- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.208
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.741
baby mom Lohusa Pedi Büyük Boy 10 Adet - ebebek bunu tavsiye ettiler deBenım yenı dogum yapan arkadasım da dependd + hasta bezi tavsıye ettı.. Lohusa pedi dedıgınız hastanede verılen kalın pedlerden mı acaba?
Normal pedden farkı yok sadece biraz daha kalın o kadar bende depend ve bundan aldım ilk doğumda hastanede depend eve geldikten sonra normal gece olan pedlerden kullanmıştımbaby mom Lohusa Pedi Büyük Boy 10 Adet - ebebek sanki normal ped gibi duruyor
Bu idrarı da tutuyormus kaçırma vb durumlarda almayı onluyormusNormal pedden farkı yok sadece biraz daha kalın o kadar bende depend ve bundan aldım ilk doğumda hastanede depend eve geldikten sonra normal gece olan pedlerden kullanmıştım
mustelayı hb den almıştım satıcı happycenterTeşekur ederim canım bende öyle yapiyim ya mustela ve incia yi hangi sitelerden aldin ebebekten mi ?
İndirdim canım bu gün biraz bakım dedim leke çıkarıcı aliyim diye 70 TL ama trend yolda aynısı 200bende bı dediğin gibi yapıyim perimimum üyeliğim yok ama benim olmazsa üye olucam güzel birşey vala
O sehpa olayını ben de kendime yapıyorumçok güzel işe yarıyor o konuda
Ay çok teşekur ederim canım ben sıvı olanı gördüm 1500 ml ondan Alicam dedim o tozdan ve spreyden de alım kizmda da kulanirim ya çok tesekur ederim bok lekleri haytimda çok ta hepsini cikramak için hepsinden alsam yeridirbitmek bilmeyen temizlik ve leke temizlik bitserse o zaman bilcem dünyanın sonudur
Yok demem çünkü senin ne şartlarda yemek yediğini /yiyemediğini biliyorum.171
Ya zayıflıktan yüzüm düştü
Kollarım çocuk kolu gibi inceldi. Bileğim filan incecik. Bacaklarım inceldi
Sevin deme zayıfladım diye hamile olup yiyememek de mutlu etmiyor
Sigorta şirketi anlaşmasına göre değişiyor sanırım. Bana cumartesi 22bin dedi 5bin tl çocuk için ayrı alıyorlarmış. Ama bebiş doğunca poliçeye ekleyeceğimiz için onun da parasını alabiliyormuşuzBen ilk kızımı orda doğurdum hastane süper gerçekten ama bu sefer fiyat sorduğumda daha hamileliğimin başında hemde sadece doğuma 40 bin isteyincr benimde limitim 13 bin olunca muayeneye bile gidemedim. Ama herşeyinden çok çok memnun kalmıştım.
Aynen oğlumda da öyle oldu.Yok demem çünkü senin ne şartlarda yemek yediğini /yiyemediğini biliyorum.
Allah’ın izniyle bebiş bi doğsun da sanırım seni ozaman görücez, biz vermeye çalışırken . Sen aklında kalıp yiyemediğin ne varsa yersin artık :)
Emzirmek yarım saat yüzmede harcanan kaloriye bedelmiş . Hala avantajdasın :))Aynen oğlumda da öyle oldu.
El gider Mersin'e ben gider tersine hesabı
Siz verirken sevinirken ben aldım diye ağlıycamgerçi şimdi de ağlıyorum ama olsun demek gir ağla çık ağla benim
Ya senin pozitifliğini yerimEmzirmek yarım saat yüzmede harcanan kaloriye bedelmiş . Hala avantajdasın :))
Kız nerde 60 tl sütyen?Ben de 3 tane emzirme sütyeni almıştım kuzenim süt akıyor değiştirmen gerekecek yoksa ekşi ekşi kokuyor demişti 3 tane daha aldim bugün 60 TLydi
Güzel haberlerini bekliyoruz canımbencede o doktora gitme bir daha Allah korusun daha ciddi bir şey olsa doğum başlasa Kadın sana müsait değilim diyecek resmen
Bu kadın digumcularin bazıları bebeklerin can taşıdığını unutuyor sanırım
Canım stres yapma sancıdan kaynaklı bebek çok hareket etmiyordur. Çünkü benim sancı olayım çıktı çıkalı bebekler eskisi gibi hareket etmiyor ama ultrasonda hiç bir problem yok. Sakın bide onun için stres yapma yani. Ki sancın çıksa bile verdikleri serum ve fitil anında kesiyor. Çok şükür artık herşeyin bir çözümü var
Ay inşallah hiçbir şeyiniz yoktur da sağsalim güzel haberlerle dönersiniz evinize
Haberdar et kesin hepimiz bekliyoruzsudem34
Kızlar Şuan nstdeyim
Ultrason muayenesi olurken sancılandım doktorda şaşırdı gerçekten var kasılman dedi
açıklık yok şükürler olsun
Kan ve idrar tahlili verdim şimdi nst bitmesini bekliyorum
Tahliller 2 de çıkacak sonuçlara gören bakacak sancı neden kaynaklı diye
Sonuçlardan sonra yazacağım size
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bizeS Seray94 inşallah güzel haberler gelir bugun senden. Ekşınlarımız bitmiyor bu gece sabahladım Nst de.
Sancım yok ama kalp atışı için giriyorum devamlı. Sola yatmaktan belim koptu iştah da kalmadı eşim de zorluyor yemem için.
Sıkıntıda olan bütün arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun. Duamdasınız güzel haberlerde buluşalım.
Bu tam benim düşündüğüm şey ben bu metal kutularda olanlardan almayı düşündüm üstünde de çocuksu değil de çiçekli bir model koyduracam ileri de kendi de kullanır onu da 30 tane yaptırırım eve gelen olursa ikram ederim yeter. Hastaneye 1 kg baklava alırım dedim doktorum sağ olsun çok ilgili ona ikram etmek için 1 kg da okula alırım yeterYa ben cidden böyle hastane için bişey yaptırmak istemiyorum toplum baskısından mütevellit yaptırıcam yani acaba hediyelik çikolata yerine bi tepsi baklava mı yaptırsam :))
Gelen umduğunu değil bulduğunu yer, o yüzden kendini çok kasma keyfin nasıl istiyorsa öyle yapYa ben cidden böyle hastane için bişey yaptırmak istemiyorum toplum baskısından mütevellit yaptırıcam yani acaba hediyelik çikolata yerine bi tepsi baklava mı yaptırsam :))
Enfeksiyon da sancı yapabiliyormus öyle bir sorun hiç hissettin misudem34
Kızlar Şuan nstdeyim
Ultrason muayenesi olurken sancılandım doktorda şaşırdı gerçekten var kasılman dedi
MODALADY Kadın Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TrendyolKız nerde 60 tl sütyen?
Sakin kalmaya çalış. Stres ve kaygı da tetikleyebilir. Derin derin nefes al, inşallah çok güzel olacak her şey.sudem34
Kızlar Şuan nstdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?