- 19 Şubat 2023
- 3.639
- 4.709
- 48
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.821
Bazı doktorlar ilaç ve test talep edince benden iyi mi biliyorsun egosu ile yazmaya biliyor.Vayy benim gittiğim gıcık inat edip yazmamıştı Allah'ın cezası sanki babasının cebinden çıkıyor parası.
Allah vicdan merhamet versin gerçekten.
Öndeydi, şimdi haftasını yakaladı zaman.Canım kilosu haftasına göre iyi evham yapma bence kilo konusunda
Ben böyle durumlarda başka bir doktora daha gidilmesi gerektiğini düşünüyorum hiçbir şey söylemeden belki diğer doktor farklı bir uygulama yapacakŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
En önemlisi nst ye girdim 10 dk 3 sancı çıktı yani düzenli sancı. Ama açılman yok ilaç veremem beklicez diyip eve gönderdi. İçim içimi yiyor. Bu fazla mı rahatlık? 2 hafta sonra bekliyorum dedi. Ben şimdi napıcam bana bişey söyleyin. Tüm hamileliğini böyle geçirenler var diyor bana. Kızlar bana bişey söyleyin ya. Kilosu da az değil mi?
kuzum sağ salim doğdular evlerine gittiler ya önemli olan o. sen hep konuş acele etmeyin de ama artık biraz daha korkumuz azalabilir benceAyy çok kalmışlar yaben gideyimde çocuklarla tekrar pazarlık yapayım 34 den önce gelmek yasak diye
50 lik yeterli benceŞişeleri kaç cc almıştın?
Uçuç kuponum vardı uyguna geldi boyutlarıyla oynama yaparsanız sayısı azalıyo haberin olsun. Benimki bi elime gelsinde size haber ederim iyi mi kötü müEvet canim ikiz. 32 ye girdik bugun
Evet bana her muayenede suyun fln gelirse once beni ariyorsun sobra hastaneye geliyorsun diyor. Anlattigi hikayelerde de hep gelmis gece,sabah.
Etiket nerden bastirdin, ne kadar tuttu?
Çok iyi bir fikir benceSelin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Selin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu kolonyadan alıp üstüne etiket yapıştırsam nasıl olur? Fiyatları nasıl sizce?
canım selin kolonya güzel kokusu filand açok hoş 35 ml boyutu biraz küçükSelin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Selin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Kızlar bu kolonyadan alıp üstüne etiket yapıştırsam nasıl olur? Fiyatları nasıl sizce?
Ultrason kağıdı vermedi bu sefer. Ama ac diğerlerine göre biraz düşük çıktı. Geçti referans değerleri arasında diyor. Ac en önemlisi değil mi diyorum hayır hepsi önemli diyor bana. 3 gündür kasılmalarım var diyordum ne evdekiler ne de doktor ihtimal vermiyordu. Nst de çıkınca inanın doğru diyor Bi de. Bilmiyorum o kadar canım sıkıldı ki. Rahim ağzı önemli açılman yok diyor. İlaç veremem diyor ben şimdi 34 e kadar nasıl böyle geçiricem ya. Bana diyorlar ki doktordan iyi mi biliyorsun. Mantıksız diyorum anlamıyorlar.Ultrason kagidinda AC değerinin karşısında kaç hafta yazıyor
Kacinci haftadasin canim. 32 yi gecince ilac vermiyorlar mi acaba. Benim doktorum da 32. Haftada birakacagimizi soyledi ilaciUltrason kağıdı vermedi bu sefer. Ama ac diğerlerine göre biraz düşük çıktı. Geçti referans değerleri arasında diyor. Ac en önemlisi değil mi diyorum hayır hepsi önemli diyor bana. 3 gündür kasılmalarım var diyordum ne evdekiler ne de doktor ihtimal vermiyordu. Nst de çıkınca inanın doğru diyor Bi de. Bilmiyorum o kadar canım sıkıldı ki. Rahim ağzı önemli açılman yok diyor. İlaç veremem diyor ben şimdi 34 e kadar nasıl böyle geçiricem ya. Bana diyorlar ki doktordan iyi mi biliyorsun. Mantıksız diyorum anlamıyorlar.
Bana da kilosu normal geldi anormal bir durum olsa doktorun seni bilgilendirirdi zaten diye düşünüyorumŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
En önemlisi nst ye girdim 10 dk 3 sancı çıktı yani düzenli sancı. Ama açılman yok ilaç veremem beklicez diyip eve gönderdi. İçim içimi yiyor. Bu fazla mı rahatlık? 2 hafta sonra bekliyorum dedi. Ben şimdi napıcam bana bişey söyleyin. Tüm hamileliğini böyle geçirenler var diyor bana. Kızlar bana bişey söyleyin ya. Kilosu da az değil mi?
AC değeri kilosunu gösteriyor orada haftasına bakabilirdin geri mi ileri mi diye. Kasılmalar zaten rahim ağzıni açabiliyor bunun ilaçla serumla tedavisi var erken fark edilmiş neden sonuna kadar bekletilsin ki senin yerinde olsam başka bir doktora daha giderdimUltrason kağıdı vermedi bu sefer. Ama ac diğerlerine göre biraz düşük çıktı. Geçti referans değerleri arasında diyor. Ac en önemlisi değil mi diyorum hayır hepsi önemli diyor bana. 3 gündür kasılmalarım var diyordum ne evdekiler ne de doktor ihtimal vermiyordu. Nst de çıkınca inanın doğru diyor Bi de. Bilmiyorum o kadar canım sıkıldı ki. Rahim ağzı önemli açılman yok diyor. İlaç veremem diyor ben şimdi 34 e kadar nasıl böyle geçiricem ya. Bana diyorlar ki doktordan iyi mi biliyorsun. Mantıksız diyorum anlamıyorlar.
Ya benim 35 mm di iyi demişti kısalır diye düşünmedim ama üç haftada 23 düşmüşEngellenir benim ki de kısaydı korkumdan wc ye zor gidiyordum. Şimdi 30 üstü çıkıyor. Valla büyük cesaret kısalma olduğunu bilip gezmek
Çok iyi bir fikir bence
Benimde hoşuma gitti. Evet minik ama büyük olmasına çok da gerek yokcanım selin kolonya güzel kokusu filand açok hoş 35 ml boyutu biraz küçük
Senin için denedim jelatni rahatca çıkıyor.
Düşününce mantıklı aslında stiker çıkart yapıştır.Hazır kutulu kolonya
Yoo doğru düzgün yatmadım işte şimdi 23 mm düşmüşYatarak rahim agzi uzunlugu artar canim. Kalkma hic. 35 dusuk degilmis ki zaten. Surekli yatiyor muydun sen
Güzel bir fikir boyutu senin için uygunsaSelin Parfümlü Kolonya Karma Set (35 ML X 30 ADET) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bende bugün kolonya için bakınayım dedim.Benimde hoşuma gitti. Evet minik ama büyük olmasına çok da gerek yok
Yarın 32 bana zaten kasılmayla ilgili hiç ilaç vermedi bu zamana kadarKacinci haftadasin canim. 32 yi gecince ilac vermiyorlar mi acaba. Benim doktorum da 32. Haftada birakacagimizi soyledi ilaci
Kızlar bugün kontrolüm vardı 28+1 deyim rahim ağzım 35 mm di üç hafta önce şimdi 23 mm düşmüş ama açıklığım yok ben son hafta çok ayakta kaldım avmlerde gezdim kendime çok kızıyorumşimdi sadece tuvalete kalkacaksın hiç gezme doğru eve dedi hedefimiz 32 dedi moralım bozuldu ya yatarak kısalma engellenirmi?
Ay kime ne yazacağımı şaşırdım ne desemde rahatlatsam bilmiyorum inanınŞimdi doktordan geldik. 10 gün öncekiyle kilosu aynı 1750. Bugün 31+6 az mı sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?