket etmiyor ama ultrasonda hiç bir problem yok. Sakın bide onun için stres yapma yani. Ki sancın çıksa bile verdikleri serum ve fitil anında kesiyor. Çok şükür artık herşeyin bir çözümü var

Kom aldım ben kumaşı güzel rahat
Özel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
benimki geliyo

Z Zecmel beni de etiketle alıesan :) gerçi takip ediyorum buraya bıraksan yeterli /)
Bebeğim Eminönü’nde tanesi 4-6₺ arası değişiyo şişenin ordan bakabiliyorsan bak internette biraz daha pahalıya geliyo. Kuru çiçek hasır ip falan da daha uygun. Ben bitek etiketi internetten bastırdım o da daha gelmedi. Şunun malzemelerini aldım yapıştırdım. Çikolatası kaldı bitek kabı süsleri 420 ye falan geldi işte.

Eklentiler

• IMG_4071.webp
    33 KB · Görüntüleme: 37
Ultra gece pedim vardı battal boy. Adet olucam sanarak almıştım 7 ay önce belki onu kullanıırm lohusa pedi olarak. Normal gece pedlerinden farklımıdır yapısı acaba

Benım yenı dogum yapan arkadasım da dependd + hasta bezi tavsıye ettı.. Lohusa pedi dedıgınız hastanede verılen kalın pedlerden mı acaba?

Ay inşallah hiçbir şeyiniz yoktur da sağsalim güzel haberlerle dönersiniz evinize

Ultra gece pedim vardı battal boy. Adet olucam sanarak almıştım 7 ay önce belki onu kullanıırm lohusa pedi olarak. Normal gece pedlerinden farklımıdır yapısı acaba
Ben de bilmiyorum ki ben de gece pedi var aynı işlevdeyse almaya gerek yok

S Seray94 canım şimdi okudum geçmiş oksun inşallah yalancı kasılma falandır. Dikkat et kendine. Saadet hocaya da sinir oldum. Reklamları yaparken boy boy ama acil durumda bakmamak ne demek. Bize de haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…