2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar süsler için Pinterest e baktım hatta mevlit için şu şeker hamurlu lokumlardan düşündüm. Çok minnoş görünüyorlar. Hatta diğer lokumda otantik geldi bana geleneksel
Biz eşimle nisanimiz için yapmıştık şeker hamurundan kurabiye hatta set almıştık ismimizi basmıştık ama şeker hamurunun tadı çok kötü olduğu için yenmedi sonra atılmak zorunda kaldı nimet olduğu için pişman olmuştum

Molpedin pure soft serisj de çok iyidi bu da iyidir bu her yerde de bulunur bu daha mantıklı o zaman

kesinlikle katılıyorum bana her şeyi açıklamalı açıklamazsa zaten değiştiririm ertesi gün doğuracak da olsam güvenmediğim biriyle doğuramam

Çok teşekkür ederim dediğini deneyeym yeter ki geçsin

Ben kendim yaparım yaa hazırlara çokta güvenmiyorum çünkü. Sözümde yaptıydım herkes çok beğenmişti yedektekiler bile bittiydi

Kızlar bu arada ben baby ne lohusa pedi aldıydım l beden. Şimdi siz yazınca açıp bakim dedim bildiğin bez gibi kalın. Kanatlı falan değil sadece alttan yapıştırmalı ama baya geniş. Fiyatını hatırlamıyorum bu arada

Eklentiler

• IMG_4079.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 54
Başka doktora gidicem de bu haftadan sonra doktor değiştirmekte mantıklı gelmiyor. Ya gittiğim doktor ilaç başlarsa bu sefer onun tedavisini uygulamış olucam.
Canım nstde sancın kaç çıktı belki çıkan sancın düşüktür o yüzden bişey vermemiştir. Mesela ben ilk girdiğim nstde düzenli sancım vardı ama düşüktü baya bu yüzden doktorum önemli değil demişti. Sonrasındaki haftalarda girdiğim nstde sancım yüksek çıkınca hemen tedavi başlandı.

birminikask2020 bebeğim sana da yazamadım. Sen zaten hareket hissediyormuşsun belki bebek öyledir. Seninde bebeğin eşi öndemiydi? Belki o etkiliyordur
Cok asırı deil hareketi.
10 eylulde kasılmaya başladım. 15ınde gitmişim hastaneye gecmıs kaldım acaba. Plasenta anterıor dio ama benim durumun onla alakası yok.
kalp atısı nst de biz hep sancı dedık ona odaklandık meğer kalp atısı da cok önemli imiş bebegın genel durumu orda cıkıomus hatta eşim bakmıs etmıs bana sordu üstteki de onemlı dıe ben sanıuorumku kalbi atınca hersey yolunda eğer orda guzel cıkmasa hoca Ultrasonda bakıp vucut hareketi kas olayı amnıo sıvı durumu vs bıkac seye puanlama yapıolar 8 10 arası iyi, 6 7 şüpheli 4 5 artık sıkıntı var demek. Benim nst kötü ultrasonda hareket yok sıkıntılı durumum. 27de hastanede farkettık kalp atısı durağan. Erken dediler nst dekı değere sancı gecınce. Kımsede bilgi vermedi keske kötü bir rüya olsa.
Acaba yapacağım bisey varmı ydi kendimi cok kastım bazı seyler için ah kapımı kapasaydım keşke mutlu sekılde eskileri tamamlıcaktım 32de ayrılıodum ıkı güne.

Okadar ağladımki bugun eşim gitmişti oda izin aldı geldi karalar bağlamış durumdayım keske zamanı geri alabilsem. 32 hafta cok büyük değil hareketlerı baya hissedılırmıs. Doktor temkinli konustu Ultrason onemlı oda kötü canımı o sıktı

Ya bebeğim senlik değil inan bazı şeyler, daha yani yolunda gitmesi için ne yapabilirsin. Hepimiz şahidiz yani şuna kaç haftadır hastanelerde kaldın en uyuz insanlarla karşılaştın. İnşallah çok dua ettik yolunda gideceğine inanıyorum. Beklicez bakalım hayırlısıyla gelsin

Canım doktor ne diyor bu duruma? Yani ne yolları izleriz diyor? Bu durumda ne yapılabilir diyor? Sadece nts takip falan mı? Yoksa kalp atışı yavaşlarsa hareket azalırsa sezaryen falan mı diyor? Hepimiz kaderimizi yaşıyoruz kendini üzme belki sen sıkıldığın için bebek öyledir.

Kesınlıkle katılıyprum, benım doktor ben 10.haftalardayken ızne ayrıldı bır hafta, gıderken haber verdı, ben panıkledım bısey olursa napıcam ben dıye, merak etme dıye sakınlestırdı,, herzaman arayabılme rahatlıgını verıyor saolsun.. Cok sukur bısey olmadı o ızındeyken de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…