- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.243
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.781
Balım sana da dua okuyalım iki dakika.sudem34
Kızlar Şuan nstdeyim
Ultrason muayenesi olurken sancılandım doktorda şaşırdı gerçekten var kasılman dedi
açıklık yok şükürler olsun
Kan ve idrar tahlili verdim şimdi nst bitmesini bekliyorum
Tahliller 2 de çıkacak sonuçlara gören bakacak sancı neden kaynaklı diye
Sonuçlardan sonra yazacağım size
Enfeksiyon da sancı yapabiliyormus öyle bir sorun hiç hissettin mi
Sakin kalmaya çalış. Stres ve kaygı da tetikleyebilir. Derin derin nefes al, inşallah çok güzel olacak her şey.
güzel haberlerini bekliyoruz
Allah’ım yardımcın olsun yanında olsun sizi korusun inşallah sorunsuz çıkarsın hastaneden..Ultrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
Seni etiketlemeyi unuttum aşağı ekledim yavrum
Nstde düzensiz ama sancılar var ilaç vereceğim dedi tahlillerden sonra , enfeksiyon var mı diye bakacak
Magnezyum vereceğim dedi ama ben zaten içiyorum onu ..
Neyse yarım saat kaldı
Kızlar ben ayakta olunca sancım yükseliyor sanırım . Zaten hareket kısıtlıydı hepten yatacağım anlaşılan. Aman zamanında Doğusunda..
Tek oh dediğim şey bir haftada 300 gr almış maşallah
Saat ikiden sonra görüşürüz haber Edeceğim ..
He son birşey kafası Rahime inmiş karnımın da gerçekten indiğini bebeğin döndüğünü kesinleştirmiş olduk ..
Valla yaa böyle de şans bu gezegenlere bişi oluyo zaarnazar annem nazar göze geliyoruz
Allah biliyo işini de o yüzden erkek verdiSenin kızın olsa o kadar süslü giydirirdin ki 300 MT öteden zecmelin kızı bu derlerdi
Hayırlı haberlerle gel inşallah. Umarım sancıyı durdurabilirler. Stres yapmamaya çalış lütfenAllah’ım yardımcın olsun yanında olsun sizi korusun inşallah sorunsuz çıkarsın hastaneden..
de düzensiz ama sancılar var ilaç vereceğim dedi tahlillerden sonra , enfeksiyon var mı diye bakacak
Neyse yarım saat kaldı
Kızlar ben ayakta olunca sancım yükseliyor sanırım . Zaten hareket kısıtlıydı hepten yatacağım anlaşılan. Aman zamanında Doğusunda..
He son birşey kafası Rahime inmiş karnımın da gerçekten indiğini bebeğin döndüğünü kesinleştirmiş olduk ..
Yatınca geri çıkar balım inşallahAllah’ım yardımcın olsun yanında olsun sizi korusun inşallah sorunsuz çıkarsın hastaneden..
de düzensiz ama sancılar var ilaç vereceğim dedi tahlillerden sonra , enfeksiyon var mı diye bakacak
Neyse yarım saat kaldı
ben de hiç sormadım kuzum sorulması gerektiğini bile bilmiyordum bu doktorunun takip etmesi gereken bir şey biz her şeyi bilemeyiz bilmek zorunda da değiliz kendini suçlama. Rabbim bir çıkış yolu göstersin inşallah dualarım seninle. Derdi de veren Allah dermanı da veren Allah. Eyüp peygambere şifa veren, Yunus peygamberi balığın karnında yaşatan Rabbim senin derdini gidersin inşallah. İnşirah dinle için rahatlasın.Ultrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
Dün yazmışı canım unuttum sana iletmeyi
Kendini suçlama lütfen. O ultrason ekranına baktığında hareket etmediğini görsen bile bir problem olarak algılamazdın bunu diye düşünüyorum. Hiçbirimiz algılamazdık. Burada tamamen doktorunun hatası var. Kendine yüklenerek eline bir şey geçmez, kaldı ki hiçbirimiz tıp eğitimi almadık. Kendine yüklenerek bebişine de yardımcı olmazsın annesi. Belki de sanıldığı gibi çıkmayacak. Belki de bebişin sakin bir bebek çıkacak. Olumsuz yorumlara takılıp kalıp canını daha çok sıkıyorsun. Yapma böyle. Hepimiz senin için dua ediyoruz. İnşallah sağlığı yerinde zamanında doğuracaksın minik yavrunu.Ultrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Vayy benim gittiğim gıcık inat edip yazmamıştı Allah'ın cezası sanki babasının cebinden çıkıyor parası.Dün yazmışı canım unuttum sana iletmeyi
Hem kadın doğum hemde dahiliye girebiliyor testi dedi
Ben çektim canım inşallah şifa olur
Evet büyümüş maşallah ben bu kadar tahmin etmiyordum bi haftadır zaten iyi beslenmiyorum diyordum yemeliyim kilo alamayacak üzülüyordum rahatladım şimdi ..Yatınca geri çıkar balım inşallah
Maşallah büyümüş çınar ımız çınar gibi
Haftan iyi korkma Allah'ın izniyle sen doktor ne derse onu takip et bire bir uy tavsiyelerine.
Amniyon sıvısı ile ilgili bir şey söyledi mi?
Ağlattınız beni Allah razı olsun sizden Allah kabul etsin inşallahBen çektim canım inşallah şifa olur
Senden de canım inşallah sorun çıkmadan eve dönersin.Ağlattınız beni Allah razı olsun sizden Allah kabul etsin inşallah
kuzum korkma bizim artık Allahın izniyle haftamız ilerledi inşallah günlerinde doğsunlar ama arkadaşımın ikizleri 30da doğdu gayet iyiler küvezden çıktılar. dinlenirsin elinden geleni yaparsın, kritik eşiği geçtik bundan sonra zor da olsa bir şey olmaz Allahın izniyle. ilaçlarla vs sancını da engellerler olabildiğince ertelerler. sen yeterki bebeğim iyi olacak de kendini rahatlat. doğumla ölümün saati değişmez istediğimizi yapalım.Allah’ım yardımcın olsun yanında olsun sizi korusun inşallah sorunsuz çıkarsın hastaneden..
Neyse yarım saat kaldı
çektim canım
allahtan yay burcu bebesi benim yengeç burcu duygusallığını azalttı yoksa bitmiştik shshdjValla yaa böyle de şans bu gezegenlere bişi oluyo zaar
Kuzum kaç gün kalmıştı küvezde?kuzum korkma bizim artık Allahın izniyle haftamız ilerledi inşallah günlerinde doğsunlar ama arkadaşımın ikizleri 30da doğdu gayet iyiler küvezden çıktılar. dinlenirsin elinden geleni yaparsın, kritik eşiği geçtik bundan sonra zor da olsa bir şey olmaz Allahın izniyle. ilaçlarla vs sancını da engellerler olabildiğince ertelerler. sen yeterki bebeğim iyi olacak de kendini rahatlat. doğumla ölümün saati değişmez istediğimizi yapalım.
çektim canım
allahtan yay burcu bebesi benim yengeç burcu duygusallığını azalttı yoksa bitmiştik shshdj
İyi o zaman balım haberler daha iyi olacak inşallahEvet büyümüş maşallah ben bu kadar tahmin etmiyordum bi haftadır zaten iyi beslenmiyorum diyordum yemeliyim kilo alamayacak üzülüyordum rahatladım şimdi ..
Amniyon sıvısı gayet iyi fazla değil dedi şükürler olsun
Bi daha doktor Şaşmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?