2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Balım sana da dua okuyalım iki dakika.
Z Zecmel dua neydi balım ben emin olamadım yanlış yazmayım

S Seray94 bebek ters olabilir mi acaba benim önceden bebeğin kafası aşağıdaydi hiç durmuyordu şimdi kafası yukarı da pek hareket etmiyor. İnşallah kötü bir sonuç çıkmaz canım

Enfeksiyon da sancı yapabiliyormus öyle bir sorun hiç hissettin mi

Sakin kalmaya çalış. Stres ve kaygı da tetikleyebilir. Derin derin nefes al, inşallah çok güzel olacak her şey.

güzel haberlerini bekliyoruz

Allah’ım yardımcın olsun yanında olsun sizi korusun inşallah sorunsuz çıkarsın hastaneden..

de düzensiz ama sancılar var ilaç vereceğim dedi tahlillerden sonra , enfeksiyon var mı diye bakacak
Magnezyum vereceğim dedi ama ben zaten içiyorum onu ..
Neyse yarım saat kaldı
Kızlar ben ayakta olunca sancım yükseliyor sanırım . Zaten hareket kısıtlıydı hepten yatacağım anlaşılan. Aman zamanında Doğusunda..
Tek oh dediğim şey bir haftada 300 gr almış maşallah
Saat ikiden sonra görüşürüz haber Edeceğim ..
He son birşey kafası Rahime inmiş karnımın da gerçekten indiğini bebeğin döndüğünü kesinleştirmiş olduk ..

K Kaskade halan cevap yazdı mı b12 kadın doğum devlet hastanesi parametresind var mıymış?

Balım sana da dua okuyalım iki dakika.
Z Zecmel dua neydi balım ben emin olamadım yanlış yazmayım
Seni etiketlemeyi unuttum aşağı ekledim yavrum

Hayırlı haberlerle gel inşallah. Umarım sancıyı durdurabilirler. Stres yapmamaya çalış lütfen

Yatınca geri çıkar balım inşallah
Maşallah büyümüş çınar ımız çınar gibi
Haftan iyi korkma Allah'ın izniyle sen doktor ne derse onu takip et bire bir uy tavsiyelerine.

Amniyon sıvısı ile ilgili bir şey söyledi mi?

ben de hiç sormadım kuzum sorulması gerektiğini bile bilmiyordum bu doktorunun takip etmesi gereken bir şey biz her şeyi bilemeyiz bilmek zorunda da değiliz kendini suçlama. Rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah dualarım seninle. Derdi de veren Allah dermanı da veren Allah. Eyüp peygambere şifa veren, Yunus peygamberi balığın karnında yaşatan Rabbim senin derdini gidersin inşallah. İnşirah dinle için rahatlasın.

Kendini suçlama lütfen. O ultrason ekranına baktığında hareket etmediğini görsen bile bir problem olarak algılamazdın bunu diye düşünüyorum. Hiçbirimiz algılamazdık. Burada tamamen doktorunun hatası var. Kendine yüklenerek eline bir şey geçmez, kaldı ki hiçbirimiz tıp eğitimi almadık. Kendine yüklenerek bebişine de yardımcı olmazsın annesi. Belki de sanıldığı gibi çıkmayacak. Belki de bebişin sakin bir bebek çıkacak. Olumsuz yorumlara takılıp kalıp canını daha çok sıkıyorsun. Yapma böyle. Hepimiz senin için dua ediyoruz. İnşallah sağlığı yerinde zamanında doğuracaksın minik yavrunu.

Dün yazmışı canım unuttum sana iletmeyi
Hem kadın doğum hemde dahiliye girebiliyor testi dedi
Vayy benim gittiğim gıcık inat edip yazmamıştı Allah'ın cezası sanki babasının cebinden çıkıyor parası.
Allah vicdan merhamet versin gerçekten.

Evet büyümüş maşallah ben bu kadar tahmin etmiyordum bi haftadır zaten iyi beslenmiyorum diyordum yemeliyim kilo alamayacak üzülüyordum rahatladım şimdi ..

Amniyon sıvısı gayet iyi fazla değil dedi şükürler olsun
Bi daha doktor Şaşmam

kuzum korkma bizim artık Allahın izniyle haftamız ilerledi inşallah günlerinde doğsunlar ama arkadaşımın ikizleri 30da doğdu gayet iyiler küvezden çıktılar. dinlenirsin elinden geleni yaparsın, kritik eşiği geçtik bundan sonra zor da olsa bir şey olmaz Allahın izniyle. ilaçlarla vs sancını da engellerler olabildiğince ertelerler. sen yeterki bebeğim iyi olacak de kendini rahatlat. doğumla ölümün saati değişmez istediğimizi yapalım.
Kızlar bugünde S Seray94 için 99kere “ya mübdi” çekelim
çektim canım
Valla yaa böyle de şans bu gezegenlere bişi oluyo zaar
allahtan yay burcu bebesi benim yengeç burcu duygusallığını azalttı yoksa bitmiştik shshdj

Kuzum kaç gün kalmıştı küvezde?

İyi o zaman balım haberler daha iyi olacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…