2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
S Seray94 bebek ters olabilir mi acaba benim önceden bebeğin kafası aşağıdaydi hiç durmuyordu şimdi kafası yukarı da pek hareket etmiyor. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz canım

Normal pedden farkı yok sadece biraz daha kalın o kadar bende depend ve bundan aldım ilk doğumda hastanede depend eve geldikten sonra normal gece olan pedlerden kullanmıştım
Bu idrarı da tutuyormus kaçırma vb durumlarda almayı onluyormus

mustelayı hb den almıştım satıcı happycenter
İnciayı da burdaki birkaçımız vitazondan aldık

171
Ya zayıflıktan yüzüm düştü
Kollarım çocuk kolu gibi inceldi. Bileğim filan incecik. Bacaklarım inceldi
Sevin deme zayıfladım diye hamile olup yiyememek de mutlu etmiyor
Yok demem çünkü senin ne şartlarda yemek yediğini /yiyemediğini biliyorum.
Allah’ın izniyle bebiş bi doğsun da sanırım seni ozaman görücez, biz vermeye çalışırken . Sen aklında kalıp yiyemediğin ne varsa yersin artık :)

Sigorta şirketi anlaşmasına göre değişiyor sanırım. Bana cumartesi 22bin dedi 5bin tl çocuk için ayrı alıyorlarmış. Ama bebiş doğunca poliçeye ekleyeceğimiz için onun da parasını alabiliyormuşuz

Aynen oğlumda da öyle oldu.
El gider Mersin'e ben gider tersine hesabı
Siz verirken sevinirken ben aldım diye ağlıycamgerçi şimdi de ağlıyorum ama olsun demek gir ağla çık ağla benim

Aynen oğlumda da öyle oldu.
El gider Mersin'e ben gider tersine hesabı
Siz verirken sevinirken ben aldım diye ağlıycamgerçi şimdi de ağlıyorum ama olsun demek gir ağla çık ağla benim
Emzirmek yarım saat yüzmede harcanan kaloriye bedelmiş . Hala avantajdasın :))

Güzel haberlerini bekliyoruz canım bencede o doktora gitme bir daha Allah korusun daha ciddi bir şey olsa doğum başlasa Kadın sana müsait değilim diyecek resmen

Bu kadın digumcularin bazıları bebeklerin can taşıdığını unutuyor sanırım

Gunaydin kizlar yine action ustune action olmus buralar
S Seray94 ne durumdasin kuzucum? Yeni uyandim da yeni okudum
Kacta randevu? Gittin mi

Ay inşallah hiçbir şeyiniz yoktur da sağsalim güzel haberlerle dönersiniz evinize

S Seray94 canım şimdi okudum geçmiş oksun inşallah yalancı kasılma falandır. Dikkat et kendine. Saadet hocaya da sinir oldum. Reklamları yaparken boy boy ama acil durumda bakmamak ne demek. Bize de haber ver

S Seray94 bebek ters olabilir mi acaba benim önceden bebeğin kafası aşağıdaydi hiç durmuyordu şimdi kafası yukarı da pek hareket etmiyor. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz canım
sudem34
Kızlar Şuan nstdeyim
Ultrason muayenesi olurken sancılandım doktorda şaşırdı gerçekten var kasılman dedi
açıklık yok şükürler olsun
Kan ve idrar tahlili verdim şimdi nst bitmesini bekliyorum
Tahliller 2 de çıkacak sonuçlara gören bakacak sancı neden kaynaklı diye
Sonuçlardan sonra yazacağım size

Haberdar et kesin hepimiz bekliyoruz

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler verirsin bize

Ya ben cidden böyle hastane için bişey yaptırmak istemiyorum toplum baskısından mütevellit yaptırıcam yani acaba hediyelik çikolata yerine bi tepsi baklava mı yaptırsam :))
Bu tam benim düşündüğüm şey ben bu metal kutularda olanlardan almayı düşündüm üstünde de çocuksu değil de çiçekli bir model koyduracam ileri de kendi de kullanır onu da 30 tane yaptırırım eve gelen olursa ikram ederim yeter. Hastaneye 1 kg baklava alırım dedim doktorum sağ olsun çok ilgili ona ikram etmek için 1 kg da okula alırım yeter

Ya ben cidden böyle hastane için bişey yaptırmak istemiyorum toplum baskısından mütevellit yaptırıcam yani acaba hediyelik çikolata yerine bi tepsi baklava mı yaptırsam :))
Gelen umduğunu değil bulduğunu yer, o yüzden kendini çok kasma keyfin nasıl istiyorsa öyle yap

Enfeksiyon da sancı yapabiliyormus öyle bir sorun hiç hissettin mi

Sakin kalmaya çalış. Stres ve kaygı da tetikleyebilir. Derin derin nefes al, inşallah çok güzel olacak her şey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…