2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
İyi düşünelim Allah'ın izniyle iyi olacak yeri daraldığı için yavaş hareket ediyorlar böyle düşün inşallah güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle üzme kendini bebiş de üzülmesin

İnşallah sorunsuz bir şekilde çıkarsınız hastaneden gelişimi de güzel maşallah güzel düşünelim hep güzel olsun

Bende dün kustum daha da bir şey yiyemedim meyveyle gün geçiriyorum üzülüyorum da ama sanırım bu haftalarda normal diye düşünüyorum ya da salgın var diyorlar bilmiyorum evde bir tek bende var

Şişeleri kaç cc almıştın?

Evet canim ikiz. 32 ye girdik bugun
Özel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
Evet bana her muayenede suyun fln gelirse once beni ariyorsun sobra hastaneye geliyorsun diyor. Anlattigi hikayelerde de hep gelmis gece,sabah.
Etiket nerden bastirdin, ne kadar tuttu?

Kızlar bugün kontrolüm vardı 28+1 deyim rahim ağzım 35 mm di üç hafta önce şimdi 23 mm düşmüş ama açıklığım yok ben son hafta çok ayakta kaldım avmlerde gezdim kendime çok kızıyorum şimdi sadece tuvalete kalkacaksın hiç gezme doğru eve dedi hedefimiz 32 dedi moralım bozuldu ya yatarak kısalma engellenirmi?

Şimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
En önemlisi nst ye girdim 10 dk 3 sancı çıktı yani düzenli sancı. Ama açılman yok ilaç veremem beklicez diyip eve gönderdi. İçim içimi yiyor. Bu fazla mı rahatlık? 2 hafta sonra bekliyorum dedi. Ben şimdi napıcam bana bişey söyleyin. Tüm hamileliğini böyle geçirenler var diyor bana. Kızlar bana bişey söyleyin ya. Kilosu da az değil mi?

Engellenir benim ki de kısaydı korkumdan wc ye zor gidiyordum. Şimdi 30 üstü çıkıyor. Valla büyük cesaret kısalma olduğunu bilip gezmek

Kilosunu bilmiyorum ama 10 dk da 3 sanci cok fazla degil mi ya acilma olunca mi verecekmis ilaci

Kilosu az değil zaten 32 hafta bebek kilosu yazınca 1800 ve 2 kilo arasında çıkıyor. Hepimizde sancılar var bu aralar bende 30+6 şuan benimde gece sancılarım oluyor. Herhalde artık sancıların olması normal

Bence iyi kilosu, ben tam 32 de gittim 1600 küsür çıktı hem öyle olsa doktor az derdi diye düşünüyorum.
İki haftaya çağırdıysa korkma sen iki hafta iyice dinlen, genelde 2 hafta sonra çağırdıklarında tedbir amaçlı oluyor başka türlü olsa ya yatırırdı ya da haftaya gel derdi, sen içini ferah tut sıklaşırsa o zaman tekrar gidersin

Yatarak rahim agzi uzunlugu artar canim. Kalkma hic. 35 dusuk degilmis ki zaten. Surekli yatiyor muydun sen

Bende dün kustum daha da bir şey yiyemedim meyveyle gün geçiriyorum üzülüyorum da ama sanırım bu haftalarda normal diye düşünüyorum ya da salgın var diyorlar bilmiyorum evde bir tek bende var
Salgınla alakası yok bence canım olsa herkeste olurdu, ki benim de evde kimsede yok. Açım ama yemek yemeye korkuyorum, e yemesem bebek çok hareket etmiyor napacağımı şaşırdım

Canım kilosu haftasına göre iyi evham yapma bence kilo konusunda

1.5 ay civarı kaldılar ikiz oldukları için biraz daha zayıflardı, benim 28de 1430 gramdı mesela bebiş onun doğduklarında 1300 gram gibiymiş sanırım
Ayy çok kalmışlar ya ben gideyimde çocuklarla tekrar pazarlık yapayım 34 den önce gelmek yasak diye

Hasta olanlara, sancısı olanlara coook geçmiş olsun gerçekten dökülüyoruz Rabbim hayırlısı ile şu süreci geçirmemizi nasip etsin. Ben de ses kısıklığı (sesim tamamen yok oldu) boğaz ağrısı ve buruk tıkanıklığı nedeniyle gece uyuyamaynca sabah doktora gittim. Durumumu görüp geceyi nasıl geçirdiğime hayret edip hemen 5gun rapor verdi sağolsun. Gözümde de çok önemsemedigm küçük bir akıntı vardı. Sabah o da iltihap şeklinde akıp kizarinca göz doktoruna da gittim. Doktor bunun bulaşıcı olduğunu calisiyorsam bir hafta bulasicilik süresi bitene kadar rapor vereceğini söyledi. KBB doktoru rapor verdi diyince de diğer gözüme de yüksek ihtimal bulasacagini, eşime bulasmamasi için dokunduğum yerleri çamaşır suyu ile falan sürekli silmem gerektiğini, günlük nevresim degistirmemi, sürekli elimi yıkamami ve eşimden mümkün mertebe uzak durmami söyledi. Hem gözüm için hem de boğazım için antibiyotik yazmış iki doktor da. Gözüm de şuan tamamen kapanmak üzere sürekli de akıntı var öyle bunaldım ki. Hiç aklıma gelmeyen şeyler yaşıyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun

Ultrason kagidinda AC değerinin karşısında kaç hafta yazıyor

Uzan protein ağırlıklı beslen ağır kaldırma uzar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…