2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Vayy benim gittiğim gıcık inat edip yazmamıştı Allah'ın cezası sanki babasının cebinden çıkıyor parası.
Allah vicdan merhamet versin gerçekten.
Bazı doktorlar ilaç ve test talep edince benden iyi mi biliyorsun egosu ile yazmaya biliyor.
Ben günde 15 kere kusarken serum takviyesi için acile gitmiştim.Prilam yazıp eve göndermek istedi doktor.Serum takılmasını istiyorum demiştim.Benle tartışmıştı hatta talepte bulundum diye. Ama çirkefçe ilaçla durdurabilsem buraya niye geleyim diye üsteleyince paşa paşa 1Litre serum taktırmıştı.

Ben böyle durumlarda başka bir doktora daha gidilmesi gerektiğini düşünüyorum hiçbir şey söylemeden belki diğer doktor farklı bir uygulama yapacak

Şişeleri kaç cc almıştın?
50 lik yeterli bence
Evet canim ikiz. 32 ye girdik bugun

Evet bana her muayenede suyun fln gelirse once beni ariyorsun sobra hastaneye geliyorsun diyor. Anlattigi hikayelerde de hep gelmis gece,sabah.

Etiket nerden bastirdin, ne kadar tuttu?
Uçuç kuponum vardı uyguna geldi boyutlarıyla oynama yaparsanız sayısı azalıyo haberin olsun. Benimki bi elime gelsinde size haber ederim iyi mi kötü mü

canım selin kolonya güzel kokusu filand açok hoş 35 ml boyutu biraz küçük
Senin için denedim jelatni rahatca çıkıyor.
Düşününce mantıklı aslında stiker çıkart yapıştır.Hazır kutulu kolonya

Eklentiler

• WhatsApp Image 2023-10-16 at 14.56.40.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 64
Ultrason kagidinda AC değerinin karşısında kaç hafta yazıyor
Ultrason kağıdı vermedi bu sefer. Ama ac diğerlerine göre biraz düşük çıktı. Geçti referans değerleri arasında diyor. Ac en önemlisi değil mi diyorum hayır hepsi önemli diyor bana. 3 gündür kasılmalarım var diyordum ne evdekiler ne de doktor ihtimal vermiyordu. Nst de çıkınca inanın doğru diyor Bi de. Bilmiyorum o kadar canım sıkıldı ki. Rahim ağzı önemli açılman yok diyor. İlaç veremem diyor ben şimdi 34 e kadar nasıl böyle geçiricem ya. Bana diyorlar ki doktordan iyi mi biliyorsun. Mantıksız diyorum anlamıyorlar.

Kacinci haftadasin canim. 32 yi gecince ilac vermiyorlar mi acaba. Benim doktorum da 32. Haftada birakacagimizi soyledi ilaci

Bana da kilosu normal geldi anormal bir durum olsa doktorun seni bilgilendirirdi zaten diye düşünüyorum

AC değeri kilosunu gösteriyor orada haftasına bakabilirdin geri mi ileri mi diye. Kasılmalar zaten rahim ağzıni açabiliyor bunun ilaçla serumla tedavisi var erken fark edilmiş neden sonuna kadar bekletilsin ki senin yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim

Ay kime ne yazacağımı şaşırdım ne desemde rahatlatsam bilmiyorum inanın inşallah herşey yolunda gider bebeklerimiz sağlıklı şekilde gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…