2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Şeker hamurunu biz hazır aldık yapıştırdık şeker hamuru yapmakla uğraşmadık
İşte hazırlar kötü oluyo sorun o. Bilindik yerden taze alıp şekillendirip yapıştır tadı da çok güzel oluyor o zaman. Sen yapmak iste ben sana yardımcı olurum online

Kendini suçlama daha ne yapacaksın

En olacagi acıl sezeryan kasla ilgili olabılır dedı hareket yönünden. Bebekte sıkıntı varmıs

Benı listeden silermsn Z Zecmel özel sebebi yok orda görmek içimi burkuyor. Bir süre giremıcem bgnde kasıldım aynı seyler yazıp can sıkmak istemiyorum cok sevdiğim bir gruptu kendinize iyi bakın
Ya saçmalama gözünü sevim can sıkma değil ki sen nasıl kafa dağıtacaksın? Bak konuşuyoruz destek olmaya çalışıyoruz elimizden geldiğince. Tamam ikinciye istedin listeden çıkarayım ama yazmaya devam et lütfen tek kalma bak hepimiz dua ediyoruz hamile duası kabul olur inşallah iyi olacak herşey

Kızlar size bir şey sormak istiyorum, benim kız tekme çok atmıyor daha çok sıyırarak geçiyor ordan oraya. Bana mı öyle geliyor acaba? Meraklanıyorum ister istemez bir de günde 2-3 kere hıçkırık tutuyor bu aralar

En olacagi acıl sezeryan kasla ilgili olabılır dedı hareket yönünden. Bebekte sıkıntı varmıs
Kendini en kötüye hazırlama içine kapanmak kimseye bir fayda sağlamaz belli bir süreden sonra iyice psikolojin bozulur ortada %100 sıkıntı söyle hasta böyle hasta durumu yok sadece ihtimal ve sen bu surede kendini çok kastın bebekte ister istemez etkilendi

Benimki de öyle kayıyor kafasını çıkarıyor gibi oluyor ama tekme falan atmıyor

Eskisi kadar rahat hareket edemiyorlar bence yerleri daraldigi icin. Hickirik tutmasi da iyi bi sey. Cigerlerinin gelismesini gosteriyor

Bu haftalarda çok hıçkırık tutuyormuş uygulamada öyle yazıyordu

Eskisi kadar rahat hareket edemiyorlar bence yerleri daraldigi icin. Hickirik tutmasi da iyi bi sey. Cigerlerinin gelismesini gosteriyor
Bu haftalarda çok hıçkırık tutuyormuş uygulamada öyle yazıyordu
Hıçkırık olunca sinir oluyorum, nefret ederim hıçkırıktan yazık garibim içerde 10-15dkdır çekiyor

Canım iyi olacak inşallah. Bak bugünlere geldik inşallah daha güzel günler göreceğiz inşallah. Saakın kendini çekme. Yaz buraya bir şeyler yazıp kendini rahatlatir

Benı listeden silermsn Z Zecmel özel sebebi yok orda görmek içimi burkuyor. Bir süre giremıcem bgnde kasıldım aynı seyler yazıp can sıkmak istemiyorum cok sevdiğim bir gruptu kendinize iyi bakın
Sen yazınca can sıkmıyorsun canım öyle düşünme bak hepimiz senin için dua ediyoruz bu bizimde başımıza gelebilir ama böyle yapma lütfen bu sefer daha merak ederiz biz burda hepimiz birbirimizin destekçisiyiz iyi kötü şu zamana kadar geldik inşallah başta sen sonra hepimiz sağlıkla kucağımiza alırız. Yeter ki sen öyle düşünme

Benim hep aynı saatte hıçkırık tutuyor gece ve çok aşağıda hissediyorum bide. Bide benimde çok tekme atmıyor öyle sürtüyor gibi yapıyor

ben konsept tutsam mı tutmasam mı çok kararsızım ya. hastaneye dışarıdan geliyormuş konsept, fiyatı uygun bir şey bulsam tutacağım
Bnde hastane ayarliyosa onlar yapsin istiorum. Ugrasmak istemioeum hic
Ya peki acil sezeryan oldu diyelim. Sonrasi icin ne diyo. Kuvezde kaldi cikti dielim. Sonra da sıkıntı olur mu dio. Durumun ne zmn netlesicekmis
Ben de hickirik hic hissetmiyorum. Oglumda son zamanda cok fazla hickirirdi. Bunda belki ilerleyen haflarda hissederim
Ben daha hic hickirik hissetmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…