- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.761
Ya bende hevesim var açıkçası hoşuma gidiyo süslü şeyleri de severim. Hastane için öyle çok yaptırmayı düşünmüyorum 25tane falan. Ama mevlit için hem sünnet olacağından dolayı biraz fazla olacak 100tane falan. Kolay basit kullanışlı şeyler düşünüyorum genel anlamdaYa ben cidden böyle hastane için bişey yaptırmak istemiyorum toplum baskısından mütevellit yaptırıcam yani acaba hediyelik çikolata yerine bi tepsi baklava mı yaptırsam :))
nazar annem nazar göze geliyoruz30.haftasını bitirene bişiler oluyo grupta yaa
güzel haberlerini bekliyoruz@sudem34
Kızlar Şuan nstdeyim
Ultrason muayenesi olurken sancılandım doktorda şaşırdı gerçekten var kasılman dedi
açıklık yok şükürler olsun
Kan ve idrar tahlili verdim şimdi nst bitmesini bekliyorum
Tahliller 2 de çıkacak sonuçlara gören bakacak sancı neden kaynaklı diye
Sonuçlardan sonra yazacağım size
ben konsept tutsam mı tutmasam mı çok kararsızım ya. hastaneye dışarıdan geliyormuş konsept, fiyatı uygun bir şey bulsam tutacağımYa bende hevesim var açıkçası hoşuma gidiyo süslü şeyleri de severim. Hastane için öyle çok yaptırmayı düşünmüyorum 25tane falan. Ama mevlit için hem sünnet olacağından dolayı biraz fazla olacak 100tane falan. Kolay basit kullanışlı şeyler düşünüyorum genel anlamda
Canım bu seninle alakalı değil doktorunla alakalı bir şey insanız hamileyiz unutabiliyoruz bunu doktorun söylemesi lazımdı kendini suçlama. İnşallah herşey iyiye giderUltrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
Kendini suçlama. Nerden bileceksin kiUltrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
Canım kendini suçlama. Hiç birimiz sormuyoruz ki. Üzülme inşallah herşey güzel olacakUltrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Aldığın ürünün arkasında ölçü filan yazıyor mu canım bnde bu muydu hatırlamıyorum baktım tam ölçüde alamam diye almadım ölçüsü yazıyorsa alayımMODALADY Kadın Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - Trendyolhiç kullanmadım yorumları iyidi diye aldım
Ben nst girince hareket etmedi gerildim ki benim bebeğimin de hareketleri çok belirgin değil bunun bilincinde olmama rağmen ebe dedi ki sen gerilip korkarsan hareket etmez kendini kasma sancım ve hareket yoktu doktorum bu olmamış hiç hareket etmemis dedi maden suyu iç tekrar çektir. Benim kızıma 10 tane üst üste çikolata yiyeyim muz yiyeyim kahve içeyim gram oynamaz her bebeği hareket ettiren şey farklı bence ben bebeğimi neyin hareket ettirdiğini buldum oynamadığı zaman onu yiyorum öyle hareketleniyor sen de bebeğini neyin hareketlendirdigini bul. Kendini suçlama hangimiz kontrole gittiğimizde eli ayağı oynuyor mu diye soruyoruz ki kendi adıma hiçbir zaman sormadım. Eline verdikleri nts kağıdını yorumlamayı öğrendin mi o kağıdı kendi doktoruna attın mı bu saatten sonra ne yapılabilir bunlara odaklan. Sakin panik bir şekilde durursan ne ebe ne doktor düzgün şekilde ilgilenir seninle bebeğin için tuttuğunu kopar o ntsyi o ebelerdeb doktorlardan bile daha iyi yorumlamayı öğren ve bildiğini belli et o zaman seninle daha düzgün ilgilenirlerUltrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Tabii kiMerhaba Link verir misin aldığın yerin
Bugün aldım gelmedi ama e bebekten 90 Beden almıştım bundan da 95 aldımAldığın ürünün arkasında ölçü filan yazıyor mu canım bnde bu muydu hatırlamıyorum baktım tam ölçüde alamam diye almadım ölçüsü yazıyorsa alayım
Senin kızın olsa o kadar süslü giydirirdin ki 300 MT öteden zecmelin kızı bu derlerdiYa bende hevesim var açıkçası hoşuma gidiyo süslü şeyleri de severim. Hastane için öyle çok yaptırmayı düşünmüyorum 25tane falan. Ama mevlit için hem sünnet olacağından dolayı biraz fazla olacak 100tane falan. Kolay basit kullanışlı şeyler düşünüyorum genel anlamda
Benim kendi göğüs ölçümde 75 80 arasiydi benimkiler de baya büyüdü e bebek in 90 i rahat olfuBen 80 beden giyiyorum ama aşırı büyüdüler o yüzden karar veremedim
3 tane e bebekten almıştım çok rahatlardi 3 tane de Trendyoldna aldım ama henüz gelmediler MODALADY Kadın Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - Trendyol yorumları iyi fiyatı da uygunSen nerden aldın canım
aynen güvendiğimiz bir markanın ultra uzun gece pedinide tercih edebilriz bence bunun yerinebaby mom Lohusa Pedi Büyük Boy 10 Adet - ebebek sanki normal ped gibi duruyor
İdrar kaçırma vb oluyormuş ya bazılarında normal doğum sonrası bu o idrarı da tutuyormus farkı oymuş insallah öyle bir şey olmaz daaynen güvendiğimiz bir markanın ultra uzun gece pedinide tercih edebilriz bence bunun yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?