- 27 Ekim 2018
- 2.896
- 3.564
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.801
İyi düşünelim Allah'ın izniyle iyi olacak yeri daraldığı için yavaş hareket ediyorlar böyle düşün inşallah güzel haberlerini alacağız dualarımız seninle üzme kendini bebiş de üzülmesinUltrasona girdim kızlar, nst de nasıl diyeyim kalp atısı genelde cok dalga göstermiyor haftası kucuk diyelim, ona tamam ama genel durumu ultrasonda bazı bilgilerle tamamlıyorlarmış bebekle ilgili genel durumu, malesef ultrasonda bebek hareketlerı izleyemedim aktiflik yok cıkolata yıyorum yemek yiyorum tok olayım die kac gundur giriyorum ama hareket etsin die baya uğraştık. Aktif değil.
Özelde takipteyim hıç sormadım da doktoruma kalbi atıo olcumlerı alıp cıkıoduk hemen, nasıl bir insanım basıretım bağlanmış insan sormaz mı hocam elın ayagı oynuomı die. Hareketlerı nasıl dıe.
Devamlı da gidiodum takibi yapana doğumu da orda yapacaktım bir daha gitmem doktorum bir kez aramadı naptın die. Parayı pesin verdık kac gun oldu bilgisi vardı ilk hemen oraya gitmiştim İnsan merak eder kac gundur hastanede yatıyorum bazıları derdi sadece para..
Bunaldım inanın napıcam bılmıorum sonuclar ıyı deıl gibi Allahım bir cıkıs yolu göster ne sancı ne Baska bişey aksine sancıda yok, bende hareket yok ultrasonda defalarca girdim etmiyormuayenede iyice karnıma Basılınca biraz hıssettık, aktiflik yok eli kolu oynasın, karnımda hissediyorum hareketi oluo hıckırık ufak tekme.. durağan değil ama yeterlimi değil ben mi anlamıyorum kendime ne kadar kızıyorum ahh ah nasıl kac yasında kadınım nasıl bu kadar salak olabilirim.
Gecen kötü rüya görmüştüm cok daralıp kalktım Allahım ıcimden uyanırken ne olur rüya olsun diodum bunun üzerine böyleyim işte.. dertleşmek için yazdım zaman geçmio duamı edıyorum okuyorum İcim sıkıntılı. Öle işte.
İnşallah sorunsuz bir şekilde çıkarsınız hastaneden gelişimi de güzel maşallahAllah’ım yardımcın olsun yanında olsun sizi korusun inşallah sorunsuz çıkarsın hastaneden..
de düzensiz ama sancılar var ilaç vereceğim dedi tahlillerden sonra , enfeksiyon var mı diye bakacak
Magnezyum vereceğim dedi ama ben zaten içiyorum onu ..
Neyse yarım saat kaldı
Kızlar ben ayakta olunca sancım yükseliyor sanırım . Zaten hareket kısıtlıydı hepten yatacağım anlaşılan. Aman zamanında Doğusunda..
Tek oh dediğim şey bir haftada 300 gr almış maşallah
Saat ikiden sonra görüşürüz haber Edeceğim ..
He son birşey kafası Rahime inmiş karnımın da gerçekten indiğini bebeğin döndüğünü kesinleştirmiş olduk ..
Bende dün kustum daha da bir şey yiyemedim meyveyle gün geçiriyorum üzülüyorum da ama sanırım bu haftalarda normal diye düşünüyorum ya da salgın var diyorlar bilmiyorum evde bir tek bende varBabaannemin lafı aklıma geldi bize bir afet oldu valla bu nedir dökülüyoruz. Sabahtan beridir kusuyorum bebekte bugün sakin. Ruh halim berbat. Noluyor bize ya. Sancılarım da oluyor ara ara adet sancısı gibi. Sorumlu ebeye sordum normaldir bu haftalarda dedi ama bilemiyorum
Şişeleri kaç cc almıştın?Ya bende hevesim var açıkçası hoşuma gidiyo süslü şeyleri de severim. Hastane için öyle çok yaptırmayı düşünmüyorum 25tane falan. Ama mevlit için hem sünnet olacağından dolayı biraz fazla olacak 100tane falan. Kolay basit kullanışlı şeyler düşünüyorum genel anlamda
Çok şükür bir süre bekledikten sonra hareket etti. Sorduğun için teşekkür ederim
Evet canim ikiz. 32 ye girdik bugunGünaydınn. Bana izin vermiyor bebek ayağa kalktığım an tansiyonum çıkıyor nabzım yükseliyor kasılıyorum çok adım atacak halim olmuyor. Yol yürümek ne mümkün. Sen de kendine güvenirsen eşini ikna edersen bak bakalım durumasenin de epey olmuş yatalı. Kaç haftalık bebek ikiz miydi senin?
Evet bana her muayenede suyun fln gelirse once beni ariyorsun sobra hastaneye geliyorsun diyor. Anlattigi hikayelerde de hep gelmis gece,sabah.Özel hastaneye giden kızlar doğumunuz gece başlarsa doktorunuz gelebiliyor muymuş?
Hiç konuştunuz mu?
Etiket nerden bastirdin, ne kadar tuttu?Bebeğim Eminönü’nde tanesi 4-6₺ arası değişiyo şişenin ordan bakabiliyorsan bak internette biraz daha pahalıya geliyo. Kuru çiçek hasır ip falan da daha uygun. Ben bitek etiketi internetten bastırdım o da daha gelmedi. Şunun malzemelerini aldım yapıştırdım. Çikolatası kaldı bitek kabı süsleri 420 ye falan geldi işte.
Engellenir benim ki de kısaydı korkumdan wc ye zor gidiyordum. Şimdi 30 üstü çıkıyor. Valla büyük cesaret kısalma olduğunu bilip gezmekKızlar bugün kontrolüm vardı 28+1 deyim rahim ağzım 35 mm di üç hafta önce şimdi 23 mm düşmüş ama açıklığım yok ben son hafta çok ayakta kaldım avmlerde gezdim kendime çok kızıyorumşimdi sadece tuvalete kalkacaksın hiç gezme doğru eve dedi hedefimiz 32 dedi moralım bozuldu ya yatarak kısalma engellenirmi?
Kilosunu bilmiyorum ama 10 dk da 3 sanci cok fazla degil mi yaŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
En önemlisi nst ye girdim 10 dk 3 sancı çıktı yani düzenli sancı. Ama açılman yok ilaç veremem beklicez diyip eve gönderdi. İçim içimi yiyor. Bu fazla mı rahatlık? 2 hafta sonra bekliyorum dedi. Ben şimdi napıcam bana bişey söyleyin. Tüm hamileliğini böyle geçirenler var diyor bana. Kızlar bana bişey söyleyin ya. Kilosu da az değil mi?
Kilosu az değil zaten 32 hafta bebek kilosu yazınca 1800 ve 2 kilo arasında çıkıyor. Hepimizde sancılar var bu aralar bende 30+6 şuan benimde gece sancılarım oluyor. Herhalde artık sancıların olması normalŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
En önemlisi nst ye girdim 10 dk 3 sancı çıktı yani düzenli sancı. Ama açılman yok ilaç veremem beklicez diyip eve gönderdi. İçim içimi yiyor. Bu fazla mı rahatlık? 2 hafta sonra bekliyorum dedi. Ben şimdi napıcam bana bişey söyleyin. Tüm hamileliğini böyle geçirenler var diyor bana. Kızlar bana bişey söyleyin ya. Kilosu da az değil mi?
Bence iyi kilosu, ben tam 32 de gittim 1600 küsür çıktı hem öyle olsa doktor az derdi diye düşünüyorum.Şimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
Yatarak rahim agzi uzunlugu artar canim. Kalkma hic. 35 dusuk degilmis ki zaten. Surekli yatiyor muydun senKızlar bugün kontrolüm vardı 28+1 deyim rahim ağzım 35 mm di üç hafta önce şimdi 23 mm düşmüş ama açıklığım yok ben son hafta çok ayakta kaldım avmlerde gezdim kendime çok kızıyorumşimdi sadece tuvalete kalkacaksın hiç gezme doğru eve dedi hedefimiz 32 dedi moralım bozuldu ya yatarak kısalma engellenirmi?
1.5 ay civarı kaldılar ikiz oldukları için biraz daha zayıflardı, benim 28de 1430 gramdı mesela bebiş onun doğduklarında 1300 gram gibiymiş sanırımKuzum kaç gün kalmıştı küvezde?
Salgınla alakası yok bence canım olsa herkeste olurdu, ki benim de evde kimsede yok. Açım ama yemek yemeye korkuyorum, e yemesem bebek çok hareket etmiyor napacağımı şaşırdımBende dün kustum daha da bir şey yiyemedim meyveyle gün geçiriyorum üzülüyorum da ama sanırım bu haftalarda normal diye düşünüyorum ya da salgın var diyorlar bilmiyorum evde bir tek bende var
Canım kilosu haftasına göre iyi evham yapma bence kilo konusundaŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
Ayy çok kalmışlar ya1.5 ay civarı kaldılar ikiz oldukları için biraz daha zayıflardı, benim 28de 1430 gramdı mesela bebiş onun doğduklarında 1300 gram gibiymiş sanırım
Ultrason kagidinda AC değerinin karşısında kaç hafta yazıyorŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
Uzan protein ağırlıklı beslen ağır kaldırma uzar inşallahKızlar bugün kontrolüm vardı 28+1 deyim rahim ağzım 35 mm di üç hafta önce şimdi 23 mm düşmüş ama açıklığım yok ben son hafta çok ayakta kaldım avmlerde gezdim kendime çok kızıyorumşimdi sadece tuvalete kalkacaksın hiç gezme doğru eve dedi hedefimiz 32 dedi moralım bozuldu ya yatarak kısalma engellenirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?