- 11 Mayıs 2023
- 362
- 611
- 33
- 26
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #39.841
Ben boş şişe baktım şişeler çok daha pahalıya geliyor anlamadığım bir şekilde.Bende bugün kolonya için bakınayım dedim.
Litrelik kolonya al, şişe bul uğraşmaktansa güzel bir etiket bastır. Gerisi tamamdır.
Hasta olanlara, sancısı olanlara coook geçmiş olsun gerçekten dökülüyoruz Rabbim hayırlısı ile şu süreci geçirmemizi nasip etsin. Ben de ses kısıklığı (sesim tamamen yok oldu) boğaz ağrısı ve buruk tıkanıklığı nedeniyle gece uyuyamaynca sabah doktora gittim. Durumumu görüp geceyi nasıl geçirdiğime hayret edip hemen 5gun rapor verdi sağolsun. Gözümde de çok önemsemedigm küçük bir akıntı vardı. Sabah o da iltihap şeklinde akıp kizarinca göz doktoruna da gittim. Doktor bunun bulaşıcı olduğunu calisiyorsam bir hafta bulasicilik süresi bitene kadar rapor vereceğini söyledi. KBB doktoru rapor verdi diyince de diğer gözüme de yüksek ihtimal bulasacagini, eşime bulasmamasi için dokunduğum yerleri çamaşır suyu ile falan sürekli silmem gerektiğini, günlük nevresim degistirmemi, sürekli elimi yıkamami ve eşimden mümkün mertebe uzak durmami söyledi. Hem gözüm için hem de boğazım için antibiyotik yazmış iki doktor da. Gözüm de şuan tamamen kapanmak üzere sürekli de akıntı var öyle bunaldım ki. Hiç aklıma gelmeyen şeyler yaşıyorumAllah hepimizin yardımcısı olsun
Valla iki gündür bende aynıyım hiç yemek yiyemedim ama mecbur yemek hazırladım dört yaş oglum var birde. Meyve yemeye çalış ben öyle yapıyorum az az daha da arada bulanıyor midem. Bugün bir dilim ekmek ve üzümle ayaktayım. İnşallah geçecek sabredecezSalgınla alakası yok bence canım olsa herkeste olurdu, ki benim de evde kimsede yok. Açım ama yemek yemeye korkuyorum, e yemesem bebek çok hareket etmiyor napacağımı şaşırdım
N11de kuponla 2 tane 750 lik 180e aldım sonra uyuz ebebek 1.5litreyi 120₺ ye indirdi.Kızlar siz siveno deterjanı kaç ml yi kaç tlye aldınız indirimden
Benimde hoşuma gitti. Evet minik ama büyük olmasına çok da gerek yok
N11 de 150 tl ye 50 tl kuponla 1500 ml si 124 e geliyor da napsam bilemedim iyiyse fiyatı herkesin haberi olsunn kacmaz50 kuponN11de kuponla 2 tane 750 lik 180e aldım sonra uyuz ebebek 1.5litreyi 120₺ ye indirdi.
Başka doktora gidicem de bu haftadan sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. Ya gittiğim doktor ilaç başlarsa bu sefer onun tedavisini uygulamış olucam.AC değeri kilosunu gösteriyor orada haftasına bakabilirdin geri mi ileri mi diye. Kasılmalar zaten rahim ağzıni açabiliyor bunun ilaçla serumla tedavisi var erken fark edilmiş neden sonuna kadar bekletilsin ki senin yerinde olsam başka bir doktora daha giderdim
İyi kız alN11 de 150 tl ye 50 tl kuponla 1500 ml si 124 e geliyor da napsam bilemedim iyiyse fiyatı herkesin haberi olsunn kacmaz50 kupon
Canim ben olsam da baska bi doktora daha giderdim. Sanci cikti diyorsun en azindan serumla filan durdururlar sanciyiBaşka doktora gidicem de bu haftadan sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. Ya gittiğim doktor ilaç başlarsa bu sefer onun tedavisini uygulamış olucam.
Kesinlikle düzgün litrelik kolonya alınca içine doldurmak için hazırlar ile aynı rakama geldi.Ben boş şişe baktım şişeler çok daha pahalıya geliyor anlamadığım bir şekilde.
Ya değiştirmeyebilirsin sadece başka bir doktordan fikir alacaksın şu aşamada çünkü havada olan bazı şeyler var. Senin sancın var bebek kilo almamış görünüyor. Belki ultrason cihazı iyi değil ve eksik bilgi söz konusu. Hani burda amaç birazda bişeylerden emin olmak. Çünkü bu şuan seni strese sokuyo ve şuan senin stres yapmaman gerekiyor. E bu da elinde değil ki ben şimdi sana ben bu durumu takmam diyemem mesela ben kendimi biliyorum abartır dururdum kafamda. O yüzden kendini rahatlatman lazım diye düşünüyorum ve başka bir doktorun daha fikrini öğren derimBaşka doktora gidicem de bu haftadan sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. Ya gittiğim doktor ilaç başlarsa bu sefer onun tedavisini uygulamış olucam.
O zaman beklıyımBen de 3 yeter kafasindaydimama senin atletinde varmış benim o yok
Az önce çok sağlam kustum.Ben de bilmiyorum ki ben de gece pedi var aynı işlevdeyse almaya gerek yok
hevesin varsa kesinlikle yaptır içinde kalmasın böyle günler geri gelmez.Ya bende hevesim var açıkçası hoşuma gidiyo süslü şeyleri de severim. Hastane için öyle çok yaptırmayı düşünmüyorum 25tane falan. Ama mevlit için hem sünnet olacağından dolayı biraz fazla olacak 100tane falan. Kolay basit kullanışlı şeyler düşünüyorum genel anlamda
Bana düzgün açıklama yapmadan aklımda 1000 tane soruyla panikle beni doktorum eve yollasa ben doktorumu da değiştiririmdim doktorun odasından çıktığın zaman çok şükür emin ellerdeyim diyebilmeliyim ki süreci fizyolojik ve psikolojik olarak daha kolay atlatabileyimBaşka doktora gidicem de bu haftadan sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. Ya gittiğim doktor ilaç başlarsa bu sefer onun tedavisini uygulamış olucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?