2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende bugün kolonya için bakınayım dedim.
Litrelik kolonya al, şişe bul uğraşmaktansa güzel bir etiket bastır. Gerisi tamamdır.
Ben boş şişe baktım şişeler çok daha pahalıya geliyor anlamadığım bir şekilde.

Canım büyük ihtimalle konjoktivit olmuşsun geçmiş olsun zordur dikkatli olmakta yarar var, dikkatli olursan, titiz davranırsan çabuk geçer sallama siyah çaylardan demleyip ılındıktan sonra poşeti gözüne tutarsan o da iyi gelecektir. Ben de üniversitede geçirmiştim geçmiş olsun

Salgınla alakası yok bence canım olsa herkeste olurdu, ki benim de evde kimsede yok. Açım ama yemek yemeye korkuyorum, e yemesem bebek çok hareket etmiyor napacağımı şaşırdım
Valla iki gündür bende aynıyım hiç yemek yiyemedim ama mecbur yemek hazırladım dört yaş oglum var birde. Meyve yemeye çalış ben öyle yapıyorum az az daha da arada bulanıyor midem. Bugün bir dilim ekmek ve üzümle ayaktayım. İnşallah geçecek sabredecez

Başka doktora gidicem de bu haftadan sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. Ya gittiğim doktor ilaç başlarsa bu sefer onun tedavisini uygulamış olucam.

Başka doktora gidicem de bu haftadan sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. Ya gittiğim doktor ilaç başlarsa bu sefer onun tedavisini uygulamış olucam.
Canim ben olsam da baska bi doktora daha giderdim. Sanci cikti diyorsun en azindan serumla filan durdururlar sanciyi

Rahatsız olanlara çok geçmiş olsun Son zamanlara girdik artık Allah yardımcımız olsun . En ufak bişey olduğunda panik yapıyoruz üzülüyoruz dua edelim birbirimize stressiz geçirmeye çalışalım erken geleceklerse de geliyorlar elimizden bişey gelmiyor sonu güzel olsun inşallah sağlıkla kavuşalım

Ben boş şişe baktım şişeler çok daha pahalıya geliyor anlamadığım bir şekilde.
Kesinlikle düzgün litrelik kolonya alınca içine doldurmak için hazırlar ile aynı rakama geldi.
AMa bu hazırlar daha mantıklı şuan için gidip yerinden toptancıdan alacak vaktin filan yoksa.
Bende çikolata kolonya yada çikolata magnet yapıcam ( 30 tane tarihsiz sadece isimli) mevlüt zamanı farklı birşey düşünürüm

Ya değiştirmeyebilirsin sadece başka bir doktordan fikir alacaksın şu aşamada çünkü havada olan bazı şeyler var. Senin sancın var bebek kilo almamış görünüyor. Belki ultrason cihazı iyi değil ve eksik bilgi söz konusu. Hani burda amaç birazda bişeylerden emin olmak. Çünkü bu şuan seni strese sokuyo ve şuan senin stres yapmaman gerekiyor. E bu da elinde değil ki ben şimdi sana ben bu durumu takmam diyemem mesela ben kendimi biliyorum abartır dururdum kafamda. O yüzden kendini rahatlatman lazım diye düşünüyorum ve başka bir doktorun daha fikrini öğren derim

Ben de bilmiyorum ki ben de gece pedi var aynı işlevdeyse almaya gerek yok
Az önce çok sağlam kustum.
Çok sağlamda malesefki altıma kaçırdım
Bu olayın tek sevindirici yanı MOLPED ULTRA GECE PEDİ ( koyu mor renkteki paketi) çok sağlam kuru tuttu beni. Mesane pedi olarak bence rahat kullanılabilir depend sonrası

Kızlar ben soluma yatıyorum bacak arama yastık kafamın altında iki tane yastık.
Ama kaç gündür her uyandığımda sırt üstü uyanmış görüyorum kendimi, bacak aramdaki yastığı bacaklarımın altına almış oluyorum.
Deliksiz uyuyorum kaç gündür . Doktorum da yatış pozisyonu ile ilgili bir şey demedi.
Sırt üstü yatınca nolur?
hevesin varsa kesinlikle yaptır içinde kalmasın böyle günler geri gelmez.

Kızlar süsler için Pinterest e baktım hatta mevlit için şu şeker hamurlu lokumlardan düşündüm. Çok minnoş görünüyorlar. Hatta diğer lokumda otantik geldi bana geleneksel

Eklentiler

• IMG_4077.webp
    29 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_4076.webp
    36,9 KB · Görüntüleme: 68
Bana düzgün açıklama yapmadan aklımda 1000 tane soruyla panikle beni doktorum eve yollasa ben doktorumu da değiştiririmdim doktorun odasından çıktığın zaman çok şükür emin ellerdeyim diyebilmeliyim ki süreci fizyolojik ve psikolojik olarak daha kolay atlatabileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…